|
|
#241 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tabletki a libido
Cytat:
libido spadlo. I pierwszy miesiac 2xpo3 dziennie a dwa nastepne 1xpo3 dziennie.
|
|
|
#242 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
acz kolwiek to nie takie radosne zalamuje sie ile kobiet ma problemy z libido, i nic jeszcze na to nie wymyslili. Kochaniutka ja bede je zamawiac na 100% tylko musze to przemyslec bo wysylka na Niemcy kosztuje tyle co nowe opakowanie tabletek a nawet wiecej 60zl wiec bez sensu troche , a moja tesciowa jakos w lipcu jedzie do polski i bedzie tam z tydzien, chcialam wtedy zamowic na polski adres i zeby mi przywiozla bo wtedy bedzie przesylka 5zl kosztowac, albo mam jeszcze inne wyjscie zeby mi kolezanka odebrala i moja tesciowa przywiezie tylko mam problem bo nie wiem jak jej pieniadze przeslac ona nie mam konta a poczta sie boje. Ja bym chciala na raz z trzy opakowania i nie wiem czy bedzie miala zeby wylozyc za mnie, musze to przemyslec jak nie masz nikogo w polsce zeby zamowic na jego adres i odebrac to ok jak ja to bede robic to sie jakos spotkamy i uzgodnimy cos sensownego ale to ok lipca bedzie No i w żadnej z tych aptek nie mozna placic w euro.
|
|
|
#243 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzis biore pierwsza tabletke z tych nowych trojfazowych
Trzymajcie kciuki zebym sie dobrze czula i libido do gory podskoczylo
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...Ja chcialabym narazie jedno opakowanie na probe Jak nic do lipca nie wymysle,to sie zamelduje u Ciebie P.S.Mialysmy sie spotkac-mam nadzieje,ze pamietasz? |
|
|
|
|
|
#245 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też chcialam na poczatku do niemiec zamowic ale nie wiem jak ja im zaplace bo w euro nie można , konta na zagraniczna walute tez nie maja , a jak przemyslalam to lepiej zaplacic mniej za przesylke do polski i miec dodatkowe opakowanie
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
jak nie ma mozliwosci zrobienia miedzynarodowego przelewu,to kiepsko
![]() SZkoda,ze nie pomyslalam jak bylam w kwietniu w Pl u mojego ginekologa,zapytac go o ten problem...W Neuss jest tez polski lekarz i podobno dobry/"tesciowa" chodzi do niego/ wiec chyba bede musiala sie wybrac,ale strasznie nie lubie zmieniac lekarzy ginekologow...Ten,na ktorego Ty trafilas,to jakis gbur ,nie liczy sie pacjentka tylko kasa-takiej wizyty chcialaby uniknac... |
|
|
|
|
#247 |
|
Raczkowanie
|
Najgorsze ze ten moj to jedyny polski lekarz w krefeld ale juz do niego nie bede chodzic, znajde innego moze w dusseldorfie jest jakis albo w okolicy a moze ten u Ciebie?, spytaj tesciową moze jest w porzadku, znalazlam jedna apteke robi przesylki w krajach uni, napisalam do nich z pytaniem jak to wyglada bo ja nie chcialabym najpierw wplacac pieniedzy a podem na lek czekac lepiej za pobraniem zaplacic jak juz Ci paczke przyniosa do domku
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
Jak sie czegos wiecej dowiem o tym lekarzu,to napisze
|
|
|
|
|
#249 |
|
Raczkowanie
|
Witam kobitki ja naszczescie nie mam takich problemow
a pigulek nigdy nie uzywalam i nie mam zamiaru ich uzywac
|
|
|
|
|
#250 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja wczoraj wzielam moja 1 nowa tabletke i czuje sie ok zadnych mdlosci narazie czy zawrotow glowy, tylko zeby na to libido podzialalo i na moje nastroje zmienne, bo juz mam dosc znow mam ciche dni z tz czasami samam z soba nie wytrzymuje, mam takie dni ze moge plakac bez powodu na zawolanie i wystarczy jego jakies male zle zachowanie i koniec. A on wie ze jestem wrazliwa i sie nawet nie pilnuje i pozniej mowi jak mozna robic problemy z blachostek i obrazac sie za nic.
|
|
|
#251 |
|
Raczkowanie
|
Naprawde wam wspolczuje!!!
|
|
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie msuze pochwalic jakimsa cudem i nie wiem jakims :| pol roku ochoty na sex nie mialam tak jak pisal odbywal sie raz na tydzien a odkad moj tz zmienil traktowanie mnie w lozku jakis tydzien temu mam ochote szok wrecz.... chyba zrozumial czego potrzebuje w lozku i jak pomysle o ostatnich nocach to mam ochote na wiecej heheheh to moze dzastina tez warto pomyslec o tym by facet cos zmienil w lozku u mnie pomoglo jak narazie
moze nie bede musiala zmieniac tabletek
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też lepsze dni nastały, aż mi się cieplutko w środku robi jak o tym pomyślę :P
|
|
#254 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zgadzam sie z Toba w lozku trzeba sie otworzyc na rozne rzeczy....jesli dwoje sie szanuje,kochaja sie to niewidze w tym nic innego jak zdobyc sie na odwage i pomyslec co zmienic w swoim zyciu sexualnym i porozmawiac szczerze z partnerem moze nie bedzie trzeba zmieniac tabletek....??!!
|
|
|
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
no ja tez sie ciesze.. tak jak wczesniej pisalam mialam podejrzenia ze tez moze to byc wina partnera... i okazalo sie ze poczesci tak... moze nie mam tak czesto ochoty jak zanim bralam tabletki ale cos sie we mnie ruszylo po tym jak tz zaczal troche burzyc ten systematyczny schemat
i mozliwe ze zamiast nowych tabletek to podziaal tak bym miala czesciej ochote zobaczymy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
No tak ale mi sie nawet nie chce juz o tym rozmawiac i wymyslac co ma zrobic zeby mnie krecilo bo jak sie zastanowie to nic mnie nie kreci
wiem ze pewnie doluje tu strasznie ale to przez te ciche dni meczy mnie ta sytuacja tylko ta klotnia to nie tylko seksualne ma podloze, jest niby o nic ale cos, takie sa najgorsze
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
Ray ciesze sie ze u ciebie tak pozytywnie
super zycze zeby tak dalej bylo albo i lepiejJa dziewczynki spadam nie mam dzis na nic nastroju ide spac. Najgorsze ze teraz nie wiem czy ta moja klotnia z tz mnie tak doluje czy te nowe tabletki juz 2 wzielam ale one jeszcze chyba nie dzialaja, mam nadzieje bo jak tak to rzucam wogole urodze dziecko i zalorze spirale kiedys i tak musze urodzic.
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
no ja rzucam tabletki za 4 mc i 3 mc robie przerwy czy 4 i staram sie o dziecko
takze chyba wtedy na brak libida wywolanych tabletkami nie bede nazekac a potem tez spirala
|
|
#259 |
|
Raczkowanie
|
Problem libido!
Czesc!
Czy sa jakies skuteczne metody ( farmakologiczne?) podniesienia libido? Wiadomo - tabletki - libido leci na łeb na szyje. |
|
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem libido!
Zacznij od wyszukiwarki i przejrzenia archiwalnych wątków bo "tabletki a libido" to temat - rzeka
![]() np http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117280 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=91409 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=10749
|
|
#261 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki wielkie
zaraz sobie przejrzę te tematy. Chłopak się ucieszy |
|
|
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie dziewczyny,to jest jakies wyjscie z sytuacji...piguly do kosza i dzieci rodzimy |
|
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze jeden watek o niskim libido
:http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=77524 |
|
|
|
|
#264 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: tabletki a poped seksualny
Cytat:
Prosze wogole wszystkie dziewczyny ktore mialy zmiany nastrojow i depresje po tabletkach zeby cos napisaly blizej o tym moj zwiazek sie rozpada, a ja sie zastanawiam czy to rzeczywiscie moja wina czy tz przesadza!!! http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117280 to moj wątek zapraszam.
"A jeśli miłość jest największym kultem całej ludzkości, to pierwszą jej kapłanką była i zawsze jest kobieta." Edytowane przez dzastina/25 Czas edycji: 2006-05-29 o 17:06 |
|
|
|
|
|
#265 |
|
Zadomowienie
|
no nie ma na to reguły u jednych jest u drugich nie ma gdy bierze sie tabletki
asia26 |
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie, mi po tabletkach ochota na seks wzrosła, wg mnie ma to związek z pozbycioem sięobawy przed ciążą i z nastawieniem psychiki(wmawiam sobie, ze tabletki sprawiają, że mam dużą ochotę i tak jest
) To tylko moje opinia Ale faktycznie, niedobrane tabletki u niektórych osób mogą spowodować spadek popędu, dobrze, gdyby je zmienić...
|
|
|
#268 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale on sie wielce nie odzywa to ok niech sie boczy az blad zrozumie a jak mi sie skonczy okres to i tak go dopadne nawet jak sie bedzie nieodzywal
|
|
|
#269 |
|
Wtajemniczenie
|
a co zrobic jesli nie biore tabletek a checi na sexik ni ma
????
|
|
#270 |
|
Raczkowanie
|
Heh, mam ten sam problem ostatnio
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.

libido spadlo. I pierwszy miesiac 2xpo3 dziennie a dwa nastepne 1xpo3 dziennie.

...
,nie liczy sie pacjentka tylko kasa-takiej wizyty chcialaby uniknac...

a pigulek nigdy nie uzywalam i nie mam zamiaru ich uzywac

) To tylko moje opinia