|
|
#241 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nawiedzony telefon?!
to jak już odgrzebałam ten wątek to powiem wam, że w tamtym roku dostałam pustego miala na pocztę na go.2 a data nadnia maila to był 1965 rok 2 grudnia, a to raczej nie możliwe ...
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
.. dobrze że mój telefon nie ma takich akcji
|
|
#243 |
|
Zadomowienie
|
łooo matko przeczytałam cały wątek
![]() do mojego taty dziś w nocy dzwonił jakiś numer, ale tato nie słyszał tego, rano widzi nieodebrane połączenie, próbuje oddzwonić a tu "nie ma takiego numeru" ...
|
|
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
Ja też tak miałąm...tylko że z rokiem 1971.
|
|
#245 |
|
Zadomowienie
|
Jezu ja zaczynam się już bać po tym.
|
|
#246 |
|
... choć nie Westwood
|
Te telefony są w ogóle jakieś dziwne.
Kilka miesięcy temu np- rano się budzę i patrzę, że w wychodzących jest połączenie ok 30 sek na 999 (pogotowie) z 3:00 w nocy. Już sama nie wiem, przez sen dzwoniłam czy co? I czemu na pogotowie? a tel leżał na szafce nocnej...
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem - chyba ciezko mnie wystraszyc. noc jest ja to czytam i sie smieje.
To i ja wam opowiem historie pewnego sms'a ![]() Pamietacie jak dalo sie z gg wyslac smsa? tyle jako wprowadzenie ![]() Dnia pewnego w drzwiach moich staje ex wtedy jeszcze obecny z wielkim worem mrozonych frytek. pytam wiec po co mu te fryty bo ja mam w zamrazalce jak chce... on 'ale przeciez pisalas mi sms zebym przyniosl' mowie ze nie... jakos rozeszlo sie po kosciach ale za jakis znow czas dluzszy uplyniety sprawdzam w gadulcu smsy wyslane i jeden ze stycznia o tresci 'kup frytki' wyslal sie - kilka miesiecy pozniej. ale mielismy ubaw |
|
|
|
|
#248 |
|
BAN stały
|
Miałam dzisiaj rano dziwny,bardzo dziwny telefon i to na domowy.Odebrałam tela,myślałam że to ojciec dzwoni,ale to nie był on.Odebrałam i słysze stękanie jakiegoś gościa jakby się onanizował,oczywiscie za chwile się rozłączyłam.Byłam w takim szoku,że jakiś napaleniec dzwonił.
|
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
ja to się wczoraj zlękłam
![]() Zgasiłam już swiatło w pokoju i w ogóle wszystko odłączałam no i już się kładę spać a tu się mój telefon podświetla- podchodze, a nikt do mnie nie dzwoni, żaden sms, jest zablokowany....normalnie aż sie przestraszyłam,...tylko nici ze strasznej historii bo sobie uswiadomiłam po chwili, że go ładowałam, a przecież wyłączyłam przedłużać, gdzie była podłączona ładowarka... i lipa...
|
|
|
|
|
#250 |
|
Przyczajenie
|
moj telefon potrafi dzwonic i nawet jak wylączasz to dalej dzwoni albo jak odbierzesz to pozniej nie wylaczysz :P bo mój teelfon to jedne qwielki krejzol
|
|
|
#251 |
|
Zadomowienie
|
Przeczytałam caly wątek i aż boję się spojrzeć na swój telefon.
Straszna panikara jestem, bo najpierw się naczytam takich historii a potem się boję ehh
|
|
|
#252 |
|
Zadomowienie
|
Telefony komorkowe nie sa doskonale. Sprobujcie np. tego: siadzcie z kolezanka czy TZ i wpiszcie Jej/Jego numer zamieniajac pierwsza cyfre na jakas inna i zadzwoncie
No i do kogo dzwonicie? Moj telefon glupieje ![]() Edit: Chodzilo mi o zmiane pierwszej cyfry, nie ostatniej!
Wymiana Edytowane przez connie Czas edycji: 2007-06-11 o 22:52 |
|
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#254 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#255 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#257 |
|
Przyczajenie
|
A więc telefon mojego taty (siemens A52) sam dzwoni do wszystkich (przedewszystkim do rodziny). Nie wiem czy jest to wada oprogramowania, czy jakiś dziwny zbieg okoliczności
Ale widzę, że tu na forum były ciekawsze sytuacje opisane Ja osobiście nic takiego nie przeżyłem choc osobiście chciałbym |
|
|
|
|
#258 |
|
Rozeznanie
|
W styczniu koleżanka zgubiła szalik, ja go znalazłam, więc napisałam jej smsa i dostałam odpowiedź z podziękowaniem, wykasowałam ją po kilku dniach. jakiś czas temu napisałam do tej koleżanki smsa z jakimś pytaniem dot studiów. w odpowiedzi dostałam 2 smsy, z odp na moje pytanie i... tego z podziękowaniem o szaliku! Wszystko bym była w stanie zrozumieć, ale potem jak chciałam wykasować ten sms o szaliku, to nie było go już w skrzynce odbiorczej...
|
|
|
|
|
#259 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja na dzialce nie mam nic elektronicznego co pika.zegary wszytskie na wskazowki.tel nie pika.a zawsze w nocy cos mi pika co kilka minut.ale tylko jak spimy tam sami z tztem.nie mam pojecia co to jest za cholerstwo.juz nie raz wstawalam w nocy i sprawdzalam skad dochodzi dzwiek i czy cokolwiek mamy elektronivznego.nic...pyt alam sie rodzicow mowia ze gadam glupoty bo nic nie moze pikac a sami nigdy nie slyszeli.a to jest glosne pikanie co pare minut tak jak hmm... jakby sie cos ustawialo w budziku np
|
|
#260 |
|
Wtajemniczenie
|
connie a co wyswietla Twoj tel?
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
z gg nadal da sie wysyłać smsy
(tylko nie do ery)ja nie mam zadnych takich historii, a nawet jeśli, to sś aynikiem jakiś zakłuceń: np. tata dzwonił na telefon domowy i pojawiał sie komunikat ze numer zajęty - byłam wtedy w domu, z nikim nie rozmawiałam, ani tez telefon nie dzwonił. Zadzwonił więc na komórkę. W Orange sa czesto jakies przeciążenia i nie łączy rozmów - przykładowo: - tata dzwonił do mamy - pojawiał sie komunikat ze abonent niedostępny. - ktoś dzwonił, miał sygnał połączenia, ale ten telefon na który dzwonił się nie odzywał - i potem były pretensje, że telefonów się nie odbiera ![]() Tak było sporo razy. daniela - mój telefon tez sam dzwoni wtedy jak go nie zablokuję i przypadkowo wybierze jakiś numer ![]() dziewczynko: niekóre telefony mogą wysyłać i odbierać wiadomości wysłane "na ekran" - nie zapisują się wtedy, po wyjściu z wiadomości nei ma jej w skrzynce. Ja tak miałam w Motoroli.
|
|
#262 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój telefon często sam dzwoni.
Kiedyś zadzwonił do mojej koleżanki. Leżał na biurku, a ja z mamą i siostrą siedziałam niedaleko na tapczanie i rozmawiałyśmy o jakiś piórniczkach z Nici. Na drugi dzień koleżanka w szkole powiedziała mi, że do niej dzwoniłam a jak odebrała to się nie odzywałam. Następnie opowiedziała całą rozmowę o zabaweczkach z Nici. A teraz niedawno jak się szykowałam w łazience do szkoły to mój tato zaczął do mnie oburzony pukać, dlaczego dzwonię do niego z łazienki, bo przecież wystarczy krzyknąć. Dodam, że telefon zablokowany leżał na ławie w pokoju dziennym. U mnie to już normalka. Podobno takie rzeczy często dzieją się osobom, które mają telefony w Orange. |
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Zmieniłam pierwszą cyfrę numeru do TŻ i połączyłam się z TŻ o_0
|
|
|
|
|
#264 |
|
Zadomowienie
|
a to nie byl czasem siemens ?
![]() ja kiedys mialam i sam dzwonil pisal smsy wlaczal sie i wylaczal ![]() doslownie lezal sam na polce a ja patrzylam jak wlacza sie pisanie smsa wyskakuja jakies przypadkowee literki i idze do pierwszej osoby na liscie ![]() pozniej ten sms zapisywal sie w wyslanych albo i nie, tak samo polaczenia. jak ktos dzwonil to czasem sam oodbieral albo odrzucal i nie mowie tu o niezablokowanej klawiaturze bo kiedy to robil czesto lezal przede mna na biurku
|
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Naczytałam sie tego watku i nagle zaczely mi sie "jaja" z telefonem i to nowym numerem , ktory posiada malo osob (mam go doslownie niecaly tydzien).
Ewidentnie ktos sie podszywa i robi sobie jaja. Najpierw (NIBY!) dzwonilam do kolegi, a kiedy on odebral nie bylo nic slychac. Co ciekawe ma mnie zapisana w swoich kontaktach, jednak jemu wyswietlil sie moj numer a nie to jak ma mnie zapisana. Kiedy probowal zadzwonic pod tem numer - czyli poprostu klikal tylko zielona sluchawke ktos odrzucal polaczenie (nie dzwonil do mnie a wiec widac..ze byl przekierowywany). Kiedy kolega zadzwonil na moj numer wybierajac moje imie z ksiazki telefonicznej.. juz polaczylo go normalnie ze mna. Pozniej niestety dostal jeszcze niemilego smsa NIBY!! ode mnie... (ale tez wyswietlal sie tylko numer a nie moje imie) Nie musze mowic jaka wkurzona jestem.. bo nie chcialabym aby jeszcze ktores z moich przyjaciol otrzymalo jakies niemile wiadomosci czy telefony ;// Pani w obsludze Orange nie potrafila mi pomoc. Jedynie stwierdzila ze ktos musial korzystac z mojej bramki smsowej w internecie. Jednak to sprawdzilam i jest taka ilosc smsow do wykorzystania jak byla.. A grrrr... a najbardziej zla jestem.. ze takie jaja zaczely sie dopiero po przeczytaniu tego watku.
Edytowane przez nadia07 Czas edycji: 2008-12-24 o 13:01 |
|
|
|
|
#266 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja sama jakichś szczególnie strasznych historii związanych z telefonem nie mam. Jedyne, co mi przychodzi do głowy, to jest to, że mojej mamie przyszedł kiedyś pusty sms z godziną 00:00 i datą 01 styczeń 2001 rok xd. Oczywiście datę na telefonie ustawioną miała inną. Nie mamy pojęcia jak to się stało.
|
|
|
|
#267 |
|
Wtajemniczenie
|
a do mnie jakieś 10 min. temu ktoś dzwonił - odebrałam, ktoś się rozłączył. Zaraz dzwonię, babka do mnie "halo", ja mówię, że z tego numeru ktoś właśnie do mnie dzwonił, a babka że nie, nic takiego. Nie wiem, dziwne to
chyba że kłamała, ale głos dorosłej kobiety, a nie ewentualnej nastolatki bawiącej się telefonem.
Gonna walk because it would save me And my fragility could kill me Is this the best I can be? Is this the best I can give? Edytowane przez lapus Czas edycji: 2008-12-24 o 17:13 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
mpoja qmpela miała podobny nr do swojej mamy! ostatnia cyferka jest inna jedna ma 2 druga 3 i czasem mozna sie do jej mamy dodzwonic zamaiast do niej!plus tlumaczyl to chwilowymi problemami ale bylo to dosyc uciazliwe! w koncu jednaz nich zmieniła nr!
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
z tym dzwonieniem kogoś do was albo ze wy dzwonicie NIBY do kogoś to może miec związek z bluetooth
Bratowa ostatnio mówiła ze kumpel z pracy dzwonił do niej ze swojego telefonu a wyświetlał jej się numer kumpeli która stała obok i nie miała telefonu ze sobą. Jedyne wyjście wyłączyć bluetooth i po problemie
|
|
|
#270 |
|
BAN stały
|
Mój Telefon też czasami świruje, np. wysyłam sms do Tż i on nie dochodzi, albo odwrotnie, Tż pisze do mnie, ale ja wiadomości nie dostaje.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.

a tel leżał na szafce nocnej...

Straszna panikara jestem, bo najpierw się naczytam takich historii a potem się boję ehh

No i do kogo dzwonicie? Moj telefon glupieje