![]() |
#241 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 10 Pierwsze chwile z maluszkami
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Baby, super że dziecko się naprawiło
![]() Karolina, jak dla mnie jest wystarczająco. Ślicznie ![]() Calineczka, przez boczek podnosić. Ja tak podnoszę od zawsze. Popatrz na filmikach u zawitkowskiego. Super że chrzciny udane. Ja karmię w nocy co 1,5-2h nadal ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Wiki dzisiaj coś niespokojna calą noc. Juz nawet nie patrzyła co ile ja karmię. Wierciła się i marudziła. Nawet wzięłam ją do siebie na łóżko i nie pomogło. Czuję że tej nocy nie wypoczełam.
Teraz niby spi ale trzyma cycusia. |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Calineczka
Super, że chrzest sir udał, a mały był taki grzeczny. U nas tez było kilka lepszych nocek, a katar i czeste wybudzanie znowu mu zmieniły i.jemy średnio co 2,5-3 h ... dziś np o 23, 1:30, 4:40 i teraz... Baby Ale grzeczniutka niunia, oby tak.juz zostało ![]() Karola Ślicznie jest. Okropna pogoda u nas... tragedia, leje i wieje... ehhh nie lubie. Sent from my ALE-L21 using Wizaz Forum mobile app
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-10-10 o 08:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U nas też zdarza się ostatnio coraz częściej że Łucja strasznie się denerwuje i nie chce piersi kiedy jest zmęczona - nie do pomyślenia przy Lili, u której ssanie piersi było panaceum. ![]() ![]() Brawa za zainstalowanie umywalki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i oczywiście dziewczyny mają rację że dla tż bacik się należy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wow 11km! Niezły z Ciebie spacerowicz ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Morelle daj znać czy wszystko u Was ok, bo zaczynam się martwić! Edytowane przez siilmariien Czas edycji: 2017-10-10 o 07:32 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
*sportaddict*
|
dziewczyny, na wypadające włosy bardzo polecam wcierkę z kozieradki
![]() http://www.anwen.pl/2012/11/kozierad...jace-wosy.html tylko uprzedzam, że wali rosołem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Następne grzeczne dziecko ❤️ super ze się wszystko udało ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Kciuki za naprostowanie Wojtusia! Fajnie z tą ofertą pracy 😊 Cytat:
Calineczka gratki za udane chrzciny i wszystkiego dobrego 😙 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
Darietta, współczuję nocy.
Mała, u nas taka sama pogoda. Chyba nie pójdę nawet na spacer. Brrr Katar dalej Was męczy? U nas chyba końcówka. Katarkiem praktycznie nic nie ściągam nawet po inhalacjach. Chrumkoli nadal ale to już chyba samo musi przejść. W nocy tylko raz odciagalam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Pestycyda u nas też lepiej
![]() Pogoda wszedzie lipa... i ide w ten deszcz połazic niech sie mały przespi... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#253 |
Wtajemniczenie
|
U nas nie pada.. Jeszcze
![]() ![]() ![]() Położyłam Bartka do łóżeczka, żeby popatrzył sobie na karuzelę przez 5 min jak ja się trochę ogarnę... a on wziął i zasnął ![]() ![]() mini, mi się marzą narty.. snowboard nie dla mnie, obawiam się tej "jednej nogi" ![]() ![]()
Mój Eden jest tam gdzie Twój rytm bicia serca, Jeden uśmiech ponad wszystko do życia zachęca. ❤ Edytowane przez Agg_s Czas edycji: 2017-10-10 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Mała, ty to jesteś niezłomna z tymi spacerami. U mnie wg prognozy ma nie padać po 12 więc może jednak się wybiorę.
Aggs, ja sobie nie wyobrażam żeby moje dziecko wzięło i zasnęło samo w łóżeczku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Vadi - brawa za ćwiczenia.
Pestycyda - mi sie wydaje, ze w głębi duzy TZ wie ze masz racje Minini - moze tata akurat pójdzie z synkiem na urodziny skoro mama nie ma ochoty Baby2 - super, ze Maja tak ładnie spała w dzien. Moze akurat zostanie tak na dłużej. Karolinuusia - moim zdaniem wystarczy gwiazdek Calineczka - większość inhalatorów to tez nebulozatory, trzeba sprawdzać wymiar cząstek Super, ze chrzciny udane - synek grzeczny, a jedzenie pyszne. Ja bym kupiła jakis medalik złoty zeby była pamiątka z uroczystości. Ja dostałam złoty łańcuszek z serduszkiem na chrzciny i niby nigdy go nie nosiłam, ale zawsze mama mi mówiła, ze to z chrztu i mam sentyment do niego. Siilmariien - oby rzeczywiście tych awantur było jak najmniej u Klaudii, a Łucja niech wie co najlepsze i nie grymasi. Dziewczyny - ja wam na wypadanie polecam maskę do włosów WAX Henna. Ja sie nakłada na skore głowy (na włosy tez) i trzyma 10-30min. Można tez czepek założyć zeby lepiej grzało. Henna wzmacnia cebulki włosowe i jeszcze przyspiesza wzrost kolejnych włosów. Ja kiedyś używałam i był super efekt, teraz poki co mi nie wypadają. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Devileek fotki masz na mejlu 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() boisz sie jednej nogi na desce? ja za to sie boje dwóch desek - każda na innej nodze a do tego kijki! jak ogarnąć panowanie nad czterema konczynami jednocześnie? jednak snowboard łatwiejszy ![]() mlody śpi jeszcze od nocy. jadl o 3.30 o 7.30 i 10tej i znow zasnął. jem śniadanie w spokoju ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
*sportaddict*
|
ten genialny WAX polecany po chemii był amerykański i od paru lat jest praktycznie nie do zdobycia, te polskie Pilomaxu i L'biotica to nie to samo niestety
![]() ![]() edit: o, jest i to mega tanio! http://www.ezebra.pl/product-pol-292...ZYWKA-WAX.html Edytowane przez vadi Czas edycji: 2017-10-10 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Wtajemniczenie
|
Nooo tzn on ogólnie sam zasypia (najczęściej), ale jak go kładłam do łóżeczka to miał oczy jak 5zl
![]() ![]() Mini Hahahha to dopiero agent ![]() ![]() Spróbowałabym kiedyś deski ale na jakiejś oślej łączce ![]() ![]() ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki ![]()
#261 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- ja wolę snowboard zdecydowanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Nam się raz zdarzyło że już był taki zemczoby że usnął w łóżeczku gdy go glaskalam po głowie.
Raz prawie zasnął w lezaczku ale wypadł mu smoczek i się rozwył:p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Ogłaszam dzień lenia. Młody śpi a ja pod kocem z kotem. Nie idę na żadne spacery. Foch na rzeczywistosc Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W domu tez trzeba posiedzieć ![]() Moja sama zasypia w kołysce, łóżeczku i leżaczku ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Wtajemniczenie
|
Agg_s piona! Ja przed 8 szykowałam Lilę do przedszkola i zostawiłam Lu samą w łóżeczku, słyszałam że grzecznie bawi się dzwoniącym gąsiorem. Potem do niej przyszłam, pogadałyśmy sobie z Lu chwilę, a potem stwierdziłam że jeszcze sobie zerknę na wizaż żeby Was nadrobić trochę
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#267 | ||
Zakorzenienie
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 10 Pierwsze chwile z maluszkami
Cytat:
Już patrze ![]() Cytat:
Ja chciała bym się nauczyć na snowboardzie ale w tym roku chyba jeszcze mi się nie uda ... Byliśmy dziś z J. Na pobraniu krwi przed szczepieniem ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
niż kilka tanich, które podobają ci się tylko trochę ![]() Edytowane przez Devileek Czas edycji: 2017-10-10 o 11:19 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Wtajemniczenie
|
Pestycyda gdzieś ok 8:20 zasnęła. Troszkę ponad 3h snu
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Vadi dzięki za linka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Moja maruda dzis nie polezy sama nie pobawi sie. Właśnie leżymy w łóżku i gadamy, najedzona jak bąk ciekawe kiedy zaśnie,powinna się budzic po pierwszej drzemce a ona jeszcze nie śpi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#270 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Brytyjski ![]() Moja mama zamówiła płaszczyk - futerko dla Klaudii na chrzest z Zalando. Miał byc biały a wpada w brzoskwinie. Muszę popatrzeć za czyms innym. Ten narazie zostawię, bo i tak jest 100dni na zwrot a nie wiem czy znajdę coś lepszego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
Do 11, wow! Ja wstaje wtedy kiedy Klaudia zaczyna sie złościć. Czasami jest to 7.00, a zdarza nam sie tez do 9.00 poleżeć. Zazdroszczę, ze wasze dzieci same zasypiają. Klaudia albo podczas KP albo na spacerze chuście. Innej opcji nie ma. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.