![]() |
#241 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. V - Prawie porodówka !
Monya jesteś super silną babką, podziwiam Cię !
Co do fotela to ja chyba tez sobie odpuszczę i w nocy bede karmic w łóżku - mam nadzieję, że mój kregoslup to przeżyje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#242 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
![]() U mnie fotel to moze nie fanaberia ale bardziej chec posiadania miejsca by usiasc gdzies z oparciem a nie lozko czy taboret zobaczymy czy pomysl bedzie dobry w praktyce w razie czego fotel sprzedam nie jest drastycznie drogi na szczescie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Coś dziś u mnie kiepsko ze spaniem i już postanowiłam wstać , a jak u Was ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry!
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:28 ---------- Cytat:
A no i chrapie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#245 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Ja spałam dobrze! Aż nie wierzę, że mogę to napisać ![]() ![]() Za chwilę wstaje z mężem, zrobię śniadanko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#246 |
Zadomowienie
|
kropka To ja podobnie tyle, że jeszcze bez chrapania albo mąż tak mocno śpi, że nie słyszy
![]() Elaa Mój już wyszedł i niestety śniadanie już jem w samotności. To w końcu u Ciebie jakaś lepsza noc nadeszła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny!
![]() ![]() Eluś, jak można o 6:42 pisać, że się pospało? ![]()
#248 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#249 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#250 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wstałam!
Wczoraj bylam zmęczona,po 8 polozylam się do łóżka,ale koleżanka z pracy zadzwonila,opowiedziala o tym,co się ostatnio w pracy wydarzylo i przez to usnąć nie mogłam,jeszcze 2 tosty wsunelam.o 23. Waga mi znowu leci w górę!Pomocy! Norciu właśnie myślałam,gdzie się podziewasz! Elcia super,że mozesz lepiej spac. Kropko a masz rogala do.spania?Dla mnie to bomba jest,kupilam taki.wielki z motherhood,sprawdza się rewelacyjnie,no i.materac nie może być za twardy. Jak spałam 2-dni.na takim.twardym materacu,to wstawalam obolala,łącznie z brzuchem. Jutro mam 35+0!Jak ten.czas szybko.płynie! |
![]() ![]() |
![]() |
#252 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Razem będziemy motywować się i zrzucać po ciąży ![]() ![]() Jeszcze tylko 2 tygodnie i ciąża donoszona, łał.. Moje 31+4 chowa się przy twoim 35+0. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#253 |
Zadomowienie
|
O ja też będę mieć co zrzucać po porodzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
My wczoraj do 12 w nocy oglądaliśmy film i potem nie mogłam zasnąć. Z tej bezsenności zgłodniałam i zjadłam paczkę wafli ryzowych wiec dołączam Polu do grona nocnych głodomorów ![]() Ale po ich zjedzeniu zasnęłam w 5 minut ![]() Dziś chyba podskoczę zobaczyć te sukienki w Lidlu ale póki co musze się ruszyć i wstać z łóżka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Razem będzie nam łatwiej zawalczyć o zrzucenie kilogeamow!
Kciuki za dzisiejsze wizyty! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ovejito, Ty to chociaż masz chęci, a ja to siedzę w łóżku i zjadam Rafaello. Tyle z moich planów na dziś ![]() ![]() Ooo, dzisiaj Blanka i Tysia wizytują, super! ![]()
![]() |
#257 | ||
Zadomowienie
|
Monya, powodzenia! Tj. któraś już napisała - ważne, że masz motywację, to naprawdę najważniejsze. Ja też mam umowę do końca lipca - chciałam być fair i pod koniec ubiegłego roku kończyła mi się umowa, więc powiedziałam, że jestem w ciąży. To wpłynęło na długość kolejnej umowy. Na moje nieszczęście to miała być ostatnia umowa na czas określony. Tak więc po raz kolejny za swoją uczciwość dostałam po
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A gdzie nasza Folinka? Witam się w kolejnym upalnym dniu. Właśnie próbuję się zebrać na zastrzyk - jeszcze tylko dziś i jutro. Muszę jakoś dać radę. Szkoda mi tylko, że dzisiaj w Lidlu takie fajne rzeczy - przydałaby mi się jeszcze jedna sukienka, nawet na okres "po", no i widziałam przepiękne spodenki na szelkach ![]() ![]() P.s. trzymajcie kciuki, żebym nie spotkała szalonego babska za kółkiem! dzisiaj specjalnie wyjadę trochę później ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do tych spodni z szelkami faktycznie widziałam w gazetce - są cudne ![]() Witam się i ja ![]() ![]() Zjadłam śniadanie i jeszcze leżę ale dzisiaj w planach mam sporo do zrobienia, mam nadzieję że te plany zrealizuje ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam poduszkę do spania z supermami i ogólnie to jest świetna i już jej nikomu nie oddam. Czasem mąż pyta się, czy może pożyczyć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A i Polu- ja też 35+0 ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mi umowa kończy się w styczniu 2019... Szef twierdzi, że mi przedłużą no i ta kolejna to już musi być na czas nieokreślony... Zobaczymy jak to będzie w przyszłym roku...
![]() |
#260 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Taak wyspana czuje się jak młody Bóg! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Moja waga też niepokojąca, będziemy zrzucać razem! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Też myślę, czy nie skoczyć po sukienkę do Lidla.. oprócz tego podobają mi się koszule chyba z lnu dla synka, ale w to lato raczej nie ubiorę, a na za rok chyba nie będę kupować ![]() Kciuki, żebyś nie spotkała dziś nikogo nawiedzonego! ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
Summer dasz radę!
![]() Elcia, Kropka czas leci! ![]() Camelitos co masz w planach? ![]() Ja też mam duże plany,tylko na razie pachwiny mnie bolą,ponadto mał boleśnie kopie,ale ona jest ruchliwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moja też kopie ale w sumie nie aż tak boleśnie, chociaż w kościele mnie wczoraj tak kopnela że aż zajaknelam ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry! Ehh znowu cały dzien przy biurku i znowu mi nogi spuchną.
Mi tez maz mowi ze ja chrapie. Ja to raczej przesypiam całe noce. Budzę sie jedynie na siku i wracam. Maz chrapie ale sporadycznie i bardzo delikatnie także mi to raczej nigdy nie przeszkadza. Współczuje tym z problemami! Ostatnio pojechaliśmy 100 km na pregnancu2baby show. Bilety były po £18 na osobę ale kazałam Tz jakis quiz rozwiązać i dostalismy za darmo wejście. Jednak same wózki i foteliki były, masa tego No chyba tylu Marek to jeszcze nie widziałam. Gdybym wózka nie kupiła tam na pewno bym bo znalazła. Za to dostalismy jakas butelkę dla maluszka ze smoczkiem i jakies gratisy. Jednak wypad sie nie udał bo liczyliśmy na więcej rzeczy i w szczególności na Ninie elektroniczna ktorej nie znaleźliśmy. |
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() https://www.klups.pl/produkty/bez-ka...lko-przewijak/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zadomowienie
|
Zua, pytałaś o moje królestwo Pyrlandii, otóż to kraina ziemniakiem i kefirem płynąca, stolicą jest Frytkaville, a w moje urodziny wypada akurat święto narodowe - Dzień Chipsa
![]() ![]() Polu, dziękuję, że pytałaś - czuję się dobrze, plecy jedynie coraz bardziej doskwierają. Wczoraj przez 3 albo 4 godziny segregowalam ciuszki i przygotowywałam do prania, niby siedziałam, ale a to wyjmowalam, a to chowalam do pudła i później strasznie mnie łamało w lędźwiach. Od wczoraj natomiast lekka migrena, jest to bardziej dokuczliwe nawet niż te plecy, bo lekarz pozwolił tylko na 2 apapy na dzień, a zresztą paracetamol na migrenę to trochę jakby na stłuczenie babkę przyłożyć ![]() Miałam ogólnie wczoraj smutny dzień, mój tata musiał uśpić naszego pieska, okazało się, że miał raka śledziony, bardzo szybko stan sie pogorszył i nawet już nie mógł wstawać. To było w czwartek, ale jakoś dopiero sobie wczoraj to w pełni uświadomiłam, że Reksia już nie ma... ![]() Sukces chociaż taki dzisiaj, że od rana naprawiają w klatce gaz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#267 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() witam w nowym tygodniu! nie nadążam, że już jest czerwiec ja dzisiaj pospałam prawie do 9 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
![]() a wczoraj to tak mi synek stopę wystawił, że wyglądało jakby chciał wyjść brzuchem ![]() ![]() Regular przykro mi z powodu pieska ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie mi przykro. Jak ja sobie pomyśle ze jeden z moich moglby odejść to mi serce pęka. Nie chce o tym zupełnie myślec. A tata planuje wziąc innego piesia? Cytat:
Emma 0,5 kg to u Ciebie nic nie bedzie widać bo Ty szczuplutka jestes! Ja juz mam w sumie 7 kg na plusie. A tu jeszcze 7 tygodni. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, natchniona dyskusja na lipcowych mamach na fb zapytam co Wy myślicie. Planujecie parasolki do wózka? słyszałam już kiedyś o osłonce dooky - spotkalyścke się z tym? Któraś planuje kupić?
Tak się zastanawiam, czy to czasem nie spełnia identycznej funkcji jak pielucha przerzucona na budkę wózka, zabierając dostęp powietrza?tootiny-Dooky.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.