![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zapachy Yves Rocher
Proszę o informację Pur Desir Lavender - czy jest to lawenda ostra wytrawna,czy delikatniejsza i lekko słodka?
Dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam gdzieś jakąś małą końcówkę próbki - tak z 0,5ml. Jeśli chciałabyś przetestować - daj znać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumy Yves Rocher
Witajcie dziewczyny
Oj tak, Neblina ma coś w sobie, kiedyś bardziej zielona, coraz bardziej się dosładza (używam długo, już ponad pół butli ![]() ![]() a na zimę- Neonatura cocon ( idealna z mleczkiem "powitanie z Afryką"Bielendy); na marzec i zimną Wielkanoc- Neonatura seve; na wielki upał- werbena Fraicheur vegetale- To moi faworyci z YR. Nowość- woda toaletowa GREEN SUMMER nuty (cytuję z oferty): -kwaśna cytryna,słodka mandarynka, korzenne mango, pomarańcza; -frezja,cyklamen,hibiskus, nektarynki; -jasne drewno, maliny,piżmo. Cena(w promocji?) 69 zł za 75 ml (butelka jak Naturelle za115 zł, więc chyba będzie droższa w przyszłości). Kusi mnie ta woda(mam kilka balsamów o owocowych nutach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam dzisiaj na aukcji
Yves Rocher Dolce Donna 80ml Czy kojarzycie ten zapach? ![]() Edit: Link do aukcji http://cgi.ebay.de/Yves-Rocher---Dol...622142003r3222
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę ![]() ![]() https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam ![]() Wymieniam się ![]() ![]() Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-06-24 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyznam,ze odkad zaczelam sie interesowac YR a to juz jakies 10 lat bedzie to nie kojarze tego ale moze to byla jakas limitowanka ![]()
![]() |
![]() |
#246 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Konto usunięte
|
Zaszalałam ostatnio z mamą w Yves Rocher. Konkretniej w moim ulubionym ich asortymencie: zapachach.
Dla mamy wybrałyśmy Ming Shu (LINK) - morsko-ozonowy zapach, śliczna ulotność, delikatna rześkość. Trafił i w moje gusta ![]() Ja skusiłam się na Naturelle (LINK) - zdecydowanie moje nuty, zielono-owocowe, świeży, ale z słodkim akcentem. Oj, długo się na niego czaiłam, dobrze, że się zdecydowałam, bo ładnie "przylgnął" do mnie ten zapach. Szybką decyzją i w zasadzie zachcianką było Green Summer (LINK) - letnia limitowanka odurzająca passiflorą i mango, istny koktajl owocowy. Mimo, że zazwyczaj nie przepadam za takimi słodziakami, ten z miejsca powalił mnie na kolana. Przypomina mi którąś z letnich limitowanek Escady, bardzo w tym stylu. Niestety nie można na nią wykorzystać zniżki (stała cena - 69zł), ale chyba warto, tym bardziej, że jak na takie owocowe psikadło trzyma się dość długo i flakonik dość duży 75ml. W szafeczce czekają sobie spokojnie moje dwa pewniaki z Yves Rocher, monozapachy: bez (Pur Desir de Lilas) i zielona herbata (The Vert Fraicheur Vegetale), do których sentyment mam od liceum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Konto usunięte
|
Ma któraś z Was może wodę perfumowaną bądź toaletową Nature ? Ma bardzo interesujący skład: Mandarynka, gniecione liście mięty, Headspace Daphnée, Konwalia, Cedr.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Guerlain Lover
|
Miszona, kupiłam z mamą Naturelle edp mojej babci na dzień matki. Babcia mimo, że uwielbia zapachy orientalne, bardzo ucieszyła sie z tego prezentu i używa go teraz latem, gdy gdzieś wychodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na marginesie dodam jeszcze, że inna koleżanka miała wersję Nature bez spraju i wlewała ją do wody, którą myła podłogi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#251 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Czyli co nos to inny odbiór.
Ja w Nature czuję głównie nuty ziołowo - trawiaste,ale konwalii już nic a nic. Całe szczęście,bo konwalii nie lubię ![]()
![]() |
#253 |
Guerlain Lover
|
Ja czuję w Nature (tym z psikaczem) mydlaną trawę, a gdyby nie to mydlo, to podkradałabym go babci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Rozeznanie
|
Witam, mam nadzieję że nie pogniewacie się za odkopanie starego wątku.
![]() ![]() ![]() Udało mi się onaleźć zdjęcie podobnych perfum, ale wciąż to nie to samo.
![]() |
![]() |
#255 |
Rozeznanie
|
Znalazłam jeszcze coś takiego. Jest szansa, że dostanę takie zielone? A może zmienili tylko opakowania.
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Guerlain Lover
|
Cat, z perfum dostępnych w kremie, to w ofercie z YR juz ich nie ma. Są natomiast inne dostępne:
Neonatura seve Ming Shu Neonatura cocon(o ile się nie mylę) Yria |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Wtajemniczenie
|
Do Wielbicielek Ode Au Reve !!! Róbcie zapasy !!!
Zapach będzie produkowany tylko do marca 2010 roku. Otrzymałam ofertę YR z taką informacją. W celu dokonania małego zapasu skorzystałam z oferty- 50 % zniżki na wycofywane produkty, które w przyszłości będą zastąpione lepszymi ![]()
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
sentyment
ja przetestowalam chyba polowe zapachow Yves rocher, zaczynalam dawno temu( sprzedaz wysylkowa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Konto usunięte
|
Dot.: sentyment
Moja mama kupiła sobie wczoraj wodę perfumowaną Comme Une Evidence. Bardzo ładny, delikatny, kwiatowy zapach. Kobiecy i elegancki.
Psiknęłam się tak zachwalanym Coconem i... nie, nie, nie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
BAN stały
|
Dot.: sentyment
Mam pytanie w spr Neonatury Cocon. Czy ja dobrze pamiętam, czy kilka lat temu była ona wycofana ze sprzedaży, a później pojawiła się ponownie?
Od kilku tyg męczy mnie ta kwestia, bo mam nadzieję, że może uda się i Nature Millenaire również wrócą. Tak za nimi tęsknię... Pamięta któraś z Was jak było z tym Coconem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zadomowienie
|
W ciągu ostatnich 5-6 lat, kiedy regularnie kupuję w YR, Cocon jest w stałej sprzedaży.
Najnowszy zapach- So Elixir- udany ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Guerlain Lover
|
Ja również mam zamiar sobie kupić So Elixir
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Rozeznanie
|
Korzystając z 50% zniżki w Joy`u do YR mam zamiar kupić sobie (lub TŻ, chociaz on strasznie wybredny jest
![]() ![]() Mimo jesienno-zimowej pory szukam zapachu lekkiego i wiosennego, świeżego ale nie a`la ogórek. Możecie mi coś polecić? Chciałam jeszcze zapytać, które męskie zapachy YR powalają Was na kolana i chciałybyście je czuć na swoim ukochanym? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
- Neonatura Seve: mocno świeży, jak złamana łodyga - Nature Pour Femme: mocno zielony, wręcz trawiasty Z monozapachów: - The Vert: zielona herbata - Bamboo: bambus Z męskich: - Nature Pour Homme: zapach lasu po deszczu - ideał, nie wyobrażam sobie mojego mężczyzny w innym zapachu! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to drugie zdjecie pomaranczowa puszeczka to zapach 8e jour -nawet mam idenyczne w domu wprawdzie juz przeterminowane ale jakos wyrzucic szkoda ![]() z tego co mi wiadomo to jest w ciaglej sprzedazy-jest na rynku tak od okolo 2004-2005 roku moze sie myle ale pamietam ze kupilam zaraz jak wchodzil na rynek bo mi sie spodobał od pierwszego powachania... jak dla mnie super zapach na zime, taki ciepły,chociaz na poczatku zaraz po spryskaniu czuc kanforą ale potem jest juz coraz lepiej Edytowane przez MAGDA1704 Czas edycji: 2009-11-24 o 22:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zadomowienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15483536]- Naturelle (mój faworyt): świeży, z nutą słodyczy, delikatny
- Neonatura Seve: mocno świeży, jak złamana łodyga - Nature Pour Femme: mocno zielony, wręcz trawiasty Z monozapachów: - The Vert: zielona herbata - Bamboo: bambus Z męskich: - Nature Pour Homme: zapach lasu po deszczu - ideał, nie wyobrażam sobie mojego mężczyzny w innym zapachu! ![]() Nature pour homme ![]() Z pojedynczych zapachów moją faworytką jest werbena- cytrynowa nuta czasem dobra i zimą... herbata z cytryną itp ![]() Neonatura seve- zielona i kwiatowa- intensywnie wiosenna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Rozeznanie
|
Właśnie jestem po pierwszych testach zapachów w YR. Mój faworyt (póki co) to Neonatura Seve. Cały dzień wącham nadgarstek i wciąż mnie intryguję. W przyszłym tygodniu znowu wybiorę się do YR na kolejne podejście (zobaczymy czy i tym razem ten zapach mnie uwiedzie) no i mam ochotę jeszcze wypróbować Neblinę
![]() Na pewno odpada Naturelle- za bardzo czuć w niej owoce m.in. brzoskwinię i bardzo kiepsko z trwałością, już po 2-3 h nie było śladu po zapachu. Również nie odpowiadają mi owocowe zapachy Plaisirs Nature, miałam kiedyś balsam z tej serii o zapachu jeżyn i super pachniał, ale tylko w opakowaniu, na skórze ![]() ![]() Mój TŻ coraz bardziej przekonany do Nature pour homme. Zapach ciekawie rozwija się na skórze, jednocześnie cały czas kojąc i intrygując. No i do tego bardzo przystępna cena- ze zniżką 50% można kupić za 41 zł ![]() ![]() Edytowane przez Makobratek Czas edycji: 2009-11-25 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Konto usunięte
|
Cieszę się, że moje sugestie Ci się spodobały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.