odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;) - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-10-30, 14:12   #241
SovaEvree
Zadomowienie

Dot.: odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)

Hejka
A u mnie dzisiaj kilo w gore...z powietrza chyba, jak babcie kocham.. tydz temu to samo...we wtorek mialam taki mega wzrost...

Ja was podziwiam ze wy macie czas i sile na fitnes, rower, silke i inne cuda... ja wracam z pracy zrabana jak kon po westernie... jakbym ogrodek kopala cale 10h to bym mniej zmeczona wracala...

Eliza bedzie dobrze, ty sie nie martw na zapas...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2018-10-30, 15:04   #242
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea

Cytat:
Napisane przez SovaEvree Pokaż wiadomość
Hejka
A u mnie dzisiaj kilo w gore...z powietrza chyba, jak babcie kocham.. tydz temu to samo...we wtorek mialam taki mega wzrost...

Ja was podziwiam ze wy macie czas i sile na fitnes, rower, silke i inne cuda... ja wracam z pracy zrabana jak kon po westernie... jakbym ogrodek kopala cale 10h to bym mniej zmeczona wracala...

Eliza bedzie dobrze, ty sie nie martw na zapas...

Eeee, kto ma niby te siły..ra[ptem Basia nas tu zawstydza, no i Milennka tym rowerem
Ja wracam po pracy po 19tej, przelewam się przez oparcie rogówki i już tak zostaję przed TV jedynie coraz głębiej pod kocem się zapadam
LyraBea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-30, 15:17   #243
SovaEvree
Zadomowienie

No fakt... Basia, Milenka..Barbra tez szaleje rowerowo....
A my sie zapadamy w kanape

Stary 2018-10-30, 15:50   #244
Milennka03
Zakorzenienie

Laseczki- jazda rowerem u mnie to tak naprawdę nic, bo to zaledwie 3 km w jedną stronę, co to jest i to po prostym... Lyrcia- dlatego nawet nie jestem w stanie się spocić itp, jadę w tym samych ciuchach co pracuję, jedynie kupiłam sobie softshella przeciw deszczowi i wiatrowi, no i buty zmieniam w robocie.Tyle ruchu to tak naprawdę nie ruch.Ja mam podobnie - żrę te makarony (dziś z cukinią i szpinakiem) , przestrzegam regularności posiłków itp i co? W weekend nadrabiam a potem waga nie chce lecieć.I po co to wszystko ja się pytam.

a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle

-fasolinno-

siestowo

Milennka03 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-30, 17:02   #245
eliza40
Zakorzenienie

Ludzie powariowali jeden dzień wolny a w sklepach dzikie tłumy.
Beatka pisałam,że mam zgagę już chyba po wszystkim do tego czasem cofa mi się do gęby a dzisiaj mnie mdliło do tego.
Chodził za mną kebab od dwóch tygodni i dzisiaj go pożarłam.Na niego to apetyt miałam
Stary 2018-10-30, 21:07   #246
Milennka03
Zakorzenienie

Nie jadłam kebaba jakieś 4 lata -ostatnio po wieczornym chlańsku w Kraku Ciekawa jestem czy jeszcze serwują takie jak dawniej , w bułce, nie w tortilli.
U mnie dziś intensywnie w kuchni, zrobiłam cały wok potrawki śmietnik dla małżona (czyli co się nawinęło pod rękę, warzywa, makaron, pomidory z puszki, soczewica itp z indyjskimi przyprawami) a prócz tego muffiny miodowe i czekoladowe-ale nie zjadłam ani jednej.Na kolację były zapachy z tego gotowania

a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle

-fasolinno-

siestowo

Edytowane przez Milennka03
Czas edycji: 2018-10-30 o 21:08
Stary 2018-10-30, 21:35   #247
basia_ww
Zakorzenienie

No to pozawstydzam Was jeszcze
Wybrałam się dziś do tego nowego klubu i dostałam wqrw... nie miałam kłódki do szafek w szatni więc nie mogłam tam zostać .... wracając w tych nerwach wstąpiłam do mojego klubu i trening obwodowy zaliczyłam - straszny wycisk nam dała no i jutro też idę na trening - nadrabiam półtorej tygodnia nicnierobienia. Karnet się kończy ...

Dietetycznie dziś grzecznie rano owsianka, potem koktajl, potem kurczak z brokułem i makaronem, potem grejpfrut, potem kanapki z twarogiem i pomidorem. Nawet udaje mi się jeść 5 posiłków. Szkoda tylko że waga się niewiele rusza w dobrą stronę.

Kebabów nie jem ... Z racji że jest tam niewiadomo co - naoglądałam się różnych programów i wyleczyłam się skutecznie.

Milenko brawo za rower nawet jeśli to tylko 3 km - ale za to systematycznie - zapewne jeżdżąc do pracy zrobiłaś więcej km niż ja przez cały sezon.

basia_ww jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-10-31, 06:01   #248
SovaEvree
Zadomowienie

Dobry....
Melduje sie z kolejnym spadeczkiem..... wczorajsza naadwyzka poszla w swiat z dodatkiem
Do 6 z przodu brakuje niewiele.... i mam nadzieje tego nie spitolic bo dzisiaj idziemy do znajomych...
Kebaba tez nie jadlam wieki... ale jakos mnie nie ciagnie
Do sportu niestety tez mnie nie ciagnie.....

Spadam do pracy

Stary 2018-10-31, 06:53   #249
Milennka03
Zakorzenienie

Basiu, no zawstydziłaś!Brawo za aktywność
Ja wiem że w takich wynalazkach jest dużo dziwnych rzeczy itp, dlatego tez nie jadam, parówek tez itp no i dużo innych rzeczy które kryją niespodzianki ale to takie dobre...Jak się uczyłam to dorabiałam wieczorami w markecie i raz byłam na dziale mięs - ale na zapleczu- nie chcecie wiedzieć czym sie je myło żeby były dłużej "świeże"...ogólnie nieciekawa historia a wiem że takie praktyki są na co dzień stosowane
Ja dziś i w piątek w pracy, nie brałam wolnego.I nie chce mi się strasznie...

-fasolinno-

siestowo

Stary 2018-10-31, 06:59   #250
basia_ww
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Wreszcie dotarłam pod przychodnie i idę na badania - tłum już przed mimo że zamknięte jeszcze.

Ja też pracuje dziś i w piątek. Ale za to piękna pogoda więc nie ma na co narzekać

Miłego dnia

Stary 2018-10-31, 11:33   #251
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea

Cytat:
Napisane przez Milennka03 Pokaż wiadomość
Laseczki- jazda rowerem u mnie to tak naprawdę nic, bo to zaledwie 3 km w jedną stronę, co to jest i to po prostym... Lyrcia- dlatego nawet nie jestem w stanie się spocić itp, jadę w tym samych ciuchach co pracuję, jedynie kupiłam sobie softshella przeciw deszczowi i wiatrowi, no i buty zmieniam w robocie.Tyle ruchu to tak naprawdę nie ruch.Ja mam podobnie - żrę te makarony (dziś z cukinią i szpinakiem) , przestrzegam regularności posiłków itp i co? W weekend nadrabiam a potem waga nie chce lecieć.I po co to wszystko ja się pytam.
Ja mam do pracy niecałe 4km a dla mnie to jak wyprawa na Alaskę. Może żebym miała fajną drogę rowerową, ale nie. Na trasie 6 rond (sic!) a ścieżka rowerowa urywa sie w kilku miejscach nie wspominając o tym, że raz idzie jedną stroną ulicy, a raz drugą. No i jak tu się zmobilizować do jazdy na rowerze
Cytat:
Napisane przez eliza40 Pokaż wiadomość

Ludzie powariowali jeden dzień wolny a w sklepach dzikie tłumy.
Beatka pisałam,że mam zgagę już chyba po wszystkim do tego czasem cofa mi się do gęby a dzisiaj mnie mdliło do tego.
Chodził za mną kebab od dwóch tygodni i dzisiaj go pożarłam.Na niego to apetyt miałam
Z ta zgagą faktycznie niedobrze. Bez badań się nie obędzie ;( Zgagę miałam może kilka razy w życiu. Coś na kształt miałam w ciąży, nawet nie wiedziałam, że to zgaga .
Cytat:
Napisane przez basia_ww Pokaż wiadomość
No to pozawstydzam Was jeszcze
Wybrałam się dziś do tego nowego klubu i dostałam wqrw... nie miałam kłódki do szafek w szatni więc nie mogłam tam zostać .... wracając w tych nerwach wstąpiłam do mojego klubu i trening obwodowy zaliczyłam - straszny wycisk nam dała no i jutro też idę na trening - nadrabiam półtorej tygodnia nicnierobienia. Karnet się kończy ...

Dietetycznie dziś grzecznie rano owsianka, potem koktajl, potem kurczak z brokułem i makaronem, potem grejpfrut, potem kanapki z twarogiem i pomidorem. Nawet udaje mi się jeść 5 posiłków. Szkoda tylko że waga się niewiele rusza w dobrą stronę.

Kebabów nie jem ... Z racji że jest tam niewiadomo co - naoglądałam się różnych programów i wyleczyłam się skutecznie.

Milenko brawo za rower nawet jeśli to tylko 3 km - ale za to systematycznie - zapewne jeżdżąc do pracy zrobiłaś więcej km niż ja przez cały sezon.
Gdyby mnie coś zniechęciło do ruchu miałabym pretekst żeby nie iść. A Ty od fitnessu do Fitnesu
Cytat:
Napisane przez SovaEvree Pokaż wiadomość
Dobry....
Melduje sie z kolejnym spadeczkiem..... wczorajsza naadwyzka poszla w swiat z dodatkiem
Do 6 z przodu brakuje niewiele.... i mam nadzieje tego nie spitolic bo dzisiaj idziemy do znajomych...
Kebaba tez nie jadlam wieki... ale jakos mnie nie ciagnie
Do sportu niestety tez mnie nie ciagnie.....

Spadam do pracy
Kebab bym zjadła, jakoś się bronię . Ruchem sie brzydzę . U mnie też kilo mniej, ale i tak prawie 71kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-10-31, 21:45   #252
basia_ww
Zakorzenienie

I byłam dziś na treningu - dietetycznie jakoś się trzymam - zobaczymy co będzie w weekend.

Lyrcia byłam wczoraj tak wściekła - że pierwsze co to oberwało się mojemu mężowi więc musiałam iść wyładować tę negatywną energię. By dodatkowo ktoś nie obrrwał rykoszetem.

Chodzi za mną winko ...

Stary 2018-11-01, 08:09   #253
Milennka03
Zakorzenienie

U mnie wczoraj dramat o ktorym nawet nie chcę pisać, jakieś bułki, lód a na koniec zrobiłam małżowi pizzę a sobie osobno z salami ,co prawda mała i na cienkim cieście no ale i tak miliard kalorii, dziś niosę brzuch przed sobą.Porażka i tyle , nie wchodzę na wagę żeby nie wpaść w większy dół.

-fasolinno-

siestowo

Stary 2018-11-01, 08:18   #254
SovaEvree
Zadomowienie

Ja niestety weszlam na wage....
Wczoraj u znajomych zupa dyniowa, salateczka z gyrosem drobiowym, warzywka..... i ciasto orzechowe plus czerwone wino.... te dwie ostatnie pozycje dal dzisiaj +1kg....
Dzisiaj staram sie grzecznie.....

Stary 2018-11-01, 08:23   #255
Milennka03
Zakorzenienie

Ja nieprędko dziś coś zjem, mam zupę dyniową -kupną ale z dobrym składem i w planach ugotowanie pomidorówki ,chyba tą ostatnią zrobię ale to pewnie po południu,pizza mnie trzyma ostro od wczoraj.

-fasolinno-

siestowo

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-11-01, 08:39   #256
basia_ww
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Ja mimo diety i treningów waga powyżej 70 no ale się nie poddaję.
Dziś już po śniadaniu jogurt z kiwi i płatkami
Potem koktajl
Na obiad makaron z tuńczykiem
Jakiś owoc
A na kolację jakieś kanapki

Taki mam plan a że nic nie zdrowego nie ma w domu jest szansa że wytrwam
Mamy jechać wieczorem do szwagra - ale nie mam dziś na wizyty chęci, więc chyba się z tego wymiksuje. Chętnie bym wszystich dziś z domu wyrzuciła i sama spędziła go .

Stary 2018-11-02, 18:25   #257
Milennka03
Zakorzenienie

Bry
Dzień miałam fajny bo godzinkę wcześniej mnie z korpo wypuścili i odebrałam nową książkę z księgarni co zamówiłam super-książka niedługa bo 171 stron i już przeczytałamPod względem jedzenia już średnio choć wygrałam walkę z chęcią kupienia loda, - @ na dniach i mnie ciągnie do zakazanego.Ale dałam radę choć menu nie takie ładne jak miałam w planach.Rano bułka razowa z ogórkiem kiszonym i jajkiem.II śniadanie sałatka.Obiad -domowa zupa pomidorowa ale chuda za to do tego jeszcze potem bułka z paprykarzem...I tyle. Więcej już nie zjem bom pełna.Poję się herbata.Nakupiłam produktów bo miałam faszerowane papryki w planach ale nie chce mi się jak cholera i odpuszczam gotowanie.Może w niedziele a do tego czasu odpuszczam dłuższe stanie przy garach.

-fasolinno-

siestowo

Stary 2018-11-02, 18:32   #258
basia_ww
Zakorzenienie

Ja dziś wynudziłam się w pracy - jestem z wszystkim odrobiona na bieżąco więc jestem w szoku że tak można. Ciekawe kiedy wszystko runie i znów się zrobi nawał A teraz korzystam z tego luksusu.

Dziś trening zaliczony - siadłam i nawet nie chce mi się wstać.

Dietetycznie trzymam się grzecznie oprócz tego że wczoraj tylko wypiłam pół wina białego słodkiego tak na smutki.

A co u Was ?

Stary 2018-11-02, 19:05   #259
eliza40
Zakorzenienie

U mnie kicha
Wczoraj i dzisiaj serwowaliśmy sobie z młodym frytki i surówkę z majonezem.
W środę odbieram wreszcie dietę.Może będą ze mnie jeszcze ludzie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-11-03, 16:29   #260
Milennka03
Zakorzenienie

Dobry dzień
Ależ pogoda podła ,przynajmniej u mnie ,cały dzień mżawka itp.Na chandrę pojechałam do dużego centrum , w Deichmannie na botki i kozaki -20% - nie kupiłam żadnych bo nic mi się nie podobało..Kupiłam .....sok i kulę śnieżną z ...trupią czachą w TK Max.... dla chrześnicy choć z kulą się waham czy jej dać bo samej mi się podoba Tak że zakupy raczej średnio udane , no ale trudno- nie tym to innym razem.
Drugi dzień wygrałam z kupieniem loda -ale tylko dlatego że w Biedrze nie było żadnych ciekawych.
Menu takie na dziś:
Śniadanie -omlet
II śniadanie -brak
Obiad-miks kasz trendy lunch z brukselką i porem.
I tyle, na razie jestem pełna ale wieczór długi więc pewnie coś wpadnie, póki co piję kawkę i oglądam Gesslerkę- w czwartek na finale usnęłam wiec oglądam powtórkę.
Zaraz biorę się za porządki w papierach , lekarstwach i kosmetykach.Mam powera więc trza korzystać.
Elizko- jestem mega ciekawa Twojej diety, mam nadzieję że pochwalisz się niektórymi potrawami i przykładowym menu z jakiegoś dnia.

-fasolinno-

siestowo

Czas edycji: 2018-11-03 o 16:31
Stary 2018-11-03, 17:40   #261
basia_ww
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

U mnie dziś nawet przyzwoicie - padało tylko chwilę, ale mimo że pochmurnie to nawet ciepło.

Mężowi dałam dziś wolne więc cały dzień razem pozałatwialiśmy trochę spraw - a na koniec poszliśmy do nowo otwartego klubu u nas i zrobiliśmy półtorej godzinny trening na siłowni - jestem w szoku - ja dziś 5 dzień w tym tygodniu coś uskuteczniam i jakoś mi z tym dobrze.

Dietetycznie też ok ale dziś mi się bardzo poprzestawiały pory posiłków i niedawno dopiero jadłam obiad. Rano kanapki z twarogiem i miodem, potem koktajl warzywny, na obiad makaron z cukinią tofu i pesto. Na kolację kanapki - ale na razie o nich nie myślę bo jestem pełna.

Milenko to zrobiłaś zakupy

Ja na razie mam awersje do zakupów odzieżowych - bo nie mogę na siebie patrzeć. Więc nie chodzę po sklepach. Choć szukam jakiegoś fajnego swetra i nic nie znalazłam.

Czas na relax

Stary 2018-11-03, 18:03   #262
eliza40
Zakorzenienie

U mnie też paskudna pogoda.Pada właściwie cały dzień.
Milenko pewnie że się pochwalę dietą mam nadzieję,że bedzie czym.
Basiu super,że tyle się ruszasz.Ja nie mam nawet chęci na ruch.
Stary 2018-11-03, 18:21   #263
basia_ww
Zakorzenienie

Elizko to czekamy co tam ciekawego bedziesz jeść.
Kochana mnie to mój mąż motywuje - aż wstyd się przyznać ale waży mniej ode mnie więc wiesz tym bardziej jest mi źle - on jest szczupły a je tyle że gdybym ja tak jadła to miałabym trzy cyfry na liczniku - ciągle powtarzam że to niesprawiedliwe. Wahałam się czy kupić karnet - to kupił dwa by móc chodzić że mną dla towarzystwa

Stary 2018-11-03, 18:35   #264
Milennka03
Zakorzenienie

Basiu-szacun za aktywność, naprawdę - ja jedynie do klubu ale chyba nocnego bym prędzej poszła niż fitness
Uff, wyrzuciłam cały wielki wór śmieci-nie wiem skąd tyle się zebrało .A teraz odkurzanie.Chyba kawka mnie nakręciła bo na co dzień jej nie piję toteż pewnie dała kopa.A za chwilę porobię czystkę w szmatach.

-fasolinno-

siestowo

Stary 2018-11-03, 18:37   #265
basia_ww
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milennka03 Pokaż wiadomość
Basiu-szacun za aktywność, naprawdę - ja jedynie do klubu ale chyba nocnego bym prędzej poszła niż fitness
Uff, wyrzuciłam cały wielki wór śmieci-nie wiem skąd tyle się zebrało .A teraz odkurzanie.Chyba kawka mnie nakręciła bo na co dzień jej nie piję toteż pewnie dała kopa.A za chwilę porobię czystkę w szmatach.
Jednak się zabrałaś za porządki - ja dziś nie sprzątam - dzień dziecka

Stary 2018-11-03, 19:51   #266
Milennka03
Zakorzenienie

Ano zabrałam, w ubiegły weekend miałam to zrobić a cały w zasadzie w chandrze przeleżałam więc dziś się zmobilizowałam przy akompaniamencie imprezy sąsiadów zza ściany

A teraz pora na spa- kąpiel,peeling, maska -zasłużyłam

-fasolinno-

siestowo

Stary 2018-11-04, 11:24   #267
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea

Cześć Dziewczyny,
Po 3 dniach wolnego strasznie się rozleniwiłam. W tym miałam 2 imprezy. Niestety sporo podczas nich było piwa i chipsów. Waga 70,6kg. Tak to ze mną wygląda jakbym celowo sobie krzywdę robiła i na złość :/
Czyli przez te 3 dni głownie leżałam, jadłam i piłam. Dziś do pracy szłam poddenerwowana, że muszę, chce mi się jeść.
Wczoraj byliśmy w kinie. Mieliśmy pójść na jakąś komedię romantyczną a wylądowaliśmy na Klerze. Nic mnie jakoś specjalnie nie zaskoczyło. Film dobry.
Zazdroszczę chęci sprzątania. Ja dalej mieszkam na kartonach pełnych książek po Arturze. Nie mam pomysłu co z nimi zrobić. Artur czytał specyficzną lekturę. Książki kupował namiętnie, ja mam trochę swoich, tych Artura nie mam gdzie już upchnąć. Dawna ja już dawno by coś z tym zrobiła, nowa ja ma wylane na to. Prawie ich już nie zauważam. Niedobrze
Tak żeby umyć okna wszystkie naraz w tym mieszkaniu myłam może raz. Teraz przecieram jak mi się zechce po jednym co jakiś czas. Dawna ja nie spoczęłaby póki nie miałaby wszystkich wypucowanych. Nowa ja ma gdzieś, że już świata przez niektóre nie widać . Co to sie porobiło...
Chyba jakiegoś doła giganta zaczynam łapać....Chcę do domu, do łóżka, chce spać
Stary 2018-11-04, 11:41   #268
Milennka03
Zakorzenienie

Witam się niedzielnio
Lyrcia-a zdradzisz o jakiej tematyce są książki po mężu? Może być w K jak nie chcesz tutaj.Może są sympatycy takiej tematyki również i po prostu wystaw tytuły na OLX z podaną ceną lub może oddaj do biblioteki?

Ja zaliczyłam Auchana, a teraz leżakuję i oglądam serial.W planach zrobienie porządków w ciuchach bo wczoraj już mi się nie chciało ,znaczy zrobiłam częściowo a jeszcze muszę ogarnąć szaliki ,czapki ,rękawiczki itp bo trochę tego jest a podejrzewam że część do wyrzutki.
Menu takie
Śniadanie -bułka z serem wędzonym, sałatą i pomidorem
II śniadanie -Grzesiek gofrowy i 2 ciastka oreo, brawo ja...
Obiad -to co wczoraj, miks kasz trendy lunch z brukselką i porem
Kolacja, pewnie resztka obiadu.
Czuję już @ za pasem,myślę że dziś mnie nawiedzi i ochota na słodkie masakryczna, dobrze że już nic w domu nie mam .Ale do Auchana specjalnie po słodycze pojechałam, nienormalna jestem i tyle.

-fasolinno-

siestowo

Czas edycji: 2018-11-04 o 11:42
Stary 2018-11-04, 12:26   #269
eliza40
Zakorzenienie

Beatka wolne niestety rozleniwia a do tego imprezki i wiadomo jakie są skutki.Ty się potrafisz zmobilizować tylko musi Ci się zachcieć
Milenko II śniadanie powalające
Ja mam -3 kg chociaż dwa dni z rzędu jadłam frytki
Czekam na @ już coś czuję ale teraz jak nie biorę tabsów to nie wiem jak będzie z regularnością
Stary 2018-11-05, 12:09   #270
LyraBea
Zakorzenienie

GG do LyraBea

Milennka, mąż czytał książki historyczne, patriotyczne i takie o ówczesnym układzie rządzących. Za bezcen oddałam do antykwariatu 40książek za 100zł typu Łysiak, Davis, Jasienica, itp. itd
Trochę próbowałam wystawić na różne strony, ale odzew żaden. Giną wśród innych propozycji.

Elizka, no właśnie, tylko musi mi się chcieć. Jak to zrobić, żeby mi się znowu chciało:?

Ciągle bym jadła. Do pracy przygotowałam sobie przykładne menu, ale czy nie wepchnę w siebie czegoś więcej, tego samej sobie nie mogę obiecać.
A zjadłam już:

koktajl zielony za szpinakiem, ogórkiem i sałatką zimową (wyszła mi lekko mdła, to ją miksuję w koktajlu )
pół słoiczka tejże sałatki (bo mdła, nie mdła, jakos zachciałam mieć na nią ochotę )
pół kilimka chudego z jogurtem, do tego 1 placuszek otrębowy

Już nie mogę się doczekać makaronu shiritaki przyrządzonego a la carbonara (może uda mi sie rozłożyć jego spożycie na 2 razy.)
Pozostanie mi do końca pracy pół kilimka z jogurtem i 3 placuszki otrębowe oraz pół porcji makaronu jeśli nie wpier...ę na raz ).
Na szczęście wieczorami nie podjadam. Wystarczająco wiele w siebie wrzucam podczas dnia...
Od kilku nocy źle sypiam. Czuję kolatanie serca, czuję napady gorąca i nogami wierzgam, bo miejsca dla nich nie mogę znaleźć. Dziś zbadałam ciśnienie i okazało si, że mam 113/79. W tym życiu , w życiu nie miałam takiego. Pokazuje, że idealne i dlatego pewnie ledwo żywa jestem. Zombie...

Edytowane przez LyraBea
Czas edycji: 2018-11-05 o 12:15
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości