![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcę być mamą - ploteczek część II :)
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w sobotę, u mnie nadal szaro i ponuro
![]() Cytat:
![]() Wiecie co zrobiłam ten test i przez chwilę myślałam, że jakiś bladzioch tam jest, ale później znikł. Tak więc u mnie biało, a @ spoźnia się bo owu była później, także cierpliwie czekam na @ ![]() ![]() Posprzątane mam, ugotowane mam, tylko pranie mi zostało i cały weekend chillout ![]() Miłego dnia ![]()
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry 😊
Karola dziwne rzeczy taki znikający bladzioch. U nas w nocy padał śnieg, a mnie od rana boli głowa... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hmmm dziwne żeby bladzioch znikał ![]() ![]() ![]() ![]() Ania może kawki się napij na ten ból głowy. Ja pospałam do 9 i dobrze się czuje, chyba będziemy leniuchowac w ten weekend. Za tydzień święta to będziemy w rozjazdach. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Może to moja wyobraźnia, może stary test, bo już długo leżał w szafce, nie wiem
![]() My też na święta w rozjazdach, praktycznie w domu będziemy tylko spać.
25.01.2008 ![]() ![]() Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Zadomowienie
|
Karola a oglądałaś pod latarką z tel? Ja pamiętam początki starań jak robiłam testy to oglądałam przy oknie, pod latarką i pod różnymi kontami.
---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Poszłam sprawdzić mój test jest ważny do sierpnia. Jak w ciągu 2 cykli nie będzie podstaw do zrobienia go to się przeterminuje, bo potem to leczenie endometrium i wrócimy do starań dopiero we wrześniu. Całe święta będziemy u rodziców ,w pokoju z nami będzie moja siostra, a mi w tych okolicach wypada owulacja, no wszystko pod górkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm..takie cienie znikające to coś na rzeczy..poczekaj pare dni, jak nie przyjdzie @ to po weekendzie zrób kolejny test dla pewności. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Ja dzis wstałam z bólem gardła. Ale już psikam i płukam. Poszłam dzis na targ po warzywa i jaja i kupilam sobie bluzke taką z cekinami co się tak zmieniają jak sie porusza do góry i w dół ..haha poczuje się młodziej. Czarna i złote cekinowe jabłko. A co ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja dziś od rana pucuję dom
![]() ![]()
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uuu ty dzis dzień akcja sprzątanie. Ja do południa latałam ze szmatą. Później książka i gorąca herbata. Pogoda wogole nie nadawala sie na wyjście. Jak wam mija wieczór? U mnie cotygodniowe oglądanie Dance Dance Dance w sobotni wieczór. Uwielbiam to. Mlody ogląda w sypialni Krainę Lodu i słyszę jak sie chichra co chwilę, tez lubie tą bajkę. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Beellina Czas edycji: 2019-04-13 o 20:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny. Zabiegana jestem codziennością i do tego przylazła @ więc miałam lekkiego doła ale już mi lepiej.
Trochę napisaliście spróbuje nadgonić zaległości. ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Karola zrób nastepny test 😀 trzymam kciuki ✊ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
Bellina też uwielbiam krainę lodu
![]() ![]() Marcja przykro mi, ale od tego cyklu zaczynacie działać ze stymulacja?
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#252 | ||
Zadomowienie
|
Co do złota to dziś zawiozlam dwa zerwane łańcuszki do naprawy. I przyszła małżeństwo i Pan kupował Pani pierścionek na rocznicę ślubu 😀 sweet 😊 10 min i miała wybrany 😀 szybka i konkretną 😁
---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Ja też lubię krainę lodu. Moja córka miała fazę na to, jakieś naklejki do albumu zbierała stroje na bal karnawałowy też z tego były😀 ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- U mnie też zimno. Zostawiłam ogrzewanie w domu bo bez tego ani rusz. ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
Co do świąt to najlepiej mam ochotę nic nie robić tylko odpocząć. ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Jutro muszę przygotowac się do trudnego spotkania w pracy w poniedziałek - ciężki klient, anglojęzyczny. Trochę się denerwuje. Może Nie będzie tak źle 😖 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć w niedzielę ![]() Pogoda coś lepsza się dziś szykuje ![]() Co planujecie? ![]() Karola kiedy testujesz znowu? ![]() Miłego dnia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry 😊
Ja wczoraj też pucowałam mieszkanie, potem upiekłam serniczek z jagodami 😊 Na dzisiaj mamy zaproszenie do teściowej, potem może jakiś spacer |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() A u mnie od rana mżawka pada... Też czekam aż tz wstanie po nocce, może później pójdziemy do teściów na kawę, albo pojedziemy do mojego brata na cmentarz. Malutka nie wiem, może jutro albo we wtorek jak @ sie nie pojawi. Brzuch mnie pobolewa jak na @, ale tak dziwnie bo tylko z jednej strony. Nie wiem co się dzieje, moze jakaś torbiel mi sie zrobila, chociaż nigdy wcześniej nie miałam z tym problemów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Witam sie i ja w niedzielny dzionek
![]() Zaraz idziemy do kościoła z palmą. Później obiad u rodziców. A po obiedzie wybieramy się z mężem na zakupy jakieś świąteczne-ubraniowe ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Zadomowienie
|
Bellina i co tam kupiłaś? Też bym musiała coś sobie kupić na święta i potem na wakacje żebym ładnie na zdjęciach wyglądała 😊
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Hejo,
Wpadłam szybko się przywitać i powiedzieć wam ze @ nadal nie ma no i bialo, wiec nie wiem co mi tam sie dzieje, bo nigdy tylu dni spóźnienia nie miałam ![]() Miłego tygodnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#260 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry 😊
Karola pewnie owu była później, albo testy jakieś felerne 😊 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:15 ---------- Poprzedni post napisano o 06:14 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:17 ---------- Poprzedni post napisano o 06:15 ---------- Dzień dobry. Słoneczny ten poranek ale zimny..A ja zatkana. Gardlo przeszlo za to katar gigant. Siedze juz w pracy i zaczynam dzień od kawusi. ![]() Miłego dnia. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() U nas dziś rano było -3 stopnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#264 |
Zadomowienie
|
Odnośnie zakupów to ja czekam na promocję z roska na kolorówkę, na szczęście już niedługo, bo podkład wybieram patyczkiem do uszu 😋
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
Ania a wiadomo kiedy będzie promocja w Rosmanie? Właśnie wczoraj w hebe kupilam podkład z Max Factora. Zawsze z Loreal kupuje ale nie było mojego numerka. I tak ten nowy cos mi nie pasuje. A polecacie jakies dobre sprawdzona podkłady ?
Dzasta..co to za płyn do płukania? Może mnie uratuje ![]() ![]() Marcja, połamania języka bylo w pracy? Zapewne dalas rade ![]() Ja bylam dzis sama w pracy na wydziale i myslalam ze dostanę kota..ludzi w brud, plus telefony i ludzie na raz przychodzili. Oj będę dzis sie relaksować przy jakimś ciachu bo naszła ochota ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wątpie w te dwie kreski, już w to nie wierze ![]() Mnie za to dziś gardło boli ![]() Cytat:
![]() Też tak robię, a jak ktoś bardziej naciska to mówię, że mam już 25 i na razie mi wystarczy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Biorę się za robotę, bo mam pudełko do zrobienia ![]()
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wczoraj pieklam sernik na kruchym cieście z malinami i truskawkami i na to kruszonkę kruche ciasto. Pycha wyszło. Mój najlepszy w życiu wyczyn sernikowy 😁 ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Karola i co testujesz jutro ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tak sobie myślę co tu dobrego upiec na święta ...A do ciast jestem "noga". Muszę mieć jakieś proste do zrobienia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.