![]() |
#241 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Świetny facet i Konfederacja
Cytat:
No właśnie sęk w tym, że takie badania były prowadzone od lat 80(!) i nie potwierdziły czytanych przez Ciebie wniosków. Tutaj linki do poczytania: https://journals.lww.com/jrnldbp/Abs...lds_and.1.aspx https://www.apa.org/pi/lgbt/resource...nting-full.pdf |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez 3d23842983a6357ec11121c0b2dc0194ed81d40b_604ff51fe6891 Czas edycji: 2020-05-29 o 21:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Raczkowanie
|
To znaczy, że nie znasz żadnych takich badań. Gdzieś sobie tam przeczytałaś, że niby takie badania są prowadzone i na tej podstawie wysnuwasz fałszywe teorie. Strzelam, że jakiś prawicowy, albo katolicki portal, bo te dwie grupy strasznie kłamią i manipulują w kwestiach lgbt. Polecam zmienic źródł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znów: ja cię nie nazwałam złą i nietolerancyjną. Znowu mnie wrzucasz do jakiegoś worka z wyimaginowanymi wrogami. Możesz nazwać Biedronia głupcem. Sama mam do niego liczne uwagi, mam Ci je wymienić, żebyś zeszła z oblężonej twierdzy? Zobacz jak łatwo ci przychodzi ocenianie ludzi. Założyłaś, że ja jestem członkiem grupy osób, która się nazywa tolerancyjną a taką nie jest (bo nazwałam polityka głupim, wow, ale nietolerancja), z góry też założyłaś co by było gdybyś skrytykowała Biedronia...
![]() |
![]() |
#247 |
BAN stały
|
Czyli od 40 lat są przeprowadzane badania obalające wątpliwości motylki, ale ona będzie czekać x czasu, aż nie powstaną kolejne, które może zmienia jej zdanie. Oczywiście roni to w imię swojej tolerancji. Luz.
Edytowane przez patusiaa23 Czas edycji: 2020-05-30 o 00:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wlasnie sie edukuje na temat rasizmu, brakowało mi badan a tu proszę ![]() https://www.youtube.com/watch?v=G8iN...ature=youtu.be |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mąż chyba głosował na Konfederację kilka lat temu, a raczej na twór, z którego obecnie wyrosła, nie wiem która to była partia wtedy. Ja głosowałam na Konfę w ostatnich i przedostatnich wyborach, w tych już nie będę, bo mnie zdenerwowali. Światopoglądowo jestem "lewa", ale nie głosuję na polityków czy partie pod kątem ich przekonań światopoglądowych, bo nie uważam ich za tak istotne jak poglądy gospodarcze. A że gospodarczo mi najbliżej do Korwina to tam leciały moje głosy do tej pory. Acz cierpliwość mi się w końcu skończyła, skoro "moja" wolnorynkowa partia zapomniała o swoich najważniejszych postulatach gospodarczych i woli sobie tweetować o gejach i aborcji to przestało nam być po drodze. Także nie, nie skreśliłabym nikogo za sam fakt bycia wyborcą jakieś partii, musiałabym się dowiedzieć z czego to wynika i które postulaty popiera oraz z jakich powodów. Wtedy być może faktycznie by się okazało, że dane poglądy są dla mnie na tyle nie do przyjęcia, że nic z tego nie wyjdzie. Nie wyobrażam sobie póki co związku z wyborcą Razem, ale ostatecznie decyzję bym podjęła po wybadaniu jak bardzo nam nie po drodze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
tez mi wolnorynkowa partia skoro lubia rozdawnictwo 500+
![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja się po prostu pytam jakie zdanie jej facet ma na tematy dość istotne w codziennym życiu. I nadal się nie doczekałam odpowiedzi ....... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
Ja też porozmawiałabym sobie z nim na tematy polityczne. Bo samo to, że na kogoś głosuje to mało. Żadna partia nie ma idealnego programu i postulatów jak dla mnie, więc tak naprawdę każdego można skrytykować. Może np. popiera ich wizję gospodarki, no, nie ma idealnej partii. Jeżeli natomiast wyczułabyś homofoba i jakiekolwiek 'stop homopropagandzie' to ja bym wiała. Dopytaj i napisz jakieś konkrety. A tak ogólnie to o ile żadne z was nie jest mocno wkręcone w politykę i nie ma mocnych, skrajnych poglądów, to imho można się dogadać. No, chyba że wasze poglądy mocno rzutują na wspólną przyszłość. Po prostu dopytaj, zwłaszcza to co ciebie niepokoi, np. stosunek do tolerancji czy cokolwiek jest dla ciebie niepokojące w jego deklaracji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Przyczajenie
|
Życie pod butem konfederaty, szowinisty, homofoba z zapędami totalitarnymi na pewno nie będzie nudne.
Ja osobiście konfederaty nie chciałabym nawet jako luźnego, dalszego znajomego. Byłoby mi za siebie zwyczajnie wstyd, że poświęcam minimum czasu i uwagi osobie, która generalnie ma mnie za podrzędną istotę i bardzo chętnie sprzeda moje bezpieczeństwo i decyzyjność za ,,lepszą gospodarkę,, i inne pierdzielenie dla przyciągnięcia jak największej liczby ludzi, o których konfa dobrze wie, że mają wywalone na problemy i zagrożenia, które ich nie dotyczą (albo tak im się wydaje tylko) i dla kilku groszy więcej w kieszeni przymkną oczy nawet na łapanki na ulicach. Tym bardziej związek, życie pod jednym dachem z czymś takim brzmi dla mnie jak horror i autodestrukcja. Dlatego podziwiam Cię za odwagę i za tę nienaturalną, chorobliwie wielką tolerancję, serio, znajomość/życie z człowiekiem, o którym wiesz, że nigdy nie będzie się z Tobą liczył ani Cię szanował, że dla niego zawsze będziesz miała gówno do powiedzenia, świadczy o niebywale twardej dupie i nerwach ze stali. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() No to niech ma, co ja mam z tym niby zrobić. Edytowane przez Szaroniebieska Czas edycji: 2020-06-05 o 11:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie zazna nigdy snu Dziewczyna edana Nie posłucha waszych słów Rozpalone węgle Ciągle chłonie z jego warg Jak kapłanka diabła Chce u stóp edana spać Byle nie ja... Byle nie z nim... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Konto usunięte
|
[1=17c731ef415ea939127a54e 258bb952ab9747631_5ee0147 2777c6;87907963]Dziewczyna edana
Nie zazna nigdy snu Dziewczyna edana Nie posłucha waszych słów Rozpalone węgle Ciągle chłonie z jego warg Jak kapłanka diabła Chce u stóp edana spać Byle nie ja... Byle nie z nim... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
[1=17c731ef415ea939127a54e 258bb952ab9747631_5ee0147 2777c6;87907963]Dziewczyna edana
Nie zazna nigdy snu Dziewczyna edana Nie posłucha waszych słów Rozpalone węgle Ciągle chłonie z jego warg Jak kapłanka diabła Chce u stóp edana spać Byle nie ja... Byle nie z nim... ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#261 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bosak i Konfederacja to nie jest żadne "mniejsze zło" tylko po prostu ludzie określający swoje poglady mianem faszystowskich - jakby ktos zarzucał mi kłamstwo odsyłam do fejsowego profilu samego Bosaka, gdzie jeszcze dwa lata temu chwalił się tym otwarcie i chyba nawet zapomnial to usunąć. Więc jak ktos chce na niego głosować bo kręci go idea religijnego zamordyzmu - spoko, jego poglady. Ale prosze, darujcie sobie te mydlenie oczu że jesteście wrażliwi na problemy innych Krzysiu nie jest taki zły i nic nie zrobi mniejszościom. Jest i zrobi. Zreszta w ogóle co wy sie tak uczepiliscie tej gospodarki Bosaka jako jakiegoś magicznego klucza wybaczajacego mu naprawde cięzkie grzechy, przecież on jest otwarcie za utrzymaniem 500+ czy podatkiem progresywnym, wiec reprezentuje socjalizm na mniej wiecej tym samym poziomie co obecna władza. Edytowane przez Shady_Lady Czas edycji: 2020-06-05 o 13:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.