![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2020 cz. III
Cytat:
![]() Tż jeździł ze mną na każdą przymiarkę sukni i to on pomagał mi ją założyć w dniu ślubu ![]() Ale na pierwszej przymiarce miał łzy w oczach i napisał do swojego kumpla- świadka, że wyglądam jak milion dolarów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
No ja narzeczonemu nie pozwoliłam zobaczyć sukni - ale może tam zaglądnął, bo 3 miesiące wisiała na szafie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale w sumie dobrze, że widział ją wcześniej, bo to głównie on uspokajał mnie, gdy panikowałam, że różowy kolor będzie totalnym niewypałem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pół na pół. Bardzo modny był styl boho. Teraz trochę już mija ten szał. Glamour zawsze modny ![]()
![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Mój nie widział sukni. Tez wychodzilismy ze wspólnego mieszkania. Trochę mnie korcilo. Ale jednak chciałam tradycyjnie.
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam suknię w kolorze pastelowej brzoskwini ze śmietankową wierzchnią warstwą, więc też nie klasycznie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
Teraz moja sukienka wydaje mi się najpiękniejsza na świecie ale z początku nie byłam do niej przekonana...
![]() ![]() Najbardziej nie mogę odżałować, że kolczyki doszły dopiero po ślubie ![]() ![]() No ale już trudno ![]() ![]() Co zamierzacie zrobić ze swoimi sukienkami po ślubie? Zatrzymujecie je, sprzedajecie? Ja swoją zatrzymuję ![]() ![]() Co najwyżej jako sukienkę komunijną ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Zatrzymuję, bo wyszłam z założenia, że nada się na inne okazje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie wiem. Zobaczę. Więcej już jej pewnie nie ubiorę po sesji.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chce sprzedać. Mialam ofertę zaraz po ślubie. Nie zgodziłam się. Teraz żałuję.
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Cały dzień miałam dobry humor, aż zajechałam na salę.
Nie było menadżera, rozmawialiśmy z szefową kelnerek i szefem kuchni. Całe spotkanie było przeprowadzone w bardzo nerwowej atmosferze. Zostały nałożone pokrowce (ekstra płatne, paskudne do tego, nie zamawialiśmy) - fochy, że muszą zdjąć. Źle liczbowo ustawili mi krzesła przy stolikach - fochy, że nie zgadzamy się, żeby tak zostało. Ale najlepsze było, jak wjechali na nas, że mamy za mało posiłków, goście będą głodni. I że powinniśmy domówić. Mamy: dwudaniowy obiad z 4 rodzajami mięs i deser, 3 ciepłe kolacje, zimny bufet, wiejski stół, słodki bufet, tort, ciasta, owoce... Jest GORĄCO i nikomu nie będzie się chciało jeść! To jest po prostu szczyt chamstwa i bezczelności, żeby próbować ugrać coś jeszcze na naszym stresie dzień przed! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez angeegna Czas edycji: 2020-08-13 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Bardzo nieładne zachowanie. Co to za miejsce?
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
My na naszym przyjęciu też mieliśmy dwudaniowy obiad: rosół i drugie z 3 rodzajami mięs do wyboru. Oprócz tego kawałki tortilli i śledzie jako przystawka i dwie sałatki: gyrosa oraz brokułową.
Późniejszego strogonowa już nie wszyscy zjedli. Wydawało nam się mało i domówiliśmy jeszcze barszczyk z pasztecikami- chociaż menagerka mówiła nam, że będzie za dużo. I miała racje, bo barszczu nie ruszył NIKT. Wszystko zabraliśmy ze sobą do domu. Tak samo było z alkoholem. Poszło parę butelek wódki, jedno wino i parę smakowych piw. Pijących (łącznie z nami) było może z 5 osób ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Wtajemniczenie
|
Gratuluję wszystkim mężatkom! Ja dopiero jako tako zaczęłam ogarniać internetowe życie.
Zacznijmy od tego, że w piątek przyjechała moja ekipa, która pomogła mi ogarnąć winietki na sali i balony w domu(robiliśmy girlandę na specjalnej taśmie nad bramą wjazdową). Piatek szybko zleciał. Bardzo mało spałam, bo komary nie dawały mi ani chwili spokoju(emocje z resztą też) W sobotę pojechałam na fryzurę i makijaż. Makijaż był piękny, ale fryzurę totalnie spartoliła. Prosiłam ją o fryzurę próbną, ale nie moogła znaleźć dla mnie czasu. Zatem nie miałam próbnej i nie miałam czasu zmieniac fryzjerki. W dniu ślubu kręciła(fryzjerka) nosem, że moje włosy się nie kręca i pierwszy raz się z czymś takim spotyka. Wyszły jako takie fale. W rezultacie w kościele nie miałam już w ogóle loków. Zero. Gdy wróciłam do domu wiele czasu nie było. Kiedy przyszedł TŻ zaczęłam płakać rzewnymi łzami. Na błogosławieństwie też wyłam jak bóbr. W kościele zero loków i zero stresu. Było pięknie. Florystka zrobiła mi inny kolor kwiatów w kościele niż był w umowie. Ba zrobiła też inny rodzaj kwiatów. Przysięga wypadła chyba bardzo spontanicznie i wesoło. Wesele było bardzo kameralne i swojskie. Bukiet przed Państwem Młodym wyszedł bardzo ładnie. Było wiele wpadek, ale nie wynikały z tego, że ja coś zaniedbałam tylko z tego, że ktoś nie wywiązał się z umowy. Piękny to był dzień ![]()
![]() |
#258 |
Wtajemniczenie
|
A tutaj mój nieco zdezelowany bukiet. Robiłam mu zdjęcie 4 dni po weselu
![]() squirrelqa ja miałam tytany na ślubie, bo mam uczulenie na hybrydę. W prawdzie nie są takie piękne jak hybryda, ale sa przyzwoite.
Znamy wiele przypadków kobiet posiadających nieskazitelnie czyste mieszkania i wyjątkowo brudne dusze. Edytowane przez margaritaa Czas edycji: 2020-08-13 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy naprawdę ktoś w ciągu 12 godzin zjada 4 obiady? No nie sądzę. Cytat:
Cytat:
![]() Wczoraj przed snem przeczytałam Twoją relację, dodałam do tego dzisiejszy ślub angeegna i miałam koszmary senne związane ze ślubem ![]() Dzięki. Zastanowię się nad tym tytanem, może na niego nie mam uczulenia. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#260 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie zgadzaj się na nic co Ci się nie pasuje. To oni mają się dostosować do Ciebie nie Ty pod salę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
U mnie zeszło mało wszystkiego
![]() Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, przyszły moje prezenty dla dziewczyn na panieński i jestem nimi zachwycona
![]() Angeegna lada chwila ślubuje! Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja wymyśliłam, że na ślubie koło winietek położę dziewczynom zdjęcie z panieńskiego, bo z każdą mam fotkę.. ![]() Dziewczyny dziś dostalam dwie oferty pracy. Każda naprawdę dobra. Dwie na stałe... Nie wiem co robić, a tak to nie trafiało się nic ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() O, a z tą pracą to super! Ja wysłałam ostatnio trochę CV i miałam zerowy odzew. Masakra, jeszcze nigdy tak nie miałam. W związku z tym postanowiłam zostać w obecnej pracy i poczekać na lepsze czasy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie z pracą się naprawdę udało, byłam w szoku, bo rok temu skończyłam studia i pracowałam pierwszy rok na zastępstwo... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#269 |
Rozeznanie
|
Dopiero wygasła mi umowa w pracy (szkoła), wiec na zatrudnienie mogę liczyć od września. Za praca rozglądałam się od czerwca, bo wiedziałam, że umowa dobiega do konca. Ale no raczej tak na spokojnie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki zmienię temat. Udało Wam się zrzucić kilka kg do ślubu? Ja w ostatnim tygodniu przy tej bieganinie schudłam ok 3 kg:P
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.