|
|
#241 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Cytat:
Cichazabka, nie znam Twojej historii i chciałam również podpytać o to, czy robiliście jakięs badania? |
|
|
|
|
#242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przykro mi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#244 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#245 |
|
Zadomowienie
|
Cichazabka
przykro Moja siostra stara się 4 lata przebadani i zdrowi ale ja wierze ze niedługo im się uda i będziemy dwie ciężarne siostry 🥰 Tobie tez życzę wiary , uda wam się zobaczysz 😘nie poddawaj się |
|
|
|
#246 |
|
Zadomowienie
|
Cichazabka bardzo mi przykro...,ale właśnie czy chodzicie gdzieś do lekarza?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#247 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
️ Miłego dnia wszystkim Paniom ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#248 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
płacz, wyrzuć to z siebie, a później glowa do góry, i czekamy na następny cykl ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
|
|
#249 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dołączam do życzeń ![]() ![]() u nas cudowna pogoda z rana, nie ma jak książka w parku podczas drzemki Synka i reset w 19 stopniach, słoneczku i bryzie porannej ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#250 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim Paniom
ten cykl miał nam odpaść, bo TZ cały tydzień nie było, owu miała być w sobotę, ale! Wczoraj lekko czułam jajniczek, dlatego już mam nadzieję, że jednak owu się przesunęła. Wczoraj przytulanki na witanie, warto dzisiaj powtórzyć chociaż nie wiem czy będziemy w nastroju bo jedziemy odebrać pracę elektryka (remontujemy stare mieszkanie pod wynajem), po tym co już się z nim naklocilam może być słaby wieczór Dzisiaj mam 22 dc, okres gdzieś za 12 dni. Boshe daj cierpliwość! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
![]() ️ cudownie, miłego dnia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#251 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#253 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#254 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#255 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i sie śmieje , że ale by było ale wiadomo , to nawet chyba jakby się udało to zagnieżdżenie gdzieś sobota / niedziela . ale u mnie owu 17-stego pokazało na tescie owu a ostanie Przytulski 16 :P ale w tym mc. specjalnie było bez spiny
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U mnie też dzisiaj super pogoda- słońce świeci, ale jest lekki przyjemny wiaterek dzień dobry Wszystkim! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, postanowiłam w tym cyklu spróbować z testami owu, możecie mi podpowiedzieć jak je robić, żeby miało to jakiś sens? Codziennie jeden czy może częściej? Podzielcie się doświadczeniem
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#258 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ehh czy was też tak bolą piersi po potencjalnej owulacji? Moją są takie małe a napierniczają jak nie wiem co. |
|
|
|
|
#259 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry wszystkim
U nas z rana ulewny deszcz, ale teraz się rozpogadza ☺. Kruszynka, o jakich badaniach na NFZ pisałaś? Jakiś program państwowy? Co do odpuszczania cyklu, to już nam tu Karo udowodniła, że nie można tracić nadziei ![]() . Anielka, zazdroszczę poranka ![]() Shadow, czyli po cichutku trzymamy kciuki 🤫 ![]() Anilani, ja robię z popoludniowego siku. Od 15:30 do 17:30 nie pije i potem sikam . Ja kupiłam notatnik i wynotowalam sobie w nim co muszę sprawdzić/zbadać jak w tym cyklu się nie uda. Trochę tego jest, ale zacznę od podstawowej morfologii, która zalecają specjaliści zrobić i HSG. Bo przy tej mojej endomendzie może być że jajowody mam sredniodrozne. Tak więc plan jest, a od wczoraj (8 dc) zaczęliśmy przytulanki i tak jak pisałam planujemy do 22 tc . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To trzymam kciuczki i wierzę , że nie będą Ci potrzebne te badania na badania na jakie pójdziesz to Beta która pokaże ładna ciążulkę |
|
|
|
|
#261 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#262 |
|
Wtajemniczenie
|
Shadow, dziękuję Kochana
![]() ![]() ☺☺Anielka, pewnie że damy, ale ja lubię zawsze mieć plan zapasowy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#263 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=AnielkaMamusiax2;88 091601]
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Ooooooo i bardzo dobre podejście, zluzować i działać na spokojnie bez nakrętki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie by było ale to tam bardzo wątpię w niedziele ma być @ jak nie będzie to w poniedziałek możne skusze się na teścik ale to naprawdę znaczyło by że pewnie w wielu przypadkach oznacza to za bardzo zafiksowanie się w głowie.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#264 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
moja temperatura nadal lekko spada i śluz piękny, więc owu za rogiem jak nic ![]() nie sądziłam, że mierzenie temperatury, taka prosta rzecz, zadziała na mnie tak kojąco.do pracy rodacy
|
||
|
|
|
#265 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#266 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
|
|
#267 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#268 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak mój chłop da radę 🤣troszkę go zmęczyłam, i sie nie wyspał ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
|
|
#269 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
U mnie zakręcony dzień naa maxa ale jeszcze godzinka i do domu Dziś temp spadła o 0.3 więc już się nie ma co łudzić, @ zdecydowanie za rogiem, brzuch już boli i krzyż, także nic tylko na nią czekam Co prawda nie dotyczy mnie ten program, ale wygląda całkiem fajnie, szkoda że tylko do końca tego roku, mogliby go zrobić dłużej żeby więcej osób się dowiedziało Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#270 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!
Potwierdzam, taka przerwa w życiu zawodowym jest cudowna, u mnie już trwa 2 lata i działamy, żeby ją jeszcze przedłużyć Do południa byłam z synkiem na spacerku, jest dziś tak fajnie za oknem. Teraz śpi, a ja ogarnęłam obiad i przekąski, bo później przychodzą znajomi ![]() No i dziś 6dc, także zbieramy siły i od jutra 🔥😁 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.

Przepraszam że dopytuje ale dopiero w sumie co dołączyłam do wątku, robiliście jakąś diagnostykę dlaczego tyle trwa? 

przykro mi 
️ Miłego dnia wszystkim Paniom 

płacz, wyrzuć to z siebie, a później glowa do góry, i czekamy na następny cykl 
u nas cudowna pogoda z rana, nie ma jak książka w parku podczas drzemki Synka i reset w 19 stopniach, słoneczku i bryzie porannej 
chociaż nie wiem czy będziemy w nastroju bo jedziemy odebrać pracę elektryka (remontujemy stare mieszkanie pod wynajem), po tym co już się z nim naklocilam może być słaby wieczór
Dzisiaj mam 22 dc, okres gdzieś za 12 dni. Boshe daj cierpliwość! 
️ cudownie, miłego dnia 

♀️ stara a głupia 
i sie śmieje , że ale by było ale wiadomo , to nawet chyba jakby się udało to zagnieżdżenie gdzieś sobota / niedziela . ale u mnie owu 17-stego pokazało na tescie owu a ostanie Przytulski 16 :P ale w tym mc. specjalnie było bez spiny

. 

supli tez jakoś zapomniałam jeść

☺☺

Jak mój chłop da radę 🤣troszkę go zmęczyłam, i sie nie wyspał