![]() |
#241 |
Rozeznanie
|
Dot.: Fryzura... "na małpę"? :DD
ok, to moze inaczej
to mozna nazwac małpa i to mozna nazwac małpą tak samo to mozna nazwac irokezem i fryzurke bechama nazywaja takze irokezem choc z tym prawdzwym nie ma nic wspolnego. dodam jeszcze ze sh girls nie tną sie tak od roku lub dwoch, ruch skinowski powstał pod koniec lat 60-tych, styl ubierania od tamtego czasu jakos radykalnie się nie zmienil, cały czas są to ciezkie buty, łyse glace (u dziewczyn wlasnie małpki), koszulki polo, spodniczli w szkocka kratke, fleki itp..tu nie ma nowych trendów jesien/zima 2007, wiec zastanawiam sie co jest bardziej 'zasiedziałe', tak wiec gosik.s jak sama widzisz mozna sie w nieskonczonosc spierac co bylo wczesniej, jajko czy kura... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
Fajna masz ta małpe Weronika. Ja wlasnie zapuszcam pejsy juz ponad 2 lata zeby miec taka dlugosc ,zostalo mi nieduzo , a zapuszczam mozna powiedziec ze od zera hehe wiec wytrwalosci moge sobie pogratulowac. Niestety zaczely mi wypadac, nie grzywka nie dywan a tylko pejsy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Rozeznanie
|
ehh, ja w sumie nie zapuszczam od zera, tak mnej wiecej od lini żuchwy, koncowki mam juz niestety bardzo zniszczone i wystrzepione od ciagłego farbowania, ale jakos nie moge za bardzo sie przemóc zeby je jakos bardziej radykalnie skrócic niz raz na jakis czas o 2 cm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
noo tez kiedyś miałam małpke, ale taką bardziej w stylu shgirl
![]() ps-wronka, świetny kolorek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Raczkowanie
|
kurde dziouchy... napalilam sie na ta wasza "małpkę"
![]() ![]() ![]() ![]() tylko, ze szkoda mi wlosow, bo mam geste, grube i dlugie ![]() ![]() ![]() ![]() i podrzucam moje zdjecia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1155683729 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1155683739 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1155683748 http://img477.imageshack.us/img477/5797/img5058a2yo.jpg edit: wlasnie przegladnelam dokladniej watek... xalpen i Vivienne - sliczne fryzurki ![]() ![]() ![]() ![]() edit2: ja tu rano specjalnie wlaczam kompa, zeby zobaczyc co w y na to, a tu cisza ![]()
Wypróbowane przepisy z "Gotuj i chudnij" i moje mniej lub bardziej dietetyczne ![]() http://madzgotuje.blog.pl/ Edytowane przez Clementine Czas edycji: 2006-10-02 o 06:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
no dobra, przyglądałam się i przyglądałam i muszę powiedzieć, że te fryzury, w sensie konkretnie prawdziwe małpki są okropne!! Ktoś tu napisał, że dziewczyny są śmieszne, że myślą, iż mocno pocieniowane włosy mają cos wspólnego z fryzurą na małpę. I należy podziękować tej osobie, bo nie wyobrażam sobie, że idę do fryzjera mówię "na małpę" - przekonana, że dostanę mocne cieniowanie, a wychodzę z czymś takim na głowie, chyba poszłabym od razu do ogrodniczego po łopatę, żeby się zakopać i przesiedzieć pod ziemią, póki by mi włosy nie odrosły!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
A czy taki sposób obcięcia włosów pasuje do kędziorów falujących? Czy muszą być wybitnie proste?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczerze mówiąc nie wiem, jak będzie wyglądać mocne cieniowanie na kędziorach, ale wyobrażam sobie, że dość dziwnie. A może zainwestujesz w prostownicę i wtedy problem sam sie rozwiaże? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
To nie ja kręcone włosy, tylko przyjaciółka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#250 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja malpke nosze juz ze dwa lata, dobrze sie w tym czuje i nie mam potrzeby zmiany. z reszta jest to tez pewna manifestacja moich poglądów i drogi życia, którą obrałam. nie zalezy mi na tym zeby co druga osoba wycinała sobie cos takiego na głowie, wiec nikogo nie zamierzam przekonywac o wyższosci mojej malpki nad tą wycieniowaną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Rozeznanie
|
heh, wlasnie na głównej stronie wizażu, zobaczylam bardzo ładna "małpkę" w temacie o targach fryzjerskich, jak ta propozycja wam sie podoba?
Edytowane przez weronika nadara Czas edycji: 2013-06-21 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Eeee...nie dla mnie
![]()
![]() |
#253 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tak po namysle, to stwierdzam, ze moja fryzura ma z malpka malo wspolnego, ale jakby ktos chcial zobaczyc, to zapraszam tu -> http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post2843659 na kilku zdjeciach jest to, co popelnila fryzjerka w poniedzialek... ale sa tez poprawki z wtorku i tak sie tez moja fryzurka prezentuje teraz ![]()
![]() |
![]() |
#254 |
Rozeznanie
|
jesli mogłabym coś doradzic to na twpim miejscu 'odchudziłabym' troche pejsy, wydaje mi sie ze troche ich za duzo. od strony ucha. tak sobie mysle
![]() pozdr! Edytowane przez weronika nadara Czas edycji: 2013-06-21 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Raczkowanie
|
Vivienne (wybacz jeśli przekręciłam nicka)
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do fryzurki, którą umieściłaś w swoim kolejnym poście, to choć jest o wiele łagodniejsza, niz to co pokazała nam szancjer, to nadal nie bardzo mnie przekonuje. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() siostra zawineła mi prostownice do Wrocławia, to ani grzywki ani wlosow nie wyprostuje, ale dzis wracajac od lekarza zmoklam jak kurczak i stwierdzam, ze loczki z przodu tez ladnie wygladaja ![]()
![]() |
![]() |
#258 |
Rozeznanie
|
dziewczyny hellp
![]() ![]() ![]() grzywka na ukosik na okrągło na czoło boki niesa długie juz jak zawsze przy scięciu normalnym tylko wycięte podstrzyżone włosy Kojarzy mi sie że ta grzywka jest jakby na poł głowy a potem to juz tył jedynie dłuższe wlosy jejciu powiedzcie że wiecie o co mi chodzi ![]() ![]()
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Vivienne Twoja fryzurka jest baaaardo fajna
![]()
![]() |
#260 |
Wtajemniczenie
|
Uff... przeczytałam wszystkie strony i doszłam do wniosku, że fajnie wygląda ta fryzurka (ta mocno cieniowana). Tylko zastanawiam się czy mi będzie pasować i które zdjęcia wziąść, a i jeszcze czy moja fryzjerka będzie potrafiła tak ściąć....
Vivienne przecudnie wyglądasz w tej fryzurce ![]()
dieta! ![]() ![]() 21.08.09 - zdane prawko. ![]() Edytowane przez deska123 Czas edycji: 2006-10-23 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
a to moja małpopodobna fryzura,muszę zaznaczyć że wogóle nie sugerowałam fryzjerowi co chce mieć na głowie.
Edytowane przez Kiya Czas edycji: 2006-10-30 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
ja tez mam sciete na malpe:d strasznie mi sie podoba, wloski mam grube i falowane, myslałam ze to bedzie głupio wygladac i gdy scielam prostowałam cały czas wlosy, kilka dni temu przestałam i efekt jest super, taki troche wychodzi fajny nieład, prostuje tylko czubek i grzywke, wiec ja polecam jak najbardziej dla wszystkich wlsków ta fryzurke
![]() ![]()
![]() |
#263 |
BAN stały
|
a ja mam problem bo spodobała mi się ta fryzura poszłam do fryzjera i mam swoją małpę
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
ja tez mam sciete na malpe:d strasznie mi sie podoba, wloski mam grube i falowane, myslałam ze to bedzie głupio wygladac i gdy scielam prostowałam cały czas wlosy, kilka dni temu przestałam i efekt jest super, taki troche wychodzi fajny nieład, prostuje tylko czubek i grzywke, wiec ja polecam jak najbardziej dla wszystkich wlsków ta fryzurke
![]() ![]() moglabys wkleic fotke? ja tez mam falowane wlosy , do ramon i strasznie podobaja mi sie tak sciete wlosy(mocno wycieniowane) wogole to planuje isc do fryzjera ,bo mam wysokie czolo i chce zrobic sobie grzywke na bok wiec moge od razu je tak sciac tylko nie wiem czy bedzie mi pasowalo z falujacymi wlosami , wiec czekam na fotke |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja jakis czas temu zaryzykowałam i wycieniowalam mocno po calosci moje siegajace pasa wlosy(ktore suma sumarum i tak byly wycieniowane
![]() Fryzura naprawde twarzowa,buzia robi sie drobniejsza,co mnie cieszy bo mam kwadratowa. Do fryzjera poszlam oczywiscie ze zdjeciem,tyle ze lekko irytujący jest fakt ze oni się boją bardziej ekstremalnych cięć. poprosilam o mocniejsze wydegazowanie wlosow od czubka glowy i grzywki i fryzjerka owszem zrobila to,ale nie zgodzila sie wydegazowac tak mocno jak chcialam. tak wiec po nowym roku czeka mnie mała poprawka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
... choć nie Westwood
|
![]()
A ja sobie powiedziałam: nigdy więcej takiej fryzury
![]() Może i jest twarzowa, ale trudno z niej zejść... Teraz będę zapuszczać ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#267 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziewczyny! Błagam o pomoc!! Poprostu błagam!! Włosy mam ścięte tak jak na załączonym niżej obrazku. tył mam w miare ok ale przód - koszmar!! te pare kosmyków poprostu mi się faluje!! Katuje je prostownicą, żelami piankami i nic!! Rano poprostu nie daje sobie z nimi rady. Na karku mam taki "rów mariański" jak na fotce ale potem fale. końce są strasznie pofalowane.To samo zaraz po umyciu - odrazu robią się takie fale. Co mogę zrobić, żeby je wkońcu zlikwidować. Proszę o szybką odpowiedź! Z góry dzięki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny! Ja tez mam fryzure na malpe i strasznie dobrze sie w niej czuje, ani troche nie zaluje ze dalam sie tak obciachac
![]() ![]() Xalpen! bardzo chcialam zobaczyc twoje fotki ale ich poprostu na moim komp. Z komp. coś nie tak...? A może je usunęłaś...hmm no nie wiem, w kazdym bądź razie bardzo mi zalezy zeby je zobaczyc bo przeczytalam tam o twoim irokezie, baaaaaaaardzo chcialabym to zobaczyc, bo tez chcialabym miec takie cos na glowie. Prosze jesli mozesz wstaw cos takiego na glowie lub przeslij mi kilka fotek na joanna.kili@wp.pl. Z gory wielkie dzieki Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-09-25 o 12:05 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#270 |
Przyczajenie
|
Wielkie dzieki nena mycha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.