|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koronawirus z Chin i inne epidemie + ot, część 10.
Cytat:
![]() A srał ich pies ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zadomowienie
|
Czy przedszkola w kwarantannie narodowej mają być zamknięte czy się przesłyszałam?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
`Jedyna niesłuszna w niej rzecz to to, że zapomina ile jest warta..` Edytowane przez Ashya_ Czas edycji: 2020-12-17 o 14:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Haha i hit na koniec, jakiś redaktor pyta o kary jakie mogą być dla nieprzestrzegajacych obostrzeń, oni pitu pitu, a potem "ale największą kara będzie zachorowanie na covid"
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
[1=bbab4b1e68366f09bc3914c 9672f02df694c852f_622be74 47f718;88368439]Ja pie#$_&)ę.
Zakaz przemieszczania się jest tylko w Sylwestra? ![]() Czy później będzie można się legalnie przemieścić pociągiem albo autem bez "uzasadnionego" celu? Nie mogłam akurat posłuchać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]No wlasnie. Sylwester zagrozeniem a w swieta tez to obowiazuje? Jestem przeciw ale tak pytam. Chwile nie sluchalam. Jak teraz masa doroslych ludzi ma sie nie martwic? Ich branze stoja tyle czasu. Jak miliony ludzi straci prace to co wtedy? Bedziemy zyc z zasilkow? Przeciez to bedzie nedza i glod. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Konto usunięte
|
Dzięki.
Paranoja jakaś. Już brak mi słów. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Tez mnie to kurcze dziwi. Jaka byla mowa wczesniej? Kwarantanna narodowa ze iles tysiecy przypadkow na 100 tys. Nie mamy tyle a wprowadzaja. Dlaczego robia z geby cholewe i nie trzymaja sie tego co mowili? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
Ej, nie stawiajcie mnie w roli adwokata diabła.
Streściłam tylko konferencję, a pytania o sens, skuteczność czy egzekwowanie tych obostrzeń to już nie do mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Pomyłka
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#251 |
Eternal rebel
|
Hipokryzja, na sylwka nie można się przemieszczać ale na Święta już tak
![]() I tak wszyscy będą mieli w dupie te ograniczenia, rząd jest naiwny xD Ludzie i tak się będą umawiać na domówki, po prostu sobie przyjadą na miejsce przed 19 i tyle, a sporo ludzi na pewno po 19 też bo będą mieli wywalone. Zwłaszcza, jeśli ktoś ma auto.
![]() |
#252 |
Konto usunięte
|
Święta są święte.
A co z kościołami? Czy te przybytki są wciąż wolne od zarazy? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
[1=bbab4b1e68366f09bc3914c 9672f02df694c852f_622be74 47f718;88368488]Święta są święte.
A co z kościołami? Czy te przybytki są wciąż wolne od zarazy? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Jak najbardziej, kościół bez zmian ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2020-12-17 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;88368499]Jakie świeczki?
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#258 |
Konto usunięte
|
Powiem szczerze, ze mnie to złamało. Mam wrażenie, ze jesteśmy w jakieś matni i to się nigdy nie skończy. Jestem wściekła.
Jakie jest niby uzasadnienie? Te swoje wcześniejsze progi stopnia obostrzeń wywalili do śmieci? Ten rząd robi co chce, my to tylko śmieszne marionetki. I na jakiej podstawie te ograniczenia, zakazy przemieszczenia w sylwestra czyli de facto godzina policyjna? Nie ma przecież stanu nadzwyczajnego ani nic. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#262 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja się przymierzam do zakupu wosku sojowego, żeby sobie robić własne kompozycje z naturalnymi olejkami. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;88368514]Powiem szczerze, ze mnie to złamało. Mam wrażenie, ze jesteśmy w jakieś matni i to się nigdy nie skończy. Jestem wściekła.
Jakie jest niby uzasadnienie? Te swoje wcześniejsze progi stopnia obostrzeń wywalili do śmieci? Ten rząd robi co chce, my to tylko śmieszne marionetki. I na jakiej podstawie te ograniczenia, zakazy przemieszczenia w sylwestra czyli de facto godzina policyjna? Nie ma przecież stanu nadzwyczajnego ani nic. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE]Tez tak sie czuje teraz jak w matni. Jak pisalam chociaz Czechy i niektore panstwa wprowadzily stan wyjatkowy i ma to jakies uzasadnienie. Wczesniej tez myslalam ze ma to uzsadnienie - zdrowie i zycie ludzi, ale teraz zaczynam myslec, ze coraz bardziej bawia sie jakby nami i czlowiek sie w tym nie liczy. No a skoro tak to moga robic co chca a my bedziemy ofiarami tego. To jest straszne :-( Jak beda zamykac w nieskonczonosc to bedzie z ludzmi i z panstwem? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |
Eternal rebel
|
Cytat:
![]() Jakie jest niby uzasadnienie? Te swoje wcześniejsze progi stopnia obostrzeń wywalili do śmieci? Ten rząd robi co chce, my to tylko śmieszne marionetki. I na jakiej podstawie te ograniczenia, zakazy przemieszczenia w sylwestra czyli de facto godzina policyjna? Nie ma przecież stanu nadzwyczajnego ani nic. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE] No trochę naiwny jest ten, kto wierzył, że to się wszystko szybko skończy. A to, że rząd ma gdzieś swoje własne wcześniejsze deklaracje... mnie już nic nie zdziwi. Oni mogą wszystko ![]()
![]() |
![]() |
#265 |
BAN stały
|
Czyli przecieki okazały się prawdziwe. Nie ma co, za☠☠☠isty rok się zacznie z "narodową kwarantanną"na czele
![]() Jeśli chodzi o mnie to jestem mega wkurzona. Powiem tylko tyle, że rezygnacja z wynajmowania mieszkania i przeprowadzka na wieś to była chyba najlepsza decyzja jaką w tym roku podjęliśmy z mężem. Nie wiem jak przetrwałabym powtórkę z izolacji na niespełna 40 metrach kwadratowych, z pracą zdalną dwóch osób i brakiem możliwości swobodnego poruszania się. Będę chodzić po lasach i polach z nadzieją, że zapomnę, co dzieje się na świecie. Bardzo współczuję wszystkim, których biznesy i stanowiska pracy znowu będą ograniczone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
U mnie w placówce 5 osób (na 20 z pracownikami) czyli 1/4 przeszła covid. Wszyscy przechodzimy go łagodnie, bez powikłań, niektórzy nawet bezobjawowo
Naprawdę, zamiast ludzie przechorować tego covida to od roku się z nim bujamy, otwieramy, zamykamy, nie ma normalnego życia. Nie wolno nam wyjść z domu, bo nam dadzą mandat. Co z tego, że bezpodstawny - policja od jakiegoś czasu jest bezwzględna. Myślicie, że przez całą kwarantanne ktoś z sanepidu zadzwonił zapytać jak się czujemy? Czy czegoś nie potrzebujemy? Nie, tylko i wyłącznie sprawdzanie i opierdziel, bo śmiałam mieć wyciszony telefon i policja musiała się pofatygować do domofonu. Dzisiaj miałam sprzeczkę z policjantka, bo nie chciałam wyjść na balkon - mamy robotników, facet akurat stał na moim balkonie i kładł płytki. I mówię do baby, że nie wyjdę, a ta, że to mój obowiązek. No to jej mówię "pani, mam covida i robotnika na balkonie, mam wyjść i go zarazić, przez okno mogę pani pomachać?" na co ta, że ona ma obowiązek sprawdzić czy jestem w domu, a moim obowiązkiem jest się pokazać. Ja mówię ok, proszę przejść od drugiej strony to się pokaże z okna z kuchni, a ta, że nie, mam wyjść na balkon. Powiedziałam, że nie będę ryzykować zdrowiem pracownika, w domu jestem, proszę mnie sprawdzić z drugiej strony. Na co baba do widzenia. No co za żmija jedna Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() [1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;88368514]Powiem szczerze, ze mnie to złamało. Mam wrażenie, ze jesteśmy w jakieś matni i to się nigdy nie skończy. Jestem wściekła. Jakie jest niby uzasadnienie? Te swoje wcześniejsze progi stopnia obostrzeń wywalili do śmieci? Ten rząd robi co chce, my to tylko śmieszne marionetki. I na jakiej podstawie te ograniczenia, zakazy przemieszczenia w sylwestra czyli de facto godzina policyjna? Nie ma przecież stanu nadzwyczajnego ani nic. [/QUOTE] No właśnie wcześniej też by mi się to nie podobało, ale miałoby chociaż jakieś uzasadnienie, bo rosnące liczby. Teraz liczby nie robią wrażenia w porównaniu z tymi, które były. Na sylwestra i tak niczego nie planowałam, ale po 19 ja sobie często normalnie chodzę po dworze, a tak będę musiała się spieszyć albo przemykać potajemnie, paranoja. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.