![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Grudniowe mamy 2023
Jak kobiety prowadziły ciążę beż internetu i forum...
![]() Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Teraz widzę, że i tak najwięcej przyszłych i obecnych mam się udziela w grupach na FB
![]() ![]() @Cruxia a jak w pracy zareagowali? Ja mam wrażenie, że mi trochę brzuszek urósł ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#243 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Mnie też już brzuch lekko wyłazi, niby nie widać za bardzo ale spodnie musiałam zmienić na materiałowe, bo w jeansach mi jakos tak ciasno było. ![]() Wysłane z mojego 2201117TY przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
Rozmawiałam z bezpośrednią przełożoną i z managerem mojego pionu - oboje pogratulowali i śmiali się,że bardzo się cieszą, że to ciaza a nir wypowiedzenie
![]() Trochę mnie kusiło dołączenie do grupy na fb, ale póki nie mówiliśmy za bardzo jikomu jie chce dołączać, bo to widać niestety na tablicy ![]() Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dzisiaj pod apteką spotkałam mojego dyrektora ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#246 |
Raczkowanie
|
Ooo, przywitał się ładnie?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#248 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
Już się cieszyłam, ze zaczęłam się lepiej czuć, a tu 10ty tydzień poskładał mnie kompletnie. Jestem zmęczona,zaspana i wszystko mnie boli. Czy to tak będzie wyglądało aż do grudnia?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
Ja myślę, że to kwestia pogody. Ja dzisiaj ledwo żyję i najchętniej bym spała cały dzień.
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
Ja niestety tez nie najlepiej
Ale zatoki zawalone kaszel meczy bo odkrztuszanie nie mogę ciągnie w pachwinie gdzieś przy lewym jajniku w dole Napewno dokucza lewa strona tam gdzie „jest”bobas z info usg Jakieś drobne plamienia i wycieki po globulkach Ale czuje się połamana dosłownie :/ Niby normalne ale się martwię .. sama nie wiem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
Mi też zaczyna siadać na zatoki, próbowałam spać po pracy, ale nie mogłam zasnąć. Mam nadzieję, że mnie nie rozłoży...
Szumfal też tak mam przy kaszlu, przy kichnięcie jest jeszcze gorzej... ale to raczej normalne. A na plamienia lekarz coś mówił? Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mówił ze to normalne ze nic się jie dzieje Krew się nie leje Śladowe ilości wiec bez stresu Teraz odpukać czysto Ale w nocy od2-3 siedziałam na tronie bo nagle organizm sobie przypomniał ze trzeba się wypróżnić po 3 dniach :/ Wkurzają mnie te gazy wzdęcia i brak kontroli nad tym Wstaje nagle wyspana po 6 rano Wgl jakieś cyrki heheh Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Ja na samym początku miałam mega gazy i wzdęcia
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
Mi się nadal utrzymują. I dobijają mnie zaparcia, już raz się prawie poplakalam na toalecie...
Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja dziś poszłam na rower wróciłam i odrazu toaleta Ruch jest potrzebny bo inaczej wszystko stoi :/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
Cześć Dawno mnie nie było na tym dziale u mnie termin 21.12.2023 ,druga ciąża . W domu syn 3 latka . Jestem już po wizycie pierwszej druga 26 maja âşď¸.
Edytowane przez EwkaP Czas edycji: 2023-05-20 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Raczkowanie
|
Tak jestem zakręcona ��Wybaczcie . Dziś 3 razy szłam do sklepu i nic nie kupiłam bo zapomniałam co chciałam. ��
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
Mi wczoraj udało się coś zjeść. Byłam też na kursie. Trochę wcześniej wyszłam ale na szczęście nie wymiotowałam. Kolejny zjazd w sobotę. Może teraz będę się czuć lepiej
Wysłane z mojego Mi A2 Lite przy użyciu Tapatalka
![]() |
#262 |
Przyczajenie
|
Mnie dopadła paskudna bezsenność.. Od tygodnia wieczorem zasnę normalnie budzę się miedzy 1-2 i czytam książkę do 6. Potem jeszcze godzinna drzemka i tyle.. W poprzedniej ciąży nie mialam takich problemów. Ale jak przewiduję to skutek bezrobocia, chodząc do pracy nie mam takich scen.🫣
Wysłane z mojego 2201117TY przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj byłam u rodziców, gdzie moje siostry z dzieciakami były to było ciekawie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
Ja ze spaniem nie mam żadnych problemów- jak mam do dyspozycji 12h, to prześpię beż problemu, może z dwoma przerwami na toaletę. Zdecydowanie gorzej z jedzeniem.
Powiedzieliśmy teściom, ich reakcja jie była taka, jakiej oczekiwałam... Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie chyba zaczynają dopadać ciążowe humory, bo dzisiaj mam dzień w☠☠☠☠u 🤯, gdzie wszystko mnie irytuje. Najgorzej jest jak się mieszka w jednym domu ze starszymi ludźmi którzy potrafią być mega irytujący, a zwłaszcza dziadek męża. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#266 |
Raczkowanie
|
Ja dziś zaliczyłam spacer wyszliśmy z domu o 9:30 powrót 16
![]() Ps : Czy kogoś odrzuciło od słodyczy ? Do tego stopnia,że sam zapach przeszkadza . Milutkie reszty niedzieli życzę ![]() Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie będzie łatwo. Ewkap zazdroszczę. Ja niestety jestem wyczulona na większość rzeczy, po spacerowaniu przez jakieś 3h nie mam siły ręką ruszyć i jeszcze bardziej mnie mdli, mimo tabletek. Ale pogoda jest piękna. Co do słodyczy- akurat od słodyczy mnie nie odrzuca, niestety. Przynajmniej od niektórych- mogłabym żyć na bułeczkach mlecznych i lodach. Ale np czekolady czy ciasta z kremem też nie tknę. Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Cruxia Czas edycji: 2023-05-21 o 16:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Niestety weekendy są straszne pod tym względem, bo sporo ludzi ma wtedy czas by robić. Jednak najlepiej być rano. Ja raz jak robiłam to na same otwarcie labu zajechałam i moment i było pobrane ![]() Cytat:
![]() Dla mnie w sumie słodycze są obojętne. Lody, a zwłaszcza sorbety to mmmmm mniam ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#269 |
Raczkowanie
|
Ja liczę,że mi tak zostanie . Miałam cukrzycę ciążowa w poprzedniej ciąży nie wspominam tego zbyt dobrze. Przez to leżałam w szpitalu i karmili mnie zupą marchwiową ,która w kosmos podnosiła cukier.... Taka moja tylko nadzieja ,że to przez słodycze ta glukoza. Zmieniłam dietę nie jem białego pieczywa , dużo spacerów ,ruch na świeżym powietrzu. W domu też ciągle coś,akurat się budujemy więc jestem w ruchu i modlę się by ta cukrzyca mnie ominęła.
Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Raczkowanie
|
Ja w pierwszych badaniach miałam bardzo ładny cukier, ale boję się tej krzywej - głównie pod kątem, czy dam radę nie zwymiotowac...
Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.