|
|
#241 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Diablo
diablo to nie koniec gry caly akt jeszcze przed toba
![]() a co do braku umiejetnosci to wrecz nie wierze niemasz takiej umiejetnosci? wyglada jak 2 skrzyzowane toporki czy cus ![]() jak niemasz a do tej piachy nie uzywasz mlota z duzymi obrazeniami to do twojej dalszej gry mam do powiedzenia tylko loooooool
|
|
|
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#243 |
|
Wtajemniczenie
|
immolation,ty grasz w zwykłe diablo czy LOD? bo skoro mówisz,że masz zabić diablo i jesteś już na samym końcu gry,to chyba grasz w zwykłe diablo,bo w dodatku Lod jest 5 aktów i na końcu zabijasz baala
|
|
|
|
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
ja wlasnie siekam 2 toporami i daje na szał bitewny jeszcze, okrzyk jak narazie tylko do obrony 2 bronie to podstawa u barbarzyńcy Nie wiem czy to bedzie dobrze rozwinieta postac
Daje jeszcze na umiejetnosci do klasy toporów mozliwe ze miecze bylyby lepsze ale do barba topory mi pasują
|
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Gram w LOD i mam 4 akty :-|
A co do rozwinieca postaci to moze cos zrobilam xle bo pierwszy raz gram w Diablo wiec na pewno wiele przeoczyłam
|
|
|
|
|
#246 |
|
Raczkowanie
|
Immolation jak zabijesz Diablo to przejdziesz do 5 aktu
Skoro grasz pierwszy raz to faktycznie nie bardzo moglas wiedziec jak rozwinac postac ale zawsze mozna sie najpierw w poradniku podszkolic
|
|
|
|
|
#247 |
|
Raczkowanie
|
może mi ktoś podpowiedzieć jakim programem moge zmieniac skille?
juz znalazlam
Edytowane przez zabkaa Czas edycji: 2008-02-13 o 20:43 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#248 |
|
Przyczajenie
|
hero editor v0.96
prosty i latwy w obsludze
|
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Hej DonCycone mam pytanie
Po co w ogole rejestrowales sie na forum wizaż.pl? Przeciez Ciebie chyba nie interesuja kosmetyki ani wizaż, co?Bo to dziwne zeby zakladac tu konto dla jednego tematu - sa przeciez fora internetowe na temat Diablo ![]() Swoją drogą - zaczelam od początku rozwijać potać Druida. Pomogl mi poradnik i narazie postac fajnie rozwinieta bo miażdży wszystko dookola Spodobal mi sie
|
|
|
|
|
#250 |
|
Wtajemniczenie
|
powiem Ci immolation,że słuszne spostrzeżenie odnośnie DonaCycona
a co do poradników,to raczej nie preferuję
|
|
|
|
|
#251 |
|
Przyczajenie
|
wrocilem zholandii po pol roku i sie okazalo ze DoT "Defenders of Taliban"
czyli serwer d2 na ktorym gralem wlasnie byl w trakcie przenoszenia na nowy lepszy serwer zeby gralo sie lepiej. tak wiec nie majac nowego adresu strony ani forum szukalem w goglach.trafilem tutaj zalozylem konto i potem sie okazalo ze to jakies takie dziwne forum z jednym fajnym tematem ![]() bo juz na poczatku dziwne mi sie wydawalo po co komus moja cera czy wlosy i co ja mam tam wogole wpisac xD i jakos tak zostalemnawet niewiem co jest na reszcie tego forum tylko raz luknolem tak na ogolne tematy zeby zobaczyc gdzie ja sie kutfa znalazlem ![]() a co nikt mnie nie lubi tak?? wyganiacie mnie?? to ja sobie ide. juz was nie lubie. a macie wy |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa i zarejestrowales sie na wizaż.pl dla jednego jedynego tematu o Diablo
Przeciez są portale calkowicie poswiecone tej grze. Nie latwiej Cio bylo tam zajrzec? Poza tym rejestrujac sie tutaj, nie uwierze ze nie zorientowales sie ze to portal kosmetyczny
|
|
|
|
|
#253 |
|
Raczkowanie
|
dzieki DonCycone niestety zainstalowalam cos innego(edycja skilli+wieksza skrytka) i mi znikły rzeczy ze skrytki w tym zielone
Niestety nie wiedzialam ze tak sie stanie jak odpale normalnie gre
|
|
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
Up
![]() Sciagnelam wczoraj jakis HeroEditor ale kompletnie nie wiem jak sie tym poslugiwac Sciagnelam tez Encyklopedie słów do Diablo
|
|
|
|
|
#255 |
|
Raczkowanie
|
Immolation i jak Ci idzie z HE Ja przyznam sie sie, że nie bawilam sie w tym tylko moj TŻ wiec Ci nie podpowiem.
Który masz lvl? ja narazie stanelam na 65 |
|
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie dalej nie znam obslugi
![]() 65 level? To ja Barbarzynca jestem przy koncu gry i mam chyba 30 poziom
|
|
|
|
|
#257 |
|
Przyczajenie
|
mialem sobie isc ale nie byl bym soba gdybym tu nie luknol i was nie po denerwowal
oczywiscie dalej was nie lubie a feee dziewczyny Madziu po raz 1367 powtarzam ci do konca to masz jeszcze przy twoim szczesciu pol zycia grania ![]() jak zabijesz diablo to jest kolejny akt gdzie zabijas sie baala a potem odblokowuje sie kolejny poziom trudnosci koszmar gdzie wypadaja lepsze przedmioty i leci wiecej expa a jak go zalatwisz to odblokowuje sie pieklo ![]() powodzenia albo nie.. wkoncu was nie lubie
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra, wierze ze jest tak jak moiwsz
Poprawiles mi humor
|
|
|
|
|
#259 |
|
Raczkowanie
|
Immolation DonCycone ma racje jeszcze duzo gry przed tobą Ja jestem na koszmarze w Dokach Do pomocy mam teraz jesczze necrusa z całą jego armią
Najwiecej expa bedziesz dostawac w Harogath przynajmniej tak zawsze mi sie wydaje Ja na normalu raczej nie obchodze wszystkiego az tak dokładnie jak przechodze na koszmar to wtedy. Miłego grania!! |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
Ulalala juz sie nie moge doczekac zabicie Diabla i calej tej reszty
|
|
|
|
|
#261 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej muszę się pochwalić ,że już doszłam do IV aktu nad rzekę potępionych czy jakoś tak.Lecę grać dalej
|
|
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
Up!
|
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Na co najlepiej stawiac przy Barbarzyncy: siła/zręczność/życiowość(czy jakos tak)/energia.
Ja wiekszosc laduje w sile no i tez troche w zyciowosc zeby obrone mial dobra. Poradźcie co jeszcze jest dobre? A w drzewku umiejetnosci? Bo ja rozwijam ten wieli cios i nie zaluje bo skuteczny jest ![]() Warto inwestowac w podwojne uderzenie? Zeby mogl wladac dwoma bronmi? I jakie to moga byc bronie? Bo zauwazylam ze dwoma kafarami nie da rady. Bo to chyba musza byc bronie jednoreczne, prawda? Uff, ale zasypalam pytaniami
|
|
|
|
|
#264 |
|
Przyczajenie
|
noooooo tak oczywiscie kto odpowie?? :P
czyli tak w energie nie energia jest zUa ![]() troche zrecznosci by sie zdalo zeby kogos trafic nie?? sily nie trzeba caly czas dawac duzo bedzie z przedmiotow zycie?? no wszystko :P ile wlezie :P ( i to nie daje obrony obrone daja przedmioty :P) silny cios sie przyda bo daje powera dla tej drugiej umiejetnosci czyli podwojne uderzenie ktorej to powinno sie uzywac :P tak bron powinna byc jednoreczna choc 2 reczne miecze da sie nosic w jednej rece i mozna miec takei 2 :P ale to tylko miecze :P co jak i dlaczego tlumaczyc nie bede bo itak pewnie nie zrozumiesz a pozatym mi sie niechce ![]() musisz mi wierzyc na slowo :P w tym miejscu zyczyl bynm powodzenia ale sie powstrzymam bo wkoncu przeciez was nie lubie xD
|
|
#265 |
|
Raczkowanie
|
na siłe tyle dawaj żebys zbroje dobra mogla nosic, w zycie najwiecej pakuj i troche w zreczność (patrz%
na energie oczywiscie zadnego punktu nie marnuj![]() ja dawałam na szał bitewny i podwójne uderzenie, do tego jakies duszki do życia i obrony i jedno mistrzostwo we władaniu bronią Najlepiej sie sieka mieczami chociaz toporami tez mi sie zdarzyło
|
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo to musze zrobic sobie postac od nowa i mam nadzieje ze tym razem zrobie ja taką, jaką powinna byc
Kochani jestescie |
|
|
|
|
#267 |
|
Przyczajenie
|
noooo baaaaaa :P
pewnie ze jestesmy nooooooo... moze nie wszyyscy
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
O sobie mowisz?
|
|
|
|
|
#269 |
|
Raczkowanie
|
Immolation jak chcesz to mozesz po prostu cofnac wszystkie skille i punkty i rozdać na nowo (pewnie juz troche nabiłas lvla wiec jesli Ci szkoda)
DonCycone miły ten avatarek
|
|
|
|
|
#270 |
|
Wtajemniczenie
|
zabkaa w jaki sposob mozna cofnac skille?
zaintrygowalas mnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Gry
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.

Daje jeszcze na umiejetnosci do klasy toporów mozliwe ze miecze bylyby lepsze ale do barba topory mi pasują

a macie wy