Chorwacja - zbiorczy - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-12-23, 16:33   #241
ulcia18
Raczkowanie

Dot.: Wakacje w Chorwacji :)

Cytat:
Napisane przez Masza_20 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy to akurat dobre miejsce na taki watek, ale coz nic lepszego nie przyszlo mi na mysl. Znalazlam dosc tania oferte na tydzien w Chorwacji. Chcialam sie dowiedziec czy ktoras z was byla moze na wyspie Pag? Konkretnie w miescie Pag lub innym duzym miescie na tej wyspie? Jak wrazenia? Podzielcie sie tez ewentualnie przemysleniami na temat tamtejszych cen zywnosci, bo planuje wynajac tylko apartament, a wyzywieniem zajac sie sama. Ile euro nalezaloby wziac ze soba?? Dodam ze mysle o wyjezdzie sierpien/wrzesien albo juz we wrzesniu. Prosze jesli macie jakies wspomnienia to wpisujcie, bo zastanawia sie czy warto tam jechac. Pozdrawiam.
bylam na wyspie Pag kilka lat temu wspominam wyjazd bardzo dobrze
fajne plaze, mili ludzie z ktorymi spokojnie mozna dogadac sie po ang, fajny bulwar do spacerow przy plazy
ulcia18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-23, 22:55   #242
Seona
Zakorzenienie

Ja też byłam na wyspie Pag w miejscowości Novalja. Od mojego domku do miasta-centrum z knajkami było dość daleko, ale za to miałam prawie dla siebie dziką piękną plażę

Ze wszystkich miejscowości w jakich byłam to najpiękniej było właśnie na Pagu

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-25, 19:27   #243
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam
chcemy jechac do chorwacji z TZ w nasza podróz poslubną. slub bierzemy 1 sierpnia i tak sie zastanawiamy kiedy jechac czy w połowie sierpnia czy na poczatku wrzesnia?? tyle czytam o tym pieknym kraju i jeszcze bardziej sie nakrecam aha i chcemy jechac własnym autkiem a po drodze jeszcze pozwiedzac

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-25, 21:48   #244
nimrodel
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
witam
chcemy jechac do chorwacji z TZ w nasza podróz poslubną. slub bierzemy 1 sierpnia i tak sie zastanawiamy kiedy jechac czy w połowie sierpnia czy na poczatku wrzesnia?? tyle czytam o tym pieknym kraju i jeszcze bardziej sie nakrecam aha i chcemy jechac własnym autkiem a po drodze jeszcze pozwiedzac

ja bym mimo wszystko jechala w sierpniu ale ja lubie ciepelko mimo wszystko we wrzesniu juz jest troszke inna pogoda

bylam w Slano, Orebicu oraz Dubrovniku. planuje w te wakacje! ale jeszcze nie wiem gdzie...

wyprawa wlasnym autkiem jak najbardziej polecanaa NAJlepsza opcja
nimrodel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-26, 10:19   #245
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Tz tez powtarza, ze skoro podróz poslubna to najlepiej od razu po slubie wiec pewnie w połowoei sierpnia pojedziemy juz sie doczekac nie moge. jak bede miała jakies pytanka do was to jeszcze sie odezwe
edit:
aaa własnie bo przeciez po slubie bede miała inne nazwisko a co za tym idzie mój stary paszport nie bedzie wazny (a w chorwcji chyba trzeba miec paszport prawda) ?? wiem tez, ze o nowy dowód moge skąłdac podanie dopiero miesiąc po slubie (bo jakies takie przepisy sa) i co teraz?? moge jechac na starym paszporcie?? ktos miał podobny przypadek??

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2008-12-26 o 10:21
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-03, 09:27   #246
gunia05
Raczkowanie

To tez zalezy od tego ile kaski na to możecie przeznaczyć i od tego czy chcecie odpoczywać w tłumie, połowa sierpnia to jest najwiekszy sezon, 15 sierpnia Chorwaci maja święto narodowe, więc grono odpoczywających znacznei się powiększa, ceny są wtedy najwyższe, a tak naprawdę co do pogody to klimat się tak pozmieniał, że nei wiadomo czego się spodziewać. Ja jeżdżę tam od 12 lat i w sumei nei widze jakiejś większej różnicy między lipcem, sierpniem czy wrzesniemw każdym meisiącu jest gorąco, ale też mogą się zdarzyć dni pochmurne...

Dołączam się do nimrodeljeśli Chorwacja to tylko własnym autkiem
gunia05 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-20, 09:30   #247
monique_13
Przyczajenie

Też mam problem z wyjazdem do Chorwacji. Zaplanowaliśmy z mężem wyjazd w lipcu, niedaleko Trogiru. Mamy dylemat czy zdecydować się na pokój z klimatyzacją czy bez. Nasze dziecko w lipcu będzie miało 1.5 roku. Nie wiemy co jest lepszym rozwiązaniem dla tak małego dziecka. Czy zmiany temperatur mu nie zaszkodzą??
monique_13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-21, 11:38   #248
katka_19
Wtajemniczenie

Kochane Chorwacja jest naprawdę piękna i urocza
Miałam okazję przekonać się o tym w sierpniu 2008 roku
Co Wy mówicie, że jest drogo- my byliśmy na Wyspie Ciovo i ceny praktycznie takie same jak w Polsce- żadnej różnicy, nawet piwo tańszeKarlovacko oczywiście!!
Byłam na 10 dni , tzn 10 dni pobytu i z dojazdem oraz jedzeniem które wzięliśmy z Polski wyszło mnie to 870 zł.
Jedzonko wzięliśmy sobie z domku i tak gotowali, ale w żaden sposób nie było to uciążliwe
Prócz tego razem z chłopakiem mieliśmy 200 euro na dwóch z czego wychodzi po 100 na łebka, ale dużo z tego przeznaczyliśmy na skutery lody perefumy na bezcłówce etc
Chorwacja samochodem naprawdę się opłaca))
a jeśli jesteście zainteresowani kwaterami to mogę pomóc, bo pracuję w Biurze Podróży
My mieliśmy przepiękny 7 osobowy apartament (było nas tylko 5 osób) =3 sypialnie 2 osobowe, jeden pokój dzienny z jadalnią i dodatkowym łózkiem, kuchnia, łazienka i piękny taras z widokiem na morze i grilem
Jak widzicie nie płaciłam dużo, a warunki miałam rewelacyjne, więc nie zrażajcie się do opinii że Chorwacja jest droga

katka_19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-21, 11:40   #249
katka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Tz tez powtarza, ze skoro podróz poslubna to najlepiej od razu po slubie wiec pewnie w połowoei sierpnia pojedziemy juz sie doczekac nie moge. jak bede miała jakies pytanka do was to jeszcze sie odezwe
edit:
aaa własnie bo przeciez po slubie bede miała inne nazwisko a co za tym idzie mój stary paszport nie bedzie wazny (a w chorwcji chyba trzeba miec paszport prawda) ?? wiem tez, ze o nowy dowód moge skąłdac podanie dopiero miesiąc po slubie (bo jakies takie przepisy sa) i co teraz?? moge jechac na starym paszporcie?? ktos miał podobny przypadek??
Możesz jechać, tylko nie przyznawaj się nikomu, że zmieniłaś nazwisko i adres zamieszkania, a poza tym komu to do szczęścia potrzebne

katka_19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-30, 17:56   #250
ewelinafalko
Raczkowanie

GG do ewelinafalko
Dot.: Chorwacja 2008!

Witam wszystkie milosniczki Chorwacji Bylam w tym cudownym kraju juz 3 razy: Omisz 2002r, Makarska 2006r i 2007r i wszystko wskazuje na to, ze w tym roku odwiedze moje ukochane miejsce na ziemi czwarty raz i oby nie ostatni Zakochalam sie w makarskiej i tam wlasnie zamierzam sie wybrac w drugiej polowie wrzesnia (dokladnie od 21.09). Bylam dwa razy w makarskiej wlasnie w tym terminie i jesli chodzi o pogode to sie nie zawiodlam, za kazdym razem bylo bardzo cieplo (codziennie ponad 25st), pogoda idealna do wylegiwania sie na plazy, podczas gdy w Polsce juz zimno A na 10dniowy pobyt przypadal 1, moze 2 dni kiedy slonce bylo za chmurkami, wiec moge ten termin polecic z czystym sumieniem
Nie wiem jak bylo rok temu, ale z tego co sie orientuje, we wrzesniu ogolnie bylo jakies zalamanie pogody, ja bylam akurat w Czarnogorze i pogoda byla kiepska, a to przeciez jeszcze bardziej na poludnie niz Cro.
Jesli macie jakies pytania odnosnie Makarskiej to chetnie odpowiem. Moze ktos sie waha miedzy Czarnogora a Chorwacja? Jesli tak, to chetnie wybije Czarnogore zglowy, oczywiscie na rzecz wspanialej Chorwacji
Pozdrawiam.
ewelinafalko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-31, 02:05   #251
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Chorwacja zdecydowanie przereklamowana Wolę zdecydowanie Czarnogórę Cudowne miejsce no i tańsze od Chorwacji

All the single ladies, now put your hands up!!!

Pani Magister

OPENER 2010
Melodia mgieł nocnych jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-31, 12:08   #252
ewelinafalko
Raczkowanie

GG do ewelinafalko

Kwestia gustu. DLA MNIE Czarnogora, a przynajmniej miejsce w ktorym ja bylam, to jeden wielki plac budowy, totalny balagan pod kazdym wzgledem no i ta dziwna mentalnosc Czarnogorcow... Oczywiscie uwazam, ze jest to miejsce warte zobaczenia i ciesze sie, ze je odwiedzilam, jednak wiecej tam nie wroce, natomiast do Chorwacji z cala pewnoscia Bylam w Czarnogorze z naprawde duza ekipa ludzi, ktorzy byli rowniez w Chorwacji i wszyscy zgodnie stwierdzili, ze Czarnogora to jednak nie to. Moze gdybym najpierw odwiedzila CG, nie bedac wczesniej w Cro, moje odczucia bylyby inne... Ale slyszac opinie, ze w Czrnogorze jest jeszcze piekniej i ciekawiej niz w Chorwacji, nastawilam sie na Bog wie co. I niepotrzebnie niestety
Mowie tu oczywiscie o moim SUBIEKTYWNYCH odczuciach i nie przecze ze napewno wielu osobom Czarnogora sie podoba bardzo, a nawet bardziej niz Chorwacja. Mi tez powiedzmy, ze sie podobala, jednak nie znalazlam tam niczego, co by mnie urzeklo na tyle, zeby tam wrocic.

Cytat:
Napisane przez Melodia mgieł nocnych Pokaż wiadomość
no i tańsze od Chorwacji
Co do tej taniosci to musze sie zgodzic, rzeczywiscie w CG jest taniej, nawet powiedzialabym ze taniej niz w Polsce, jednak nie uwazam aby Chorwacja byla znowu tak przerazajaco droga w porownaniu z CG. W Chorwacji ceny sa mniej wiecej takie jak w Polsce (niektore rzeczy tansze niektore drozsze)- a przynajmniej w 2007r tak bylo. Jesli chodzi natomiast o cene samego wyjazdu, to Czarnogora byla o jakies 100zl drozsza, a jechalam z tym samym biurem podrozy

No i jeszcze taka sprawa, ze w Czarnogorze niestety ale wielokrotnie spotkalismy sie z tym, ze kelnerzy, sprzedawcy itd. probowali nas poprostu oszukiwac, a jak ktos chcial sie z nimi dogadac to wykorzystywali swoja totalna nieznajomosc angielskiego i dziwnym trafem polskiego tez nierozumieli, chociaz w innych okolicznosciach szlo im to calkiem niezle :P Zdarzyl sie tez kelner ktory przyniosl nam 8 "gratisowych" bulek ktorych nikt nie zamawial, a pozniej dopisal do rachunku 8euro, albo pani "lodziara" ktora policzyla mi za identyczna porcje lodow, jaka przed sekunda bral kolega, dwa razy wiecej niz jemu ze juz nie wspomne o barmanach w klubie, ktorzy ociagali sie z wydawaniem reszty za piwo liczac na to, ze ktos juz tyle wypil ze tego nie zauwazy. tak wiec dla osoby, ktora nie potrafi sie klocic o swoje, albo jest nieuwazny wcale wyjazd do CG nie musi byc taki korzystny cenowo w porownaniu z CH, gdzie takie rzeczy mi sie nie przytrafialy.
Stary 2009-01-31, 14:35   #253
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Ja byłam w Czarnogórze za 850 zł za 2 tygodnie No bez wyżywienia i wejściówek Ale z wycieczkami wliczonymi w cenę

Pani Magister

OPENER 2010
Stary 2009-01-31, 14:55   #254
ewelinafalko
Raczkowanie

GG do ewelinafalko

Ja bylam w Czarnogorze za 750zl (10dni/9noclegow) a w Chorwacji za 640zl ten sam termin i ta sama ilosc noclegow. A w cenie wyjazdow bylo dokladnie to samo, no tyle ze standard apartamentu w Chorwacji bylo o niebo lepszy
Stary 2009-01-31, 15:14   #255
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewelinafalko Pokaż wiadomość
Ja bylam w Czarnogorze za 750zl (10dni/9noclegow) a w Chorwacji za 640zl ten sam termin i ta sama ilosc noclegow. A w cenie wyjazdow bylo dokladnie to samo, no tyle ze standard apartamentu w Chorwacji bylo o niebo lepszy
Tylko moja wycieczka to było kilka krajów, a w samej Czarnogórze ok. 8 dni No i bardzo dobry standard noclegów

Pani Magister

OPENER 2010
Stary 2009-01-31, 15:59   #256
ewelinafalko
Raczkowanie

GG do ewelinafalko

Cytat:
Napisane przez Melodia mgieł nocnych Pokaż wiadomość
Tylko moja wycieczka to było kilka krajów, a w samej Czarnogórze ok. 8 dni No i bardzo dobry standard noclegów
Ale w sumie o co teraz chodzi? Bo chyba nie o licytowanie kto dal za mniej za wycieczke
Ja przytoczylam cene mojego wyjazdu, tylko i wylacznie jako dowod na to, ze wycieczka z tego samego biura podrozy, w tym samym terminie i z tymi samymi swiadczeniami w cenie byla drozsza do Czarnogory niz do Chorwacji.
Co nie zmienia faktu, ze nawet jesli chorwacja bylaby drozsza, to i tak bym ja wybrala, bo cena wyjazdu nie jest glownym kryterium mojego wyboru.
Stary 2009-02-06, 00:18   #257
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Dot.: Chorwacja?????????

mnie interesuje biograd: czy ktos byl? jak wrazenia?
Stary 2009-02-06, 00:18   #258
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

interesuje mnie biograd, chce sie wybrac z tz czy ktos byl? jak wrazenia?
Stary 2009-02-06, 07:03   #259
kosmarka
Wtajemniczenie

Cytat:
nawet jesli chorwacja bylaby drozsza, to i tak bym ja wybrala, bo cena wyjazdu nie jest glownym kryterium mojego wyboru.
Zgadzam się z tym stwierdzeniem , jesli wszystko pójdzie po mojej myśi to w tym roku pojedziemy swoim samochodem (którego jeszcze nie mamy ) i tak w głębi serca do Breli chciałabym wrócić.

W wolnej chwili zapraszam na stronę moją i tż-ta: www.brela.pl

jeszcze nie skończona, bo z wycieczek nie ma zdjęć i reportażu z nich, ale wszystko w swoim czasie .

kosmarka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-06, 12:18   #260
ewelinafalko
Raczkowanie

GG do ewelinafalko

Cytat:
Napisane przez kosmarka Pokaż wiadomość
jesli wszystko pójdzie po mojej myśi to w tym roku pojedziemy swoim samochodem (którego jeszcze nie mamy ) i tak w głębi serca do Breli chciałabym wrócić.
Ooo jak pierwszy raz jechalam do Chorwacji, jeszcze z rodzicami, to wlasnie w Breli mielismy sie zatrzymac, bo nam znajomy polecil ta miejscowosc, ale kurat tego dnia gdy tam przyjechalismy byl pozar i jakas mega ewakuacja wiec cofnelismy sie do Omisza i tam juz zostalismy na caly pobyt bo nam sie spodobalo
A co do podrozy samochodem, to bardzo dobry pomysl, my z rodzinka jechalismy w ciemno, przy okazji zwiedzilismy po drodze Podstojna Jame na Slowenii no i wybralismy sobie kwatere, jaka nam sie najbardizej podobala miejscu. Teraz niestety nie mam takiej mozliwosci, wiec tylko autokar wchodzi w gre.
Stary 2009-02-06, 15:46   #261
gunia05
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katka_19 Pokaż wiadomość
Co Wy mówicie, że jest drogo- my byliśmy na Wyspie Ciovo i ceny praktycznie takie same jak w Polsce- żadnej różnicy, nawet piwo tańszeKarlovacko oczywiście!!
Hmm no ja tu znalazłam tylko jedną wypowiedź odnośnie etgo, że jest drogo......więc nei am co panikować, bo faktycznie drogo nie jest....tak jak pisałaś ceny porównywalne do naszych....
gunia05 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-06, 22:21   #262
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Question Chorwacja - Ruskamen.

Przeszukałam forum, ale niestety nie znalazłam nic o miejscowości Ruskamen. Wybieram się tam w tym roku, od 3.07 na 2 tygodnie. Szukam wszelkich informacji i najlepiej zdjęć.
Na co zwrócić uwagę, co warto zobaczyć, gdzie pojechać (to nie problem, bo będziemy samochodem), no ogólnie wszystko.

Czekam na informacje.

Ze swojej strony obiecuję relację po powrocie + zdjęcia.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-07, 19:55   #263
organizm
Zakorzenienie

Dot.: Chorwacja - Ruskamen.

Nie byłam w Ruskamen Ale w Chorwacji tak Na pewno wybierzcie się do Splitu, z tego co widziałam na mapie nie macie bardzo daleko.
Dla mnie obowiązkowy jest Dubrovnik, fakt, będzie to wycieczka na cały dzień, ale na prawdę warto. Ja byłam oczarowana.
Ślicznym miasteczkiem jest również Trogir, ale jak patrzyłam na mapę to trochę za daleko może być, w każdym bądź razie - polecam.
Wszędzie jest też pełno wycieczek statkiem na którąś z pobliskich wysp - ale to bardziej dla relaksu i zabawy, niż samego zwiedzania

Swoją drogą zazdroszczę, byłam w Chorwacji trzy razy, a chętnie pojechałabym jeszcze raz

organizm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-08, 00:40   #264
wdowa_po_leninie
Zakorzenienie

hmm, z tych takich dalszych miejsc to może wodospady krka? to będzie jakoś 90km ale myślę, że warto poświęcić jeden dzień tam również słoneczko można złapać

tu jest troszkę info: http://www.cro.pl/krka.php

całkiem ciekawe miejsce

osobiście bardziej podobały mi się jeziora plitvickie (są troszkę dalej, więc nie wiem czy wchodzą w grę, my z trogiru jechaliśmy jakoś 3godziny)

http://www.cro.pl/plitvice.php

w załączniku zdjęcia z wodospadów (1) i z jezior plitvickich (2,3)

jeśli chciałabyś jakieś inne zdj to pisz śmiało, podeślę te wybrałam tak w locie, bo akurat miałam zmniejszone
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_8417-1.jpg (116,8 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2861.jpg (105,7 KB, 31 załadowań)

Edytowane przez wdowa_po_leninie
Czas edycji: 2009-09-15 o 11:01
wdowa_po_leninie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-11, 14:43   #265
fuksjaa

organizm, dziękuję. w Chorwacji będę ponad 2 tygodnie, więc pewnie znajdę czas i na Dubrovnik. zapamiętam miejsca, które mi polecałaś.

wdowa_po_leninie, dziękuję pięknie za zdjęcia - widoki są cudne! koniecznie muszę tam pojechać. mogłabym poprosić o jeszcze więcej zdjęć krajobrazu? byłabym baardzo wdzięczna!

stronkę podaną przez Ciebie chętnie przejrzę, dzięki jeszcze raz.
Stary 2009-02-11, 16:15   #266
wdowa_po_leninie
Zakorzenienie

noo, coś tam wygrzebałam, za dużo samych widoczków nie miałam, bo na większości ktoś z rodzinki na zdjęciach był no i przepraszam za jakość, starałam się je tak zmniejszyć żeby w miarę szybko się tu wrzuciły

no ale tak, tutaj zamieszczam zdjęcia z jezior plitvickich
kolor wody robi niesamowite wrażenie na żywo
miło wspominam ten wypad, choć było troszkę chodzenia cały dzień był z głowy- no bo dojazd, razem 6 godzin w dwie strony i z 6 godzin chodzenia (ale są tam ławeczki, można też coś zjeść po drodze, płynie się też 'stateczkiem' ) zawsze to coś innego niż wylegiwanie się na plaży
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (100,6 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (92,5 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (83,9 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (90,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (97,2 KB, 10 załadowań)

Stary 2009-02-11, 16:16   #267
wdowa_po_leninie
Zakorzenienie

a tutaj zdjęcia z wodospadów krka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (86,1 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 22.jpg (92,7 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 33.jpg (93,0 KB, 9 załadowań)

Stary 2009-02-11, 20:55   #268
fuksjaa

dziękuję, piękne zdjęcia.
koniecznie muszę się tam wybrać!
Stary 2009-02-27, 20:27   #269
Netiii
Raczkowanie

GG do Netiii

Cytat:
Ooo jak pierwszy raz jechalam do Chorwacji, jeszcze z rodzicami, to wlasnie w Breli mielismy sie zatrzymac, bo nam znajomy polecil ta miejscowosc, ale kurat tego dnia gdy tam przyjechalismy byl pozar i jakas mega ewakuacja wiec cofnelismy sie do Omisza i tam juz zostalismy na caly pobyt bo nam sie spodobalo
A co do podrozy samochodem, to bardzo dobry pomysl, my z rodzinka jechalismy w ciemno, przy okazji zwiedzilismy po drodze Podstojna Jame na Slowenii no i wybralismy sobie kwatere, jaka nam sie najbardizej podobala miejscu. Teraz niestety nie mam takiej mozliwosci, wiec tylko autokar wchodzi w gre.
a mam pytanko na podróż samochodem ile mniej więcej trzeba przeznaczyć np do Breli?
Netiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-27, 20:46   #270
Netiii
Raczkowanie

GG do Netiii
Dot.: Chorwacja samochodem,zapraszam..

czy wie ktoś ile trzeba mniej więcej na paliwo liczyć na dalmację? gdzie po drodze opłaca się tankować?
Netiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości