|
|
#241 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jaki masz typ sylwetki?
Nie wiem, nie określę, bo jestem pewna, że nie dobieralaś stanika. Na lobby biuściastych albo małobiuściastych byłaś? 75B to w 85% zły rozmiar, więc nie określę typu, nie widząc biustu (chodzi mi o całokształt, nie same cycki: jakie wrażenie sprawiają, gdy się patrzy na sylwetkę - Kolor Bzu to opisywała - no własnie, jak jest u ciebie? Małe, średnie czy większe? Na tle sylwetki?)
|
|
|
|
|
#242 |
|
królikoholiczka
|
Ja mam chyba jabłko. Duży biust, brak wciecia w talii- duży brzuch, szczuple nogi i mała pupa. Nie lubie
|
|
|
#243 |
|
Zadomowienie
|
Mój biust sam w sobie jest bardzo dziwny - z boku jak się patrzy niemal go nie widać, natomiast przodem wypełnia całą szerokość klatki piersiowej aż po pachy, ale nie zwisa (wiecie pewnie co mam na myśli) tylko jest idealnie okrągły i bardzo przyległy. Jeśli włożę stanik miękki pod ubranie, wyglądam jakbym miała płaską klatę, w push upie natomiast wygląda jakby był duży (pewnie każdy tak wygląda w push upie).
Edit: Czytałam kiedyś na temat doboru właściwego stanika i jak podałam wszystkie wymiary na którymś kalkulatorze stanikowym jednego z firmowych sklepów, wyszło mi, że taki rozmiar jak dla mnie nie istnieje. Wchodzę w staniki o obwodzie 70 ze zwykłych sieciówek, ale mam wrażliwe ciało i mocno mi się wrzynają, któryś kalkulator za to wykazywał mi 65 w obwodzie. Miseczka bodajże AA, niestety taka miseczka jest dla mnie za mała. Edytowane przez Wieszczka Czas edycji: 2015-03-02 o 15:06 |
|
|
|
|
#244 |
|
... choć nie Westwood
|
Wieszczka, masz możliwość wstaiwenia zdjęcia całej sylwetki na wprost, choć na chwilę? Przyznam, że trochę cięzko mi sobie wyobrazić Twoją figurę. Z wstępnych opisów obstawiałabym klepsydrę, ale teraz...
|
|
|
#245 |
|
Konto usunięte
|
Też już nie wiem. Myślałam o Wiolonczeli, ale one mają pełne biusty
no i szerokie ramiona. Gruszka pasuje, ale nie ma chudych nóg. Masz przerwę między udami czy nogi są proste? Nie, głupie pytanie, przy szerokich biodrach nie będą proste.
|
|
|
|
|
#246 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#247 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Ja od zawsze myslalam, ze jestem jablkiem, a tu klops! Okazalo sie,ze jednak wazonem
moje zycie juz nie bedzie takie samo
|
|
#248 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na zdjęciach na bank jestem w puszapie, co może przekłamywać proporcje biustu. Jutro wam jakiejś fotki poszukam, ale być może będę musiała zrobić nową, bo zwykle unikam stawania na wprost obiektywu, mam kilka opracowanych póz, które pozwalają mi ukryć to, czego nie lubię |
|
|
|
|
|
#249 |
|
Rozeznanie
|
Raz kozie śmierć. Wstawiam na chwilkę, bo strach zostawiać to zdjęcie tutaj na wieki wieków. Jeszcze mnie ktoś rozpozna
Co wrażliwsze osoby uprasza się o nieotwieranie załącznika. Ostrzegam, że od dwóch lat nie ćwiczę, a dodatkowo przytyłam 7 kg.Także tego, patrząc na ramioniska, to jestem typowym rożkiem, ale mam też dość odznaczoną talię (ach, te cudowne boczki Mam też bardzo małą, nieproporcjonalną do ramion głowę. Jestem tak zwanym (w miarę) szczupłym tłuścioszkiem. Zepsułam sobie humor z samego rana
Wystarczy Karolina ![]() Edytowane przez Karolajna1_9_8_9 Czas edycji: 2015-04-01 o 12:25 |
|
|
|
|
#250 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) stwierdzam, że gdyby nie te bary, to nie byłoby tak tragicznie. A tu masz babo placek
|
|
|
#251 |
|
Zadomowienie
|
Obiecałam, więc wrzucam. Niestety z telefonu nowe, bo ze zdjęć normalnych aparatowych albo nie mam w całości a jeśli już to jestem ubrana i stoję tak, że za nic w świecie nie poznacie żadnych mankamentów mojej sylwetki. Maskowanie opanowane do perfekcji.
Daję tyłem, bo tył jest charakterystyczny i nogi osobno gołe, bo są okropne ![]() Edit: Zapomniałam dodać, że wskaźnik BMI pokazuje mi, że mam min 5 kg niedowagi, choć w biodrach mam 94 cm. Edytowane przez Wieszczka Czas edycji: 2015-03-03 o 09:53 |
|
|
|
|
#252 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#253 |
|
Zadomowienie
|
Niee, no co Ty. Ale dzięki za komplement. Mam przerwę między nogami, jedna noga ma jakby krzywe - zwrócone do środka kolano (szybko rosłam a byłam chuda), na dodatek są kościste i łydki są grubości przedramion przeciętnej kobiety
Za to d*pa jest dwa rozmiary większa, co utrudnia kupno dobrych spodni. A co najlepsze nogi są znacznie dluższe w stosunku do tułowia niż powinny być, co sprawia, że noszę za krótkie spodnie albo takie na osoby dużo wyższe.
|
|
|
|
|
#254 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wiem, czy Klepsydra może mieć małe piersi, chyba nie, rozważ jeszcze Wazon ![]() Cytat:
masz wąskie ramiona i szerokia biodra, przepiękne wcięcie i rozstaw nóg typowy dla Gruszek. Gruszka![]() Cytat:
Jabłko nie ma talii i ma najszerszą środkową część ciała, nawet przy lekkiej nadwadze brzuch jest większy niż piersi, skąd przekonanie, że Jabłko ma duże cycki? No i nie zapominajmy, że Jabłko ma płasie pośladki i bardzo wąskie biodra. |
|||
|
|
|
|
#255 |
|
Zadomowienie
|
No to widać jestem gruchą
Wąskie ramiona? Jak je zmierzyłam, to mi wyszło 95 cm na około nich. Już sama nie wiem.
|
|
|
|
|
#256 | |
|
... choć nie Westwood
|
Wieszczka, bardzo chciałabym tają figurę, jak Ty masz...
![]() Cytat:
Ja tu nie widzę az tak szerokich ramion, poza tym masz talię, krótką, bo krótką, ale jednak talię, której rożki nie mają.
nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów Stanisław Lem Edytowane przez Vivienne Czas edycji: 2015-03-03 o 18:38 |
|
|
|
|
|
#257 |
|
Konto usunięte
|
E tam, każda sylwetka jest ładna. Dla mnie Liz Hurley jet Jabłkiem, ma brzydką sylwetkę?
|
|
|
|
|
#258 |
|
Rozeznanie
|
No Wam, to tylko do tyłków nakopać!
![]() Vivienne, boska figura! Powtarzam razy milion-masz prześliczne proporcjonalne ciało! I widać, że o siebie dbasz, bo nigdzie zbędnych wałeczków i innych takich niespodzianek. Gdzie są szerokie ramiona? Brak! Wieszczka, nogi masz świetne! Zresztą, cała figura jest bardzo ładna. Odstający tyłeczek, to duży atut przy tak szczupłym ciele ![]() kaguya, odrzuciłam klepsydrę ze względu na przypakowaną górę i praktycznie całkowite bezbuście (jakieś 5-6 cm różnicy pomiędzy obwodami). Nie wiem, być może na zdjęciach tego nie widać, ale setki razy słyszałam, że mam ramiona tenisistki i wyglądam jak facet Teraz, jak przybrałam kilka kg, to słyszę dodatkowo, że moje przedramiona zrobiły się gigantyczne. I faktycznie, jak na siebie patrzę, to widzę już tylko te bary i przedramiona Jak czytam o tych sylwetkach, to tak naprawdę nic do mnie nie pasuje. Nic a nic.
Wystarczy Karolina ![]() Edytowane przez Karolajna1_9_8_9 Czas edycji: 2015-03-03 o 11:31 |
|
|
|
|
#259 |
|
Konto usunięte
|
Jak tak, to zostaje tylko Cegła (witaj w klubie, też mam bary odkąd przybrałam)
|
|
|
|
|
#260 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
teraz wałki niestety są, ale z nimi walczę.
|
|
|
|
#261 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tyłek właśnie mam odstający. Był taki nawet wtedy, gdy ważyłam 49 kg przy wzroście 169 cm. No i ta talia jakoś mi do cegły nie pasuje. I weź tu człowieku bądź mądry i pisz wiersze ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
No, ale ona jest byłą pływaczką, więc można to jakoś wytłumaczyć. Na mnie koleżanka też kiedyś mówiła per pływaczka
Wystarczy Karolina ![]() Edytowane przez Karolajna1_9_8_9 Czas edycji: 2015-03-03 o 11:46 |
||
|
|
|
|
#262 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
Mam szerokie ramiona, na zdjęciach to widac, że są poteżniejsze. Nie mam za wielu zdjęc w stroju kapielowym, a w ciuchach nie będzie to az tak widoczne, bo noszę rozkloszowane spódnice, szersze szorty itp żeby wyrównać proporcje. Natomiast ramiona są szersze jakies kilkanaście cm w stosunku do bioder.
nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów Stanisław Lem Edytowane przez Vivienne Czas edycji: 2015-03-03 o 18:39 |
|
|
|
|
|
#263 |
|
Konto usunięte
|
Vivienne ma rację
a to, co wrzuciłaś, to grube ramiona, nie szerokie nie mylić grubych, okrągłych z szerokimi! Szerokie mogą być kanciaste, chude, wystające, CHODZI O ROZKŁAD KOŚCI ![]() Oczywiście, chodziło mi o zdjęcie Karolajny, Vivienne ma szerokie, nie grube. No to odpada Cegła, poddaję się, nie wiem, czym jesteś. Może z innych podziałów litera H? To by mi pasowało |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#264 |
|
Rozeznanie
|
Wg mnie księżna ma i grube i szerokie: http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=38507 (wybaczcie te serwisy, ale na innych nie ma zdjęć ukazujących ją w kilku pozach
).Vivienne, oczywiście nie chcę wchodzić w kompetencje ale po prostu wydaje mi się, że odrobinkę przesadzasz. Tak samo, jak Wieszczka. Napisała, że ma nieładne nogi. A jak dla mnie, to jej szkitki są rewelacyjne. Długie, smukłe, proporcjonalne. Nie widzę w nich niczego brzydkiego. A to chyba dobrze, że inni postrzegają nas mniej krytycznie ![]() Właśnie, właśnie, moja figura jest naprawdę bardzo zagadkowa. Wiem, że niby te typy mają tylko ogólnie nakreślić nasz wygląd i dać wskazówki w doborze garderoby, ale do mnie naprawdę nic nie pasuje. Jeśli chodzi o literę H, to znowu zaznaczona talia, okrągłe biodra i uda mi nie pasują. Jestem dziwolągiem ![]() PS ładne krajobrazy
Wystarczy Karolina ![]() Edytowane przez Karolajna1_9_8_9 Czas edycji: 2015-03-03 o 12:32 |
|
|
|
|
#265 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a sylwetka Vivienne jest (czy tam była) piękna, właśnie przez ramiona. Moje były bardziej grube ![]() Masz przecież zaznaczoną talię i lekko zaznaczone biodra (Cegła akurat ma, ale lekko, z tym że Cegła ma cycki), może poczytaj o innych podziałach? A może jesteś wyjątkiem i to jest piękne. |
|
|
|
|
|
#266 |
|
Przyczajenie
|
Typowa klepsydra, ale czego bym nie miała to najważniejszym jest czuć się dobrze w swoim ciele
|
|
|
|
|
#267 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#268 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do typu sylwetki, jak litera H, to właśnie sęk w tym, że w opisie ten typ nie ma talii i bioder. Nie scharakteryzowałabym swojej sylwetki jako męską, bo mam kilka kobiecych krągłości, a litera H jest właśnie takim mianem określana. Kiedyś na pewno byłam Rożkiem. Oto zdjęcie sprzed 7 lat. Miałam tutaj jakieś 168 cm i ważyłam 48-50 kg. Sama nie wiem, czy wolałabym być dalej taką chudzinką, czy męczyć się z fałdkami ![]() PS dla mnie klepsydra to też marzenie A co do nóg, to ignoruj to, Wieszczko! Ja mam już teraz gdzieś, co inni sobie myślą o moim ciele. Tylko moja własna (niestety negatywna ) ocena jest dla mnie istotna.No tak, zapomniałam o załączniku
Wystarczy Karolina ![]() Edytowane przez Karolajna1_9_8_9 Czas edycji: 2015-04-01 o 12:26 |
|
|
|
|
|
#269 |
|
Konto usunięte
|
Co tu tak dużo Rożków?
|
|
|
|
|
#270 |
|
... choć nie Westwood
|
Na zdjęciu ewidentny rożek
![]() I - moim skromnym zdaniem - rożek to jedna z tych sylwetek, które dobrze wyglądają bardzo szczupłe, wręcz chude. A czemu tu ich tak duzo? Może są dość problematyczne? Nie wiem
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

no i szerokie ramiona. Gruszka pasuje, ale nie ma chudych nóg. Masz przerwę między udami czy nogi są proste? Nie, głupie pytanie, przy szerokich biodrach nie będą proste.

moje zycie juz nie bedzie takie samo

a sylwetka Vivienne jest (czy tam była) piękna, właśnie przez ramiona. Moje były bardziej grube