Jaki masz typ sylwetki? - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-03-02, 14:48   #241
201607040946
Konto usunięte

Dot.: Jaki masz typ sylwetki?

Nie wiem, nie określę, bo jestem pewna, że nie dobieralaś stanika. Na lobby biuściastych albo małobiuściastych byłaś? 75B to w 85% zły rozmiar, więc nie określę typu, nie widząc biustu (chodzi mi o całokształt, nie same cycki: jakie wrażenie sprawiają, gdy się patrzy na sylwetkę - Kolor Bzu to opisywała - no własnie, jak jest u ciebie? Małe, średnie czy większe? Na tle sylwetki?)
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-02, 15:01   #242
emilia0508
królikoholiczka

Ja mam chyba jabłko. Duży biust, brak wciecia w talii- duży brzuch, szczuple nogi i mała pupa. Nie lubie

Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
emilia0508 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-02, 15:03   #243
Wieszczka
Zadomowienie

Mój biust sam w sobie jest bardzo dziwny - z boku jak się patrzy niemal go nie widać, natomiast przodem wypełnia całą szerokość klatki piersiowej aż po pachy, ale nie zwisa (wiecie pewnie co mam na myśli) tylko jest idealnie okrągły i bardzo przyległy. Jeśli włożę stanik miękki pod ubranie, wyglądam jakbym miała płaską klatę, w push upie natomiast wygląda jakby był duży (pewnie każdy tak wygląda w push upie).

Edit: Czytałam kiedyś na temat doboru właściwego stanika i jak podałam wszystkie wymiary na którymś kalkulatorze stanikowym jednego z firmowych sklepów, wyszło mi, że taki rozmiar jak dla mnie nie istnieje. Wchodzę w staniki o obwodzie 70 ze zwykłych sieciówek, ale mam wrażliwe ciało i mocno mi się wrzynają, któryś kalkulator za to wykazywał mi 65 w obwodzie. Miseczka bodajże AA, niestety taka miseczka jest dla mnie za mała.

Edytowane przez Wieszczka
Czas edycji: 2015-03-02 o 15:06
Wieszczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-02, 15:09   #244
Vivienne
... choć nie Westwood

Wieszczka, masz możliwość wstaiwenia zdjęcia całej sylwetki na wprost, choć na chwilę? Przyznam, że trochę cięzko mi sobie wyobrazić Twoją figurę. Z wstępnych opisów obstawiałabym klepsydrę, ale teraz...

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-02, 15:36   #245
201607040946
Konto usunięte

Też już nie wiem. Myślałam o Wiolonczeli, ale one mają pełne biusty no i szerokie ramiona. Gruszka pasuje, ale nie ma chudych nóg. Masz przerwę między udami czy nogi są proste? Nie, głupie pytanie, przy szerokich biodrach nie będą proste.
Stary 2015-03-02, 20:21   #246
kotnaplocie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Chyba się zgadzam.
Do autorki: masz malutki biust? Wtedy ma 200% Rożek
Biust mam maleńki. 69cm pod i 71cm w hmm... brodawkach.

Obejrzałam zdjęcia, tak, jestem rożkiem. Dziękuję!
kotnaplocie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-02, 20:44   #247
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Ja od zawsze myslalam, ze jestem jablkiem, a tu klops! Okazalo sie,ze jednak wazonem moje zycie juz nie bedzie takie samo

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-03-02, 20:59   #248
Wieszczka
Zadomowienie

Cytat:
Też już nie wiem. Myślałam o Wiolonczeli, ale one mają pełne biusty no i szerokie ramiona. Gruszka pasuje, ale nie ma chudych nóg. Masz przerwę między udami czy nogi są proste? Nie, głupie pytanie, przy szerokich biodrach nie będą proste.
Nogi mam krzywe z przerwą Na zdjęciach na bank jestem w puszapie, co może przekłamywać proporcje biustu. Jutro wam jakiejś fotki poszukam, ale być może będę musiała zrobić nową, bo zwykle unikam stawania na wprost obiektywu, mam kilka opracowanych póz, które pozwalają mi ukryć to, czego nie lubię
Stary 2015-03-03, 08:39   #249
Karolajna1_9_8_9
Rozeznanie

Raz kozie śmierć. Wstawiam na chwilkę, bo strach zostawiać to zdjęcie tutaj na wieki wieków. Jeszcze mnie ktoś rozpozna Co wrażliwsze osoby uprasza się o nieotwieranie załącznika. Ostrzegam, że od dwóch lat nie ćwiczę, a dodatkowo przytyłam 7 kg.
Także tego, patrząc na ramioniska, to jestem typowym rożkiem, ale mam też dość odznaczoną talię (ach, te cudowne boczki ) i odstający tyłek (choć tragicznie asymetryczny-jeden pośladek pełny, drugi sporo mniej). Po zwiększeniu masy ciała wszystko poszło mi w możliwie najgorsze miejsca-brzuch, ramiona, uda, boczki. W cycki i (dziecięce) łydki nic. Przy biuście mam tylko bułeczki, których niczym nie jestem w stanie zgarnąć. I obstawiam, że od antydepresantów mam przepotworny cellulit. Nawet na brzuchu i ramionach!
Mam też bardzo małą, nieproporcjonalną do ramion głowę.
Jestem tak zwanym (w miarę) szczupłym tłuścioszkiem.
Zepsułam sobie humor z samego rana

Wystarczy Karolina

Edytowane przez Karolajna1_9_8_9
Czas edycji: 2015-04-01 o 12:25
Karolajna1_9_8_9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-03, 08:42   #250
Karolajna1_9_8_9
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Vivienne narzeka, narzeka Nie znoszę swoich ramion

Najgorsze jest to, że podczas tycia wszystko idzie w ramiona. Im więcej kg, tym bardziej nieproporcjonalna sylwetka. To mnie chyba najbardziej wkurza.
Ech, skąd ja to znam...Też patrząc w lustro w samej bieliźnie lub kostiumie kąpielowym (nie kąpałam się w kostiumie już ładnych kilka lat ) stwierdzam, że gdyby nie te bary, to nie byłoby tak tragicznie. A tu masz babo placek

Wystarczy Karolina
Stary 2015-03-03, 09:52   #251
Wieszczka
Zadomowienie

Obiecałam, więc wrzucam. Niestety z telefonu nowe, bo ze zdjęć normalnych aparatowych albo nie mam w całości a jeśli już to jestem ubrana i stoję tak, że za nic w świecie nie poznacie żadnych mankamentów mojej sylwetki. Maskowanie opanowane do perfekcji.
Daję tyłem, bo tył jest charakterystyczny i nogi osobno gołe, bo są okropne

Edit: Zapomniałam dodać, że wskaźnik BMI pokazuje mi, że mam min 5 kg niedowagi, choć w biodrach mam 94 cm.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2015-03-03 09.21.08.jpg (31,7 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2015-03-03 09.14.43.jpg (73,0 KB, 85 załadowań)

Edytowane przez Wieszczka
Czas edycji: 2015-03-03 o 09:53

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-03, 09:56   #252
Karolajna1_9_8_9
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Wieszczka Pokaż wiadomość
Okropne nogi? Twoje, wg mnie, są perfekcyjne

Wystarczy Karolina
Stary 2015-03-03, 10:02   #253
Wieszczka
Zadomowienie

Niee, no co Ty. Ale dzięki za komplement. Mam przerwę między nogami, jedna noga ma jakby krzywe - zwrócone do środka kolano (szybko rosłam a byłam chuda), na dodatek są kościste i łydki są grubości przedramion przeciętnej kobiety Za to d*pa jest dwa rozmiary większa, co utrudnia kupno dobrych spodni. A co najlepsze nogi są znacznie dluższe w stosunku do tułowia niż powinny być, co sprawia, że noszę za krótkie spodnie albo takie na osoby dużo wyższe.
Stary 2015-03-03, 10:28   #254
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Karolajna1_9_8_9 Pokaż wiadomość
Raz kozie śmierć. Wstawiam na chwilkę, bo strach zostawiać to zdjęcie tutaj na wieki wieków. Jeszcze mnie ktoś rozpozna Co wrażliwsze osoby uprasza się o nieotwieranie załącznika. Ostrzegam, że od dwóch lat nie ćwiczę, a dodatkowo przytyłam 7 kg.
Także tego, patrząc na ramioniska, to jestem typowym rożkiem, ale mam też dość odznaczoną talię (ach, te cudowne boczki ) i odstający tyłek (choć tragicznie asymetryczny-jeden pośladek pełny, drugi sporo mniej). Po zwiększeniu masy ciała wszystko poszło mi w możliwie najgorsze miejsca-brzuch, ramiona, uda, boczki. W cycki i (dziecięce) łydki nic. Przy biuście mam tylko bułeczki, których niczym nie jestem w stanie zgarnąć. I obstawiam, że od antydepresantów mam przepotworny cellulit. Nawet na brzuchu i ramionach!
Mam też bardzo małą, nieproporcjonalną do ramion głowę.
Jestem tak zwanym (w miarę) szczupłym tłuścioszkiem.
Zepsułam sobie humor z samego rana
A Klepsydrę całkowicie odrzuciłaś? Dziewczyno, ty chyba kokietujesz, bo masz bardzo ładne ciało! Nic ci nie dynda, masz lekko zaokrąglone (lekko!) biodra, pięknie wcięcie, no i śliczne ramiona! Ja widzę tu ładne proporcje, żaden Rożek!
Nie wiem, czy Klepsydra może mieć małe piersi, chyba nie, rozważ jeszcze Wazon Powtarzam: masz śliczną sylwetkę, ani myśl o tym, żeby chudnąć

Cytat:
Napisane przez Wieszczka Pokaż wiadomość
Obiecałam, więc wrzucam. Niestety z telefonu nowe, bo ze zdjęć normalnych aparatowych albo nie mam w całości a jeśli już to jestem ubrana i stoję tak, że za nic w świecie nie poznacie żadnych mankamentów mojej sylwetki. Maskowanie opanowane do perfekcji.

Edit: Zapomniałam dodać, że wskaźnik BMI pokazuje mi, że mam min 5 kg niedowagi, choć w biodrach mam 94 cm.
Ty kłamczucho masz wąskie ramiona i szerokia biodra, przepiękne wcięcie i rozstaw nóg typowy dla Gruszek. Gruszka

Cytat:
Napisane przez kotnaplocie Pokaż wiadomość
Biust mam maleńki. 69cm pod i 71cm w hmm... brodawkach.

Obejrzałam zdjęcia, tak, jestem rożkiem. Dziękuję!
Gratulacje!

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
Ja od zawsze myslalam, ze jestem jablkiem, a tu klops! Okazalo sie,ze jednak wazonem moje zycie juz nie bedzie takie samo
Jabłko nie ma talii i ma najszerszą środkową część ciała, nawet przy lekkiej nadwadze brzuch jest większy niż piersi, skąd przekonanie, że Jabłko ma duże cycki? No i nie zapominajmy, że Jabłko ma płasie pośladki i bardzo wąskie biodra.
Stary 2015-03-03, 10:40   #255
Wieszczka
Zadomowienie

No to widać jestem gruchą Wąskie ramiona? Jak je zmierzyłam, to mi wyszło 95 cm na około nich. Już sama nie wiem.
Stary 2015-03-03, 10:41   #256
Vivienne
... choć nie Westwood

Wieszczka, bardzo chciałabym tają figurę, jak Ty masz...
Cytat:
Ech, skąd ja to znam...Też patrząc w lustro w samej bieliźnie lub kostiumie kąpielowym (nie kąpałam się w kostiumie już ładnych kilka lat ) stwierdzam, że gdyby nie te bary, to nie byłoby tak tragicznie. A tu masz babo placek
Chyba żartujesz Ja tu nie widzę az tak szerokich ramion, poza tym masz talię, krótką, bo krótką, ale jednak talię, której rożki nie mają.

Stanisław Lem

Edytowane przez Vivienne
Czas edycji: 2015-03-03 o 18:38
Stary 2015-03-03, 10:46   #257
201607040946
Konto usunięte

E tam, każda sylwetka jest ładna. Dla mnie Liz Hurley jet Jabłkiem, ma brzydką sylwetkę?
Stary 2015-03-03, 11:23   #258
Karolajna1_9_8_9
Rozeznanie

No Wam, to tylko do tyłków nakopać!
Vivienne,
boska figura! Powtarzam razy milion-masz prześliczne proporcjonalne ciało! I widać, że o siebie dbasz, bo nigdzie zbędnych wałeczków i innych takich niespodzianek. Gdzie są szerokie ramiona? Brak!
Wieszczka
, nogi masz świetne! Zresztą, cała figura jest bardzo ładna. Odstający tyłeczek, to duży atut przy tak szczupłym ciele
kaguya, odrzuciłam klepsydrę ze względu na przypakowaną górę i praktycznie całkowite bezbuście (jakieś 5-6 cm różnicy pomiędzy obwodami). Nie wiem, być może na zdjęciach tego nie widać, ale setki razy słyszałam, że mam ramiona tenisistki i wyglądam jak facet Teraz, jak przybrałam kilka kg, to słyszę dodatkowo, że moje przedramiona zrobiły się gigantyczne. I faktycznie, jak na siebie patrzę, to widzę już tylko te bary i przedramiona

Jak czytam o tych sylwetkach, to tak naprawdę nic do mnie nie pasuje. Nic a nic.

Wystarczy Karolina

Czas edycji: 2015-03-03 o 11:31
Stary 2015-03-03, 11:28   #259
201607040946
Konto usunięte

Jak tak, to zostaje tylko Cegła (witaj w klubie, też mam bary odkąd przybrałam) Ile masz wzrostu? A, i Cegła ma raczej płaski tyłek, tnz. możesz pomarzyć o odstających pośladkach jak u Wieszczki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-03, 11:36   #260
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:

Vivienne,
boska figura! Powtarzam razy milion-masz prześliczne proporcjonalne ciało! I widać, że o siebie dbasz, bo nigdzie zbędnych wałeczków i innych takich niespodzianek. Gdzie są szerokie ramiona? Brak!
Dziękuję, ale ta figura to czas przeszły teraz wałki niestety są, ale z nimi walczę.

Stanisław Lem

Stary 2015-03-03, 11:44   #261
Karolajna1_9_8_9
Rozeznanie

Cytat:
Jak tak, to zostaje tylko Cegła (witaj w klubie, też mam bary odkąd przybrałam) Ile masz wzrostu? A, i Cegła ma raczej płaski tyłek, tnz. możesz pomarzyć o odstających pośladkach jak u Wieszczki
Jak miałam niedowagę, to moje barki były szerokie, a ręce na całej długości kościste. Teraz przytyłam te kilka kilogramów i bardzo nieproporcjonalnie mi się to rozłożyło. Dalej jestem szeroka w barkach plus te kluchowate ramiona
Tyłek właśnie mam odstający. Był taki nawet wtedy, gdy ważyłam 49 kg przy wzroście 169 cm. No i ta talia jakoś mi do cegły nie pasuje.
I weź tu człowieku bądź mądry i pisz wiersze

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Dziękuję, ale ta figura to czas przeszły teraz wałki niestety są, ale z nimi walczę.
Mimo wszystko nie masz szerokich ramion. Szerokie ramiona, to ja tutaj widzę: http://www.zeberka.pl/art/skromna-i-...ene-foto-19849 i sama wyglądam podobnie, jak założę na siebie sukienkę/bluzkę tego typu.
No, ale ona jest byłą pływaczką, więc można to jakoś wytłumaczyć. Na mnie koleżanka też kiedyś mówiła per pływaczka

Wystarczy Karolina

Czas edycji: 2015-03-03 o 11:46
Stary 2015-03-03, 12:00   #262
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:

Mimo wszystko nie masz szerokich ramion. Szerokie ramiona, to ja tutaj widzę: http://www.zeberka.pl/art/skromna-i-...ene-foto-19849 i sama wyglądam podobnie, jak założę na siebie sukienkę/bluzkę tego typu.
No, ale ona jest byłą pływaczką, więc można to jakoś wytłumaczyć. Na mnie koleżanka też kiedyś mówiła per pływaczka
Z całym szacunkiem, ale chyba lepiej wiem? Mam szerokie ramiona, na zdjęciach to widac, że są poteżniejsze. Nie mam za wielu zdjęc w stroju kapielowym, a w ciuchach nie będzie to az tak widoczne, bo noszę rozkloszowane spódnice, szersze szorty itp żeby wyrównać proporcje. Natomiast ramiona są szersze jakies kilkanaście cm w stosunku do bioder.

Stanisław Lem

Edytowane przez Vivienne
Czas edycji: 2015-03-03 o 18:39
Stary 2015-03-03, 12:08   #263
201607040946
Konto usunięte

Vivienne ma rację a to, co wrzuciłaś, to grube ramiona, nie szerokie nie mylić grubych, okrągłych z szerokimi! Szerokie mogą być kanciaste, chude, wystające, CHODZI O ROZKŁAD KOŚCI
Oczywiście, chodziło mi o zdjęcie Karolajny, Vivienne ma szerokie, nie grube.
No to odpada Cegła, poddaję się, nie wiem, czym jesteś. Może z innych podziałów litera H? To by mi pasowało

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-03, 12:30   #264
Karolajna1_9_8_9
Rozeznanie

Wg mnie księżna ma i grube i szerokie: http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=38507 (wybaczcie te serwisy, ale na innych nie ma zdjęć ukazujących ją w kilku pozach ).
Vivienne, oczywiście nie chcę wchodzić w kompetencje ale po prostu wydaje mi się, że odrobinkę przesadzasz. Tak samo, jak Wieszczka. Napisała, że ma nieładne nogi. A jak dla mnie, to jej szkitki są rewelacyjne. Długie, smukłe, proporcjonalne. Nie widzę w nich niczego brzydkiego. A to chyba dobrze, że inni postrzegają nas mniej krytycznie

Właśnie, właśnie, moja figura jest naprawdę bardzo zagadkowa. Wiem, że niby te typy mają tylko ogólnie nakreślić nasz wygląd i dać wskazówki w doborze garderoby, ale do mnie naprawdę nic nie pasuje.
Jeśli chodzi o literę H, to znowu zaznaczona talia, okrągłe biodra i uda mi nie pasują. Jestem dziwolągiem

PS ładne krajobrazy

Wystarczy Karolina

Czas edycji: 2015-03-03 o 12:32
Stary 2015-03-03, 12:36   #265
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Wg mnie księżna ma i grube i szerokie: http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=38507 (wybaczcie te serwisy, ale na innych nie ma zdjęć ukazujących ją w kilku pozach ).
Vivienne, oczywiście nie chcę wchodzić w kompetencje ale po prostu wydaje mi się, że odrobinkę przesadzasz. Tak samo, jak Wieszczka. Napisała, że ma nieładne nogi. A jak dla mnie, to jej szkitki są rewelacyjne. Długie, smukłe, proporcjonalne. Nie widzę w nich niczego brzydkiego. A to chyba dobrze, że inni postrzegają nas mniej krytycznie

Właśnie, właśnie, moja figura jest naprawdę bardzo zagadkowa. Wiem, że niby te typy mają tylko ogólnie nakreślić nasz wygląd i dać wskazówki w doborze garderoby, ale do mnie naprawdę nic nie pasuje.
Jeśli chodzi o literę H, to znowu zaznaczona talia, okrągłe biodra i uda mi nie pasują. Jestem dziwolągiem

PS ładne krajobrazy
No tu akurat ma, widzę ładne ramiona, ja lubię ładnie zarysowane, a jeśli są szerokie, ale wyrzeźbione, bez tłuszczu, to już w ogólne marzenie nie kręcą mnie duże tyłki, szerokie biodra ani cienkie talie, kręcą mnie sześciopaki u kobiet i ładne, wyrzeźbione ramiona a sylwetka Vivienne jest (czy tam była) piękna, właśnie przez ramiona. Moje były bardziej grube

Masz przecież zaznaczoną talię i lekko zaznaczone biodra (Cegła akurat ma, ale lekko, z tym że Cegła ma cycki), może poczytaj o innych podziałach? A może jesteś wyjątkiem i to jest piękne.
Stary 2015-03-03, 13:31   #266
netisia
Przyczajenie

Typowa klepsydra, ale czego bym nie miała to najważniejszym jest czuć się dobrze w swoim ciele
netisia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-04, 07:43   #267
Wieszczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez netisia Pokaż wiadomość
Typowa klepsydra, ale czego bym nie miała to najważniejszym jest czuć się dobrze w swoim ciele
Dla mnie klepsydra to wymarzona sylwetka

Dzięki za komentarze dotyczące moich nóg, ale rzadko je pokazuję, bo ludzie się strasznie gapią.
Stary 2015-03-05, 10:00   #268
Karolajna1_9_8_9
Rozeznanie

Cytat:
No tu akurat ma, widzę ładne ramiona, ja lubię ładnie zarysowane, a jeśli są szerokie, ale wyrzeźbione, bez tłuszczu, to już w ogólne marzenie nie kręcą mnie duże tyłki, szerokie biodra ani cienkie talie, kręcą mnie sześciopaki u kobiet i ładne, wyrzeźbione ramiona a sylwetka Vivienne jest (czy tam była) piękna, właśnie przez ramiona. Moje były bardziej grube

Masz przecież zaznaczoną talię i lekko zaznaczone biodra (Cegła akurat ma, ale lekko, z tym że Cegła ma cycki), może poczytaj o innych podziałach? A może jesteś wyjątkiem i to jest piękne.
Też nie lubię malutkich opadających ramionek, ale moje to naprawdę przesada
Co do typu sylwetki, jak litera H, to właśnie sęk w tym, że w opisie ten typ nie ma talii i bioder. Nie scharakteryzowałabym swojej sylwetki jako męską, bo mam kilka kobiecych krągłości, a litera H jest właśnie takim mianem określana.
Kiedyś na pewno byłam Rożkiem. Oto zdjęcie sprzed 7 lat. Miałam tutaj jakieś 168 cm i ważyłam 48-50 kg. Sama nie wiem, czy wolałabym być dalej taką chudzinką, czy męczyć się z fałdkami

PS dla mnie klepsydra to też marzenie A co do nóg, to ignoruj to, Wieszczko! Ja mam już teraz gdzieś, co inni sobie myślą o moim ciele. Tylko moja własna (niestety negatywna ) ocena jest dla mnie istotna.

No tak, zapomniałam o załączniku

Wystarczy Karolina

Czas edycji: 2015-04-01 o 12:26
Stary 2015-03-05, 10:39   #269
201607040946
Konto usunięte

Co tu tak dużo Rożków?
Stary 2015-03-05, 12:24   #270
Vivienne
... choć nie Westwood

Na zdjęciu ewidentny rożek
I - moim skromnym zdaniem - rożek to jedna z tych sylwetek, które dobrze wyglądają bardzo szczupłe, wręcz chude.

A czemu tu ich tak duzo? Może są dość problematyczne? Nie wiem

Stanisław Lem

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości