|
|
#241 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Zespół na wesele
witam!
CZEKAMY NA CUD, a mianowicie: szukamy zespolu na eleganckie wesele 21.08.2010. pod namiotem w plenerze na 120 osob. Chcelibysmy, zeby byl to zespol CO NAJMNIEJ 4-OSOBOWY o zroznicowanym repertuarze. Cena nie gra roli (oczywiscie bez przesady). Wesele odbedzie sie miedzy Poznaniem a Wroclawiem, oczywscie pokrywamy koszty dojazdu. dziewczyny pomozcie!!! wolne zespoly prosze o kontakt karolina.swierczynska@gma il.com lub pod numerem tel 692-425-460 |
|
|
|
|
#242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nasz skarb: http://www.suwaczki.com/tickers/klz9mg7ydcco6bvx.png Nasz ślub: http://s3.suwaczek.com/20100922640113.png Jesteśmy razem od: http://s1.suwaczek.com/200706022338.png "Jest bowiem kilka odmian ciszy; najlepsza jest ta, która zapada z wyboru człowieka, a nie przeciw niemu" |
|
|
|
|
|
#243 |
|
Przyczajenie
|
![]() narazie, to jezeli nie znajdziemy orkiestry, to nie bedzie wesela;( a tak powaznie troche sie boje, ale jakos damy rade deszcze napewno nie przeszkodzi, niech sobie pada poza namiotem, a jak bedzie zimno, to beda grzybki do ogrzewania, wiec damy rade tak jak mowilam, licze na cud w zwiazku z tym weselem, bo narazie mamy znaleziony tylko namiot i catering, no i NIE MAMY orkiestry;( po cichu licze na rezygnujace pary, ze odkupie orkiestre, tylko to czesto dzieje sie na ostatnia chwile i nie mozemy tyle czekac, niestety.. tak czy inaczej, gdyby ktos cos wiedzial o wolnej orkiestrze na ten termin, please RATUJCIE!!! |
|
|
|
|
#244 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#245 |
|
Raczkowanie
|
Ja ze swej strony mogę polecić zespół www.wesfest.pl ze śląska
Jest to grupa 3 osobowa, mająca szeroki repertuar. Grają do ostatniego gościa, choć nie wszystkie orkiestry na to się godzą. Co ważniejsze grają za dobrą cenę ok 2 tys i na życzenie pary młodej grają przed kościołem czy u pani młodej, czy pana młodego (to jest wliczone w cenę). Gorąco polecam, bo są warci pozytywnej opinii.
|
|
#246 |
|
Przyczajenie
|
Od miesiaca jestem mężatką:P u nas grał zespół La Lux. Goście bawili sie rewelacyjnie. Fajnie bo graja na żywo bez żadnych playbackow. Z resztą sami sprawdzciewww.lalux.pl
|
|
|
|
|
#247 |
|
Raczkowanie
|
Wyłącznie na żywo bez (pół)playbacków???
Obawiam się, że bardzo wątpię. Jak duża to grupa? Obecnie prawie wszyscy wspomagają się. Czasem z braku umiejętności, a czasem, by brzmienie przebojów podobne było przebojom, jakie słyszymy z radia. Mała grupa z kilkoma instrumentami nie jest w stanie zagrać orkiestry. I piszę to na podstawie rozmów z muzykami, nierzadko dobrymi.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#248 |
|
Przyczajenie
|
Tak na żywo
wiem o czym mówisz bo byłam już na paru weselach;p i wiem jak ważny jest dobry zespół. Gra tam 6 osób. Przed podpisaniem umowy poszliśmy z narzeczonym na probe ( we wrocławiu) żeby sprawdzić jak grają i nie brać kota w worku więc później był o jeden stres mniej.
|
|
|
|
|
#249 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli jest dobry, to... jest dobry!
![]() Nawet jeśli mimo wszystko wspomagają się mp3. |
|
|
|
|
#250 |
|
BAN stały
|
Dot.: Re: Kapela, DJ....?
Witam jak szukacie DJ na wesele czy studniówke to macie kontakt do goscia ktory tak rozbawi wam ludz na imprezie ze nie beda mieli sił następnego dnia /ciach spam/
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-12-18 o 07:29 |
|
|
|
|
#251 |
|
Raczkowanie
|
hey, znacie może jakieś dobre orkiestry?
Dj, raczej odpadają i zależy mi aby zespół był bardziej "nowoczesny" i na prawdę godny polecenia, a przede wszystkim sprawdzony;p. woj.mazowieckie... |
|
|
|
|
#252 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny! a moze slyszal ktos cos o zespole CONCRET Z JEDRZEJOWA? woj swietokrzyskie?
|
|
|
|
|
#253 |
|
Przyczajenie
|
Czy komuś jest znajomy zespół FLASH ze śląska ?
|
|
|
|
|
#254 |
|
Przyczajenie
|
Drogie Wizażanki,
A może któraś z Was słyszała o zespole The Blue Sky (obecnie chyba Czereśnie) z Warszawy? Działają długo, a jakoś nie mogę znaleźć w necie opinii i trochę mnie to martwi. Z góry dzięki! |
|
|
|
|
#255 |
|
Przyczajenie
|
usunięte przez moderatora
Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2010-01-07 o 19:54 Powód: reklama/spam |
|
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
ja Wam kochane powiem tyle: zespół PRESTIGE. looknijcie sobie:
http://www.youtube.com/watch?v=oQfokkWBWCo jesli ktos organizuje, tradycyjne wesele z muzyką disco polo.
|
|
#257 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy któraś z wizażanek mogłaby polecić zespół na wesele z okolic Grudziądza, Kwidzyna, Iławy lub pobliskich terenów?
A może macie dziewczyny numer tel. do Państwa Strzelczyków z Kwidzyna? Jeśli tak to byłabym wdzięczna za wiadomość na PW. |
|
|
|
|
#258 |
|
Przyczajenie
|
Hej, Poszukuje bardzo dobrego zespołu na wesele w sierpniu br. Czy możecie mi coś zaproponować? Wesele będzie w lokalu koło Wodzisławia. Jednakże zespół/orkiestra może być z innego województwa
byleby dobrze grali i śpiewali - nie tylko polskie kawałki Dziękuje i pozdrowienia
|
|
|
|
|
#259 |
|
Przyczajenie
|
Cześć,
Byłem na weselu w sierpniu ubiegłego roku. Co prawda było to we Wrocławiu, ale zespół przyjechał z Warszawy. Byli świetni, połączyli dwie najważniejsze rzeczy - grali bez obciachu, ale piosenki, przy których ludzie się bawili. Zero snobizmu i zero obciachu. Na pewno można ich wygooglować. Z tego co pamiętam, nazywali się Swing Thing. |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#260 |
|
Przyczajenie
|
bolero z Krakowa
czy ktoś coś wie o nich? przyznam się,że nie znam się za bardzo za muzyce i zespołach weselnych. z tego, co słyszałam to tyle,że grają bez perkusji. może jednak warto zainwestować w jakiś żywy skład? słuchałam ich nagrań na stronie i podoba mi się ich wokalistka, ale boję się,że nagrania można ponaciągać i że na żywo z tymi podkładami to może być tak bez klimatu... ojej... tyle myśli naraz
|
|
|
|
|
#261 |
|
Przyczajenie
|
oj, naprawdę nikt nic nie wie? ;/////
|
|
|
|
|
#262 |
|
Przyczajenie
|
Hej,
Czy ktoś słyszał o zespole "Czereśnie"? Niestety, ja nadal poszukuje zespołu na wesele w sierpniu 2010 r. :/ Pozdrowienia |
|
|
|
|
#263 |
|
Rozeznanie
|
u nas na weselu w łodzi grał zespol bis koszt w 2007 1600 zl. goscie sie pytali skad ja wzielam ten zespol bo oni nie moga siedziec czaly czas tancza
i ze im dech zapiera. i nawet dobrze wyszlo bo wiecej jedli i pili
|
|
|
|
|
#264 |
|
Przyczajenie
|
Na moim weselu w zeszłym roku grał zespół VolareBand z Lublina, i mogę ich Wam ze szczerym sercem polecić. Zespół jest 3-osobowy, ale to profesjonaliści z wyższym wykształceniem muzycznym, i to naprawdę słychać
Mają dobry sprzęt i łatwo się z nimi dogadać. Co prawda obawiam się, że niewiele tegorocznych terminów im już zostało, ale spróbować zawsze można.
|
|
|
|
|
#265 |
|
Raczkowanie
|
ja polecam nasz zespoł www.mayday.com.pl
byli wspaniali,dojada wszedzie
|
|
|
|
|
#266 |
|
Przyczajenie
|
ja będę miała zespół Trio KSJ, byłam na chwilę na weselu na którym grali i bardzo mi się podobało. zespół z tarnowskich gór.
|
|
|
|
|
#267 |
|
Przyczajenie
|
Szukając zespołu na swój ślub objechałam jednej nocy 3 wesela w 3 różnych miastach oddalonych od siebie o ok. 100km ;D prawdziwy rajd!! i mogąc na żywo sprawdzić, jak wyglądają, okazało się np. że jeden zespół zupełnie inaczej brzmi niż w demo, inny z kolei robi sobie półtoragodzinne przerwy w graniu, w których to przerwach nie leciała ŻADNA muzyka w tle - no nie do przejścia.... I w końcu zdecydowaliśmy się na zespół, którego demo od początku nam się najbardziej podobało. A koleżanka mi ostatnio wspominała, że zespół na swoje wesele znalazła przez jakiś portal muzyczny, coś w stylu wyszukiwarki zespołów, gdzie wpisywała datę, wybierała wokal (męski czy żeński) i chyba cenę za występ. Podobno fajna rzecz. Jak któraś z Was jest zainteresowana to się mogę spytać o nazwę tej strony..
|
|
|
|
|
#268 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli można, to szczerze polecę zespół: www.aspira.kepno.pl . Byłam na kilku weselach, na których grali i zawsze wypadało świetnie. U nas tez będą. Jak na zespół 4 osobowy grający na prawdziwych instrumentach (nie z dyskietki) w tym na saksofonie i gitarze- cenę mają bardzo konkurencyjną. Ale z tego co wiem, to w sezonie ślubnym mają już sporo rezerwacji
|
|
|
|
|
#269 |
|
Przyczajenie
|
Ten portal-wyszukiwarka zespołów nazywa się Obegramy.pl - może Wam pomoże znaleźć coś odpowiedniego
|
|
|
|
|
#270 |
|
Raczkowanie
|
zastanawiam sie nad 2 zespolami, pomozcie ktorych wziasc:
1. http://www.singers-band.com/demo.htm 2.http://www.thecrush.pl/index.php/zespo.html nie wiem ktorzy sa lepsi!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

byleby dobrze grali i śpiewali - nie tylko polskie kawałki
Dziękuje i pozdrowienia