Zespół na wesele - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Notka

Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-12-07, 15:49   #241
karolina i lukasz
Przyczajenie

Dot.: Zespół na wesele

witam!

CZEKAMY NA CUD, a mianowicie:

szukamy zespolu na eleganckie wesele 21.08.2010. pod namiotem w plenerze na 120 osob. Chcelibysmy, zeby byl to zespol CO NAJMNIEJ 4-OSOBOWY o zroznicowanym repertuarze. Cena nie gra roli (oczywiscie bez przesady). Wesele odbedzie sie miedzy Poznaniem a Wroclawiem, oczywscie pokrywamy koszty dojazdu.

dziewczyny pomozcie!!!

wolne zespoly prosze o kontakt karolina.swierczynska@gma il.com lub pod numerem tel 692-425-460
karolina i lukasz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-08, 15:08   #242
stokroteczka777
Wtajemniczenie

GG do stokroteczka777

Cytat:
Napisane przez karolina i lukasz Pokaż wiadomość
witam!

CZEKAMY NA CUD, a mianowicie:

szukamy zespolu na eleganckie wesele 21.08.2010. pod namiotem w plenerze na 120 osob. Chcelibysmy, zeby byl to zespol CO NAJMNIEJ 4-OSOBOWY o zroznicowanym repertuarze. Cena nie gra roli (oczywiscie bez przesady). Wesele odbedzie sie miedzy Poznaniem a Wroclawiem, oczywscie pokrywamy koszty dojazdu.

dziewczyny pomozcie!!!

wolne zespoly prosze o kontakt karolina.swierczynska@gma il.com lub pod numerem tel 692-425-460
Nie boisz się że zepsuje się bardzo pogoda, będzie zimno, nieprzyjemnie i mokro??

Nasz ślub:
http://s3.suwaczek.com/20100922640113.png

Jesteśmy razem od:
http://s1.suwaczek.com/200706022338.png

"Jest bowiem kilka odmian ciszy; najlepsza jest ta, która zapada z wyboru człowieka, a nie przeciw niemu"
stokroteczka777 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-08, 22:24   #243
karolina i lukasz
Przyczajenie

narazie, to jezeli nie znajdziemy orkiestry, to nie bedzie wesela;( a tak powaznie troche sie boje, ale jakos damy rade deszcze napewno nie przeszkodzi, niech sobie pada poza namiotem, a jak bedzie zimno, to beda grzybki do ogrzewania, wiec damy rade

tak jak mowilam, licze na cud w zwiazku z tym weselem, bo narazie mamy znaleziony tylko namiot i catering, no i NIE MAMY orkiestry;( po cichu licze na rezygnujace pary, ze odkupie orkiestre, tylko to czesto dzieje sie na ostatnia chwile i nie mozemy tyle czekac, niestety..

tak czy inaczej, gdyby ktos cos wiedzial o wolnej orkiestrze na ten termin, please RATUJCIE!!!
karolina i lukasz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-09, 08:19   #244
judith8
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolina i lukasz Pokaż wiadomość

narazie, to jezeli nie znajdziemy orkiestry, to nie bedzie wesela;( a tak powaznie troche sie boje, ale jakos damy rade deszcze napewno nie przeszkodzi, niech sobie pada poza namiotem, a jak bedzie zimno, to beda grzybki do ogrzewania, wiec damy rade

tak jak mowilam, licze na cud w zwiazku z tym weselem, bo narazie mamy znaleziony tylko namiot i catering, no i NIE MAMY orkiestry;( po cichu licze na rezygnujace pary, ze odkupie orkiestre, tylko to czesto dzieje sie na ostatnia chwile i nie mozemy tyle czekac, niestety..

tak czy inaczej, gdyby ktos cos wiedzial o wolnej orkiestrze na ten termin, please RATUJCIE!!!
to ja polece moj zespol www.popvandaal.pl dwuosobowy, ale mozesz sobie zajrzec na ich strone i zobaczyc, posluchac, my bylismy nimi zachwyceni, a impreza rewelacyjnie sie udala
Stary 2009-12-10, 15:37   #245
Monitkaaa
Raczkowanie

Ja ze swej strony mogę polecić zespół www.wesfest.pl ze śląska
Jest to grupa 3 osobowa, mająca szeroki repertuar. Grają do ostatniego gościa, choć nie wszystkie orkiestry na to się godzą. Co ważniejsze grają za dobrą cenę ok 2 tys i na życzenie pary młodej grają przed kościołem czy u pani młodej, czy pana młodego (to jest wliczone w cenę).
Gorąco polecam, bo są warci pozytywnej opinii.
Monitkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-16, 19:40   #246
KlaraW
Przyczajenie

Od miesiaca jestem mężatką:P u nas grał zespół La Lux. Goście bawili sie rewelacyjnie. Fajnie bo graja na żywo bez żadnych playbackow. Z resztą sami sprawdzciewww.lalux.pl

KlaraW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-16, 19:53   #247
DwaWilki
Raczkowanie

Wyłącznie na żywo bez (pół)playbacków???
Obawiam się, że bardzo wątpię. Jak duża to grupa?
Obecnie prawie wszyscy wspomagają się. Czasem z braku umiejętności, a czasem, by brzmienie przebojów podobne było przebojom, jakie słyszymy z radia. Mała grupa z kilkoma instrumentami nie jest w stanie zagrać orkiestry.
I piszę to na podstawie rozmów z muzykami, nierzadko dobrymi.
DwaWilki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-16, 21:25   #248
KlaraW
Przyczajenie

Tak na żywo wiem o czym mówisz bo byłam już na paru weselach;p i wiem jak ważny jest dobry zespół. Gra tam 6 osób. Przed podpisaniem umowy poszliśmy z narzeczonym na probe ( we wrocławiu) żeby sprawdzić jak grają i nie brać kota w worku więc później był o jeden stres mniej.
KlaraW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-16, 22:19   #249
DwaWilki
Raczkowanie

Jeśli jest dobry, to... jest dobry!
Nawet jeśli mimo wszystko wspomagają się mp3.
DwaWilki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-17, 20:36   #250
Agnieszka00000
BAN stały

Dot.: Re: Kapela, DJ....?

Witam jak szukacie DJ na wesele czy studniówke to macie kontakt do goscia ktory tak rozbawi wam ludz na imprezie ze nie beda mieli sił następnego dnia /ciach spam/

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2009-12-18 o 07:29
Agnieszka00000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-30, 19:41   #251
magdalll
Raczkowanie

hey, znacie może jakieś dobre orkiestry?
Dj, raczej odpadają i zależy mi aby zespół był bardziej "nowoczesny" i na prawdę godny polecenia, a przede wszystkim sprawdzony;p. woj.mazowieckie...
magdalll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-01, 23:17   #252
justynao
Raczkowanie

czesc dziewczyny! a moze slyszal ktos cos o zespole CONCRET Z JEDRZEJOWA? woj swietokrzyskie?
justynao jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-06, 00:56   #253
mo_nisia89
Przyczajenie

Czy komuś jest znajomy zespół FLASH ze śląska ?
mo_nisia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-06, 19:32   #254
karolaj1
Przyczajenie

Drogie Wizażanki,
A może któraś z Was słyszała o zespole The Blue Sky (obecnie chyba Czereśnie) z Warszawy? Działają długo, a jakoś nie mogę znaleźć w necie opinii i trochę mnie to martwi.
Z góry dzięki!
karolaj1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-07, 18:18   #255
angelakapa
Przyczajenie

usunięte przez moderatora

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2010-01-07 o 19:54 Powód: reklama/spam
angelakapa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-07, 19:28   #256
catttt
Zakorzenienie

ja Wam kochane powiem tyle: zespół PRESTIGE. looknijcie sobie:
http://www.youtube.com/watch?v=oQfokkWBWCo
jesli ktos organizuje, tradycyjne wesele z muzyką disco polo.
catttt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-09, 16:17   #257
Zmienna kobieta
Wtajemniczenie

Czy któraś z wizażanek mogłaby polecić zespół na wesele z okolic Grudziądza, Kwidzyna, Iławy lub pobliskich terenów?

A może macie dziewczyny numer tel. do Państwa Strzelczyków z Kwidzyna? Jeśli tak to byłabym wdzięczna za wiadomość na PW.
Zmienna kobieta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-11, 00:08   #258
Puppiatko
Przyczajenie

Hej, Poszukuje bardzo dobrego zespołu na wesele w sierpniu br. Czy możecie mi coś zaproponować? Wesele będzie w lokalu koło Wodzisławia. Jednakże zespół/orkiestra może być z innego województwa byleby dobrze grali i śpiewali - nie tylko polskie kawałki Dziękuje i pozdrowienia
Puppiatko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-12, 14:06   #259
T0mek
Przyczajenie

Cześć,
Byłem na weselu w sierpniu ubiegłego roku. Co prawda było to we Wrocławiu, ale zespół przyjechał z Warszawy. Byli świetni, połączyli dwie najważniejsze rzeczy - grali bez obciachu, ale piosenki, przy których ludzie się bawili. Zero snobizmu i zero obciachu. Na pewno można ich wygooglować. Z tego co pamiętam, nazywali się Swing Thing.
T0mek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-16, 17:51   #260
panna_weselna
Przyczajenie

bolero z Krakowa

czy ktoś coś wie o nich? przyznam się,że nie znam się za bardzo za muzyce i zespołach weselnych. z tego, co słyszałam to tyle,że grają bez perkusji. może jednak warto zainwestować w jakiś żywy skład? słuchałam ich nagrań na stronie i podoba mi się ich wokalistka, ale boję się,że nagrania można ponaciągać i że na żywo z tymi podkładami to może być tak bez klimatu... ojej... tyle myśli naraz
panna_weselna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 18:14   #261
panna_weselna
Przyczajenie

oj, naprawdę nikt nic nie wie? ;/////
panna_weselna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-18, 22:00   #262
Puppiatko
Przyczajenie

Hej,

Czy ktoś słyszał o zespole "Czereśnie"? Niestety, ja nadal poszukuje zespołu na wesele w sierpniu 2010 r. :/

Pozdrowienia
Puppiatko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-24, 13:05   #263
mala zmiana
Rozeznanie

u nas na weselu w łodzi grał zespol bis koszt w 2007 1600 zl. goscie sie pytali skad ja wzielam ten zespol bo oni nie moga siedziec czaly czas tancza i ze im dech zapiera. i nawet dobrze wyszlo bo wiecej jedli i pili
mala zmiana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 10:41   #264
dreena
Przyczajenie

Na moim weselu w zeszłym roku grał zespół VolareBand z Lublina, i mogę ich Wam ze szczerym sercem polecić. Zespół jest 3-osobowy, ale to profesjonaliści z wyższym wykształceniem muzycznym, i to naprawdę słychać Mają dobry sprzęt i łatwo się z nimi dogadać. Co prawda obawiam się, że niewiele tegorocznych terminów im już zostało, ale spróbować zawsze można.
dreena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-25, 11:46   #265
epox
Raczkowanie

ja polecam nasz zespoł www.mayday.com.pl byli wspaniali,dojada wszedzie
epox jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-31, 07:29   #266
Shedy
Przyczajenie

ja będę miała zespół Trio KSJ, byłam na chwilę na weselu na którym grali i bardzo mi się podobało. zespół z tarnowskich gór.
Shedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-05, 21:56   #267
dreena
Przyczajenie

Szukając zespołu na swój ślub objechałam jednej nocy 3 wesela w 3 różnych miastach oddalonych od siebie o ok. 100km ;D prawdziwy rajd!! i mogąc na żywo sprawdzić, jak wyglądają, okazało się np. że jeden zespół zupełnie inaczej brzmi niż w demo, inny z kolei robi sobie półtoragodzinne przerwy w graniu, w których to przerwach nie leciała ŻADNA muzyka w tle - no nie do przejścia.... I w końcu zdecydowaliśmy się na zespół, którego demo od początku nam się najbardziej podobało. A koleżanka mi ostatnio wspominała, że zespół na swoje wesele znalazła przez jakiś portal muzyczny, coś w stylu wyszukiwarki zespołów, gdzie wpisywała datę, wybierała wokal (męski czy żeński) i chyba cenę za występ. Podobno fajna rzecz. Jak któraś z Was jest zainteresowana to się mogę spytać o nazwę tej strony..
Stary 2010-02-08, 09:26   #268
bbabol
Raczkowanie

Jeśli można, to szczerze polecę zespół: www.aspira.kepno.pl . Byłam na kilku weselach, na których grali i zawsze wypadało świetnie. U nas tez będą. Jak na zespół 4 osobowy grający na prawdziwych instrumentach (nie z dyskietki) w tym na saksofonie i gitarze- cenę mają bardzo konkurencyjną. Ale z tego co wiem, to w sezonie ślubnym mają już sporo rezerwacji
bbabol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-08, 19:23   #269
dreena
Przyczajenie

Ten portal-wyszukiwarka zespołów nazywa się Obegramy.pl - może Wam pomoże znaleźć coś odpowiedniego
Stary 2010-02-10, 09:32   #270
sweetbe
Raczkowanie

zastanawiam sie nad 2 zespolami, pomozcie ktorych wziasc:
1. http://www.singers-band.com/demo.htm
2.http://www.thecrush.pl/index.php/zespo.html

nie wiem ktorzy sa lepsi!
sweetbe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości