PWSZ w Nysie - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-09-14, 20:51   #241
UsMiEcHnIeTa89
Zadomowienie

GG do UsMiEcHnIeTa89
Dot.: PWSZ w Nysie

Dziewczyny przepraszam ze tak sie wtrace ale jakie byly progi na kosmetologie w tym roku? Moze orientujecie sie tez jak bylo na innych uczelniach np w Poznaniu na AM?
UsMiEcHnIeTa89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-14, 21:09   #242
iva~
Przyczajenie

Na kosmetologie do nysy przyjmowali wszystkich pewnie bedzie spory odsiew na 1 roku... a w poznaniu w tamtym roku jak skladalam bylo ciezko wiem ze chemie rozszezona chcieli na 80% wiec sporo... wiem ze do szczecina na medyczna nie bylo tak trudno z tego co patrzylam na punkty... zerknij sobie na stronki uczelni tam jeszcze sa listy z rekrutacji i sa podane punkty ile kto zdobyl... pozdrawiam
iva~ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-14, 22:11   #243
Asiulka268
Raczkowanie

GG do Asiulka268

Ivuś tez jestem za niedziela im wiecej nas tym lepiej Ale inauguracja jest chyba pod koniec tygodnia a nie w poniedzialek chociaz sama nie wiem.. A moze jakies parapetówki urzadzimy :P jak sie bawic to bawic Wkoncu to studia
Mój cel 55 kg
Asiulka268 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-15, 00:21   #244
myszka99_17
Raczkowanie

GG do myszka99_17

Cytat:
Napisane przez Asiulka268 Pokaż wiadomość
Ivuś tez jestem za niedziela im wiecej nas tym lepiej Ale inauguracja jest chyba pod koniec tygodnia a nie w poniedzialek chociaz sama nie wiem.. A moze jakies parapetówki urzadzimy :P jak sie bawic to bawic Wkoncu to studia
jak to pod koniec tygodnia?? tz.kiedy?? denerwuje mnie to ze na stronie szkoly nic nie pisze aktualnego tylki te same *******y co miesioc temu. Asiulka dobrze ze ty jests zawsze poinformowana pochwal sie co wiesz to co wstepnie niedziela?? buziaki la wszystkich
Stary 2007-09-15, 01:14   #245
iva~
Przyczajenie

To jakos smiesznie tak, ze inauguracje pod koniec tygodnia... ale kto powiedzial ze nie moze byc smiesznie
a ja mam tak wielka wiedze na temat 1 roku kosmetologii ze... szkoda mowic hehe no ale wiem jakie beda przedmioty bo pisalam maila do jakiejs babeczki z 2 roku (lama taka jak ja nie mogla tego znalesc na stronce, na ktorej zreszta nic nie moge znalesc), czeka nas fizjologia, anatomia, biologia z genetyka, psychologia, odnowa biologiczna, fizjoterapia, promocja zdrowia, etyka zawodowa, historia kosmetyki, j. obcy i techniki relaksacyjne... co do tego ostatniego to mam watpliwosci czy mi sie przyda bo relaksowac sie to ja potrafie...
a i jeszcze bardzo mila studentka 2 roku kazala sie nie denerwowac i zapewniala ze wystarczy chodzic na wyklady i uczyc sie notatek i jakos wszytsko pojdzie... wiec od dzisiaj sie relaksuje i nie martwie sie na zapas, bo jeszcze mi sie jakies zmarszczki zrobia i co ja wtedy bede pieniadze na kosmetyczke wydawac?? hehe
Stary 2007-09-15, 12:02   #246
myszka99_17
Raczkowanie

GG do myszka99_17

Cytat:
Napisane przez iva~ Pokaż wiadomość
To jakos smiesznie tak, ze inauguracje pod koniec tygodnia... ale kto powiedzial ze nie moze byc smiesznie
a ja mam tak wielka wiedze na temat 1 roku kosmetologii ze... szkoda mowic hehe no ale wiem jakie beda przedmioty bo pisalam maila do jakiejs babeczki z 2 roku (lama taka jak ja nie mogla tego znalesc na stronce, na ktorej zreszta nic nie moge znalesc), czeka nas fizjologia, anatomia, biologia z genetyka, psychologia, odnowa biologiczna, fizjoterapia, promocja zdrowia, etyka zawodowa, historia kosmetyki, j. obcy i techniki relaksacyjne... co do tego ostatniego to mam watpliwosci czy mi sie przyda bo relaksowac sie to ja potrafie...
a i jeszcze bardzo mila studentka 2 roku kazala sie nie denerwowac i zapewniala ze wystarczy chodzic na wyklady i uczyc sie notatek i jakos wszytsko pojdzie... wiec od dzisiaj sie relaksuje i nie martwie sie na zapas, bo jeszcze mi sie jakies zmarszczki zrobia i co ja wtedy bede pieniadze na kosmetyczke wydawac?? hehe
no prosze prosze juz sie nieprzechwalaj jak to ty sie rekaksowac potrafisz bo cie sprawdzimy oczywiscie zartuje fajnie ze mamy okazje sie poznac jeszcze przed rozpoczecim zajec zawsze bedzie razniej wogole to cos malo piszecie laseczki odwyzajcie sie czesciej buziaki dla was
Stary 2007-09-15, 12:10   #247
Asiulka268
Raczkowanie

GG do Asiulka268

A czytałam wlasnie o tej inauguracji na jakimś forum i własnie studenci tam z drugiego- trzeciego roku pisali ze zawsze byla wlasnie pod koniec tygodnia:P My jestesmy przyzwyczajone ze poczatek roku zawsze 1-go he he i dlatego smiesznie ale np w opolu inauguracja jest 16 dopiero <o ile dobrze pamietam:P> hehehe

No i wie4m tylko ze musimy sie zaopatrzyc ale to juz w szkole w ten przybornik za 300 zl i fartuch za 120 :P jakos to bedzie
Mój cel 55 kg

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-15, 12:14   #248
myszka99_17
Raczkowanie

GG do myszka99_17

Cytat:
A czytałam wlasnie o tej inauguracji na jakimś forum i własnie studenci tam z drugiego- trzeciego roku pisali ze zawsze byla wlasnie pod koniec tygodnia:P My jestesmy przyzwyczajone ze poczatek roku zawsze 1-go he he i dlatego smiesznie ale np w opolu inauguracja jest 16 dopiero <o ile dobrze pamietam:P> hehehe

No i wie4m tylko ze musimy sie zaopatrzyc ale to juz w szkole w ten przybornik za 300 zl i fartuch za 120 :P jakos to bedzie
asiulka ale nie uwazasz ze takie informacje powinny byc na stronie szkoly??
i to naglownej z kad mamy niby to wszystko wiedziec??
Stary 2007-09-15, 12:32   #249
myszka99_17
Raczkowanie

GG do myszka99_17

ja tam strasznie nie lubie wiedziec wszystkiego na ostatnio chwile tym bardziej ze juz nie moge sie doczekac i jestem ciekawa co i jak bedzie.pewnie za jakis czas bede tesknila za wakacjami ale na dzien obechy juz chciala bym byc w Nysie
Stary 2007-09-15, 13:42   #250
Asiulka268
Raczkowanie

GG do Asiulka268

tez mnie właśnie to denerwuje ze nic nie pisze na stronie dlatego szukam po forach.. na innych stronach innych uczelni pisze kiedy jest inauguracja a u nas nie;/ jak przyjadę do pójdę do tej szkoły i wszystkiego sie wypytam dokładnie hehehe

A tez już bym chciała być w NYSIE a wakacje strasznie mi się dłużą jak nigdy
Mój cel 55 kg
Stary 2007-09-15, 13:49   #251
iva~
Przyczajenie

oj widze ze nysa sie ceni, w poznaniu starczyl fartuch za 40 zl, moze tu sa jakies specjalne fasony a przybornik moze sie przydac wkoncu sie porzadnie uczlowiecze a mi zadne inauguracje i immatrykulacje nie potrzebne wszytsko to nudne i trzeba galowo ubierac... :/ jak dla mnie to moga mi dac juz dyplom licencjata hehe
a co do mojego relaksowania... to nie ma jak piwo z ukochana osoba w milym miejscu... albo super ekstra duza porcja deserku samemu przy jakims kryminalku to sie nazywa relaks a nie beda mi kazac pewni rekami i nogami machac i moze jeszcze przez to schudne a 20 lat juz moje sadelko zapuszczam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-15, 15:53   #252
Pant3rka
Raczkowanie

GG do Pant3rka

Cytat:

Ja nic nie wiem, jestem zielona jeśli chodzi o wiedzę na temat tego co powinnyśmy mieć a czego nie na studiach - czekam na instrukcje od wykładowców, a fartuch już mam

A na wyższych uczelniach tak to bywa z inauguracjami...maja opóźnienie pewnie dlatego że więcej roboty od pierwszego jest i na pierdoły czasu nie mają ale my możemy sobie zrobić inaugurację w niedzielę, choć to taki dzień raczej kościelny i jakoś nie wypada chyba szlajać sie po knajpach (?)
Może lepiej byłoby w piątek coś urządzić jak się już poznamy pierwszego dnia ? Co o tym sądzicie? jakiś plan zajęć będzie itd. bo po takiej niedzielnej imprezce to ładnie będziemy wyglądać pierwszego dnia hehehe a nie sądzę żeby takie spotkanie bez % się odbyło

Pant3rka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-15, 16:49   #253
Pomarańczaaaa
Przyczajenie

Witam Wszystkich ja także idę do Nysy w tym roku i jakoś tak dziwnie się czuję nie wiem, macie może też tak jak ja? Na dodatek czekam na odpowiedź w sprawie akademika jak nie dostanę to się chyba pokrzyce, bo teraz o mieszkanko będzie ciężko Jak na razie zauważyłam, że wszystkie się wybieracie na kosmetologię i się już znacie a jest może tutaj ktoś kto wybiera się na zdrowie publiczne?
Pozdrawiam i życze miłej soboty
Pomarańczaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-15, 19:27   #254
Asiulka268
Raczkowanie

GG do Asiulka268

No piątek też mi odpowiada byle nie sobota bo mam ten slub Racja zapomnialam ze niedziela to zly dzien pewnie nawet nic nie bedzie otwarte a piątek jak znalazl A jeszcze nie jest ogloszone kto dostal akademik a kto nie? Bo bardzo duzo dziewczyn juz wie.. Podobno bylo 300 chetnich a 50 miejsc ;/ Wiec może rozglądaj sie juz kochana za mieszkaniem.. poki jeszcze cos mozna znalesc.
Mój cel 55 kg
Stary 2007-09-15, 19:57   #255
isis88
Przyczajenie

GG do isis88

Pomarańczaaaa na akademik też liczyłam i sie przeliczyłam teraz szukam mieszkania i jak narazie to nic nie mam ale sie wybieram do Nysy i bede szukać na miejscu.
isis88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-16, 09:13   #256
Pant3rka
Raczkowanie

GG do Pant3rka

Cytat:
Napisane przez Pomarańczaaaa Pokaż wiadomość
...czekam na odpowiedź w sprawie akademika jak nie dostanę to się chyba pokrzyce, bo teraz o mieszkanko będzie ciężko Jak na razie zauważyłam, że wszystkie się wybieracie na kosmetologię i się już znacie a jest może tutaj ktoś kto wybiera się na zdrowie publiczne?
Pozdrawiam i życze miłej soboty

Cześć Pomarańczko

Ja dla pewności wolałam mieć w razie czego jakieś mieszkanie nawet szukając akademika. Z mieszkania zawsze możesz zrezygnować gdy będziesz miała akademik, a tak masz teraz kłopot Ale powodzenia - napewno coś się znajdzie

Asiulka268 to widzę, że jak narazie Tobie piątek pierwszego tygodnia nauki odpowiada. Hmmm...tak byłoby chyba najlepiej. Trochę by się poznało miasto i zlokalizowało jakieś knajpki. Może potem w praniu wyjdzie, że tak jak np. w Toruniu mają czwartki tak u nas jeden dzień w tyg. będzie dla studentów

Stary 2007-09-16, 11:46   #257
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

Dwa dni temu dowiedziałam sie, ze moj kumpel z klasy bedzie studiował kosmetologie w Nysie opiekujcie sie nim
hawrodytka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-16, 12:11   #258
myszka99_17
Raczkowanie

GG do myszka99_17

Cytat:
Napisane przez Pant3rka Pokaż wiadomość
Cześć Pomarańczko

Ja dla pewności wolałam mieć w razie czego jakieś mieszkanie nawet szukając akademika. Z mieszkania zawsze możesz zrezygnować gdy będziesz miała akademik, a tak masz teraz kłopot Ale powodzenia - napewno coś się znajdzie

Asiulka268 to widzę, że jak narazie Tobie piątek pierwszego tygodnia nauki odpowiada. Hmmm...tak byłoby chyba najlepiej. Trochę by się poznało miasto i zlokalizowało jakieś knajpki. Może potem w praniu wyjdzie, że tak jak np. w Toruniu mają czwartki tak u nas jeden dzień w tyg. będzie dla studentów
czesc dziewczyny ja nadal jestem za niedziela ale to jak chcecie milo bylo by sie poznac przed rozpoczeciem chocby i jeden dzien a oczywscie w nastepny piatek mozemy rozbib bal na bogato wiecie o czym mowie?
Stary 2007-09-16, 15:41   #259
Pant3rka
Raczkowanie

GG do Pant3rka

Cytat:
Napisane przez hawrodytka Pokaż wiadomość
Dwa dni temu dowiedziałam sie, ze moj kumpel z klasy bedzie studiował kosmetologie w Nysie opiekujcie sie nim

Niesamowite poprostu: meżczyzna na kosmetologii Jak rodzynek będzie się czuł a i napewno będzie traktowany po królewsku i to nie tylko przez koleżanki ale przez panie wykładowczynie
Prawda jest taka, że może mieć delikatniejsze dłonie od niejednej przyszłej pani kosmetyczki.

Napewno go poznamy odrazu, jeśli rzeczywiście będzie jako ten jedyny

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-16, 16:51   #260
myszka99_17
Raczkowanie

GG do myszka99_17

tego sie niespodziewalam dziewczyny ze bedzie wsrod nas facet hahaha sa dwa typy albo mezczyzna do ktorego beda kolejki w jego salonie albo ciapek ktory zposrod 300 dziewczyn bedzie szukal potencjalnej kandydatki na zone haahahah ale ubaw
Stary 2007-09-16, 22:46   #261
isis88
Przyczajenie

GG do isis88

Fajnie jest mieć dziewczynki jednego chłopaka w grupie tak miałam przez całe liceum

Stary 2007-09-16, 22:46   #262
myszka99_17
Raczkowanie

GG do myszka99_17

laseczki cos was nie widac czyzby forum nam umieralo??
Stary 2007-09-16, 22:47   #263
myszka99_17
Raczkowanie

GG do myszka99_17

ja mialam 3
Stary 2007-09-16, 22:47   #264
isis88
Przyczajenie

GG do isis88

no nie koniecznie
Stary 2007-09-16, 22:48   #265
isis88
Przyczajenie

GG do isis88

szczęściara z Ciebie
Stary 2007-09-16, 22:49   #266
myszka99_17
Raczkowanie

GG do myszka99_17

dobrze ze chociarz jedna nysanka jest obecna szczesciara ??hmm... byly plusy i minusy z kad jestes??
Stary 2007-09-17, 09:33   #267
isis88
Przyczajenie

GG do isis88

jestem z okolic Żywca

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-17, 09:45   #268
Pomarańczaaaa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez isis88 Pokaż wiadomość
Pomarańczaaaa na akademik też liczyłam i sie przeliczyłam teraz szukam mieszkania i jak narazie to nic nie mam ale sie wybieram do Nysy i bede szukać na miejscu.
to zycze Ci owocnego szukania i abyś znalazła coś ciekawego.J a też szukam ale ciężko mi idzie większośc ogłoszeń jest juz nieaktualna.
A gdzie dokładnie mieszkasz bo ja akurat Żywiec znam pozdrawiam
Asiulka862 Panterka dzięki dziewczyny

Myszka co do tego chłopca na Waszym kierunku to zgadzam się z Tobą.Napewno będziecie mieć wesoło ha ha
Stary 2007-09-17, 10:09   #269
isis88
Przyczajenie

GG do isis88

tu sie zgadzam z Tobą wszystkie ogłoszenia które znalazłam w banku kwater już są nie aktualne albo poprostu potrzeba większej ilości osób aby je wynająć.
No to jak znasz Żywiec i ewentualnie okolice to jestem z Pewli Małej nie wiem czy coś Ci to mówi

Stary 2007-09-17, 10:19   #270
Pomarańczaaaa
Przyczajenie

[quote=isis88;5297835]tu sie zgadzam z Tobą wszystkie ogłoszenia które znalazłam w banku kwater już są nie aktualne albo poprostu potrzeba większej ilości osób aby je wynająć.
No to jak znasz Żywiec i ewentualnie okolice to jestem z Pewli Małej nie wiem czy coś Ci to mówii

hmm szczerze to nie ale pewnie mojej siostrze tak ona się w Żywcu urodziła i studiuje w Bielsku a poza tym mamy w tych okolicach rodzinkę hmm ja już się cieszyłam bo była fajna oferta by zamieszkać z chłopakiem, nawet zgodził by się na 2 osoby ale to już nieaktualne
A może byśmy razem czegoś poszukały co Ty na to? TY się wybierasz na kosmetologię tak?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości