Wasze sny - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-01-13, 18:58   #241
windykatorka
Zakorzenienie

GG do windykatorka
Dot.: Co Wam się dzisiaj śniło.

Mnie śniła sie dzisiaj dziwna sytuacja(wogóle ja w moich snach mam same dziwne,absurdalne i przerażające momentami wydarzenia).
Wiem że byłam u jakiś znajomych z rodzicami i rodzeństwem,którzy mieli sklep z butami,i mieszkali chyba gdzieś w przejściu podziemnym na PKP.W pewnym momencie juz wychodziliśmy od tych znajomych a ja dopiero ubierałam buty.Wszyscy zaczęli mnie poganiać,ale nie zdążyliśmy wyjśc na peron bo wielkie stalowe drzwi sie zamknęły,więc odjechał nam pociąg.I zapytałam młodej ,ale dziwnej kobiety czy ona nie wie gdzie indziej można wyjść na peron,a ona wskazała przejście obok swojego mieszkania(tak powiedziała,była to szopa 2x2)i powiedziała że trzeba jej zapłacic .Ja kasy nie miałam więc zaoferowałam jej mój czerwony szlafrok w którym właśnie siedzę( nie wiem skąd on się wziął w moim śnie i to w takiej sytuacji) ,a ona powiedziała że pozwoli mi przejśc jak dam jej 106zł(jaka dokładna suma ) ja tyle nie miałam,więc rozejrzałam się wkoło,bo niby cały czas stało obok mnie moje rodzeństwo ale ich nie było tylko właśnie wsiadali do pociągu.Gdy się odwróciłam w strone kobiety,ona miała bardzo blisko mnie swoją twarz i trzymała mnie za ręke Koszmar ...

Właśnie takie dziwaczne i głupie sny ja mam
windykatorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-13, 19:20   #242
Marti_
Raczkowanie

GG do Marti_

A mnie sie dzisiaj sniło, ze wypadly mi 2 zęby... W senniku pisze,ze to oznacza chorobe ,a mnie wlasnie trzyma grypa od 2 dni...
Stary 2006-01-15, 19:47   #243
kate1991
Wtajemniczenie

a mi sie sniło że kumpela pomalowala wlosy na czerwono i zrobiła żółte pasemka a ja ją strasznie ochrzaniłam
kate1991 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-15, 19:52   #244
kate1991
Wtajemniczenie

a macie takie sny, ze sie bardzo gdzies spieszycie, ale nie mozecie wyjsc z domu, ciagle czegos zapominacie, wracacie sie itp, przy tym bardzo sie denerwujac? ja takie mam zawsze jak nie wyrabiam z nauka, itp. pytalam siostre i mame i one tez tak maja.
kate1991 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-16, 10:18   #245
ahinsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puny
Ja mam powtarzający sie od czasu do czasu sen o uciekaniu przed ...wielkim tyranozaurem Goni mnie po blokowiskach w moim mieście, a ja ukrywam sie w klatkach, przemykam piwnicami i skacze po balkonach
Skąd masz mój sen?
Mi sie dzisiaj śniły moje stresy takie ktore trwaja od tygodni, wszystkie razem - taka kumulacja senna... ech.
Stary 2006-01-16, 10:55   #246
czapeczkaelfa
Zadomowienie

Ja miałam dzis strrrraszny sen- snil mi sie egzamin z geografii (ktory mam jutro)
Po przeczytaniu pytan stwierdziłam ze one sa w jakims obcym jezyku, ktorego nie znam. Popatrzylam na innych ale nikt nie wygladal na zdziwionego i wszyscy pisali. W koncu zdecydowalam sie podejsc do pani zeby zapytac o co chodzi. Ale gdy zblizalam sie do niej ona zaczynala uciekac. W koncu zaczelam ja gonic po jakichs dziwnych korytarzach i tunelach. A nagle, nie wiem jak to sie stalo, role sie odwrocily i to ona zaczela gonic mnie i krzyczec ze przeciez ona wie ze ja znam wegierski...

Matko! jaki to byl koszmar!

czapeczkaelfa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-16, 11:05   #247
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez czapeczkaelfa
Ja miałam dzis strrrraszny sen- snil mi sie egzamin z geografii (ktory mam jutro)
Po przeczytaniu pytan stwierdziłam ze one sa w jakims obcym jezyku, ktorego nie znam. Popatrzylam na innych ale nikt nie wygladal na zdziwionego i wszyscy pisali. W koncu zdecydowalam sie podejsc do pani zeby zapytac o co chodzi. Ale gdy zblizalam sie do niej ona zaczynala uciekac. W koncu zaczelam ja gonic po jakichs dziwnych korytarzach i tunelach. A nagle, nie wiem jak to sie stalo, role sie odwrocily i to ona zaczela gonic mnie i krzyczec ze przeciez ona wie ze ja znam wegierski...

Matko! jaki to byl koszmar!
węgierski

A mi się śniła wizażanka Svenja
A konkretnie to, że napisała do mnie, ze chodziłyśmy razem do szkoły (wiem, niemożliwe ) i że jej mama uczy mnie historii. Więc ja się zaczęłam zastanawiać która, od ćwiczeń, czy od wykładów?

Wiem, to wpływ sesji
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-01-16, 11:30   #248
X-Pose passion Girl
Zadomowienie

A mnie się śniło, że moja najlepsza przyjaciółka zaczęła uprzykrzać mi życie i wypisywała na mój temat różne brednie na wizażu... Masakra jednym słowem... Pierwszą rzeczą jaką zrobiłam po przebudzeniu było wejście na forum Wizażanek i upewnienie się czy to na pewno był tylko sen.

Nasz synek Kacperek:
X-Pose passion Girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-16, 12:15   #249
Izunia86
Wtajemniczenie

GG do Izunia86

Mi sie dzis snily jakies glupoty
Snilo mi sie ,ze jakas nieznajoma dziewucha na chama chciala udowodnic , co jest lepsze dla mojego chlopaka Potem moj pies polknal pilke ,ale po jakims czasie ja "wyplul" , po jakims czasie weszlam do jakiegos strasznego pokoju (pamietam ten widok ,taki okropny) a tam spal moj TZ przy otwartym na maksa oknie a za oknem byla jakas taka zamiec sniezna , niebo bylo sliwkowe i granatowe , takie bajeczne i przerazajace
Izunia86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-16, 15:01   #250
czuczenka
Zakorzenienie

Kupowalam biżuterie ... snilo mi sie to poniwaz jak szlam spac to ogladalam swoja bizuterie i pewnie stad ten sen

Już Pani Licencjat
teraz sie MaGistRuje
5-ty rok na Wizażu

DUKAM
czuczenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-16, 15:17   #251
gonka23
Zakorzenienie

od dwóch dni śni mi się studniówka . nie mam pojęcia dlaczego. ale i wczoraj i dzisiaj stroiłam się na tę imprę właśnie. wczoraj miałam problem z partnerem, bo było ich dwóch. w końcu poszłam z tym, którego mniej lubiłam . a drugi został u mnie w domu i bardzo czule się żegnaliśmy przed moim wyjściem . a dziś także nie wiedziałam z kim mam iść na tę studniówkę. ale tym razem w moim śnie pojawił się mój eks (z którym byłam na jego studniówce) i powiedział, że na dole czeka na mnie mój partner. po czym zeszłam na dół, a on odjechał swoim małym samochodzikiem i zostałam na schodach sama .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-01-16, 16:23   #252
*Ancia*
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ahinsa
Skąd masz mój sen?
Mi sie dzisiaj śniły moje stresy takie ktore trwaja od tygodni, wszystkie razem - taka kumulacja senna... ech.
A ty skad moje?! tez ostatnio snia mi sie same stresy rano budze sie jak po 24 godzinnej pracy w kamieniolomach...

*Ancia* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-16, 20:08   #253
sweetes_things
Rozeznanie

Heh mi sie śniło wczoraj,że gonie swoją babe z histori na motorze i chce ją przejechać A ona krzyczy..i błaga mnie o litośc...mmm cóż za satysfakcja Tylko szkoda,że tylko we śnie Juz byłam blisko niej..ale drynnn..zadzwonł budzik..w takim momencie qr** hehe Aj..mówią,że sny sie spelniają..więc..kto wie? kto wie?
Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ
Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ
Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM
Taka już jestem..i to właśnie jA
by Sweetes_things
sweetes_things jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-16, 20:26   #254
crazy-in-love
Raczkowanie

GG do crazy-in-love

oj ja zawsze mam bardzo dziwaczne sny
-niedawno śnilo mi się ze doje krowe z TŻetem :P:P:P
-dziś natomiast snila mi sie szkola, moj znienawidzony sor ktory robil nam sprawdzian z romantyzmu plus wladcy pierscieni

Ojj i zawsze mam jakies takie poplatane, skomplikowane i dziwne
Stary 2006-01-16, 21:14   #255
ewa.nea
Zakorzenienie

Gdyby to forum było dźwiękowe, to z pewnością bym opowiedziała moje najdziwniejsze sny. Pisząc to nie będzie to samo. Ale wspomnę tylko o dziwnej sprawie, która zdarza mi się co jakis czas. Nie wiem jak to wytłumaczyć, żeby dziwnie nie zabrzmiało ... Otóż, jeśli śni mi się cos złego (typu - dogania mnie jakiś niezbyt przyjaźnie nastawiony osobnik), to świadomie potrafię ingerować w przebieg tego snu i zmieniam bieg wydarzeń (jakby "zatrzymuję" sen i mówię i do siebie i do tego osobnika, np. że teraz mogę stać się niewidzialna. W ten sposób udaje mi się uciec) Śpię i śnię, a mimo to mam wpływ na przebieg tego snu.
Nie wiem, czy ktoś zrozumiał
P.S. Jestem zupełnie poczytala umysłowo, w razie wątpliwości
ewa.nea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-26, 11:20   #256
AaniaA
Zakorzenienie

a mi dzis sie snili chinczycy i z tego co zapamietalam to nie byli przyjaznie nastawieni. na szczescie nie pamietam wiecej - no i dobrze.
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-26, 12:24   #257
gonka23
Zakorzenienie

a mi się śnił mój kolega z gadu . gadamy ze sobą już z 2 lata ponad, ale jakoś chcemy pozostać tylko internetowi. no i wczoraj - jakoże on pracuje w opolu - mam wrażenie, że go widziałam. no i dziś w nocy mi się przyśnił. i bylyśmy parą w moim śnie i czekaliśmy w długiej kolejce na koncert Golców . ależ było miło .
napisałam mu właśnie, że śnił mi się dziś i chyba się troszkę przeraził . oj faceci.
Stary 2006-01-26, 12:44   #258
Guni
Wtajemniczenie

GG do Guni

Dzis snil mi sie strach. Wlasciwie strach sni mi sie co noc, ale w innej postaci. A wiec byla noc na dworcu, na polu, miedzy straszliwymi garazami, ja biegalam i krzyczalam bo gonili mnie panowie w czarnych matrixowych plaszczach i strzykawkami gotowymi aby wbic mi je w cialo, a tym samym bardzo skrzywdzic. Szukalam kogos, kto zechcial by mi pomoc, ale go nie bylo...

Jestem na: http://www.amundsen.pl/home/ Etap oceaniczny
http://nwpass.qnt.pl/
Guni jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-26, 12:56   #259
lilithin
Wtajemniczenie

mi sie snilo ze jestem w ciazy. najpierw sie z tego cieszylam,potem sie zastanawialam jak to mozliwe, skoro zabezpieczam sie tabletkami, a potem sie zalamalam. dobrze ze to tylko sen
lilithin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-01-26, 13:19   #260
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Ja miałam ostatnio fajne sny... :P
1.: Byłam sobie w domu i wyszłam z pokoju, którego tak naprawde u mnie w domu nie ma, tylko jest u babci (), weszłam do garażu i zapaliłam papierosa Gdy już szłam na dwór, wyrzucić go do kubła, zobaczył mnie moj tata i się spytał, co ja tam mam w ręce. Ja zaczęłam sie wykręcać, ze niby nic, ale on i tak się domyślił, ze to pet Ufff, dobrze, że to tylko sen, ładnie bym miała przerąbane w domu, bo mam niecałe 16 lat
2.: Byłam sobie na sali gimnastycznej w mojej szkole i biegałam w kółko. Towarzyszł mi mały słoń,(chyba go wyprowadzałam na spacer na tej sali )który był moim przyjacielem Stanęłam sobie przy drabinkach, a on sie rozpędził, i przycisnął mnie do tych drabinek....zmiażdżył mnie
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-26, 14:42   #261
Tusio
Wtajemniczenie

mi często śni się,że przechodzę przez ulicę,w pewnym momencie upadam i nie mogę się podnieść,a w oddali widzę nadjeżdżający samochód... zawsze w tym momencie budzę się...
Cytat:
Napisane przez isa666
Mnie się często śni, że chodzę po torach i widzę nadjeżdzający pociag i uciekam żeby mnie nie przjechał. Często też mam sny, w których ktoś mnie goni a ja nie moge uciekać bo mam nogi jak z waty...nie lubię takich snów...
Stary 2006-01-26, 15:44   #262
cameria
Raczkowanie

Hej!
Wczoraj śniło mi się ,że kolerzanka urodziła dziecko a ja się jej spytałam czy wie kto jest ojcem a dziś przyśniło mi się ,że ta sama kolerzanka również rodziła i urodzić nie mogła.Spanikowany kolega próbował odebrać poród, robił jej zastrzyki a ta zemdlała.Ja nie tknęłam nawet palcem tylko stałam z boku i przyglądałam się jaką przeżywa męczarnie.
Rok temu myślałam ,że jestem w ciąży i o moich obiekcjach opowiedziałam jej o tym.Uważałam ja za przyjaciółkę ale ona zrobiła sobie z tego sensacje i wszystkim( nawet swoim rodzicami,którzy kolegują się z moimi) rozpowiadała o tym ,że jestem w ciąży.hmmm
Ostatnio w śnie ta sama kolerzanka odbiła mi chłopaka!!!
cameria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-27, 07:58   #263
rolofka
Raczkowanie

GG do rolofka

hehe, mam taką "zwariowaną" znajomą z grupy z angielskiego....zawsze nas roznosi energia, przez co non stop siedzimy daleko od siebie, by przynajmniej nie rozwalać całych zajęć.

I dzisiaj właśnie śniły mi się takie zajęcia, kiedy to z Kaśką wyprawiamy już takie numery, jakich mało. Przyznam się, że dla mnie to bardzo miłe smiać się do rozpuchu z błachostek.

A tak przy okazji, to przeważnie nie pamiętam, co mi się śniło w nocy.....ale ten sen widocznie jakoś był naładowany dużą ilością energii, że pozostał

Buziaczki
rolofka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-27, 08:27   #264
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Ja dziś miałam szalenie męczący, długi sen... O tym, że jacyś faceci mnie ścigali i chcieli mnie zabić. Ja uciekałam, próbowałam się ukryć, ale oni jakoś zawsze byli w stanie mnie odszukać. Brrrr, okropność. Wciąż gdzieś ich widziałam z bronią, była zima, a ja uciekała autobusami, tramwajami, samochodem... Zawsze byli tuż za mną, a kiedy myślałam, że już zdołałam się ukryć, nagle się pojawiali. Czułem powoli, że to staje się beznadziejne, ze nic nie mogę poradzić :/
Ten sen miał jakby 3 częsci, budziłam się na chwilę po każdej, a jak usypiałam, znów mi się to śniło, w odrobinę innej scenerii :/

Potem śnił mi się jeszcze cmentarz...

Ogólnie miałam nieciekawą noc, obudził mnie dość wześnie ból głowy, który mam już od wczoraj, będę cały dzień niewyspana.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-27, 08:52   #265
Jessiczka
Rozeznanie

GG do Jessiczka

mi sie dzis sniło że jakas kobieta sie msci na mnie i chce mnie zabic jejku jakie to przerażajace jest miec pistolet koło głowy badz nakierowany na Ciebie i strzaaal jejkuu bleee nietrafiony pierwszy potem nastepny strzaal a potem zas nienawidze takich dramatycznych senków jejku ma ktos sennik?? ale ku zdziwieniu pobudzilam sie zywa hehe i sie jakos tak skonczylo owe senkowanie i uffff
ide odreagowac na silce heheh
Stary 2006-01-27, 09:35   #266
bubastis
Raczkowanie

A mi się śniły Wizażanki Ja tutaj mało piszę, ale dużo sobie czytam i stąd taki sen:
Śniło mi się że byłam w Silesia City Center i weszłam do jakigo sklepu gdzie były same szaliki, czapki i rękawiczki, wszystko w kolorze słomkowym i wszystko leżało na ogromnym białym stole. W sklepie było około 20 dziewczyn. I nagle patrzę zdziwiona, a na wieszaku wisi do kupienia torebka z czerwonej mięciutkiej skórki. Więc oglądam ją sobie, zaglądam do środka, a tam pełno kosmetyków. Pomyślałam że pewnie ktoś chciał ją kupić, przymierzał czy wszystko się zmieści i zapomniał wyciągnąć. Przyszłam z tą torebką do tego wielkiego stołu i zwołałam naradę, coś w stylu "Wizażanki! popatrzcie co znalazłam!" I się nagle okazało, że każda z tych dziewczyn w sklepie jest Wizażanką I zaczęłyśmy oglądać te kometyki, wszystkie były firmy BMW I nagle akcja przenosi się do jakiegoś jakby szpitala. Poszłyśmy do siostry oddziałowej i mówimy że znalazłyśmy torebkę, w której jest pełno kosmetyków, 30 książek i 2 paczki Mamby. Siostra oddziałowa powiedziała że musi znleźć właścicielkę, bo kiedyś już miała taką sytuację i właścicielka wróciła się i powiedziała oddziałowej że sobie przywłaszczyła cudzą własność i przez to ma "cudze poczucie humoru" I wszytkie byłyśmy oburzone, że jak ona mogła tak chamsko odpowiedzieć z tym cudzym poczuciem humoru! I koniec
Trochę długi mi ten opis wyszedł, ale pamiętam każdy szczególik tego snu
bubastis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-27, 09:38   #267
sportsmenka86
Wtajemniczenie

Miałam dziś przykry sen. Otóż mój chłopak zdradza mnie ze znaną osobą z show-biznesu. Spotkałam się też z moją pierwszą miłością, nie rozpoznaje mnie, albo unika mnie... Chyba ostatnio jestem przemęczona wszystkim..

Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może.

Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu.

sportsmenka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-27, 09:42   #268
meesha
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to meesha

dzis mi sie snilo ze bylam na jakiejs dyskotece...:/ a poprzednio bylam w ciazy i usunelam jakies koszmary mam ostatnio...
Stary 2006-01-27, 09:46   #269
sportsmenka86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sportsmenka86
Miałam dziś przykry sen. Otóż mój chłopak zdradza mnie ze znaną osobą z show-biznesu. Spotkałam się też z moją pierwszą miłością, nie rozpoznaje mnie, albo unika mnie... Chyba ostatnio jestem przemęczona wszystkim..
Właśnie czytałam w senniku, iż zdrada chłopaka oznacza koniec smutków.

Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może.

Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu.

sportsmenka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-21, 17:05   #270
anakonda
Zadomowienie

Co ostatnio Wam się śniło???:)

No właśnie.
Jak w temacie. Jestem ciekawa co ostatnio śniło się Wizażankom i Wizażanom. Może jakieś koszmary, moze zmarła bliska osoba, albo sen proroczy?
Jeżeli temat już był, to przepraszam...

A więc:
Ostatnio przyśniło mi się, ze siedziałam na jakimś sprawdzianie, kartkówce, egzaminie - coś w tym stylu i zaczęłam ściagać. Zauważyła mnie moja mama(!?) i zabrała mi kartkę za ściąganie!

Następnie śniła mi się królowa - długie czarne włosy, zbroja, z mieczem w ręku.
Nie wiem co oznaczają te sny.

Niedawno śnił mi się dziadek(zmarły) - był bardzo słoneczny dzień, dziadek siedział sobie na ławce przed domem i rozmawiał ze mną. Pamiętam, ze dziadek był uśmiechnięty i jakiś taki młody...

anakonda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości