![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co Wam się dzisiaj śniło.
Mnie śniła sie dzisiaj dziwna sytuacja(wogóle ja w moich snach mam same dziwne,absurdalne i przerażające momentami wydarzenia).
Wiem że byłam u jakiś znajomych z rodzicami i rodzeństwem,którzy mieli sklep z butami,i mieszkali chyba gdzieś w przejściu podziemnym na PKP.W pewnym momencie juz wychodziliśmy od tych znajomych a ja dopiero ubierałam buty.Wszyscy zaczęli mnie poganiać,ale nie zdążyliśmy wyjśc na peron bo wielkie stalowe drzwi sie zamknęły,więc odjechał nam pociąg.I zapytałam młodej ,ale dziwnej kobiety czy ona nie wie gdzie indziej można wyjść na peron,a ona wskazała przejście obok swojego mieszkania(tak powiedziała,była to szopa 2x2)i powiedziała że trzeba jej zapłacic .Ja kasy nie miałam więc zaoferowałam jej mój czerwony szlafrok w którym właśnie siedzę( nie wiem skąd on się wziął w moim śnie i to w takiej sytuacji) ,a ona powiedziała że pozwoli mi przejśc jak dam jej 106zł(jaka dokładna suma ![]() ![]() Właśnie takie dziwaczne i głupie sny ja mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
A mnie sie dzisiaj sniło, ze wypadly mi 2 zęby...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#243 |
Wtajemniczenie
|
a mi sie sniło że kumpela pomalowala wlosy na czerwono i zrobiła żółte pasemka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Wtajemniczenie
|
a macie takie sny, ze sie bardzo gdzies spieszycie, ale nie mozecie wyjsc z domu, ciagle czegos zapominacie, wracacie sie itp, przy tym bardzo sie denerwujac? ja takie mam zawsze jak nie wyrabiam z nauka, itp. pytalam siostre i mame i one tez tak maja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi sie dzisiaj śniły moje stresy ![]()
![]() |
![]() |
#246 |
Zadomowienie
|
Ja miałam dzis strrrraszny sen- snil mi sie egzamin z geografii (ktory mam jutro)
Po przeczytaniu pytan stwierdziłam ze one sa w jakims obcym jezyku, ktorego nie znam. Popatrzylam na innych ale nikt nie wygladal na zdziwionego i wszyscy pisali. W koncu zdecydowalam sie podejsc do pani zeby zapytac o co chodzi. Ale gdy zblizalam sie do niej ona zaczynala uciekac. W koncu zaczelam ja gonic po jakichs dziwnych korytarzach i tunelach. A nagle, nie wiem jak to sie stalo, role sie odwrocily i to ona zaczela gonic mnie i krzyczec ze przeciez ona wie ze ja znam wegierski... ![]() Matko! jaki to byl koszmar!
![]() |
#247 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() A mi się śniła wizażanka Svenja ![]() ![]() A konkretnie to, że napisała do mnie, ze chodziłyśmy razem do szkoły (wiem, niemożliwe ![]() ![]() Wiem, to wpływ sesji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Zadomowienie
|
A mnie się śniło, że moja najlepsza przyjaciółka zaczęła uprzykrzać mi życie i wypisywała na mój temat różne brednie na wizażu...
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#249 |
Wtajemniczenie
|
Mi sie dzis snily jakies glupoty
![]() Snilo mi sie ,ze jakas nieznajoma dziewucha na chama chciala udowodnic , co jest lepsze dla mojego chlopaka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Kupowalam biżuterie ... snilo mi sie to poniwaz jak szlam spac to ogladalam swoja bizuterie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
od dwóch dni śni mi się studniówka
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#252 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 | ||
Rozeznanie
|
Heh mi sie śniło wczoraj,że gonie swoją babe z histori na motorze i chce ją przejechać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Raczkowanie
|
oj ja zawsze mam bardzo dziwaczne sny
![]() ![]() ![]() -niedawno śnilo mi się ze doje krowe z TŻetem :P:P:P -dziś natomiast snila mi sie szkola, moj znienawidzony sor ktory robil nam sprawdzian z romantyzmu plus wladcy pierscieni ![]() Ojj i zawsze mam jakies takie poplatane, skomplikowane i dziwne ![]()
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Gdyby to forum było dźwiękowe, to z pewnością bym opowiedziała moje najdziwniejsze sny. Pisząc to nie będzie to samo. Ale wspomnę tylko o dziwnej sprawie, która zdarza mi się co jakis czas. Nie wiem jak to wytłumaczyć, żeby dziwnie nie zabrzmiało
![]() Nie wiem, czy ktoś zrozumiał ![]() P.S. Jestem zupełnie poczytala umysłowo, w razie wątpliwości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
a mi dzis sie snili chinczycy i z tego co zapamietalam to nie byli przyjaznie nastawieni. na szczescie nie pamietam wiecej - no i dobrze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
a mi się śnił mój kolega z gadu
![]() ![]() ![]() ![]() napisałam mu właśnie, że śnił mi się dziś i chyba się troszkę przeraził ![]()
![]() |
#258 |
Wtajemniczenie
|
Dzis snil mi sie strach. Wlasciwie strach sni mi sie co noc, ale w innej postaci. A wiec byla noc na dworcu, na polu, miedzy straszliwymi garazami, ja biegalam i krzyczalam bo gonili mnie panowie w czarnych matrixowych plaszczach i strzykawkami gotowymi aby wbic mi je w cialo, a tym samym bardzo skrzywdzic. Szukalam kogos, kto zechcial by mi pomoc, ale go nie bylo...
![]() |
#259 |
Wtajemniczenie
|
mi sie snilo ze jestem w ciazy. najpierw sie z tego cieszylam,potem sie zastanawialam jak to mozliwe, skoro zabezpieczam sie tabletkami, a potem sie zalamalam. dobrze ze to tylko sen
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Konto usunięte
|
Ja miałam ostatnio fajne sny... :P
1.: Byłam sobie w domu i wyszłam z pokoju, którego tak naprawde u mnie w domu nie ma, tylko jest u babci ( ![]() ![]() ![]() ![]() 2.: Byłam sobie na sali gimnastycznej w mojej szkole i biegałam w kółko. Towarzyszł mi mały słoń,(chyba go wyprowadzałam na spacer na tej sali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Wtajemniczenie
|
mi często śni się,że przechodzę przez ulicę,w pewnym momencie upadam i nie mogę się podnieść,a w oddali widzę nadjeżdżający samochód...
![]()
![]() |
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
Hej!
Wczoraj śniło mi się ,że kolerzanka urodziła dziecko a ja się jej spytałam czy wie kto jest ojcem a dziś przyśniło mi się ,że ta sama kolerzanka również rodziła i urodzić nie mogła.Spanikowany kolega próbował odebrać poród, robił jej zastrzyki a ta zemdlała.Ja nie tknęłam nawet palcem tylko stałam z boku i przyglądałam się jaką przeżywa męczarnie. Rok temu myślałam ,że jestem w ciąży i o moich obiekcjach opowiedziałam jej o tym.Uważałam ja za przyjaciółkę ale ona zrobiła sobie z tego sensacje i wszystkim( nawet swoim rodzicami,którzy kolegują się z moimi) rozpowiadała o tym ,że jestem w ciąży.hmmm Ostatnio w śnie ta sama kolerzanka odbiła mi chłopaka!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Raczkowanie
|
hehe, mam taką "zwariowaną" znajomą z grupy z angielskiego....zawsze nas roznosi energia, przez co non stop siedzimy daleko od siebie, by przynajmniej nie rozwalać całych zajęć.
I dzisiaj właśnie śniły mi się takie zajęcia, kiedy to z Kaśką wyprawiamy już takie numery, jakich mało. Przyznam się, że dla mnie to bardzo miłe smiać się do rozpuchu z błachostek. A tak przy okazji, to przeważnie nie pamiętam, co mi się śniło w nocy.....ale ten sen widocznie jakoś był naładowany dużą ilością energii, że pozostał ![]()
![]() |
#264 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ja dziś miałam szalenie męczący, długi sen... O tym, że jacyś faceci mnie ścigali i chcieli mnie zabić. Ja uciekałam, próbowałam się ukryć, ale oni jakoś zawsze byli w stanie mnie odszukać. Brrrr, okropność. Wciąż gdzieś ich widziałam z bronią, była zima, a ja uciekała autobusami, tramwajami, samochodem... Zawsze byli tuż za mną, a kiedy myślałam, że już zdołałam się ukryć, nagle się pojawiali. Czułem powoli, że to staje się beznadziejne, ze nic nie mogę poradzić :/
Ten sen miał jakby 3 częsci, budziłam się na chwilę po każdej, a jak usypiałam, znów mi się to śniło, w odrobinę innej scenerii :/ Potem śnił mi się jeszcze cmentarz... Ogólnie miałam nieciekawą noc, obudził mnie dość wześnie ból głowy, który mam już od wczoraj, będę cały dzień niewyspana. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Rozeznanie
|
mi sie dzis sniło że jakas kobieta sie msci na mnie i chce mnie zabic jejku jakie to przerażajace jest miec pistolet koło głowy badz nakierowany na Ciebie i strzaaal jejkuu bleee nietrafiony pierwszy potem nastepny strzaal a potem zas nienawidze takich dramatycznych senków jejku ma ktos sennik?? ale ku zdziwieniu pobudzilam sie zywa hehe i sie jakos tak skonczylo owe senkowanie i uffff
ide odreagowac na silce heheh ![]()
![]() |
#266 |
Raczkowanie
|
A mi się śniły Wizażanki
![]() Śniło mi się że byłam w Silesia City Center i weszłam do jakigo sklepu gdzie były same szaliki, czapki i rękawiczki, wszystko w kolorze słomkowym i wszystko leżało na ogromnym białym stole. W sklepie było około 20 dziewczyn. I nagle patrzę zdziwiona, a na wieszaku wisi do kupienia torebka z czerwonej mięciutkiej skórki. Więc oglądam ją sobie, zaglądam do środka, a tam pełno kosmetyków. Pomyślałam że pewnie ktoś chciał ją kupić, przymierzał czy wszystko się zmieści i zapomniał wyciągnąć. Przyszłam z tą torebką do tego wielkiego stołu i zwołałam naradę, coś w stylu "Wizażanki! popatrzcie co znalazłam!" I się nagle okazało, że każda z tych dziewczyn w sklepie jest Wizażanką ![]() ![]() ![]() ![]() Trochę długi mi ten opis wyszedł, ale pamiętam każdy szczególik tego snu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Wtajemniczenie
|
Miałam dziś przykry sen. Otóż mój chłopak zdradza mnie ze znaną osobą z show-biznesu. Spotkałam się też z moją pierwszą miłością, nie rozpoznaje mnie, albo unika mnie... Chyba ostatnio jestem przemęczona wszystkim..
![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
dzis mi sie snilo ze bylam na jakiejs dyskotece...:/ a poprzednio bylam w ciazy i usunelam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#269 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Zadomowienie
|
Co ostatnio Wam się śniło???:)
No właśnie.
![]() Jak w temacie. Jestem ciekawa co ostatnio śniło się Wizażankom i Wizażanom. ![]() Jeżeli temat już był, to przepraszam... A więc: Ostatnio przyśniło mi się, ze siedziałam na jakimś sprawdzianie, kartkówce, egzaminie - coś w tym stylu i zaczęłam ściagać. Zauważyła mnie moja mama(!?) i zabrała mi kartkę za ściąganie! ![]() Następnie śniła mi się królowa - długie czarne włosy, zbroja, z mieczem w ręku. Nie wiem co oznaczają te sny. ![]() Niedawno śnił mi się dziadek(zmarły) - był bardzo słoneczny dzień, dziadek siedział sobie na ławce przed domem i rozmawiał ze mną. Pamiętam, ze dziadek był uśmiechnięty i jakiś taki młody...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:48.