|
|
#241 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: zielona herbata
Ja wrocilam dopiero a Was nie ma
lece myc wlosy i suszyc Ale zanim pojde-Traci-to nie jest byle co bo taka jest pyszna ![]() Silva,nie tylko ja takie madrosci wymyslam ![]() Herbatnik-......no nie moge bo slow mi zabraklo. Masz zdolnosci Ciesze sie ze poprawil Ci sie humor ![]() Dobranoc dziewczeta ![]() |
|
|
|
|
#242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moze jak pojade do tej herbaciarni jakby co to zdam wam relacje, oczywiscie
|
|
|
|
|
|
#243 |
|
Konto usunięte
|
Rambo, również cieszę się ,że poprawiłyśmy Ci humor
![]() Warszawianko, Ty to sadzisz poematy Traci, zielona herbatka z cytryną-mniamm ![]() Miłej nocki Wam życzę |
|
|
|
|
#244 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry dziewczyny! Dzien zaczynam od zielonej herbatki z grejfrutem i ananasem.Mialam dzis isc do miasta ale pogoda jest brzydka wiec sobie daruje.Pozdrowienia
|
|
|
|
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
./Szkoda,że wczoraj mnie ominął ,ale kto wcześnie od kompa odchodzi,ten sam sobie szkodziWnioskuję,żeby ten wierszyk był przypięty na pierwszej stronie plotkowego -może jakaś petycja w tej sprawie ?A ja wczoraj oglądałam filma na TVN o 21.30 o takiej nastolatce,co to niby samaa wylądowała samolotem -kit świeży dobrze leży ,a to niby na faktach ten film był -już,bo im uwierzęA znowu dziś wolno Wizaż mi chodził i nie mogłam wcześniej nic napisać :/ Miłego końca tygodnia Wam życzę
|
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem za petycją... Ale nie każcie mi układać kolejnych zwrotek o każdej Wizażance na forum Mi też jakoś tak powoli wcześniej chodził. Ale i tak mało czasu miałam - więc bym nic nie napisała Ja sobie planuję obejrzeć kolejny raz Apartament - przypadł mi do gustu
|
|
|
|
#247 |
|
Zadomowienie
|
rowniez jestem wielbicielka zielonej herbatki
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A mojego posta nie ma I już nie pamiętam,co napisalam-bo nie kopiuję tekstu .A jak minąl dzionek?
|
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę zmęczona jestem, ale myślę, że jakoś mi czas tutaj upłynie miło Fresa 7 001 Kiedy ty to napisałaś ? Ja też nie kopiuję - kiedyś miałam tak, że napisałam w jakimś wątku piękne wypracowanie (miałam wenę - temat był ciekawy) i najpierw wyświetliło mi się, że wiadomość została wysłana 9 razy, a potem okazało się, że nie ma jej w ogóle...
|
|
|
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-czasami atrakcji aż nadto .A ja kiedyś chyba z 5 razy posłałam jedno i to samo PW do jednej osoby -bo wyświetlało database error,odświeżałam i za kazym razem przesyłało informacje ponownie-a ja nie skojarzyłam,że za każdym przesłaniem szło PW .Jak zobaczyłam wysłane wiadomości to się za głowę złapałamO,a ten już 7004 ![]() ![]() -mi tu chyba jakieś krasnoludki pomagają w nocy ,bo nie wierzę,że tyle już napisalam .
|
|
|
#251 | |
|
Konto usunięte
|
Mi też się tak parę razy zdarzyło, długa wypowiedź, nie skopiowałam i bum
![]() Rambo, Fresa ma po prostu niezły zapłon Edit: Ale Rambo, ten tekst po prostu mnie rozłożył ![]() Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Możecie mnie gonić .
|
|
|
#253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ty jesteś ten największy krasnoludek Cytat:
![]() Ale palce ma przynajmniej nieźle wyćwiczone ![]() A tekst mi się jakoś tak sam wymyślił. Próbowałam jakoś polepszyć sobie humor i stworzyłam nieczytalny dla niewtajemniczonych zlepek sylab Też mi się podoba
|
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisaj coś wszyscy sobie podbijają - to i ja podbiję
A tak przy okazji, zadam wam pytanie. Co oprócz melisy można (z ziółek) stosować na uspokojenie, lepsze efekty pracy umysłowej ?
|
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak to się stało,że ja nic tu dziś nie napisałam wcześniej ?Niestety,co do ziółek to nie wiem-może popytaj w zielarskim lub w supermarkecie na półkach poszukaj.Ja czasami kupuję takie gotowe mieszanki w torebkach-na przykład ułatwiającą zaśnięcie.Popatrzę jutro w szafkach i jak będę miała coś ciekawego-to napiszę .A zaraz myk-spać dobranoc .
|
|
|
#256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może dziewczyny coś wiedzą. Chyba udam się do apteki. Nie chcę się faszerować tabletkami, ale jednocześnie potrzebne mi coś, na odstresowanie, wyciszenie.
|
|
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wierzę No chociaż. Fakt - nasz kraj jest przeładowany towarem, który w większości jest badziewiem. Gotowe herbatki są ![]() Oj, nie wiem, nie wiem
|
|
|
|
#259 |
|
Konto usunięte
|
Rambo ja nie znam takich herbatek oprócz melisy, zresztą na mnie zioła i tak nie działają hehe
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś sobie poradzić będę musiała. Dzisiaj się wyspałam, to mi narazie ochota na ziółka przeszła
|
|
|
|
#261 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Idę niedługo na zakupy. Muszę kupić płyn do demakijazu i może jeszcze coś ![]() Macie też tak?Napadnie Was i lecicie na zakupy A ostatnio zamówiłam sobie piankę jadalną sygnowaną przez J.Simpson i kurcze no, muszę powiedzieć, ze ona raczej nie jest do smarowania ciała, tak jak typowy balsam Tzn. się yyy. Np.rozsmarowuję ją na ręce i momentalnie się wchłania. Podsumowując-na całe ciało musiałabym chyba wywalić jednorazowo pół pianki ![]() Więc, hmm. Chyba wiadomo o co chodzi A jest słodki jak nie wiem W dodatku nie czuć w ogóle żadnej chemii
|
|
|
|
|
|
#262 |
|
Raczkowanie
|
witam
![]() j równiez jestem fanką zielonej herbaty co prawda od niedawna ale napewno na długo kupuje tylko tą sypana w herbaciarni samą lub z jaśminem ![]() jest pyszna......... |
|
|
|
|
#263 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
-szybko się wchłaniała-nawet nie szło jej dobrze ani wklepać,ani wmasować i nic nie było czuć,żeby skórała nawilżona .Przypomniałaś mi,że kiedyś miałam zieloną w torebkach o kilku smakach-cytrynowa,jaśminowa ,pomarańczowa i jabłkowa-bardzo pyszne były.
|
|
|
#264 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja też w sumie od niedawna A z jaśminem jeszcze nie piłam, ale skoro mówisz, że dobra, to pewnie się na nią skuszę Freso, no właśnie Kurcze, to jest chyba przeznaczone tylko na specjalne okazje Zdzierstwo
|
|
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym,że moja pianka nie była jadalna
.A herbatka jaśminowa ma dość specyficzny ,trochę mocny smak-ale dobra jest-można się przekonać do niej.
|
|
#266 |
|
Konto usunięte
|
Ooo, to dziwne
Kochanie, zobacz co znalazłem pod łóżkiem naszego syna! Czasopismo sado-maso! Sama zobacz: związani ludzie, maski, pejcze... - Rysiek i co my teraz zrobimy? - Nie wiem, ale lanie nie jest chyba najlepszym pomysłem... - Chcemy waszego dobra - powiedział premier do Polaków. Zaniepokojeni Polacy zaczęli więc ukrywać swoje dobra w bezpiecznych miejscach. Sorry, to nie jest odpowiedni wątek , ale nie mogłam się powstrzymać
|
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Dobre kawały A coś naszej koleżanki z Capital City nie ma od dwóch dni prawie ?
|
|
#268 |
|
La Moderatoiure
|
Też lubię zieloną herbatkę
|
|
|
|
|
#269 |
|
Zadomowienie
|
TRACI: "Dzien dobry dziewczyny! Dzien zaczynam od zielonej herbatki z grejfrutem i ananasem.Mialam dzis isc do miasta ale pogoda jest brzydka wiec sobie daruje.Pozdrowienia"
mam pytanie, co to za czarodziejska herbatka? mogłabyś podać pełną nazwę? z góry dziękuje
|
|
#270 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A potem dopiero się zastanawiam gdzie sie rozpłynęły moje pieniądze ![]() Cytat:
Cytat:
Drugi się nadaje do wątku politycznego
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

,ale kto wcześnie od kompa odchodzi,ten sam sobie szkodzi
-może jakaś petycja w tej sprawie
-już,bo im uwierzę

.
dobranoc .

W dodatku nie czuć w ogóle żadnej chemii
Kurcze, to jest chyba przeznaczone tylko na specjalne okazje