|
|
#241 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 8 minute buns
Witam serdecznie
Jestem nowa jeżeli chodzi o 8-minutówki i mam pytanie jak często je wykonywać?? Czy abs i arms moge robić codziennie? a buns np. co 2-3 dzień? Dodam, że od jakiegoś czasu prawie codziennie ćwiczę na stepperze Z góry dzięki na odpowiedź!
|
|
#242 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#243 |
|
Raczkowanie
|
Jakie ćwiczenia polecacie na rozgrzewkę przed Buns? Zamierzam ćwiczyć je co 2 dzień.
---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Aha i czy mógłby ktoś napisać jakie ćwiczenia są źle wykonywane? Bo jeśli ćwiczyć- to poprawnie |
|
|
|
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
Witam ponownie
Postanowiłam, że będę ćwiczyć arm i abs codziennie a buns co 3 dzień jako, że i tak stepperuję na stepperku a to w pewnym stopniu też ujędrnia pośladki (sprawdzone!). Dzięki Dog-Rose za podpowiedź
|
|
#245 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem jak to jest, ale z tego co się orientuję ćwiczeń siłowych nie wykonuje się codziennie, tylko co 2, 3 dzień. Wtedy są lepsze efekty.
Jak to jest w takim razie, że niektóre z Was ćwiczą codziennie nawet po 2, 3 razy? |
|
|
|
|
#246 |
|
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
przerwa w ćwiczeniach siłowych jest konieczna ale chyba jak ćwiczy się godzinę,dwie.
myślę że 8 buns można spokojnie ćwiczyć codziennie. w końcu to tylko 8 minut. proszę o poprawkę,jeśli się mylę
|
|
|
|
|
#247 |
|
Zadomowienie
|
Sam facet na filmiku mówi, że codziennie. Ja od 3 miesięcy ćwiczę codziennie i źle to na mnie nie wpływa
Edytowane przez ksylwia Czas edycji: 2009-03-16 o 20:20 |
|
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
jak tam dziewczyny ? jak efekty?
|
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
hm..sama już nie wiem mam 86 cm w tyłku a chciałabym 90 cm mieć ;p a te ćwiczenia jak czytałam, wyszczuplają ?
|
|
|
#250 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo mój tyłek jest płaski i nie chcę sobie dodatkowych szkód narobić
|
|
|
|
|
|
#251 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Mam tak samo. Ale ćwiczę to już 3 dzień. Tylko że pośladki mnie nie bolą... To mnie niepokoi.
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
nawet nie mowcie ze wypuklaja pupe
miesnie chce wzmocnic tylko
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo bym chciała ujędrnić swoje pośladki.
Wiki Królikowska: Ładne nogi, płaski brzuch czy fajne cycki? Jakub Żulczyk: Przede wszystkim jędrny mózg. Edytowane przez Shinn Czas edycji: 2009-06-09 o 11:15 |
|
|
|
|
|
#254 |
|
Raczkowanie
|
8 min.... są to ćwiczenia siłowe. Z tego co wiem, każde ćwiczenia siłowe budują mięśnie, a ćwiczenia aerobowe ( dużo i bezboleśnie) spalają tkankę tłuszczową.
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze wiedzieć. na szczęście tych jest mało i są bolesne -,-
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie te ćwiczenia po pewnym czasie zaczęły nudzić (tz. były poporstu za lekkie) i.......................
jeśli macie podobne uczucia spróbujcie z taśmą do fitnessu ![]() wtedy dopiero czuć mięśnie i faktycznie poczułam że to ćwiczonka siłowe ![]() robię 6 razy w tygodniu po dwie serie ale dopiero teraz czuje że mięśnie pracują. taśmę przy wymachach nóg, ostatnie 6 minut zakładamy na kostkę nogi która jest na podłodze i na hmm.:P śródstopie (?) nogi pracującej. wiążemy dosyć mocno i rozciągamy ![]() Polecam
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
W takim razie skoro piszecie, że na zmniejszenie pośladków aerobowe, to jakie to są?;>
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
bieganie rower aerobik
|
|
#259 |
|
Raczkowanie
|
No właśni spadam na rower;p aerobik nie wchodzi w grę, bo nie ma w moim mieście;/ ale załatwię sobie na 100% jak pójdę na studia na wfie;d trzeba tylko się dostać;-) dzięki!;*
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
Niema za co
ale wiesz jak koleżanki mówiły jeśli chcerz rozbudować mięsnie trzeba robić przerwy, a jak będiesz ćwiczyć codziennie )bez obciązenia itp) to raczej powinny dzialać inaczej ![]() ja mam problem bo chcę uwypuklić i podnieść pupę a jednocześnie nie rozbudować jeszcze bardziej ud... i bądź tu człowieku mądry
|
|
#261 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2. Siłowe rozbudowuje mięśnie TYLKO przy diecie wysokobiałkowej i dodatnim bilansie kalorycznym. 3. Same aerobowe nie mają dużego efektu bez ćwiczeń siłowych. |
|
|
|
|
|
#262 |
|
Przyczajenie
|
no to jak z tymi cwiczenami, podniasa pupe ? bedzie okraglejsza ? czy zmniejszy mi
|
|
|
|
|
#263 |
|
Raczkowanie
|
mam ochote zacząć...
|
|
|
|
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
to ja też zaczynam trening 8 - minutowy, mam nadzieję, że wytrwam dłużej niż tydzień...
|
|
|
|
|
#265 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Ja ćwiczę od miesiąca, może mniej i już widzę wielkie efekty. Miałam płaski tyłek z "dołkami" po bokach. Teraz jest okrąglejszy, twardszy, podniesiony, te "kreski" od się większe zrobiły i w ogóle urósł jakby. Jestem zachwycona
|
|
|
|
|
#266 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#267 |
|
Raczkowanie
|
Ja chce,aby mój tyłek sie zmniejszył.Te ćwiczenia będą dobre na to???
Ćwiczenie 8 minute legs i jestem zadowolona,ale teraz chce zacząć te
|
|
|
|
|
#268 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
|
|
|
|
|
#269 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny jak ćwiczycie 8 min abs? chodzi mi o to gdzie należy poprawnie trzymać ręce przy skłonie, nigdzie nie znalazlam czegos na ten temat, oprócz filmiku na ktorym Mięśniak w szortach trzyma ręke na głowie, gdy robie podobnie jak on to po kilku powtórzeniach boli mnie szyja! proszę o pomoc
|
|
|
|
|
#270 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Trening 8 Minute Buns
dziewczyny 2 razy juz robila 8 min buns i nastepnego dnia nie mam absolutnie zadnych zakwasow,nic! a jestem osoba raczej mało aktywną fizycznie, nie cwicze nic dodatkowo na te partie wiec zakwasy powinny byc, szczegolnie spodziewalam sie ich po waszych relacjach...czy to znaczy ze robie cos nie tak?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.

Jestem nowa jeżeli chodzi o 8-minutówki i mam pytanie jak często je wykonywać?? Czy abs i arms moge robić codziennie? a buns np. co 2-3 dzień? Dodam, że od jakiegoś czasu prawie codziennie ćwiczę na stepperze

bo mój tyłek jest płaski i nie chcę sobie dodatkowych szkód narobić