|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy Twój TŻ widział Cie bez makijażu?-Jego reakcja :D
kurcze jak się ciesze
gratuluje dobrze, ze spotkałas kogos przed kim nie wstydzisz sie pokazac. nawet z tonu twojej wypowiedzi widac, ze jestes bardzo szczesliwa i spelniona. chyba w koncu choc troche uwierzyłas w siebie prawda??? no po prostu kwitniesz. gratuluje jeszcze raz
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
nie mialam z tym zadnego problemu. TZ widywal mnie bez makijazu jeszcze zanim ze soba zaczelismy chodzic i mu to nie przeszkadza. do tego widuje mnie w ciezkie dni gdy sie zle czuje lub np od goraczki ociekam potem, albo rano mam tlusta skore czy wywali mi syfow jak wulkany. przeciez to nie za makijaz mnie kocha...
|
|
#243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też sie ciesze,już 4 miesiące jestem z Nim i ani razu nawet przez Niego nie byłam smutna heh Nie daje mi poprostu powodu,bardzo mi pasuje z charakteru myślę że pasujemy do siebie idealnie. Teraz Go niestety nie ma bo wyjechał do pracy a bardzo Go potrzebuję bo wczoraj zginęła w wypadku moja koleżanka.Ale nie o tym ten wątek więc nie zamulam
|
|
|
|
|
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
Tż widzi mnie praktycznie codziennie bez makijażu i nadal mnie kocha i uważa za piękną
kami828 cieszę się że się przełamałaś i jesteś szczęśliwa w nowym związku ![]() Ciekawe co powie dziewczyna wokalisty Tokio hotel jak go zobaczy bez make-upu
|
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście, że widział mnie bez makijażu, co więcej, zawsze powtarza że najpiękniejsza jestem jak wstanę z łóżka, taka zaspana i nieumalowana.
|
|
|
|
|
#246 |
|
Wtajemniczenie
|
Widział widział
i to nie jeden raz.Pierwszy raz jak mnie zobaczył to powiedził "zmniejszyły ci sie oczka" |
|
|
|
|
#247 |
|
Zadomowienie
|
No jasne ze widzial
Wlasciwie to widzi ciagle bo sie prawie nie maluje Wrecz w jakims wielkim makijazu czuje sie jakbym kogos udawala. Sama nie chce dopuscic do sytuacji kiedy bede sie czuc jedynie dobrze w makijazu:/ Maluje jedynie troszke oczy ale nie ma wielkiej roznicy w jak i bez. Nie wyobrazam sobie jakbym miala problem pokazac sie swojemu ukochanemu bez,czy w ogole komukolwiek. Tragedia.. i wspolczuje dziewczynom ktore sie maluja tak ze wstydza sie pokazac "na zywo" Po ca tak sie maskowac.. Kazda jest piekna i wystarczy lekko podkreslic to czy owo,a nie od razu zmieniac sie nie do poznania. pozdrawiam
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#248 |
|
Raczkowanie
|
Ja rowniez przylaczam sie do dziewczyn,ktore tz widzial bez makijazu i nie wyobrazam sobie zeby widzac mnie bez byl jakos specjalnie zdziwiony,wrecz przeciwnie bardzo czesto widzi mnie bez "tapety"
Ogolnie rzecz biorac sa dni kiedy idziemy np na zakupy a ja sie w ogole nie maluje tylko ubieram duze okulary
|
|
|
#249 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze kobitki jak Wy tak mozecie? czy Wam nie wstyd!! Tak pokazywac sie bez makijazu!! Przciez wasi TZ-owie moga Was zostawic!! Ja tam wstaje o 4 rano kazdego dnia, myje wlosy, nakrecam na walki, robie pelna depilacje, myje zeby, robie makijaz, ubieram sie seksownie a potem klade sie tak z 10-minut przed jego obudzeniem, zeby myslal, ze tak wygladam zawsze. Bo przeciez my kobiety musimy byc idealne...calkowiecie idealne.
|
|
|
|
|
#250 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Jasna sprawa! To takie oczywiste, że nawet pisać tego nie trzeba przecież... Zapomniałaś tylko o posmarowaniu wydepilowanego ciała balsamem i użyciu perfum.
|
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to rzuci mnie. nie no.. rzuci mnie jak nic.. bardzo dobrze ze jeszcze spi.. lece sie malowac.. albo nie chce mi sie.. juz i tak widzial to wszystko stracone
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kropeczko dołączam do Ciebie,jestem na tej samej pozycji straceńca
|
|
|
#253 |
|
Zadomowienie
|
A mój tż woli mnie bez makijażu co mnie wkurza :P bo ja na siebie wtedy patrzeć nie moge :P
|
|
|
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#255 |
|
Wtajemniczenie
|
Może ,,pokazuj mu się " stopniowo.Aż w końcu całkiem będziesz bez makijażu. Napewno się nie przestraszy ,ani nic z tych rzeczy.
|
|
|
|
|
#256 |
|
La Moderatoiure
|
Mój TŻ codziennie wieczorem jak się kładę do łóżka widzi mnie bez make-up'a
A lubi mnie z i bez Zależy od okoliczności ![]() nineczka moja kuzynka robi to samo i jej twarz wagląda fatalnie. Czasem nawet chodzi spać w tapecie(ble). Mam nadzieję że żartujesz
|
|
|
|
|
#257 |
|
Rozeznanie
|
Jasne że widział. Jego reakcja? Podobno woli mnie taką potarganą i naturalną. ile w tym prawdy- nie wiem, ale zawsze to od niego słysze
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
tak szczerze to moj lubi kiedy mam ladny makijaz jak gdzies wychodzimy.. zachwyca sie jak slicznie potrafie wygladac.. ale kiedy sie nie maluje, spedzamy dzien w domu czy idziemy tylko do sklepu to tez mi mowi ze jestem piekna.. i ze moje piekno to cos wiecej niz tylko dokladnie zrobiona tapeta..
ps. czasem tez zdarzalo mi sie polozyc spac w makijazu ale to bylo zwylke kiedy mialam problem zeby sie nawet porzadnie rozebrac po imprezie albo wyjsciu ze znajomymi do baru..
|
|
#259 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzeba dbać o względy faceta, bo jak tylko zauważy maleńką niedoskonałość we mnie, polecę z hukiem za drzwi Ale mówisz, że kładziesz się seksownie ubrana na 10 minut przed jego obudzeniem - przecież pomniesz wszystkie ciuchy! Lepiej idź zrób śniadanko Heh, a tak serio, ani ja ani TŻ nie widzimy różnicy. Jemu i sobie podobam się zarówno bez jak i z makijażem. |
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie ze tak.. do garow a nie sie wylegiwac dobre
|
|
|
#261 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
miejmy nadzieje , a jak nie to wspolczuje Wlasnie nie lubie jak dziewczyna zrobi ze soba wszystko co sie da-wymaluje , wypicuje, fryzura itd.i uwaza sie za piekna a swiatu bez tego wszystkiego pokazac sie nie moze A moj TZ uwielbia mnie anwet rano po imprezie i mowi ze jestem sliczna nawet taka "wyeksploatowana "
|
|
|
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mojego TŻ poznalam na basenie wiec nie mialam na sobie grama makijazu. Na codzien maluje tylko rzesy i na tym moj makijaz sie konczy
|
|
|
#263 |
|
Zadomowienie
|
Z trudem nauczyłam swojego Tż zauważać róż na policzkach. Poza tym dostrzega po wielkim skupieniu się tusz na rzęsach. Reszty nie widzi (chyba, że cień jest czarny), więc nie ma różnicy czy to jest czy tego nie ma. Ja mogę być wytapetowana, ale jemu to wsio ryba. Zawsze jestem piekna, mam ładną cerę, zgrabne uda i miękkie włosy. A najładniejsza jestem podobno rano
No cóż - też chciałabym tak o sobie myśleć
|
|
|
#264 |
|
BAN stały
|
Mój mnie widuje i bez makijażu i jak jestem chora - problemu nie robi. Cerę mam co prawda w porządku a jak czasem mi coś na nosie wyskoczy to sam osobiście daje mi w to miejsce buziaka żeby się lepiej goiło |
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wolę siebie w makijażu, mimo że nie mam jakiś problemów z cerą, a TZ uwielbia mój wygląd gdy wstaję rano- mówi że wtedy tak słodko wyglądam
![]() Ogólnie woli mnie bez makijażu, ja za to odwrotnie
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Oj widział i o wiele bardziej podobam mu się bez makijażu
|
|
#267 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Po prostu smiesza mnie takie watki i takie pytania. Ja rozumiem, ze pewnie zalozycielka tego watku jest nastolatka wiec moge to jeszcze zrozumiec ale nie rozumiem kobiet, ktore nie sa juz nastolatkami a takie glupoty im w glowie . Kiedys czytalam w amerykanskim cosmopolitan, listy od czytelniczek i tam byl list od kobity (nie nastolatki), ktora pytala co ma zrobic, gdyz ona wstaje wczesniej od jej faceta aby umyc zeby i przywitac go swiezym pocalunkiem z rana..ale problem byl taki, ze on budzil sie i ja calowal nie myjac zebow..a wiadomo, z "pyska" mu smierdzialo, jak to kazdemu z rana. I ona nie wie co zrobic. No ludzie. A wracajac do glownego pytania.. To powiem tak, moj TZ widzial mnie i widzi bardzo czesto bez makijazu. Jak mialam wyrywanego zeba i mialam narkoze, to po obudzeniu czlowiek wymiotuje. Jechalismy jego samochodem i nabrudzilam troche mimo torebki i on to sprzatnal patrzac na mnie wspolczujaco. A potem zmienial mi gazy w buzi, karmil, sprzatal.. a ja wygladalam chyba najgorzej w zyciu. Dziewczyny, my tez jestemy ludzmi! I jezeli facet kocha to kocha i juz. |
|
|
|
|
|
#268 |
|
Zadomowienie
|
Głupie pytanie. Nigdy tego tak nie rozgraniczałam
.Jasne że widział.
|
|
#269 |
|
Zadomowienie
|
Heh teraz to ja też się z tego śmieje ale wtedy to był dla mnie problem,a jak Mu sie pokazałam bez to nawet nie zauważył a raz spytał czemu idę zmywac skoro nigdy tego nie robilam ale to juz PRZESZłOść! ex tż już mnie wogóle nie zobaczy więc nie mam sie czym martwić a teraźniejszy kocha mnie taką jaka jestem i jest git
Czasem zastanawiam jak można sie aż tak zakochać hihi
|
|
|
|
|
#270 |
|
Zadomowienie
|
małż? jasne ze widział i to nawet przed slubem zawsze mówi ze nie musze sie malowac...bo jestem piekna:
zreszta ja bez makijazu sie dobrze czuje i nie wsttydze sie nawet do sklepu czasem wyjde osiedlowego bez makijazu rano |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.

gratuluje
dobrze, ze spotkałas kogos przed kim nie wstydzisz sie pokazac. nawet z tonu twojej wypowiedzi widac, ze jestes bardzo szczesliwa i spelniona. chyba w koncu choc troche uwierzyłas w siebie prawda??? 

Trzeba dbać o względy faceta, bo jak tylko zauważy maleńką niedoskonałość we mnie, polecę z hukiem za drzwi