|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: nowe pod-forum (grupy, roczniki...)
"jeszcze się taki nie narodził, który wszystkim by dogodził" - czy jakoś tak to było
![]() osobiście fruwa mi to, gdzie są seriale, mafia, czy inne wątki. nie sądzę, że plotkowe wyginie bez tasiemców. kiedyś ich w ogóle nie było i plotkowe funkcjonowało bez problemu. poza tym próba to próba. i jak w tym wątku nie raz powtarzano - więcej luzu
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Pożyjemy zobaczymy, jak to ze wszystkim będzie.
Ja uważam, że to będzie idealny podforum, bo tak jak już ktoś napisał kiedyś kiedyś, Mafia Parówkowa jakoś grą nie jest a tam będzie pasowała idealnie. Tak samo jak maturzystki, tokio tosty czy jak tam oraz wiele wiele innych wątków, gdzie porobiły się grupy i trudno się tam wpisać, bo niby jak?Człowiek nie w temacie, to szuka innego ![]() I trochę tak jak napisała Bri- na luz kobietki weźcie..
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Napiszę o tym po raz wtóry: może nazwać to forum "plotkowe-najpopularniejsze wątki", "hall of fame
" i automatycznie przerzucać tam tasiemce?Nie trzeba wtedy głowić się nad tym, jakby tam upchnąć tak różne tematycznie wątki.
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie na WS nadaja sie watki Tasiemce, gdzie juz prawie odbiegło sie od temetu i ciagle te same osoby się wypowiadają i wątki z tytułem pytaniem, o to co ktoś posiada, lub ile ma wzrostu i kiedy się urodził. itp.
Serialowe się nie nadają i co dzis jesz i inne w podobnym stylu. Oczywiście wg mnie. Nowym Moderatorkom tak ja Ines1985 gratuluje i współczuje
|
|
|
|
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Ines to wcale nie jest taką nową moderatorką, bo już jakiś czas jest. A moderatorzy rządzący na Wizażowych Społecznościach to : cheer, rambo, zlosliwiec, AgaZ, YenneferD, Laura2112
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=158925
Zapraszam do udzielania głosów w zapowiadanej wcześniej sondzie
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
Nareszcie sie sonda dała założyć
zaraz zagłosuje ![]() sa co to dokładnie oznacza co i jak? |
|
|
|
|
#249 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Moim zdaniem nie przenosić serialowych.
Nie przenosić "co i jak". Przenosić to, gdzie RZECZYWIŚCIE powstała społeczność. Seriale nie mają ze społecznością nic wspólnego, "co i jak" to wątki dla wszystkich i pod społeczność nie podpadają. No nie mają być fankluby, wątek o desperatkach czy lostach powinien zostać na plotkowym. Przenieść tokio hotel i jemu podobne, oczywiście też wszystko z gatunku "łączmy się". I tyle
|
|
|
|
|
#250 |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Tego się właśnie obawiałam. Moim zdaniem zrobił się groch z kapustą.
Plotkowe przestało być plotkowe, a wizażowe społeczności nie są społecznościami Założenie było wyraźne: Wizażowe Społeczności Jeśli chcesz poznać osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, jeśli chodzicie do tej samej szkoły, albo spędzacie podobnie wolny czas - to jest miejsce dla Ciebie. A teraz jest tu wszystko Co robicie? Zielona herbata? Co masz na twarzy? Jakiej muzyki słuchacie? Czy dyskusje o filmie to też społeczność?? Absolutnie tak nie może być. Brak w tym logiki i konsekwencji. Bo na przykład, "gdzie się podziały wizażanki?" już nie chcecie tutaj włożyć. Sorry, ale musimy znowu to przebudować. |
|
|
|
|
#251 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i niedociągnięcia są wpisane w taki proces, tymbardziej, że obejmuje i dotyczy najbardziej rozbudowanej i wszechstronnej tematyki- plotkowej , niełatwej do okiełznania. Metodą prób i błędów, napewno uda się osiągnąć optymalne rozwiązanie, zwłaszcza, że dla wielu osób, gra jest warta świeczki. Podforum , o którym mowa, może okazać się bowiem bardzo przydatne i pomocne w utrzymaniu ogólnego ładu i porządku. Co więcej, może ułatwić wielu osobom, które łączy wspólne zamiłowanie, wymianę poglądów, uwag, doświadczeń. To, co dla niektórych może być irytujące (uwielbienie dla zespołów, sportowców, etc), dla innych stanowi miłą rozrywke i pasję. Młodość rządzi się swoimi prawami należy o tym pamiętać i nie odbierać szansy na swobodną pielegnację swoich zainteresowań. Powstawaie wątków dotyczących konkretnych idoli, jest naturalne w miejscu, gdzie znajduje się skupiko młodziezy. Moim skromnym zdaniem podforum społeczności, powinno w decydującej mierze być adresowane własnie do takich Osób. Stwarzać im możliwość swodobnej, nienarażonej na krytykę wymiany opinii.W moim mniemaniu nowe podforum, powinno zachęcać do rozmowy i zrzeszać Wizażanki, które w szybki sposób pragną odszukać i poznać osoby w swoim wieku i wymienić z nimi do doświadczenia, porozmawiać z koleżankami spod tego samego znaku zodiaku, lub wyznaczające się konkretną cechą, a także wszystkie te, które chcą dyskutować na temat swoich idoli. Gratuluję nowym Moderatorkom Powodzenia!
Kiedy płaski kamyk jest cenniejszy dla dziecka niż najpiękniejsza zabawka? Edytowane przez Anett_ Czas edycji: 2006-11-25 o 09:52 |
|
|
|
|
|
#252 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czegoś na kształt miejsca dla wątków "o niczym", które będą tam spychane, a przecież zaierzenie było zupełnie inne, chyba dlatego jest tyle kontrowesji co do przenoszenia niektórych wątków ![]() w pełni zgadzam się z dziewczynami: Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodam tylko, że wątek o zielonej herbacie nie przypomina wątku o zielonej herbacie i dlatego się tam znalazł (udzielam się w nim stale i dlatego, tak zadecydowałam)
|
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
A może najprościej będzie zaapelować do osób, które są związane z tymi wątkami, by się wypowiedziały: "Tak, jesteśmy społecznością, która się na tym wątku zawiązała i chcemy by nasz wątek był na podforum Społeczności". Kto w końcu wie lepiej, niż same te osoby, czy tworzą społeczność, czy nie?
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,czemu "Wiosennomafijne pogaduchy" zostaly przeniesione na plotkowe z WS?Bo my wlasnie taka spolecznoscia jestesmy...
|
|
|
|
|
#256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Narazie jest lekki bałagan - ale myślę, że powoli dojdziemy do ładu i składu Czyli mam rozumieć, że "Wiosennomafijne pogaduchy" chcą być na WS ?
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- moim zdaniem na Społeczności... pasujecie idealnie. Ale to tylko moje zdanie
|
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
Jako jedna z Mafijek
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę że Mafia Parówkowa nie będzie miałą nic przeciwko jak znajdzie się na wizażowych społecznościach, bo tylko kilka osób tam się udziela i tworzy społeczność w tym wątku
![]() Mogę spokojnie wypowiedzieć się Ja jako założyciel wątku i myślę, że uczestniczki bez których ten wątek by nie istniał, zgodzą się ze mną. A Mafia Parówkowa to typowa grupa bo : Bridget, Jaszmurka, Anulek, Aeterna, Gonka23, Mirianka, Yennka i Ja to osoby które tam w tym wątku bywają. Jeśli o kimś zapomniałam- przepraszam
|
|
|
|
#262 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jako jedna z Mafijek jestem za przeniesieniem nas na społeczności.
|
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Ok. Podejrzewam, że w najbliższym czasie się tam znajdziecie (nic na świecie nie jest pewne
)
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
I napiszę jeszcze raz co myślę Ja o wątkach które powinny znaleźć się na wizażowych społecznościach.
Jak sama nazwa wskazuje to takie, gdzie porobiły się grupki, które rozmawiają między sobą czyli np. Tokio hotel kontra... Maturzystki 2006 jak i 2007 Mafia Parówkowa Wiosennomafijne pogaduchy i tego typu zaś wątki typu : Co robisz? Co zjadłaś? Na co masz ochotę? Czego słuchasz? nie należy przenosić, bo na nich żadna grupa się nie zawiązała, a wizażanki tylko wypowiadają się w nich odpowiadając na pytanie w poście. Co do serialowych. Hm. Chyba też nie, bo one pojawiają się na plotkowych tylko wtedy kiedy nadchodzi dzień danego serialu i wtedy ewentualnie kilka osób się zbiera. Ja np. czasem piszę na Magdzie M. i pierwszej miłości i nie czuję jakoś żebym tworzyła wizażową społeczność, bo rozmawiamy tylko o serialu, a nie o swoich pierdołkach ![]() Mam nadzieję że w miarę jasno napisałam
|
|
|
|
#265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W wątku o sondzie Twoje zdanie zostało oznaczone tajemniczym terminem "Juda" i ludzie je podzielający mają się tak wpisywać
|
|
|
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie masz rację z tymi serialami, ja już sama nie wiem, pogubiłam się. zamieszanie się zrobiło z tymi wątkami
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
Jako członkini Wiosennej Mafii jestem za powrotem naszego wątku na WS. Amen i dobranoc
![]() Ps. [podlizywanko] |
|
|
|
|
#268 |
|
Zadomowienie
|
ja solidarnie za mafijkami
WS
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Rowniez Mafijki na WS
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
Jak już w waszym wątku pisałam - zrobione
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.

oraz wiele wiele innych wątków, gdzie porobiły się grupy i trudno się tam wpisać, bo niby jak?

czegoś na kształt miejsca dla wątków "o niczym", które będą tam spychane, a przecież zaierzenie było zupełnie inne, chyba dlatego jest tyle kontrowesji co do przenoszenia niektórych wątków