![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrocław !!:-)
Cytat:
www.sozanski.com.pl polecala go jedna wizazanka, dzieki niemu moj uraz do ginekologow minel ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zadomowienie
|
![]()
Witam!!!
![]() Jestem Wroclawianka od prawie 30-tu lat ![]() Pozdrawiam ![]()
#243 |
BAN stały
|
mam nadzieje, ze kiedy mi przyjdzie do glowy, zeby sobie cos urodzic, to sie cos w tym wszystkim zmieni...nadzieje mozna miec zawsze
![]() na razie nie tyle nie chce miec dzieci, co uwazam, ze moj uklad rozrodczy nie jest gotowy na taki szok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Kiedys chodzilam do doktora Hapona,przyjmowal na Oławskiej w VITA i jak rodzilam mojego synka,to mial tez dyzur na Brochowie,ale to bylo 9 lat temu ![]() ![]() Chodze teraz na ul.Kluczborska do Coframet do ginekologa Barcikowsiego. Jak sie tam wybierzesz to na pewno znajdziesz lekarza dla siebie. Pozdrawiam i ![]()
![]() |
#245 |
BAN stały
|
corfamed srednio mi odpowiadal. za wszystko musialam placic i wcale nie czulam, zeby przez to, ze place ktos specjalnie sie troszczyl o moje zdrowie.
a jesli pan hapon to bliska rodzina pani hapon, to mnie juz zniecheciloby samo nazwisko. teraz nie place za nic-ani za cytologie, ani za usg, ani za kripterapie. jesli trzeba recepty czekaja w recepcji. jestem zadowolona jak nigdy. i jesli przyjdzie mi do glowy zajsc w ciaze to rowniez nie mam zamiaru zmienic lekarza. |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
Ja rodziłam na 1 maja i mimo warunków jakie tam były (bardzo biedny szpital) bardzo chciałam urodzić tam drugie dziecko, bo opieka była rewelacyjna, 2 miesiące mieszkałam tam w szpitalu i czułam się jak w domu, położne i lekarze śmiali sie, że mogę sobie wytapetować i urządzić salę
![]() ![]() Ja do gina chodzę od ponad 2 lat do dr Michalika do gabinetu na Słowiańskiej. Czasem chodzę prywatnie, a czasem na kasę chorych (zapisuje się z tygodniowym wyprzedzeniem na NFZ), uwielbiam tego lekarza, jest bardzo delikatny, zawsze wszystko wytłumaczy, prowadził moją ciążę, super się mną opiekował, ma nowy sprzęt, załatwił mi opiekę jak szłam do szpitala, dzwonił do swojej koleżanki, która była zastępcą ordynatora, żeby sie mną opiekowała jakoś bardziej, chociaż nawet za to nie płaciłam, daje mi duzo gratisów przy prywatnej wizycie (cilest, w ciązy herbatki dla ciężarnych i matek karmiących), do tego ma bardzo miłą asystentkę, która też zawsze służy radą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
BAN stały
|
ale sie zrobil watek ginekologiczny
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
BAN stały
|
blisko czyli gdzie?
![]() ja juz mam swojego gina na szczescie. ale tez nie mam nic przeciwko - baby jak to baby. czasem musza pogadac o ginach, okresach i innych babskich rzeczach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
hehe... no właśnie
![]() ![]() A ja z innej beczki... nie wiecie gdzie można kupić fajny rower dla 2-latka? Ale nie chodzi mi o takie tescowe... jakiś taki fajniejszy? |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
BAN stały
|
my pierwszy rower dla mojego brata kupilismy w selgrosie w dziale sportowym. mowie o rowerze z bocznymi kolkami, nie takim trzykolowym. ale on bardzo szybko z niego wyrosl. teraz ma juz chyba trzeci-tym razem gorala z kilkoma przerzutkami (bez szalenstw).
wiec mysle, ze razczej nie oplaca sie wam przeplacac, bo wkrotce na pewno trzeba bedzie kupic nastepny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A na cóż Ci w zimie rowerek? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Wtajemniczenie
|
No to melduje sie kolenja wroclawianka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Cocinelle- właśnie obawiam się,że szybko wyrośnie, ale jak ma dopiero dwa lata, to chyba taki juniorek conajmniej ze 2 lata nam jeszcze posłuży z odczepianymi kołami?
Candiiia- eeee jakiej zimie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Wtajemniczenie
|
Trochę spóźniona witam Was w Nowym Roku
![]() Byłam na rynku jakąś godzinę przed i po północy i szczerze mówiąc był trochę za duży tłok jak na mój gust. Poza tym miałam całą kurtkę w szampanie ![]() ![]() ![]()
#257 |
Zakorzenienie
|
wreszcie wrócilam do Wrocka
![]() ![]() ![]() niestety na tematy ginekologiczno-rowerowe ne mogę się zbyt wiele wypowedzieć ![]() ale mam pytanie z innej beczki ...gdzie we wrocku w okolicach ae są jakies lodowiska , bo strasznie chce posmigac na łyżwach a wiem ze jest tylko na rynku, ale takie duże miacho wiec pewnie jest jakis zakryte ??
#258 |
Zakorzenienie
|
sikoreczko- jest w kryte lodowisko w Orbicie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
BAN stały
|
my bylismy ostatnio na lyzwach na spiskiej. co prawda lodowisko nie jest pod dachem, ale to nie jest specjalna wada.
strasznie tam fajnie w porownaniu z rynkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
Lodowiska- Orbita, Spiska i Rynek.
W Orbicie jest duże i zadaszone, na SPiskiej mniejsze i na wolnym powietrzu (ale z urokliwym klimatem lampek- przynajmniej zawsze były). |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zadomowienie
|
Oj byłam tam z 3 tygodnie temu i powiem że ludzi w sam raz... nie było bardzo ciasno, ale może to dlatego że byłam od 20:00 do 21:00 a o 21:00 zamykają
![]() Super sprawa łyżwy, ja dopiero się ucze jeździć (heh tak od dwóch lat, pojeżdże ze 2 razy w roku ale cóż... kiedyś może się naucze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
Hehehe pracowałam w szpitalu na Dyrekcyjnej
![]() A tutaj miałam praktyki - na położnictwie ![]()
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
O proszę - Momo, wracaj tu do nas i do któregoś z wrocławskich szpitali-pójdę do cibie rodzić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Momo- a dawno temu? Ja uważam, że lepszego personelu niż tam nie ma
![]() ![]() ![]() A wracając do lodowiska... ostatni raz jeździłam jako 10-cio latka. Chciałabym pójść na lodowisko, ale... czy dużo osób się przewraca? Żebym sobie wstydu nie narobiła... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Ja z TŻ jeździmy "średnio na jeża"
![]() Wypożyczalnia jest wszędzie, ale poszukaj na giełdzie czy Świebodzkim lub Niskich Łąkach używanych łyżew- ja 2 lata temu kupiłam za 10 zł- po umyciu wyglądają jak nowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do jazdy na łyżwach,to tego się nie zapomina ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
dzieki za infos:d a na lyżwach bylam tylko raz w lutym, mj pierwszy raz :d i tylko raz sie przewrócilam:d ale ucierpiał na tym ówczesny chlopak hehe
![]() ![]() ![]() a ile taka przyjemność koztuje ;> bo jak byłam w lodzi to dość drogo ;/ ok 30 zł za godzinę ( tylko ze wraz z wypożyczeniem łyżew) a jak jest tutaj;>
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- codziennie w godzinach 8.00 – 22.00 z przerwami 11.30 – 12.00; 14.00 – 14.30, 18.00 – 18.30 (ślizgawka rozpoczyna się co pół godziny). Ceny biletów wstępu na lodowisko:
Czynne w sezonie zimowym od 21 października 2006 r. do 1 kwietnia 2007 r. codziennie w godzinach 9.00 –21.00 z przerwą 15.00 - 16.00 (ślizgawka w systemie ciągłym) Bilety:
3.Lodowisko "Spiska" Wrocław, ul. Spiska 1 tel. (071) 367-60-09 e-mail: spiska@mosir.wroc.pl Sztuczne lodowisko z wypożyczalnią i ostrzalnią łyżew Czynne: w sezonie zimowym od 21 grudnia 2006 r. do 11 marca 2007 r. codziennie w godzinach 8.00 – 21.50 z przerwą 12.00-13.00 i 16.00-17.00 (ślizgawka rozpoczyna się o pełnej godzinie Bilety:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.