![]() |
#241 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wygadaj się!!! ;);)
Męczy mnie rzecz, której naprawdę nie mogę powiedzieć nikomu. Przyczyniam się do tego, że moi bardzo dobrzy kumple zdradzają swoje dziewczyny- ze mną. Ostatni przypadek jest taki, że gdy to się zdarzyło, powiedzieliśmy sobie, że to się już nie powtórzy, bo tak po prostu nie można. Ale się powtórzyło... było świetnie, ale wiem, że to jest złe... nie chcę wkraczać między kogoś, ale czasem po prostu mi się to nie udaje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jeżeli nie potrafisz się opanować, to może zerwij kontakt z tymi kumplami. Sama widzisz, że to jest co najmniej dziwne. Albo może potrzeba Ci jest rozmowa z psychologiem. Zastanów się, dlaczego tak robisz. No i nie rozumiem - masz kilku takich "dobrych kumpli", którzy mają dziewczyny i z nimi sypiasz? A oni wiedzą o tym, że sypiasz również z pozostałymi? Ja bym zdecydowanie zmieniła towarzystwo. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
najpierw zastanów sie dlaczego to robisz, czy chcesz tego czy nie i zerwij kontakt tak jak radzi Bagera ![]() ![]() Cytat:
nmzc ![]() ![]()
Edytowane przez $Luna$ Czas edycji: 2007-06-24 o 15:12 Powód: literówka :D |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
musze sie wygadac- jestem i bylam zawsze sama ,a moje kolezanki poznawaly po drodze facetow tylko ja wciaz bylam sama
ale to co mnie najbardzie "dobilo" to to ze moja b. dobra kolezanka z ktora znamy sie latami ,ma swietnego faceta- na pierwszy rzut ok niezly facet- wiecie fajna fryzura ,wyglad ,z charakteru tez bardzo symaptyczny chlopak ,ktorego mozna pozazdroscic ,jest juz z nim zareczona ,a ona( moja koleznka) taka zawsze byla prosta dziewczyna,bez ciuchow fajnych ,"biedna" ,z wygladu ,hmmm nie chce mowiec o mojej kolezance ze brzydka ,ale inni tak ja "ocenili" ,przecietna w kazdym razie ,zawsze " zartowala" znaczy to byly nasze zale na nasz los ![]() a tu trach tak jej sie trafilo a ja wciaz sama... i czuje ze tak zostanie nie zrozumcie mnie zle ,baaardzo sie ciesze z jej szczescia,ze tak trafila na takiego faceta bo zasluguje na nie ale poprostu jest mu smutno ,czuje sie gorsza ,jednoczesnie nie moge zrozumiec czego mi brakuje a co ona ma,noi ze taki fajny facet "przystojny" zwrocil uwage na nia ,a kiedy przyjdzie czas na mnie ,wiem ze nadzieja umiera ostatnia ,ale ja juz ja stracilam dawno ![]() ![]() kurcze ale rozpisalam sie przepraszam ,poprosrtu chcialam sie wyzalic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zadomowienie
|
A mi ostatnio jest smutno - wakacje się zaczęły a ja sama siedzę. Chłopaka oczywiście mam ale po 3,5 roku bycia razem dzień w dzień potrzebuję tez pogadać z kimś innym a tu wszyscy się porozjeżdżali do szkół, do pracy... Wyszłabym z kimś na spacer, pojechałabym na wycieczkę, poszła na ognisko czy chociaż na piwo do pubu. Pogadałabym z kimś a tu nikogo ze znajomych nie ma a jakoś ciężko mi się nawiązuje nowe znajomości... O rodzinie wolę nie wspominać - już oswoiłam się z myślą że na nich nie ma co liczyć.
Nie mam pewnie tak źle jak niektóre z was jednak poczucie osamotnienia w życiu psuje radość ze wszystkich drobnych sukcesów. Nie mam z kim podzielić się radością czy smutkiem... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Zadomowienie
|
Brook - też mi było smutno gdy koleżanki znajdywały chłopaków a ja byłam sama. ale ja zawsze byłam nieśmiała i wiem, że to dlatego. później otwarłam się bardziej na ludzi i sytuacja się zmieniła. może sprawiasz wrażenie niedostępnej i dlatego faceci boją się Ciebie poderwać - boją się, że dostaną kosza. Jestem pewna że niczego Ci nie brakuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
raczej jestem otwarta i smiala dosc i sympatyczna z tego co wiem
![]() ![]() ![]() o000agus Ty chociaz masz faceta ,dlugi zwiazek ,stablizacje ,oparcie w kims- z nim mozesz przeciez pospacerowac albo pojsc gdzies razem wszyscy na piwo z jego znajomymi jelsi Twoi juz gdzies wyjechali... ja znajomych tez mam bardzo malo,ogolnie mam przewalone w zyciu ,bo wlasciwie jestem sama dla siebie ,tak mi sie ulozylo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kiedyś nie miałam ani znajomych ani chłopaka także wiem jak to jest ![]() a co do znajomych... lepiej mieć mało znajomych ale za to takich na których można polegać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Rozeznanie
|
Brook nie martw się ja mam to samo , jak to się mówi " każda potwora znajdzie swego amatora"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zadomowienie
|
Akurat zaczal sie temat na ktory sama chcialabym troche sie wygadac. Ten okrutny temat osamotnienia. Brak faceta. To jest takie straszne uczucie, tak bardzo chcialabym kogos kochac, moc przelac na kogos swoje uczucia, miec swiadomosc tego ze i ktos mnie kocha, ze jestem dla kogos bardzo wazna. Przychodza takie momenty, jak wlasnie teraz, ze chce sie az plakac z tego powodu, to jest takie duze pragnienie. Tu nie chodzi o sam fakt posiadania kogos tylko o to uczucie.
Tez mam tak ze ciagle jestem sama, jakos faceci do mnie nie lgna, moze sprawiam wrazenie niedostepnej , nie wiem, ciezko mi na to pytanie odpowiedziec, nie wiem co jest przyczyna. Czasami jest mi z tego powodu bardzo przykro ..
![]() |
![]() |
#251 |
Rozeznanie
|
Ufcio może on jest nieśmiały, zapytaj go w jakimś żarcie "czemu nagle zamilkłeś , czyżbym była zbyt gadatliwa? ;p" albo coś w tym stylu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - jeżeli chodzi o związki, to na każdą z Was w końcu przyjdzie pora
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() jka bylam lodsza to bardzo to przezywalam jak kazda nastolatka. Ale teraz to jest inne odczucie, dojrzalsze, teraz to juz nie jest takie biadolenie "inne maja, ja tez chce miec". Teraz to jest potrzeba tej drugiej osoby, tego uczucia .. Spokojnie sobie czekam i bede czekac, jesli ma sie ktos pojawic to sie zjawi mimo wszystko. Ja to wiem. xyoko ciesze sie swoja wolnoscia ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Raczkowanie
|
Ja straciłam miłość swojego życia - bardzo żałuję tego - chciałam pogodzić się z nim, ale nie był mi w stanie wybaczyć tego co zrobiłam - niestety to ja go skrzywdziłam...gdyby dało się cofnąć czas...ależ byłam głupia....
Już się nawet rochę pozbierałam tyle, że teraz kompletnie nie mogę ułożyć sobie życia...spotykam niewłaściwych facetów tzn. takich z którymi nie chcę być - nikogo wartoścowego...a samotność silnie mi doskwiera - po długoletnim związku jestem przyzwyczajona mieć faceta...nie wiem czy jestem jeszcze w stanie się zakochać...a z drugiej strony bardzo potrzebuję miłości...dostałam nauczkę i wiem że już nigy nie będe igrać z czyimiś uczuciami, jeśli znajdę nową miłość to będę pielęgnować uczucie ale nie sądzę żeby mi się to udało... wydaje mi się że wyleczyłam się już z mojego byłego, a jednak łapię się na tym że wszystkich do niego porównuję i żaden nie jest dość dobry...kurczę ale jestem pokręcona...na prawdę chciałabym iść dalej zbudować nowy związek ale mam pecha i nic z tego...tkwię w jakimś zawieszeniu ale nic się nie da zrobić muszę się otrzeźwić i iść na przód, ale nie jest to łatwe, trudno spotkać kogoś wartościowego... porządni faceci to chyba się mnie boją...
![]() |
#256 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zapewniam Cię że te koleżankia z mężami, narzeczonymi, dziećmi bądź w ciąży mają także poważne dylematy. Nie raz nie dwa przechodzi im przez myśl zwątpienie czy to na pewno ten, a jeśli dopiero spotka swoją miłość? A jeśli będzie złą matką? To wszystko przed Tobą więc staraj się wydobyć pozytywy sytuacji ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#257 |
Rozeznanie
|
Teraz ja.
Pogubiłam się. Jestem na najlepszej drodze do spieprzenia sobie życia. Nie wiem czego chcę, a nie mogę z nikim o tym pogadać. Sama przed sobą nie potrafię powiedzieć na głos tego co mnie męczy, pozostają tylko myśli, które krążą w mojej głowie z prędkością światła. To taka moja mała tajemnica, której nie mogę nikomu wyjawić. Wyżaliłam się, ale wcale lepiej mi nie jest. ![]()
![]() |
#258 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
przeciez jestes tu anonimowa ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem od czego zacząć.
Skończyłam związek bez którego nie wyobrazam sobie życia. nie mam się komu wygadać. I tak zresztą nikt mnie nie rozumie... Zostalam sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ty to zakończylaś? Dlaczego? ![]()
![]() |
![]() |
#264 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
Zerwał on.
Tak nagle... Właśnie wtedy kiedy na nowo zaczęło się nam układać. Nie ma już powrotu do tego związku... Tak bardzo mi źle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Jakiś czas temu nam się nie układało. Gdybyśmy wtedy zerwali nie bolałoby to tak bardzo... Tyle, ze ostatnio zaczęło się nam układać... Nie wiem co teraz stało sie tego powodem... Oczy mam jak królik. Płaczę piąty dzień. Wszystko mi go przypomina. Wydaje mi się, ze już nie znajdę nikogo lepszego. To był mój ideał...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Z watku wnioskuje, ze....
brak faceta jest zły...ale posiadanie go wcale nie jest lepsze ![]() moze ma ktos złoty srodek ? oddam wszystko w zamian !! Ja z moim teraz sie mijamy ciagle. wogole sie nie spotykamy. moj wyjazd do Anglii juz w niedziele! a on nie ma czasu. albo checi... ja z reszta tez nie. Poznalam kogos. Zaczelismy sie spotykac. On sie chyba zakochał..jest starszy o 9 lat odemnie. najgorsze ze nie wie ze mam faceta... bo walsciwie mam ale nie mam... w kazdym razie sytuacja daremna! ze swoim zamierzam zerwac ale nawet nie mam okazji z nim porozmawiac, bo sie nie widujemy wogole. a przy Tamtym czuje sie tak dobrze. narazie nie doszlo mdzy nami do niczego, ale poprostu lubie z nim przebywac! byc przy nim i z nim rozmawiac bo on mnie slucha a moj facet ma tatalne w nosie to co sie dzieje u mnie... Mam nadzieje ze moj wyazd mi troche pomoze sie z tym wszytskim uporac...oby tylko jeszcze gorzej nie skomplikowal sprawy, co w moim przypadku jest bardzo proawdopodbne...! ale zeby nie bylo tak smetnie...zdalam dzis egzamin na 5 ! ![]() jeszcze tylko 1 i po sesji ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widocznie nie był ideałem, bo ideał doceniłby tak wspaniałą i wrażliwą kobietę jaką na pewno jesteś ![]()
![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
Najgorsze jest to, że widzę w nim mnóstwo wad. Wiem, ze wkrótce i tak byśmy się rozstali... Ale on ma w sobie to coś...
![]() Eh dziewczyny, dobrze, ze jesteście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.