|
|
#241 |
|
Raczkowanie
|
Fajnie że się wyjaśniło
![]() Właśnie kompletuję swoje zamówienie w beadshopie, tak na pocieszenie... Tak sobie myslę, skoro właściciele beadshopu śledzą ten wątek to może w ich ofercie pojawi się więcej srebrnych półfabrykatów (kuleczki,bigle itp)...
|
|
|
|
|
#242 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gratisy
Ja jeszcze poprosiłabym o szpilki
|
|
#243 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
A śledzą? Ja proponuje napisać do Nich maila czego brakuje im do ideału (który jest z resztą blisko)
|
|
|
|
|
#245 |
|
Zadomowienie
|
ja w pierwszym zamówieniu z beadshopu też nic nie dostałam, a teraz za każdym razem! zwykle zamawiam za 50 - 80 zł.
1. gratisy z 25.03. 2. gratisy z 29.03.
|
|
#246 |
|
Zadomowienie
|
Śliiiiczne gratiski macie! Ja wczoraj miałam zrobić zamówienie z beadshopu, ale wszystkie srebrne bigle wykupili
![]() EDIT: Już są!!! Naprawde szybcy...
Edytowane przez paulina.t11 Czas edycji: 2007-03-30 o 14:53 Powód: zmiana danych |
|
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówienie z Astari za ok. 35 zł
Gratiski dopasowane kolorystycznie oraz w zakresie formy - zamawiałam kilka kolorów kropli oraz listków, dostałam dwie krople duże przejrzyste, opakowanie ciemnych listków oraz óżowe przekładki (brałam różowe kwiatki).Bardzo sympatycznie i szybko.
|
|
#248 |
|
Raczkowanie
|
Astari. Zamówienie malutkie bo potrzebowałam tylko bigli, ale wskoczyło parę kwiatków i listków i jako gratisik dopasowane kolorystycznie listki. Miło się zrobiło
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam beadshop za ich mineraly
Ostatnio nakupowalam sobie mase oponek i jako gratis dostalam jeszcze 2 pary. Teraz sobie kupie torche koralikow, przekladek i kamieni w innym ksztalcie.
|
|
#250 |
|
Zadomowienie
|
Moje gratisy z Beadshopu
Jestem baaaardzo zadowolona, wszystko mi idealnie pasuje do zamówienia
|
|
#251 |
|
Zadomowienie
|
A ja zrobilam w zeszły wtorek zamowienie na beadshopie i na korallo czy jakos tak :/ i z korallo przyszła mi paczka w czwartek z beadshopu do dzis nie ma :|
|
|
|
#252 |
|
Zadomowienie
|
To dziwne, może nie dotarły do nich pieniądze? Ja mam paczuszkę zawsze 2 dni po zamówieniu-dzień od wpłynięcia pieniędzy!
|
|
#253 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#254 |
|
Zadomowienie
|
A ja zrobiłam zamówienie w beadshopie i wczoraj wpłaciłam pieniądze. Teraz czekam na pana listonosza
|
|
#255 |
|
Konto usunięte
|
A ja teraz zamówienie zrobiłam i jutro odbieram
|
|
|
|
|
#256 |
|
Rozeznanie
|
Jestem w gratisowym szoku!!!!!
Właśnie przyszło do mnie zamówienie z beadshopu....Oni są po prostu genialni!! Wszystko idealnie wręcz pasuje mi do zamówienia....no dodali to wszystko jakbym po prostu zapomniała tego zamówić..... A oto i moje gratiski: PS. Pomożecie rozszyfrować z czego są te kosteczki?Bo jakos nie moge do tego dojść
|
|
|
|
|
#258 |
|
Zadomowienie
|
Drogie? Myślę, że na qnszcie ceny sąjeszcze wyższe...ale to już jest indywidualna sprawa
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym tez w beadshopie zamawiala bo maja sliczne niektore rzeczy, ale podobnie jak poprzedniczka sadze ze troszke drozsze, a nie oplaca sie robic zmowienia tylko dla kilku lamworkow jak na przyklad potrzebuje wiekszej ilosci szkla lub krysztalkow :/
|
|
#260 |
|
Zadomowienie
|
ja właśnie odebrałam malutkie zamówienie z beadshopu: jedne lampworki, linka, kuleczki, kółka baza kolczyków 4 cm. i dostałam po parze 3 cm i 2 cm kółek. Co prawda o wartości 2 zł, ale zamówienie miałam za 23 zł (w tym przesyłka).
|
|
|
|
|
#261 |
|
Konto usunięte
|
Dostałam z Beadshopu gratisowo cos ślicznego, na co pożałowałam kasy
A mianowicie agat botswana - śliczny jest Do tego 6 perełek szklanych ciemnozielonych i 6 czarnych i szpilki pozłacane Fotki daję, bez szpilek - wszyscy wiedzą, jak wyglądają Fotki pochodzą ze strony Beadshopu
|
|
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z beadshopu dostałam do zamówienia za 210zł tylko jeden kamień i nic więcej. Przy takim zamówieniu mogli coś więcej dorzucić, bo co ja zrobię z jednym kamieniem. Wprawdzie duży jest, ale i tak. Wartość gratisu 4zł. Żenada. Zazwyczaj wrzucali większy gratis przy takim dużym zamówieniu.
|
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam zamówienie za 40 zł i nic od nich nie dostałam.
|
|
|
#264 |
|
Zadomowienie
|
mi wkoncu wczoraj przyszło zamowienie z beadshopu i dostalam dosc sporo gratisów na zamowienie za 32 zł
6 szklanych zielonych perełek 2 kul posrebrzane w rąby i cos jeszcze tylko nie pamietam ;| LOL ale wszytsko sie przydało
|
|
|
#265 |
|
Zadomowienie
|
pierwsze zdjęcie zamówienie koraliki_od_Basi za 42 zł (bo wtedy przesyłka gratis!)
2 zdjęcie zamówienie u Eltay za około 60 zł wszystko kolorystycznie dopasowane do zamówień
|
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z jednego kamienia mozna zorbi wisior
|
|
|
|
#267 |
|
Zadomowienie
|
Fajne gratiski
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
nikki ja wiem, tylko mi te gratisy tutaj smaczka narobiły potwornego, że dostanę niewiadomoco i jakoś się tak oburzyłam ciutkę.
|
|
|
|
|
#269 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie dostałam zamówienie z qnsztu...oczywiście nic gratiskowego nie dorucili...
Ale za to parę dni temu zamawiałam w Loopiku.pl. Odbierałam osobiście A oto co dostałam: |
|
|
|
|
#270 |
|
Zadomowienie
|
jeju ale ładne Vildi. Czy ten owalny koralik to lampwork?
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.

to może w ich ofercie pojawi się więcej srebrnych półfabrykatów (kuleczki,bigle itp)...

. Chyba zostanę przy allegro