Wszystko o Avonie - Część II - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-29, 09:56   #241
kid
Raczkowanie

GG do kid
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

No, nastolatką to ja już nie jestem , ale ostatnio mam fazę na takie "różowości". Do tej pory omijałam serię CT, bo wydawało mi się, że to takie bubelki dla "młodszych nastolatek". Ale ostatnio siostra kupiła sobie puder z tej serii i była zadowolona, koleżanka używa cieni i bardzo sobie chwali, no, i ten pędzel . Nie wiem, nie wiem, może z 02 coś jednak wezmę z CT .
kid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-29, 10:19   #242
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Cytat:
Napisane przez kid Pokaż wiadomość
No, nastolatką to ja już nie jestem , ale ostatnio mam fazę na takie "różowości". Do tej pory omijałam serię CT, bo wydawało mi się, że to takie bubelki dla "młodszych nastolatek". Ale ostatnio siostra kupiła sobie puder z tej serii i była zadowolona, koleżanka używa cieni i bardzo sobie chwali, no, i ten pędzel . Nie wiem, nie wiem, może z 02 coś jednak wezmę z CT .
z tymi cieniami to jest wielka niewiadoma, albo ktos jest wniebowziety albo psioczą na nie ile wlezie Avon tą serie przeznacza chyba na płytką kieszeń nastolatek chco ten pedzel jest wart wiecej Jezeli chcesz go zamowic to popatrz jaka jest roznica.. w k01 byl bodajze po 13.90 a w k02 juz po 19.90
Stary 2006-12-29, 11:01   #243
tangerynka
Rozeznanie

Ten pędzel jest na prawdę śliczny. Do tego stopnia, że mój pies ukradł go od razu i zaniósł na swoje posłanie
Musiał jej się na prawdę spodobać, bo za zwyczaj nie robi takich rzeczy
tangerynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-29, 11:12   #244
justyna_133
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez *Claire* Pokaż wiadomość
wg.mnie większość avonowskich kremów to zwykłe buble;/ za to moge pochwalić perfumy jedynie,bo dość długo się utrzymują,z kolorówka w avonie tez jest średnio,bardzo nacięłam sie na cieniach colortrend
W kwestii kremów, to też się nie zgodzę. Osobiście kiedyś dopasowałam sobie Solutions z Wit C ale już go wycofali. Prawie każda z moich klientek dobrała sobie jakiś krem i sobie je chwalą.

Cytat:
Napisane przez Aga21Aga Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o kremy, to ja się z tym nie zgodzę. Sama wypróbowałam już wiele, mam też klientki, które stale kupują swoje ulubione kremy i są bardzo zadowolone Ja bardzo chwalę sobie rozświetlającą- koloryzujący krem Solutions, algową emulsję do twarzy Planet SPA ( wycofana), Poranny Blask ( wycofany), długotrwale nawilżający Moiusture 24
też uważam, że Moiusture 24 jest całkiem, całkiem. Za to ten rozświetlająco-koloryzujący jest dla mnie nie najlepszy. Cała twarz po nim mi się świeci.

Cytat:
Napisane przez naataliaa*** Pokaż wiadomość
Według mnie kremy z serii Naturals nie są za dobre.Chyba sie pogorszyły:/moja mam zamówiła sobie taki Miód i Mleko i ogólnie to ten krem się nie nadaje.Ale jeśli chodzi o inne kremy to osobiście używam nawilżajacego kremu na noc i uważam,że jest ok
A moja mam właśnie upodobała sobie miód i mleko oraz serię pomarańczową z Solutions.

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
a tak swoją drogą to się pochwalę, że udało mi się po raz pierwszy w mojej konsultanckiej historii dobić do 30-% opustu!!! i powiem szczerze że nawet jestem zdziwiona że po świętach miałam jeszcze tyle zamówień na 2 termin k01... w brakach mam nadal szminkę UMR Cappuccino... już chyba od 3 katalogów... a pozostałe produkty na szczęście mają przyjść!! nawet te spraye do stóp Rozkosz lata!!
mnie też właśnie przed Świętami udało się dobić do 30%

Cytat:
Napisane przez borOwa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jaka to jest strona z tymi ofertami kosmetyków Avonu ?
Jeśli pytasz o tą ofertę internetową, to jest ona dostępne tylko dla konsultantek po zalogowaniu do strefy
justyna_133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-29, 11:13   #245
monaliza666
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
To je wezme Uwielbiam wszystko co ładnie błyszczy
Pytanie tylko czy wystarczy tych kolczyków dla mnie

No mam nadzieje że i dla mnie wystarczy składam zamówienie 04.01. miałam do tego pierścionek i po codziennym noszeniu i spaniu wnim dopiero po 3 miesiącach zaczoł schodzić kolorek. ale i tak go nosiłam około roku, aż od spodu był cały powiedzmy złoty
Stary 2006-12-29, 11:49   #246
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

czy możecie mi wytłumaczyć parę spraw? Waśnie się zarejestrowałam na stronie bo chciałam z tej oferty może coś zamówić ale jak klikam na oferte specjalną to pisze: Informujemy, że internetowa oferta specjalna będzie niedostępna od kampanii 12/2006 (okręgi prognozujące 13/2006) do kampanii 01/2007 (okręgi prognozujące 2/2007)... Czyli dla mnie ona jest niedostepna? ale dlaczego? i co to znaczy w nawiasach okręgi prognozujące? I czy będzie jeszcze dotępna?
I co to znaczy dzień I, H - czy jakiś inny - to od niego też zależy oferta?
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-29, 11:56   #247
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
czy możecie mi wytłumaczyć parę spraw? Waśnie się zarejestrowałam na stronie bo chciałam z tej oferty może coś zamówić ale jak klikam na oferte specjalną to pisze: Informujemy, że internetowa oferta specjalna będzie niedostępna od kampanii 12/2006 (okręgi prognozujące 13/2006) do kampanii 01/2007 (okręgi prognozujące 2/2007)... Czyli dla mnie ona jest niedostepna? ale dlaczego? i co to znaczy w nawiasach okręgi prognozujące? I czy będzie jeszcze dotępna?
przejrzyj ten wątek kilka stron wcześniej było wszystko dokładnie wytłumaczone jak i co zrobić zeby mieć dostępna ofertę internetową.......
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-29, 11:58   #248
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

ale ja to czytałam...
Stary 2006-12-29, 12:00   #249
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
wystarczy jak wejdziesz w strefe konsultantki/składanie zamówien/katalog02/wpiszesz jakis produkt z tego katalogu klikniesz dodaj/potem dalej/dalej/a jak bedzie podglad zamówienia klikniesz na oferte specjalna i tam ci sie juz pokaze oferta
proszę tu masz jeden z opisów jak to zrobić.....
Stary 2006-12-29, 12:06   #250
Anka :)
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tam sie nie znam za bardzo ale z tego co wiem to wszystko jest ok po prostu do katalogów 12 i 01 nie było oferty internetowej wcale dla okręgów prognozujących były to inne katalogi bo są to okręgi które mają wcześniej katalogi niż inne śmiertelniczki by (?) sprawdzic popyt na produkty z danych katalogów?... nie wiem dokładnie więc wszyystko jest ok a oferte internetowa bedziesz miec do kampanii 02 oferta nie zalezy od dnia...dla wszystkich jest taka sama.. może coś pomogłam...ale nie znam się na tym za bardzo
Stary 2006-12-29, 12:22   #251
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

no i ja też wpadłam na nowy wątek o Avonie

miałam nic nie kupować, a chyba skuszę się na jakieś drobiazgi
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-29, 12:29   #252
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Cytat:
Napisane przez Ulaczek Pokaż wiadomość
proszę tu masz jeden z opisów jak to zrobić.....
robiłam tak ale to samo mi się wyświetla...

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
Ja tam sie nie znam za bardzo ale z tego co wiem to wszystko jest ok po prostu do katalogów 12 i 01 nie było oferty internetowej wcale dla okręgów prognozujących były to inne katalogi bo są to okręgi które mają wcześniej katalogi niż inne śmiertelniczki by (?) sprawdzic popyt na produkty z danych katalogów?... nie wiem dokładnie więc wszyystko jest ok a oferte internetowa bedziesz miec do kampanii 02 oferta nie zalezy od dnia...dla wszystkich jest taka sama.. może coś pomogłam...ale nie znam się na tym za bardzo
troche chaotycznie napisałaś a ja dopiero dzisiaj się zetknełam z - np okręgami prognozującymi. Czyli tak jak napisła Hosenka na tydzień, półtora przed zamówieniem z tego katalogu bedzie ta oferta w necie u mnie? Pytałam się mamy - mam dzień S, zamówinie dopiero 16.I.
Stary 2006-12-29, 12:34   #253
asia_z
Zakorzenienie

dzień S ?? dni są od A do J....
ja złożyłam dzisiaj zamówienie na 2 termin K01 mam co prawda jeszcze czas do 3.01 , ale już wiem że nikt nie zamówi, bo wszyscy uważają ten katalog za beznadziejny dla siebie biorę 2 opakowanie już scrubu z orzechem i cukrem no i zamównienie mam na ok 200 zł, + do tego braki jeszcze dojdą, więc akurat
Stary 2006-12-29, 12:40   #254
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość

szampon przeciwłupieżowy jest skuteczny - to zdanie mojego męża...
dzięki za opinie

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-29, 12:50   #255
taka jedna
Zakorzenienie

Bałam się że nie przekroczę progu 650zł w katalogu 01 a udało mi się po obóch kampaniach chyba nawet 700 przekroczyć
I zaliczę 6. próg TPS
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-29, 12:56   #256
Waniencja
Raczkowanie

Witam Się naczytałam o Sand Shine,a taka napalona na niego jestem. Teraz to już nie wiem jaki wziąć - zależy mi na efekcie cielistych ust,taki ch błyyyszczących Który z Glazewearów byście polecały? A może jednak są wśród nas takie, którym sand shine się spodobał ...
Stary 2006-12-29, 12:58   #257
Anka :)
Wtajemniczenie

Cytat:

troche chaotycznie napisałaś a ja dopiero dzisiaj się zetknełam z - np okręgami prognozującymi. Czyli tak jak napisła Hosenka na tydzień, półtora przed zamówieniem z tego katalogu bedzie ta oferta w necie u mnie? Pytałam się mamy - mam dzień S, zamówinie dopiero 16.I.
skoro Hosenka tak napisała to pewnie tak...ja nie jestem konsultantką więc wiesz... a to że chaotycznie to przepraszam... sama dokładnie nie wiem wszystkiego a chciałam jakoś pomóc... mysle ze okręgi trendujące to okręgi które wyznaczono po to by sprawdzały jak duży jest popyt na produkty z danych katalogów przez to że konsultantki w tych okręgach zamawiają z katalogu następnego do którego pozostale okręgi nie mają jeszcze dostępu... czyli jak ty zamawiasz np. z katalogu 01 to one w tym czsie mają już zamówienia z 02 wyjaśnilam troszke lepiej ?
Stary 2006-12-29, 13:11   #258
taka jedna
Zakorzenienie

Wczoraj składałam zamówienie na drugi termin k01. W Dane Finansowe mam wystawioną fakturę, kwotę faktury, ale nie ma nr i nie można zrobić podglądu faktury
EDIT: już jest, w brakach ciągle elegancka paletka cieni :[ i scrub z oliwka
Dezodorant pros sport alternatywny zielony i przyjdzie atomizer
Stary 2006-12-29, 13:31   #259
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
i przyjdzie atomizer
WoW jestem pod wieeeelkim wrażeniem

Anka - dobrze wyjaśniłaś, przynajmniej ja wszyściutko rozumiem

A z tym wyświetlaniem się oferty specjalnej to różnie bywa... ja raz weszłam na stronkę Avonu i jak kliknęłam na ofertę specjalną to od razu mi się wyświetliła...
a jak za chwilkę chciałam mamie coś pokazać, to już jej nie było i było napisane, że jest niedostępna do k01

Dużo z Was chce zamówić wodę Pur Blanca?
Jestem ciekawa czy dla mnie wystarczy

I jeszcze jedno pytanie...
Jestem dzień J, regularne drugie zamówienie z k01 mam chyba na początek stycznia...
Ale na stronce netowej, jak wejdę w zamówienia, to wyświetla mi się możlwiość zamówienia netowego i z katalogu 01 i z k02. Czyli moge już złożyć zamówienie z k02 na dostawę do COKu?
Stary 2006-12-29, 13:39   #260
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
WoW jestem pod wieeeelkim wrażeniem
Też byłam w szoku że je w końcu znów zaczęli produkować (już zaraz na początku jak wprowadzili ofertę logo dostałam 2 razy atomizer) i teraz dostane już trzeci
A eleganckie paletki cieni to nie wiem czy w ogóle zaczęli produkować... w Katalogu 03 chyba ogólnie już ją wycofują i pewnie mi napiszą produkcja zakończona i tyle ją moje dwie klientki zobaczą
Stary 2006-12-29, 13:47   #261
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
Też byłam w szoku że je w końcu znów zaczęli produkować (już zaraz na początku jak wprowadzili ofertę logo dostałam 2 razy atomizer) i teraz dostane już trzeci
A eleganckie paletki cieni to nie wiem czy w ogóle zaczęli produkować... w Katalogu 03 chyba ogólnie już ją wycofują i pewnie mi napiszą produkcja zakończona i tyle ją moje dwie klientki zobaczą
co do atomizerów to jak zamawiałam to pisali że dopiero w połowie stycznia będą i zeby wtedy zamawiać, przyszly mi wizytowniki - które też były w brakach i też napisane ze będą dostepne w połowie stycznia a tu proszę przed swiętami jeszcze dotarły

a co do tych paletek to fakt w kat 03 je wycofują - za każdym razem piszę do nich meila i ciągle piszą że produkt znajduje sie w magazynach ale ciagle spływają zamówienia i nie gwarantują ze je dostanę - juz jestem przygotowana że nic z nich nie będzie......ehhh
Stary 2006-12-29, 13:48   #262
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

dzięki anka, widzisz, tyle konsultantek i zadna nie odpowiedziała mi a ty jedna
Stary 2006-12-29, 13:54   #263
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
dzięki za opinie
A mojemu TŻ nie podpasował wcale najbardziej lubił starą wersję jeszcze wtych granatowych kancistaych buteleczkach (keep Clear- czy jakoś tak) ale na mikolajki kupilam mu kuracje dotleniajaca AT i po 3 użyciu lupiez zniknął a TŻ ma dośc uporczywy i powracający łupież i męczy go już z 10 lat ponad Zobaczymy jak bedzie dalej
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-12-29, 14:20   #264
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
hahaha chyba coś przekręciłaś
nie ma dnia S dni wysyłkowe są tylko, jak napisała asia _z od A do J

jeśli nie wiesz jaki masz dzień wysyłkowy to sprawdź sobie na fakturze albo w strefie konsultantki w historii zamówień albo w danych finansowych - nie pamiętam dokładnie gdzie to jest napisane
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-29, 14:23   #265
monaliza666
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
ja złożyłam dzisiaj zamówienie na 2 termin K01 mam co prawda jeszcze czas do 3.01 , ale już wiem że nikt nie zamówi, bo wszyscy uważają ten katalog za beznadziejny dla siebie biorę 2 opakowanie już scrubu z orzechem i cukrem no i zamównienie mam na ok 200 zł, + do tego braki jeszcze dojdą, więc akurat

ale wiesz ze braki nie sa wliczane do sumy zamowienia, zostały już wliczone w poprzednim zamowieniu. teraz jak byś miała zamówienie na 200zł a braki z poprzedniego katalogu np.300zl co daje ci sume 500zl to i tak twoj opust to 20% a te 300zł będzie zanatowane na FA jako ten poprzedni katalog z poprzednim opustem. jak by ci tu zobrazowac to gdyby twoje braki z poprzedniego katalogu były np na 50zl a opust z poprzedniego to 15% to na 200zl masz zniżkę 20% a na te braki za 50zł - 15% zniżki.
Więc nie masz co patrzec, że miałaś braki chyba że patrzysz z tej strony ile bedzie kasy dla ciebie
Stary 2006-12-29, 14:26   #266
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość

Dużo z Was chce zamówić wodę Pur Blanca?
Jestem ciekawa czy dla mnie wystarczy
mhm...ja mam już dwa zamówienia na nią
Stary 2006-12-29, 14:34   #267
monaliza666
Raczkowanie

Cytat:
Wczoraj składałam zamówienie na drugi termin k01. W Dane Finansowe mam wystawioną fakturę, kwotę faktury, ale nie ma nr i nie można zrobić podglądu faktury
EDIT: już jest, w brakach ciągle elegancka paletka cieni :[ i scrub z oliwka
Dezodorant pros sport alternatywny zielony i przyjdzie atomizer
dostałam wczoraj paczke i przyszla mi ta elegancka paleta cieni
Stary 2006-12-29, 14:35   #268
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
mhm...ja mam już dwa zamówienia na nią
a ja chyba z 5 na tą pur blancę - o matko cos czuję że nie dostanę.....
Stary 2006-12-29, 15:00   #269
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez Ulaczek Pokaż wiadomość
a ja chyba z 5 na tą pur blancę - o matko cos czuję że nie dostanę.....
o sporo, ja jestem dzień D, na razie tylko ofertę internetową widział mój TŻ i moja mama i TŻ bierze tą pur blankę dla swojej mamy na urodziny a moja mama dla siebie
a oferty jeszcze nie widziały ciocie i babcia, więc jak one będą chętne to też będę miała 5 flakoników do zamówienia...ciekawe czy przyjdą
Stary 2006-12-29, 15:01   #270
naataliaa***
Raczkowanie

No mnie sie tez wydawalo,ze braki nie wchodza do upustu,ale patrząc na moją ostatnią fakturę to mi weszlyMialam zamowienie na 370zl a to przeciez upust 20% prawda?A mimo wszystko mialam policzony upust 25% bo w brakow bylo na tyle,ze sie ponad 600zl uzbierało...A może ktos się tam pomylił przy naliczaniu tego wszystkiego??Bo nie za bardzo to rosumiem:/ W każdym razie z przyznanego opustu sie ciesze

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości