|
|
#241 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny młode październik 2007
Cytat:
|
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj TŻ sie smieje ze mnie ze jestem konsultantka wizazu mowie mu ze tak sie to nie nazywa a on dalej swoje. Czesto sie smieje ze mnie ze ino oczy otworze to juz na wizaz lece hehe ze sie uzaleznilam ale ogolnie chwali to forum ze tak sobie doradzamy wygadamy sie i w ogole
|
|
|
#243 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny z sentymentem przejrzałam Wasz wątek aż się łezka w oku kręci
przypomniałam sobie własne emocje w tym przedślubnym okresie i wątek w którym wtedy brałam udział, ja też jestem październikową panną młodą tyle że z 21.10.2006 - pogodę mieliśmy piękną, czego Wam też życzę a dzięki wizażowi wszystko wypadło perfekcyjnie co z pewnością będzie miało miejsce i w waszym wypadku. Powodzenia!!!!
|
|
|
|
|
#244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mamy nadzieję, ze i w tym roku październik będzie piekny jeśli chodzi o pogodę, bo o przeżycia to na pewno
|
|
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje ze pogoda rowniez i mnie dopisze PS zapowiadaja snieg <jupi>
|
|
|
#246 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bunny mysle ze sie uda. Ksiadz w mojej parafi powiedzial ze jak młody wróci z poligonu to zrobimy przyspieszone nauki takie jedno duże spotkanie. Juz sie nie moge doczekac śłubu ![]() Dziewczynki a jak u Was z Panieńskim? Robicie? Same czy zostawiacie tą przyjemność przyjaciółce??
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do panienskiego to robimy tak ze w trojke lub czworke (sa to moje najlepsze przyjaciolki) jedziemy w gory do Zakopca lub Krynicy na 2 lub 3 dni w tym czasie zrobimy sobie seanse babskie gadanie salon masazu maseczek peelingow itd itp winko grzane i opowiesci do rana a w dzien sauna solarium i spacery po gorach w tym czasie moj TŻ bedzie mial organizowane przez braci pobyt na quadach lub na paint ball'a pojada potem ognisko oni maja jedno dniowy wypad lub dwu dniowy. Zadnych lasek rozbieranych a u nas zadnych oblesnych gosci blehhh. Co wy na taki pomysl?
|
|
|
#249 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A u nas ani panieńskiego ani kawalerskiego nie będzie, koledzy TZ są bardzo zawiedzeni ![]() Ja też czekam już tego Dnia
|
|
|
#250 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tez ślubuje 20-tego ) A co do panieńskiego to super super. Mi sie też nie podoba jak jakiś striptizer tyłkiem kręci przed młodą blehh wiec u mnie tez bedzie raczej spokojnie. Tyle ze ja nie robie tylko moje przyjaciółki sie ugadały ze mam mieć panieński i koniec bo ja to tak nie za bardzo mam ochotę. No ale trzeba też zwrócić uwage że ja nie jestem normalna panna młoda jak przystało . Jestem w 5 miesiącu ciąży i to wyjaśnia czemu na wiele żeczy i zabaw nie mam jakoś ochoty.:P
|
|
|
#251 |
|
Zadomowienie
|
SoNeRa bardzo mi też bardzo podoba się pomysł na Twój "wieczór panieński"
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#252 |
|
Przyczajenie
|
A ja jestem załamana. Mój mi dzisiaj oznajmił, że ma wątpliwości czy chce tego ślubu, bo nie wiw czy wytrzymamy ze sobą. a tak a'propos to już tak wytrzymujemy ze sobą 5 lat, ale dopiero niecałe 2 miesiące przed ślubem ma on dylemat co zrobić: czy wziąc ten ślub czy sie rozstać. Tyle kasy już włożyliśmy w to wszystko a teraz nie wiem czy ślub w ogole sie odbędzie.
|
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Moj wieczor panienski tez organizuja mi przyjaciolki ale sie wygadaly bo to wyjazd na 2 lub 3 dni i musze wczesniej sobie zorganizowac wolne te dni
|
|
#254 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie za ciekawa sytuacja. Powinnas z nim szczerze porozmawiac, bo przeciez to decyzja na cale zycie, skoro bierze sie slub koscielny, ale jesli nadal bedzie mial watpliwosci, zastanow sie czy warto wchodzic w ten zwiazek, nie patrz na kase, najwazniejsza jest Twoja przyszlosc. Porozmawiaj z nim i pamietaj nic nie dzieje sie bez przyczyny
|
|
|
#255 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam swój wielki dziń 6-tego
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 |
|
Zadomowienie
|
Panny młode październik 2007
Mój TŻ ubrany w komplecie
Mi brakuje tylko bolerka i jakiejś ozdoby na włosy- zdecyduję po próbnym czesaniu.Dziś była pierwsza spowiedź przedślubna. Kwiaty zamówione Zaproszenia rozdane.Jeszce napoje i słodycze. Owoce 2 dni przed ślubem. Do załatwienia jeszcze tysiąc jeden drobiazgów typu: winietki poduszka na obrączki balony do dekoracji sali dekoracja kościoła zawieszki na wódkę zawiadomienia do pracy wycieczka do USC ![]() Aha, a pogodą postanowiłam się nie przejmować. Co ma być to będzie
Pozdrawiam, Ewcia Nasza córcia jest już z nami. Dagusia- 23.09.2010r. Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-09-08 o 19:35 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#257 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
marzena_ber - sama zobaczysz, jeszcze się wszystko ułoży i mam tylko nadzieję, że będziesz szczęsliwa !!!! Tego Ci życzę z całego serca. |
|
|
|
|
|
#258 |
|
Przyczajenie
|
Wielkie dzięki za pocieszenie drogie koleżanki. Dzisiaj mamy poważnie porozmawiać. On zapewnia,że mnie kocha ale nie wie czy wytrzymamy ze sobą po ślubie. oim zdaniem już tak długo jesteśmy ze sobą, że naprawdę już nic nie jest nam obce, kłótnie też, więc tym bardziej po ślubie, kiedy będzie łączyło nas tak wiele. W poniedziałek napiszę Wam jak to wszystko się skończyło. Mam jednak nadzieję, że nie będę musiała wszystkiego odwoływać. Pozdrawiam!!
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w sumie sadzę, że nie ma nic gorszego na ślubie niż deszcz, bo wszystko przemoknie, fryzura się zepsuje, goście będą marudzić, że ich kreacje są mokre i takie tam... a jak jest śnieg to przynajmniej tylko przymrozi wszystkim uszy ![]() tylko kurcze ja chciałam zrobić ładną sesję w parku, z kolorowymi liśćmi no ale może akurat będzie fajniezazdroszczę ci SoNeRa tego Egiptu, zawsze o tym marzyłam ale niestety my wybierzemy się tylko w góry, bo zbieramy na remoncik naszego mieszkankamarzena_ber mam nadzieję, że wszystko się u ciebie dobrze ułoży i będziesz szczęśliwa |
|
|
|
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale prawda jest taka ze nie wazne czy do Egiptu czy w Gory wazne ze RAZEM ze juz jako MALZENSTWO nie wazne gdzie wazne z kim ![]() PS zrobcie remont a potem zbierajcie na ten Egipt, marzenia warto realizowac. Ja mam zamiar zbierac potem na wycieczke do Chin lub Japoni marzena_ber trzymam kciuki na pewno sie wszystko ulozy DZIEWCZYNY jeszcze jutro jedno zaproszenie i wszystkie rozdane jupi!!!
|
|
|
#261 |
|
Raczkowanie
|
znalazłam kolejne piękne piosenki
Richard Marks – right here waiting for you Bryan Adams - Heaven a będziecie miały torebkę? przyznam, ze ostatnio się zastanawiam, bo nie chce zbytnio nic mieć w rękach poza bukietem... ale gdzie wsadzić jakieś potrzebne drobiazgi, jak np chusteczki, które z pewnością sie przydadzą bo będę ryczała jak bóbr ![]() a może po prostu skorzystać z kieszeni tż
|
|
|
|
|
#262 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzę, że robi się coraz bardziej gorąco!!
![]() Ja podobnie jak Nikula, jestem zeszłoroczna panną młodą a obecnie już październikową żonką ![]() Trzymam za was kciuki, żeby wszystko się udało. A jeżeli chodzi o deszcz - to podobno błogosławieństwo od Boga!! ![]() SoNeRa, gdzie robicie wesele?? My mieliśmy nasze w Bombay'u. |
|
|
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#264 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gosiek od tego jest świadkowa ona powinna mieć torebke i tam wszelkie niezbędne dla Panny Młodej drobiazgi. Panna Młoda nie powinna mieć w ręku nic innego poza bukietem . Buziaki
|
|
|
#265 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zapewne ja obdaruje moją siostrzyczkę jakąś ogromniastą torebką z przyborami pierwszej pomocy dla mnie , bo świadkową jest siostra tż, a świadkiem mój brat - no ale brata z torebką sobie nie wyobrażam z tych pilnych spraw organizacyjnych został nam jeszcze transport dla gości... ale póki co ciężko mi znaleźć jakąś fajną firmę transportową ![]() no i muszę znaleźć jakiegoś nauczyciela tańca, który dałby nam z 2 lekcje i wymyślił układ na pierwszy taniec... ciekawe jak ja tam zaciągne tż ![]() Dzięki tarasia za słowa otuchy, mam nadzieję że u nas też będzie pięknie |
|
|
|
|
|
#266 |
|
Przyczajenie
|
Ja też nie bedę miała torebki, a wszystkie potrzebne rzeczy będzie trzymała moja świadkowa (moja siostra). Już ostrzegałam ją, że jest jej potrzebna duuża torebka
![]() A dziś już wręczyliśmy ostatnie zaproszenie
|
|
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wypada zeby panna mloda z torebka szla - jak tele tubis hehe daj wszystko swiadkowej ona jakby co to uzyczy Ci chusteczki ja nie bede miala nic poza bukietem ale mysle zeby dac mamie jakas duza torebke coby pomiescila wszystkie moje szpeje ![]() PS dziewczyny zaproszenia rozdane uff!!!
|
|
|
#268 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[quote=gosiek82;5228091] a będziecie miały torebkę? przyznam, ze ostatnio się zastanawiam, bo nie chce zbytnio nic mieć w rękach poza bukietem... ale gdzie wsadzić jakieś potrzebne drobiazgi, jak np chusteczki, które z pewnością sie przydadzą bo będę ryczała jak bóbr /quote]Ja nie bede trzymala w rece torebki, podobnie jak SoNeRa dam swojej Mamie torebke, gdzie bede miala potrzebne drobiazgi, a chusteczke poprosze zeby TZ mial w kieszeni. A nam zostało rozdać trzy zaproszenia, gdyby nie fakt, ze dopraszamy gosci bylyby juz dawno wszystkie rozdane, ale te trzy to na pewno w tym tygodniu. Poza tym w tym tygodniu musze juz umowic sie z kosmetyczka, wizazystka i fryzjerka na zrobienie kolorku, oraz dzis ide pierwszy raz na solarium, a juz za tydzien pierwsza przymiarka sukni Powoli juz jakos to wszystko wyglada
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie zalamalam powyskakiwaly mi jakies drobne krostki i pryszcze na calej twarzy zawsze mialam problemy z cera ale juz od jakiegos czasu ejst ok od czasu do czasu wyskoczy jakis pryszcz ale teraz masakra nie wiem czemu moze to przed okresem albo przez to zezmienilam kosmetyki doslownie wszystko krem tonik zel do mycia twarzy i moze skora tak zareagowala dodam ze juz uzywam tego wszystkiego miesiac i dopiero od tygodnia zauwazylam takie wypryski co to moze byc ?
|
|
#270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.

przypomniałam sobie własne emocje w tym przedślubnym okresie i wątek w którym wtedy brałam udział, ja też jestem październikową panną młodą tyle że z 21.10.2006 - pogodę mieliśmy piękną, czego Wam też życzę a dzięki wizażowi wszystko wypadło perfekcyjnie co z pewnością będzie miało miejsce i w waszym wypadku. Powodzenia!!!!

ale niestety my wybierzemy się tylko w góry, bo zbieramy na remoncik naszego mieszkanka