![]() |
#241 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak ogólnie - to fajna kolekcja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do octu to tonik odlewam w plastikowa buteleczke(po jakims tam toniku) i trzymam przez tydzien w lodowce(podobno raczej nie mozna trzymac dluzej-nie pamietam dokladnie tydzien czy dwa tygodnie ale ja trzymam tydzien)-tonik oczyszcza twarz i wygladza-moze troche tez rozjasnia-ja nie stosowalam go dlugo bo zrobilam chyba za mocne stezenie i zaczal mnie podrazniac i lekko wysuszac-musze chyba zmienic stezenie na mniejsze-mam skore wrazliwa i sucha.Nakladalam go co trzy dni wieczorem-nakladam normalnie wacikiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zadomowienie
|
U mnie na razie lista (pewnie średnio kompletna, bo z pamięci)- potem mam nadzieje fotki tez bedą
Kremy i serumy do twarzy: - Avene Cicalfate - Lancome Pure Focus - serum z wit. C (mazidlowe) - serum z kwasem hialuronowym i olejem z dzikiej róży (mazidlowe) - Biotherm Biopur nawilzająco-matujący - LRP Hydraphase Legere - SVR Xerial 5 - Estee Lauder Clear Difference Advanced Oil-Control Hydrator - Bioderma AKN - Lumene Vitamin+ Vita Nectar Toniki (mazidlowe): - z kwasem migdalowym - z BHA - z octem jablkowym - hydrolat różany - hydrolat oczarowy - hydrolat cytrynowy - hydrolat neroli Demakijaż: - LRP Toleriane - Lancome Bi-facil - micel Bioderma Sebium Oleje do twarzy: - z czarnej porzeczki - z ogórecznika - z orzechów wloskich - geranium - ylang ylang - szalwiowy - cytrynowy - Decleor Ylang Ylang - oliwka Hipp Peelingi: - do twarzy - Lancome Exfoliance Controle - do ciala - Loreal Exfotonic - do rąk - Alessandro Magic Manicure - do stóp - Sally Hansen Pedicure in a Minute Balsamy do ciala: - maslo Body Shop Papaya - maslo Freemann brzoskwinia i gruszka - Pupa Miss Milkie waniliowa - maslo Farmona pomarancza i wanilia Maseczki: - LRP Hydraphase - Soraya wygladzajaca na noc - Irena Eris peel off - Efektima cynamonowa/arbuzowa - Ava pomidorowa - Guerlain Issima nawilzajaca - Lumene nawilżająca - Argiletz zielona glinka - Nivea Visage pomarańczowa Balsamy do ust: - Carmex - Lotta Luv Dairy Queen czekoladowy - Lush czekoladowy - maslo karite Kremy do rąk: - Sally Hansen Antyperspirant: - SVR Spirial Szampony do wlosów: - Matrix Amplify - Loreal Proffesional Volume Extreme - Schauma pomaranczowa Edytowane przez Maggie-79 Czas edycji: 2007-01-13 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Maggie-79 jak stosujesz te oleje do twarzy? Pod krem czy indywidualnie? I co one robią
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
- z czarnej porzeczki - z ogórecznika - z orzechów wloskich z pozostalych robie rozne mieszanki na jakims oleju bazowym porzeczkowy nawilza, wygladza ogórecznik działa regenerująco i odmładzająco, poprawia elastyczność skóry z orzechow wloskich działa przeciwzapalnie, normalizująco, kojąco - od niedawna moj faworyt ![]() a krem Lumene bardzo lubilam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zadomowienie
|
No dobra, to i ja wypisze co mam (a jednoczesnie sama siebie podsumuje):
kremy do twarzy: - Hydraphase (LRP) - Hydraphase XL (LRP) - Effaclare K (LRP) płyn do mycia twarzy: - Physiogel cleanser (Stiefel) Żel pod prysznic: - Palmolive z algami - zel ujeredniajacy (ten masujący nivea) Balsam do ciała: - Garnier nawilżający Szampon: - szampon Physiogel (Stiefel) Maski do wlosow: - Wax Inne: - zel na naczyka do nog (Ziaja) - krem Dove na szorstkie łokcie i kolana i do rąk - płyn do demakijażu oczu (L'oreal) - Lactacyd Femina - dezodorant (Nivea) I to chyba wszystko ![]()
Wymiana Edytowane przez connie Czas edycji: 2007-01-14 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a coś do stóp?? maseczki,peelingi do twarzy, kremy pod oczy, na noc?? ![]()
![]() |
#255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na zielono - to co mi doszło ![]() na czerwono - to co mi się skończyło, lub dodałam do kramiku
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-01-14 o 15:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zresztą na Biochemii są same mega-sympatyczne dziewczyny i chętnie odpowiadają na laickie (jak moje na początku ![]() ![]() ![]() Daleko mi do wiedzy Dziewczyn, ale jakbym mogla jakos pomoc na początek, slużę chętnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
BAN stały
|
No to teraz ja wypiszę co mam. Ogólnie nie używam jakiś super drogich kosmetyków i jak już raz jakiś produkt okaże się dla mnie dobry, to najprawdopodobniej zostanie z mną na długo
![]() Szampony: - Timotei - Witalność - Ekstrakt z czereśni & bawełny - Timotei - Nawilża - Mleczko migdałowe & wanilia - Marion - Maribell perfecta - do włosów rozjaśnionych, siwych i blond - Royal Placenta - Joniline - przeciwko wypadaniu włosów Odżywki: - Timotei - Ochrona - Ekstrakt z czereśni & bawełny - do spłukania - Pantente Pro - V - lśniący kolor - bez spłukiwania Produkty do modelowania włosów: - Taft Complete - lakier (beżowe opakowanie, nowa seria) - Taft Complete - pianka (beżowe opakowanie, chroni podczas suszenia) - Avon Advance Techniques - płynny wosk w sprayu Oczyszczanie twarzy: - Dermoklar - Blau Farma - emulsja do mycia twarzy, neutralna - Avon Clearskin - peeling głęboko oczyszczający Maseczki: - Avon Naturals - Peel off - drzewo herbaciane & grejpfrut - Avon Basics - błyskawiczna maseczka na 3 minuty Kremy do twarzy: - Barwa - Siarkowa Moc - antybakteryjny i matujący - Avon Naturals - aloes i awokado - intensywnie nawilżający - Dove Intensive Cream - kremowy Krem pod oczy: - Estee Lauder - Resillience Lift Extreme - liftingujący Żel pod prysznic: - Soraya - family fresh - o zapachu róży - Timotei cream gel - zielona herbata & kwiat lotosu Balsamy do ciała: - Avon Naturals - kokos & papaja - Avon Care - ujędrnający - Shelly - Hand & Body Lotion - masło kokosowe - Garnier - skóra muśnięta słońcem - Avon - krem do ciała perfumowany - Little Black Dress Pelling do ciała: - Avon Solutions - Smooth Surface - z granatem Kremy antycellulitowe: - Avon Solutions - Cellu Sculpt - wyszczuplający - Eveline 3 D Slim Extreme - wyszczuplająco - ujędrniający Kremy do rąk: - Oriflame - Hand & Nail Cream - Marks & Spencer - Royal Jelly - miodowo - witaminowy Do stóp: - Oriflame - Antiperspirant Foot Cream - krem - Avon Foot Works - Rozkosz Lata - chłodzący spray cytrusowy To chyba w miarę wszystko. Wcieram, wklepuję, wpsikuję ![]() ![]() A i na czerwono oznaczyłam kosmetyki, które według mnie są rewelacyjne i najbardziej jestem z nich zadowolona! |
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Do stóp też używam tego Dove lub balsamu. Pod oczy używam tego co do twarzy (nie podrażnia, jest delikatny). Peelingu do twarzy nie używam, effaclar K wystarcza ![]() ![]() ![]()
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
zgadam sie z toba
![]()
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#262 |
Konto usunięte
|
Zamieszczam swoje zbiory. Wiem, wiem, dużo, ale już się ograniczyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny zbiory macie oszalamiajace ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie wygląda na tej fotce ![]()
![]() |
#265 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pare pytań: 1. z Body Shopu to seria passiflora?? jak sie spisuje?? do jakiego rodzaju skóry jest? 2. żel Miraculum - nie wysusza skóry? jestes zadowolona z niego? 3. nowy krem do rak AA - jak sie spisuje? chyba tyle pytań ![]()
![]() |
#267 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Walcz, walcz - mnie duże ilości kosmetyków przerażają, dlatego jestem bardzo zadowolona z rozmiaru mojej pielęgnacyjnej mini - kolekcji. Ja też miewałam dużo, może nie tak dużo jak ty, ale zawsze sprawiało mi to kłopot przy wyjazdach - co zabrać? Zwykle zabierałam wszystko ![]() Został mi z tamtych czasów pokaźny kuferek podróżny, w którym to co posiadam dziś ledwie zakryłoby dno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Super to zdjęcie przedstawiające całość zbiorów ![]() Edytowane przez ancia19 Czas edycji: 2007-01-14 o 18:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zadomowienie
|
acha i moje ostatnie zakupki - 2 rzeczy, które od dawna chciałam kupić
![]() Edytowane przez ancia19 Czas edycji: 2007-01-14 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.