![]() |
#241 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkie przyszłe i byłe kursantki. Zostałam zmuszona przez męża
![]() Ale zupełnie nie wiem do jakiej szkoły się zapisać. Jestem z Wesołej ale mogę dojechać wszędzie byle wykłady były w godzinach rannych lub dopołudniowych,. Mój typ to OSK BARTEK z Odlewniczej ale są póżno wykłady niestety.Polecicie jakąś szkołę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zadomowienie
|
Dot.: WARSZAWA - szkoły jazdy, instruktorzy - wątek zbiorczy
poszukuję dobrego instruktora ze szkoły jazdy umiejscowionej najlepiej na Ochocie bądź w centrum
![]() po przeczytaniu opinii zamieszczonych na kilku forach mam kompletny mętlik w głowie i nie wiem, gdzie tu się zapisać, a obiecałam TŻ, że zrobię to w najbliższym czasie ![]() czy możecie mi pomóc? ![]() będę wdzięczna za namiary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Przyczajenie
|
Warszawa-Międzylesie : Polecam Happydrive! z całego serca. robiłam prawko z konieczności, a instruktorzy mnie bardzo zachęcili i zmienili moje nastawienie do jazdy samochodem. Zdałam za drugim razem, a przed kursem to nigdy nawet nie siedzialam za kierownica, więc myślę, że dobry wynik. Ale to zasługa chłopaków z happydrive.
Teoria bardzo ciekawie i konkretnie przeprowadzona, a co do jazd, to bardzo profesjnalnie, w miłej atmosferze, cierpliwi i wyrozumiali instruktorzy prowadzili jazdy na wysokim poziomie. Aż mi szkoda, że już nie wsiądę więcej do "L"-ki ;p www.happydrive.pl serdecznie polecam. i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja z Remusa jestem zadowolona. W środę zdałam egzamin za pierwszym podejściem. Co do teorii to bezboleśnie w tydzień, potem jazdy. Ciekawe rozwiązanie, bo nie zapisujesz się na lekcje z konkretnym instruktorem tylko na pasujące ci godziny. Oczywiście możesz powiedzieć, że któryś instruktor ci nie pasuje i wolałabyś nie jeździć z nim więcej. Minusem jest na pewno plac gdzie ćwiczysz łuk i górkę. Jedziesz wtedy na Łopuszańską a niestety popołudniami często są tam korki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Przyczajenie
|
![]()
:/
Edytowane przez inkawaii Czas edycji: 2010-12-11 o 18:12 Powód: bo to już nic nie zmieni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ANI RAZU NIE PODNOSIŁAM MASKI SAMOCHODU, ANI RAZU NIE SPRAWDZAŁAM ŚWIATEŁ. Nauka parkowania zaczęła się na przedostatniej godzinie. Wszystkiego uczyłam się z filmików na YouTube. Nauka w nerwowej atmosferze, z wrzaskiem. Poza tym trudno się skupić, kiedy instruktor ma za długie ręce i co innego w głowie. Myślałam, że jestem jakaś przewrażliwiona, albo nie nadaję się na kierowcę. W oczekiwaniu na egzamin dokupiłam jazdy z doszkalanie.pl. Okazało się, że jestem dobrym kierowcą. Nauczyli mnie parkować nawet podczas ostatnich śnieżyc. Oblany egzamin na praktycznym - złe wskazanie max poziomu oleju silnikowego. Edytowane przez mig25 Czas edycji: 2010-12-14 o 17:22 Powód: literówki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bo ja rozumiem, ze nie każdy kursant musi wiedzieć, co jest wymagane na egzaminie, ale można łatwo to doczytać, chociazby w internecie. I skoro nie ćwiczycie rzeczy wymaganych na egzaminie, to czemu się o nie nie upomnicie, tylko siedzicie jak trusie? Nie wyobrażam sobie również tego, zeby instruktor by na mnie krzyczał, albo zeby miał "za długie ręce" albo by mnie wyzywał od łamag - tylko skontaktowałabym się z właścicielem, narobila rabanu... no nie wiem! Przecież kursy są dla Was a nie dla instruktorów, by mieli się na kimś wyżyc......... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
Dziewczyny, a zdawała któraś w Euroszkole? Myślałam, żeby się do nich zapisać, bo mam blisko i teraz jest promocja, ale nie za bardzo mogę znaleźć jakieś opinie o nich. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
Sama sobie się dziwię, że na to pozwoliłam. Zresztą dopóki nie wzięłam godzin w innej szkole, myślałam, że może to coś ze mną jest nie tak.
Ze swojej strony mogę polecić www.doszkalanie.pl i Experta - u nich się doszkalałam. Uczą wielu rzeczy, na które rzadko instruktorzy zwracają uwagę (bo są /teoretycznie/ nieobowiązkowe na egzaminie na kategorię B) np. hamowanie awaryjne. A to było moje pierwsze zadanie po wyjeździe na miasto. Polecam stronę: http://www.osk.org.pl/Article32.phtml Edytowane przez mig25 Czas edycji: 2011-01-17 o 12:08 Powód: dodatkowe info :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Witam wszystkie przyszłe i teraźniejsze kursantki. Otóż po długich szukaniach znalazłam szkołę AUTO-KADET na Jasnej w warszawie i cudownego instruktora który wyuczył mnie wszystkiego począwszy perfekcji omawiania światel kończąc na super jeżdzie po mieście . Zdałam dzisiaj za 2 razem ale pierwszy był tylko z powodu moich słabych nerwów. Egzamin był na Bemowie i trafi.ł mi się super egzaminator że egzamin będę pamiętać baaaardzo miło do końca życia. jeżeli macie problemy z jazdą i zdaniem egzaminów to zapraszam na priv gdzie podam namiary na mojego cudo instruktora. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Przyczajenie
|
Polecam Pana Leszka, jeździłam w kilkunastoma instruktorami i po pierwszej jeździe z nim wiedziałam, że jeżeli on nie nauczy mnie jeździć to nikomu się nie uda
![]() Dodatkowo ma konkurencyjne stawki. Mogę podać numer telefonu na maila. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Rozumiem Cię bo przypuszczam że wiem z kim jeździłaś ale POWINNAŚ zadzwonić do biura, i POWIEDZIEĆ że chcesz jeździć z p. Krzysztofem. Czy to tak trudno zwrócić uwagę instruktorowi?? ON ma obowiązek Cię uczyć! I nie rozumiem takiego tłumaczenia że ani razu nie zaglądałaś pod maskę… zabronił ktoś o to spytać? Chyba każdy zapisując się na kurs w miarę ogarnia co ma się nauczyć, na pierwszej lepszej stronie WORDu są napisane wymagania, patrzycie co umiecie, czego nie i idziecie do instruktora i mówicie o tym. Kobietki i to jest notoryczne, nie tylko na kursach, ale w codziennym życiu, zamiast się spytać, walczyć o swoje, przecież robicie dużo rzeczy dla siebie, to siedzicie cicho jak myszy pod miotłą, bo się boicie, to pytam czego się bicie???? ODWAGI nikt Wam nic nie zrobi ;p Edytowane przez nien Czas edycji: 2011-01-26 o 11:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Prawko zdałam wczoraj ![]() Ale nie dzięki kursowi w tym osk. A myślisz, że nie pytałam? Odpowiedź była zawsze: "później", "następnym razem" Dlatego polecam duże osk od wielu lat istniejące na rynku. A egzaminator na pierwszym oblanym egzaminie stwierdził:" ma pani wiedzę, ale teoretyczną, nie praktyczną" Edytowane przez mig25 Czas edycji: 2011-01-27 o 12:51 Powód: dod.info |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja zdecydowałam się na kurs w małym OSK w Wawie, do tego w jednym z najtańszych i jestem zadowolona. Na instruktora trafiłam przypadkiem (z przydziału w szkole)- ale miałam szczęście. Na pierwszej jeździe przedstawił mi plan - co będziemy robić, jazdy w nocy/wieczorem, jazda drogami ekspresowymi (to było coś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() No cóż, każdy ma inne podejście do tematu, ja w życiu nie dopuściłabym do takiej sytuacji, dla mnie to jest po prostu niemożliwe aby nie zareagować w jakikolwiek sposób na takie zachowanie! A poza tym jazdy idą mi rewelacyjnie i jestem dobrej myśli na temat mojego egzaminu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do w/w instruktora... Widocznie ktoś skutecznie zareagował. A ja... byłam już raz kiedyś w podobnej sytuacji. Zgłosiłam, nikt mi nie uwierzył . Czułam się strasznie, jak idiotka. Może nauczę się reagować. Ale on mnie po prostu sparaliżował. Za to egzaminatora miałam super ![]() Kultura, spokój, nawet druk egzaminacyjny schował, abym nie stresowała się "odhaczaniem" zadań egzaminacyjnych. Dużo wcześniej słyszałam, jaki manewr mam wykonać. Polecam Bemowo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Raczkowanie
|
Ja jestem już po zdanym egzaminie, wreszcie
![]() Niestety po kursie w OSK musiałam wziąć jeszcze baaardzo dużo jazd doszkalających u innego instruktora. I właśnie jego chce polecić. Sama trafiłam do niego dzięki namiarom od jednej Wizażanki i uważam że ten instruktor jest zdecydowanie godny polecenia. Niesamowicie cierpliwy, wyrozumiały, spokojny, bardzo sympatyczny, nauka jazdy z nim to przyjemność, bo przy tym wszystkim naprawdę dobrze uczy - ja po nauce w OSK z praktyki umiałam niewiele, byłam ogólnie raczej ciężkim przypadkiem, a dzięki temu Panu wiele się nauczyłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz mój tż chodzi do niego i też jest zadowolony ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pomogłaś, dzięki! ![]() Teraz ja też będę robić p. Jackowi dobre PR ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
zdałam dzisiaj!!
kurs robiłam w Auto-Jarze na Gocławiu u pani Eli - bardzo sympatyczna i cierpliwa osoba, nigdy nie szarpała mi kierownicy, jazdy były spokojne. niestety zawsze zaczynały się około 10 minut później i kończyły kilka minut wcześniej, więc strata około kwadransa na 2h jazd. później jazdy doszkalające w Babskiej Autoszkole (oferta z grupera ![]() niestety egzamin niezdany....i tutaj trafiłam na Janusza Tokarzewskiego. łącznie miałam z nim około 10h jazd (łącznie z 5h po 3 niezdanych egzaminach) i dzięki niemu dzisiaj zdałam (4. podejście) - nauczył mnie jazdy dynamicznej, pewnej, odpowiedniego podejmowania decyzji oraz tego, że jeśli nie wiem jak się zachować i pozwalają na to warunki na jezdni, to przecież mogę się zatrzymać ![]() numer już gdzieś pojawił się w tym wątku, zaczyna się od 668. 1h-35zł, 2h to 70zł - taniutko jak na warszawę, dojeżdża w dowolne miejsce. niestety często się spóźnia, ale można brać na to poprawkę umawiając się z nim ![]() POLECAM wszystkim niepewnym swoich umiejętności!!
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Przyczajenie
|
Witam wizażystki,które spać nie mogą bo są przed egzaminem lub po tak jak ja
![]() ![]() Moja przygoda z prawem jazdy zaczęła się w 2009 instruktorów w tym czasie przerobiłam kilku i cóż nawet szkoda pisać od chamskich uślinionych podrywaczy do wulgarnych chamów ![]() Przez koleżankę trafiłam do p.Agnieszki i tylko żałuję,że tak późno kobieta podbudowała mnie i przekonała,że nie jestem jałopą,matołem (tak miałam wpajane).Dopiero z p.Agnieszką poczułam jak fajna i przyjemna może być jazda samochodem bez nerwów,stresu i bluzgów. Prawie relaks ![]() Dziękuję bardzo za cierpliwość i humor ![]() www.instruktorkawarszawa.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Przyczajenie
|
witam
![]() chciała bym każdemu gorąco polecic mojego instruktora jazdy egzamin na prawo jazdy zdałam za pierwszym razem (będąc w 7-mym miesiącu ciąży i lekko zakręconą) poleciłam pana Macieja wielu osobom i też zdały bez żadnego problemu szczerze, jestem zachwycona i szczęśliwa, że tak szybko udało mi się uporac z egzaminem naprawde warto, polecam umówic się na jedną jazdę i samemu przekonac zdawalnośc po jazdach z panem Maciejem jest bardzo wysoka, ludzie w różnym wieku zdają bez żadnego problemu, pozdrawiam Maciej Chrzanowski 603 076 384 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Przyczajenie
|
Ja polecam szkołę mobilek.pl . Dzialają w całej Warszawie oraz w: Nowym Dworze Mazowieckim, Pułtusku, Serocku, Wołominie.
Ja zdałam za pierwszym razem. Super szkoła, polecam ich stronę internetową. Mam znajomego który może załatwić u nich kurs po 750PLN. W razie czego piszcie lub dzwońcie do niego: alle.sello@gmail.com , tel: 513776202. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Przyczajenie
|
WITAJCIE !!!!
Bardzo polecam mojego instruktora pana Darka tel 518 335 304 begin_of_the_skype_highli ghting 518 335 304 end_of_the_skype_highligh ting To prawdziwy fachowiec w tej dziedzinie!! Cierpliwy, spokojny ,bardzo dobrze tlumaczy! Jazdy z nim to przyjemność. Bardzo duzo nauczyłam sie na jazdach z panem Darkiem i uwierzyłam w swoje umiejętności!!! POLECAM jeździ w osk yeti , ale z tego co wiem to śmiało mozna kontaktować sie z nim osobiście |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Ja polecam szkołę w Wawie OSK Jaguar w szczególności Darka
![]()
![]() |
![]() |
#266 |
Przyczajenie
|
bardzo dużo słyszałem o fantastycznej szkole jazdy Mobilek, znajoma robiła tam kurs i zdała za pierwszym razem, poza tym mówiła mi że jest bardzo zadowolona, bo pracują tutaj sympatyczni ludzie, którzy tłumaczą wszystko , no i przede wszystkim jeździła dużo po mieście nowymi autami, także polecam w jej imieniu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Szukam opinii na temat szkoły Łukasz Łukasiewicz w pobliżu dworca wschodniego. Czy ktoś z was korzystał z ich usług, był na kursie, robił jazdy doszkalające? Mają ofertę zniżkową na zniżkoteka.pl i zastanawiam się czy warto. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Raczkowanie
|
Polecam gorąco ABC TRANS
szczególnie jeśli chodzi o moto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Raczkowanie
|
POLECAM Z CAŁEGO SERCA OSK SLAVKO na Bielanach w Warszawie!
Ludzie młodzi, niesmaowita atmosfera, profesjonalni instruktorzy, szczególnie JAREK i SŁAWEK! Uczą tak, ze zdajac usłyszałam od egzmainatora: albo zna Pnai to miejsce jak wlasna kieszeń, albo ejst Pani tak dobrze przygotowana, bo nie ma na Panią na trasie egzmainacyjnej zadnych tajemnic. I tak bylo ![]() Po zdanej tteorii przed panstwowka mozna robic testy na aparacie jak na egzmainie. POLECAM
![]() |
#270 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.