Adipex retard - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-02, 13:00   #241
_Amri_
Raczkowanie

Dot.: Adipex retard

Margolcia: miało być 'do całości' - czyli do całości zbędnych kg - w moim przypadku min 20kg

Gardło b/z niestety
_Amri_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 13:20   #242
Margolcia2
Raczkowanie

Amri:plucz sola,to ochydne ale pomaga,zwlaszcza na ból
Margolcia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 19:58   #243
ewunia830
Raczkowanie

moje kg idą jak krew z nosa mam jakiś kryzys ! zastój ! masakra ! nawet się zastanawiałam czy nie brać dwóch tabl. ale nie wiem czy to dobre rozwiązanie by było biorę tabletkę już po 11 na śniadanie coraz mniej się staram jeść dzisiaj jeden naleśnior i serek wiejski ale dalej najpierw suszenie wszystko ładnie pięknie a o 19 mega głodna się robię piję hektolitry wody ale dobrze wiemy że i tak to mało daje ... nie jem, w lodówce specjalnie światło trzymam i chrzan żeby nie korciło
przez 14 dni brania adi z wagi spadło 4 kg i po 2 cm z cycków a jak że!! i z bioderek i 1 cm w udkach
czy wy też kochane myślicie że coś jest nie tak jak być powinno ? martwię się troszkę
ewunia830 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 20:10   #244
Margolcia2
Raczkowanie

ewunia,a ile masz lat slonce?

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

ja dzisiaj mialam zastoj i sie lekko obzarlam..ale ponoc to czasem normalne i nie ma sie co martwic
Stary 2012-03-03, 10:33   #245
allesandria
Przyczajenie

A wiedziałyście o tym??? Ja w takim razie dziękuję za takie odchudzanie...
Adipex retard - nielegalny środek na odchudzanie.

W Polsce nielegalny, ale powszechnie dostępny. Jest produkowany i sprzedawany m.in. w Czechach. Wiele pań kupuje Adipex przez internet.

W Polsce za sprzedaż tego leku można dostać taki sam wyrok jak za handel narkotykami. Adipex to w rzeczywistości forma narkotyku, uzależnia, może doprowadzać do załamań psychicznych i depresji. Na forach obok słów uznania dla tego „specyfiku" w stylu „ schudłam 5 kg w 3 tygodnie", (co przy toksyczności tego związku jest całkowicie niewspółmierne do efektów, indywidualnie dobrane leczenie zapewnia równie skuteczne, bezpiecznie chudnięcie), pojawia się niezliczona ilość zatrważających komentarzy:

Na adim schudłam 15 kg (100 do 85). Fakt. Zatyka poczucie łaknienia rewelacyjnie, ale skutki uboczne są naprawdę straszne. W moim przypadku, poza kołataniem serca i syndromami arytmii, suchością w ustach i zawrotami głowy, najpoważniejszym skutkiem jest depresja. "Dzięki" adi rozwinęła się do tego stopnia, że od ponad dwóch lat biorę leki antydepresyjne. Nie podejmuj tego ryzyka, nie warto". „

..Kochane, ja zażywałam adipex, za pierwszym razem byłam nieświadoma jego skutków ubocznych, nadwrażliwość ..itp.. zwyczajnie zbagatelizowałam, po pół roku wróciłam do niego..po 10 tabletkach zwyczajnie o mało nie zeszłam z tego świata.. Wylądowałam w szpitalu z zapaleniem NEREK!!! OKROPNY BOL, W KOSCIACH, BOL FIZYCZNY I PSYCHICZNY..NIE POLECAM..!!!!!!!!! STANOWCZO ODRADZAM!!"

..Pierwsze dni - fakt - nie chce się jeść, ale nie ma siły na nic, do tego okropne uczucie jakby się miało wyzionąć ducha :/ a kolejne - organizm się przyzwyczaja do leku, no i potem już tylko bulimiczny głód i napady :|.."

Adipex przeznaczony jest tylko dla osób chorobliwie otyłych, a legalnie można go dostać wyłącznie na receptę, w krajach, w których jest zarejestrowany, np. w Czechach.

Leku nie wolno stosować bez nadzoru lekarza, bo może to się skończyć poważnymi dolegliwościami (np. kołataniem serca, bezsennością, wylewem krwi do mózgu), a nawet śmiercią.

Adipex-P jest chemicznie i farmakologicznie zbliżony do innych środków z grupy amfetamin działających na ośrodkowy układ nerwowy. Przy dłuższym stosowaniu może rozwinąć się psychiczne uzależnienie od leku. Opisano przypadki osób, które zwiększały przyjmowane dawki leku do kilkakrotnie wyższych niż zalecane. Nagłe przerwanie stosowania tak wysokich dawek powodowało wyczerpanie organizmu oraz depresję. Notowano także zmiany w zapisie EEG. Przewlekłe zatrucie lekami z tej grupy objawia się silnymi dermatozami, bezsennością, irytacją, nad aktywnością oraz zmianami osobowości. Najcięższą postacią zatrucia jest występowanie psychozy często klinicznie mylonej ze schizofrenią.

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

...czy któreś z Was kochane próbowały jakichś suplementów typu Asystor Slim???
Waga stanęła, a wręcz trochę mi skoczyła ale przyznaję, że zgrzeszyłam ze smalcem własnej roboty
Pisałam do Ciebie ewunia830 na priv ale może i dobrze, że nie odpisałaś... już nieważne...
allesandria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 17:37   #246
atoja
Zadomowienie

GG do atoja

U mnie ok. Idzie na razie tak jak zakładałam. Powoli i przede wszystkim zdrowo, staram się nie dopuszczać do głodówki. Nie chcę i nie przeżyję efektu jojo, więc robię to z głową. słodyczom i podżeraniu między posiłkami mówię stanowcze nie
Ale przyznam,że czuję się tu na wątku bardzo niepewnie i nie mam odwagi pisac
atoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 20:45   #247
madziool
Raczkowanie

ja juz mam za soba pierwszy dzień... żadnych skutków niepożądanych nie odczuwam, jak narazie
zastanawiam się,czy zacząć ćwiczyć,ale nie bardzo mam czas... :/

start- 03.03- 87,5
23.03 - 82,9
madziool jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 07:08   #248
Margolcia2
Raczkowanie

alesandria:lekko przesadzasz.adipex jest dla ludzi z glowa w pierwszej kolejnosci a pozniej z nadwaga.jezeli stosujesz sie do ulotki i naprawde jestes otyla(a nie ze masz 4-5 kilo do zrzucenia)no i oczywiscie pijesz te 2-3 litry wody dziennie to nie bedzie kolatania serca bo bedzie odpowiednia ilosc elektrolitow w organizmie i pompowanie krwi bedzie ok.pozatym od poczatku trzeba jesc zroznicowane potrawy a nawet przyjmowac suplementy witamin i mineralow.po za tym wskazana jest kontrola lekarza i odpowiedni wiek(napewno nie do 19 roku zycia)

u mnie gra muzyka.zaczynam od jutra.zlecialo mi na listku zelixy 6,5kg!!!!!!!!a wczoraj nawet ciasto jadlam(ale tylko jeden kawalek a nie 3!)

---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

aha ichodze regularnie co 2 dzien na silownie 1g.najtrudniej zaczac.pozniej idzie jakos

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

wlasnie zjadlam na sniadanie 6 pierogow a nie 16-17 jak zawsze.i jest ok
Stary 2012-03-04, 11:08   #249
allesandria
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Margolcia2 Pokaż wiadomość
alesandria:lekko przesadzasz.adipex jest dla ludzi z glowa w pierwszej kolejnosci a pozniej z nadwaga.jezeli stosujesz sie do ulotki i naprawde jestes otyla(a nie ze masz 4-5 kilo do zrzucenia)no i oczywiscie pijesz te 2-3 litry wody dziennie to nie bedzie kolatania serca bo bedzie odpowiednia ilosc elektrolitow w organizmie i pompowanie krwi bedzie ok.pozatym od poczatku trzeba jesc zroznicowane potrawy a nawet przyjmowac suplementy witamin i mineralow.po za tym wskazana jest kontrola lekarza i odpowiedni wiek(napewno nie do 19 roku zycia)

u mnie gra muzyka.zaczynam od jutra.zlecialo mi na listku zelixy 6,5kg!!!!!!!!a wczoraj nawet ciasto jadlam(ale tylko jeden kawalek a nie 3!)

---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

aha ichodze regularnie co 2 dzien na silownie 1g.najtrudniej zaczac.pozniej idzie jakos

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

wlasnie zjadlam na sniadanie 6 pierogow a nie 16-17 jak zawsze.i jest ok
Margolcia2- to artykuł i myślę, że słuszny...rzeczywiście jest to wszystko dla ludzi z głową i z nadwagą sama po 1 ciąży zrzuciłam dzięku meridii 30 kg natomiast pod kontrolą lekarską...z kompletem badań przed po i w trakcie...a tutaj istnieje precedens zakupu poprzez internet(myślałam zresztą , że legalnego) środka na odchudzanie, który może mieć nic wspólnego z prawdziwym adipexem...Cóż to za problem zrobić nielegalnie kapsułki i opakowania środku który pewnie obok oryginału nie leżał...Sama w pierwszej chwili pomyślałam wchodząc tutaj, że może spróbuję ale...jeżeli został wycofany ze sprzedaży w Polsce i nawet jeśli jest do zakupienia legalnie w Czechach na receptę, kto weźmie odpowiedzialność potem za fatalne skutki uboczne leku. Myślę, że pod kontrolą lekarską oryginał tak, ale nielegalnie nie wiadomo co ,to nikt o zdrowych zmysłach nie podjąłby się takiego ryzyka. Sama pytałam o ten lek, byłam zainteresowana zakupem ale nie wiedziałam ,że jest nielegalny w Polsce i na receptę.
Podejrzewam też, że wątek Adipex Retard i forumowiczki , które chwalą się nielegalnym zakupem, zgubionymi kilogramami i rozśpiewujące arie na temat cudownego stanu w jakim się znajdują, są nikim innym jak osobami napędzającymi ten nielegalny preceder i wyrządzają ogromną krzywdę tym osobom które naprawdę potrzebują pomocy w schudnięciu. Leki typu meridia, zelixa i adipex wycofane są ze względu na wypadki zawałów i innych powikłań polekowych. Biorąc obecnie te leki jest to chodzenie po cienkim lodzie, bo nie wiesz czy to ty nie będziesz ofiarą tego leku...lub czy do Twoich drzwi nie zapuka policja z zapytaniem o nielegalny zakup leku. Jeżeli jakaś kobieta pisze , że rano je śniadanie kromeczkę z czymś tam a potem tableteczka i nic więcej no to jest problem...A potem jest problem... Piszesz, że dla ludzi z głową??? tak dla ludzi z głową i pod kontrolą lekarską...
Stary 2012-03-04, 18:37   #250
nikunia21
Raczkowanie

allesandria- wiesz co-piszesz na forum takie rzeczy, poczytałabyś na temat Meridi......a weż ulotkę od apapu i poczytaj skutki uboczne! Cytaty które przytoczyłaś .............jestem pewna że wypisały je osoby które nie dbały o siebie, stosowały katorgiczne dietki wyniszczajace organizm, Adi był tylko kropką nad i Dziewczyna ktora napisała o nerkach może miała je chore i nie wiedziała o tym a Adi ją w tym fakcie uświadomił? Dziewczyny z depresjami- hmm.......często ludzie mają depresję i o tym nie wiedzą, Adi tę depresję wzmocnił.........Ja robiłam sobie badania kompleksowe na wątrobę, nerki, krew nawet hormony bo nie wiedziałam dlaczego tyję ........po prostu mam tendencje i tyle Brałam już meridie i tez wywoływała rzekomo depresje a tak naprawdę była antydepresantem i legalnym.........Nie wiesz , ze tabletki typu adi zostały wycofane bo faktycznie sa te skutki uboczne, ale były bardzo dostępne (lewe recepty, lekarze bezmyślni, koleżanki pielęgniarki ). Wiesz dla twojej i swojej ciekawości pójdę do lekarza i zapytam co o tym myśli ! Pozdrawiam
26.01.12-65,3kg
14.02.12-64,7kg

cel 1 : ..............-60kg
nikunia21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 18:46   #251
ewunia830
Raczkowanie

Cytat:
ewunia,a ile masz lat slonce?

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

ja dzisiaj mialam zastoj i sie lekko obzarlam..ale ponoc to czasem normalne i nie ma sie co martwic
29 kochana i już się nie martwię, miałam tylko zawieszkę co do mojego chudnięcia, ale niestety ja ten typ co wszystko od razu chce
tyle że z kg na mniej tak się nie da bo upaść się to prędziutko mi poszło ehhh tylko mnie wziąć i
ja dzisiaj tabletki nie brałam - wizyta u mamci na pysznym obiadku, wyszło czemu ja tak dobrze się czuję na adim i mogę pić kawę heh ! moje ciśnienie normalnie to 106/60 a raczej brak ciśnienia, temu ciągle śnięta też chodzę od jakiegoś czasu, po kuracji wybieram się do lekarza z tym moim ciśnieniem
allesandria pozostawię to bez komentarza, nikunia21 ot to to poza tym adi chyba mniej nam zaszkodzi niż "sól" z ostatniej afery
ewunia830 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-04, 19:03   #252
nikunia21
Raczkowanie

Hehe..........no wiesz dziesięć lat na takim syfie to jeszcze się okaże, wcale bym się nie zdziwiła.......
26.01.12-65,3kg
14.02.12-64,7kg

Stary 2012-03-04, 19:38   #253
Margolcia2
Raczkowanie

a ja jutro biore 1 tabl.adi..
ale z 10 kupionych od kolezanki.jak juz pisalam nigdy nie bralam tego wczesniej.rano ide do lekarza domowego i poprosze o recepte,jak mi wypisze to w tygodniu sama jade do czech do apteki bo naprawde boje sie kupic kolejnych u niej..internet otworzyl mi oczy na chinskie podrobki adi-nie dziwie sie bo oni wsio robia..
za 120 kaps.zaproponowala mi cene 110 za kazde 30 kaps.=440.troche za duzo po za tym pewnosci nie ma ani paragonu z apteki.musze miec pewnosc.mam 3 dzieci,maz juz na mnie nie patrzy jak 30 kilo temu..jestem zdecydowana brac adi.

dzis na obiadku u znajomych (w porownaniu z wczesniejszymi)zjadlam polowe.maz to zauwazyl ale nie komentuje mojego niejedzenia-nawet nie wie,ze zelixe 10 dni bralam.a o adi tez mu nie powiem.

nie podjadam
nie jestem glodna
mam pomiedzy 98,5-99-BARDZO SIE CIESZE

pare lat temu mialam raka szyjki macicy,lekarze zdecydowali usunac razem z macica.od tamtej pory nie mam menstruacji-stad moja nadwaga po menopauzie w wieku 29lat (teraz mam 35 lat)
Stary 2012-03-04, 19:50   #254
nikunia21
Raczkowanie

Margolcia2- Bardzo Ci współczuję, głowa do góry dasz sobie radę!!!!! A co do tajemnic swojemu przyszłemu mężowi też nic nie powiedziałam, myśle że rozczarowałabym go Smutne ale wyjścia nie mam Boję się wrrrr........
26.01.12-65,3kg
14.02.12-64,7kg

Stary 2012-03-04, 20:41   #255
Margolcia2
Raczkowanie

tu chyba nie chodzi o rozczarowanie naszych mężów
oni nie rodzili-nie maja brzuchow,cellulitu,nie idzie im w biodra..
facet po prostu nie musi wszystkiego wiedziec-nauczylam sie tego.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-04, 23:27   #256
nenya_87
Przyczajenie

Hej dziewczyny!

Jestem tu nowa, chcę kupić adipex, ale nie wiem jaki sposób jest najlepszy? Czy któraś z was ma kogoś zaufanego? Zrzuciłam już sporo, ale teraz wróciło kilka kg po chorobie, nie mam już siły na męczące diety. Chciałabym sobie troszkę pomóc.
Jak coś to proszę o info dodatkowe na mail'a:
anna_lee87@o2.pl
nenya_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 06:28   #257
Margolcia2
Raczkowanie

nenya:idz do lekarza rodzinnego.jezeli ci przepisze to znaczy,ze mozesz brac.adi nie jest lekiem na zrzucenie "paru"kilo tylko kilkudziesieciu,gdzie inne metody nie skutkują.
a na co bylas chora,jesli mozna zapytac?
Stary 2012-03-05, 06:33   #258
Dareczka86
Raczkowanie

Mało tu ostatnio piszę, ale w miare systematycznie czytam. Po pierwsze wieczne żebranie o namiary na adika jest już co najmniej męczące i powinni ten wątek zamknąć, bo za niedługo będzie to wątek : "jak zdobyć adika"!! Wrrr
A następna rzecz, która mnie wkurza, to wieczne gadanie o chińskich podróbkach adika. Ja was koleżanki bardzo proszę, skoro wszyscy wiedzą, że taki jest, to niech mi choć jedna da zdjęcie tego fałszywego adika. Albo niech napisze ktoś, kto niby brał tego podrobionego, jakie miał objawy i jak się dowiedział, że to był nieoryginalny, bo powielanie głupiej plotki że jest jakaś podróbka jest głupie

WYTRWAĆ NA DICIE DZIŚ
Dareczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 06:42   #259
Margolcia2
Raczkowanie

Dareczka86..a to ciekawe..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-05, 07:44   #260
nikunia21
Raczkowanie

Słuchajcie z kupnem Adika jest ciężko, każda z nas ma obawy!!!!!!! Ale jesteśmy tutaj po to by dzielić się radami, obawami, wspierać...........napraw dę myślę, że każda z nas która zdecydowała się zażywać te tabletki zdaje sobie sprawę z ryzyka i przeszperała cały net by dowiedzieć się "co i z czym się je" ! Nikt raczej na Adi namiarów nie poda, bo każda ma obawy, że zamkną nam forum i tyle z naszą odskocznią Mało tego te uświadamianie " negatywnych" działań..........nasze tyłki- nasza sprawa!!!!!!!!!!!!!!! Proszę dziewczyny- wcześniejsze posty tłumaczą, jak Adi wygląda, czego się po nim można spodziewać......itd. itp......Czytajcie, nie bądźcie leniwe........Ja, jak nie zaglądam na forum przez dłuższy okres czasu......studiuję je by dowiedzieć się co u Dziewczyn........

P.s. Miłego dnia Kochane Nowy dzień! Nowa siła! Ja po śniadanku- zaraz jakieś pół godziny dla ohydnej słoniny! Wytopić !!!!!!!! Wrrrrr........strzeż się masarnio!!!!!!!!!!! Nadchodzę!!!!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
tu chyba nie chodzi o rozczarowanie naszych mężów
oni nie rodzili-nie maja brzuchow,cellulitu,nie idzie im w biodra..
facet po prostu nie musi wszystkiego wiedziec-nauczylam sie tego.

Tak wiem Ja tez mam tę szkolę za sobą A mnie konkretniej chodziło, że oni nie mają tych "boczków" i dla nich zgubić "parę" kg to przecież nie problem, co nie?
26.01.12-65,3kg
14.02.12-64,7kg

Stary 2012-03-05, 15:36   #261
Margolcia2
Raczkowanie

ludzie,wzielam rano pierwszą i.......nic!!!!!!!zjadlam sniadanie,obiad,podjadam. .o co chodzi???na zelixie bylo lepiej....nie wiem co robic.zaraz mam wizyte u lekarza z prosbą na recepte adi.moze moje te 10 sztuk ktore mam to faktycznie jakies placebo?

jestem rozczarowana...
Stary 2012-03-05, 17:25   #262
allesandria
Przyczajenie

nikunia21
Nie rozumiem zdania " piszesz takie rzeczy na forum ..." napisałam przecież, że Adi tak ale pod kontrolą lekarską, dla ludzi otyłych i nie z nielegalnych źródeł. Meridia nie jest antydepresantem tylko również lekiem na otyłość, po którym ludzie z tendencjami do depresji mogą mieć problemy, ludzie z nadciśnieniem np wylew etc. Sama kontrolowałaś się Chyba również zgodzisz się, że dziewczyna która pisze, że zjada tylko jakichś tam kilka malutkich kromeczek robi sobie straszną krzywdę, rujnuje organizm. Pisząc potem takie głupoty na forach staje się to siłą napędową dla obsesyjnych fatalnych w skutkach sposobów odżywiania. Wybacz ale spadek 4-6 kg w ciągu tygodnia jest jakąś "pomyłką" i nie ma nic wspólnego z prawidłowym odchudzaniem się.
A nielegalny zakup czegoś co nie ma nic wspólnego z oryginałem to chyba teraz norma i nie powinno dziwić nikogo, fałszywy adik jest produkowany w Chinach i Indiach, resztą ostatnio była przechwycona znaczna ilość tego przez policję.
I rzeczywiście ewunia830 jeżeli ktoś nie ma czegoś konstruktywnego do powiedzenia to lepiej niech nie komentuje
Nikt kto w legalny sposób się leczy, kontroluje się u lekarza i odżywia się z głową nie powinien w żaden sposób się czuć urażony, wspomnienie o marketingu szeptanym który również ma tutaj swoje miejsce też nie powinien nikogo zaskakiwać bo to też teraz norma
Margolcia2 brawo ,że idziesz po receptę do lekarza
nikunia21 na szczęście ja nigdzie nie muszę daleko do lekarza chodzić bo jestem z rodziny lekarskiej, również pracowałam w służbie zdrowia i co nieco wiem na temat skutków ubocznych leków oraz ich odziaływania całościowo na organizm.

Edytowane przez allesandria
Czas edycji: 2012-03-05 o 17:57
Stary 2012-03-05, 20:48   #263
Dareczka86
Raczkowanie

Proszę o skan ulotki MERIDII na której jest napisane choć jedno słowo, że wykazuje działanie przeciwdepresyjne.
Margolcia2 niestety nie na każdego Adipex działa. Przechwalony lek i tyle

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Ponawiam też prośbę o udowodnienie istnienia chińskiego odpowiednika Adipexu. Zdjęcia, wypowiedzi osób rzekomo biorących ten lek itp.

WYTRWAĆ NA DICIE DZIŚ
Dareczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-05, 20:57   #264
nikunia21
Raczkowanie

allesadria- Masz racje owszem.......widzisz ile bzdur można dowiedzieć się z internetu ( meridia). A co do Twoich założeń i pochodzenia rodzin....hmm......nie wnikam! Trzeba było nas wszystkie świetnie oświecić poradą bliskich Taty, Wuja, czy też swoja wiedzą, a nie artykułami ze stron internetowych....swoją drogą kontaktując się ze mną na priv zasięgnęłaś porady lekarskiej? Czy Ci się odwidziało po przeczytaniu komentarzy dodawanych przez osoby nierozsądne( jak sama stwierdziłaś)?

BTW. Pisząc " piszesz takie rzeczy na forum" miałam na myśli to, ze każda z nas (bynajmniej większość) zapoznała się ze "złą" i "dobrą" stroną tego specyfiku ( w mojej interpretacji). Myślę że każda z nas poczuła się źle czytając post osoby, która komentuje czyjeś postępowanie mimo, że Adi to być może ostatnia deska ratunku, zarzuca swoja wolę innym typu " nie bierzcie" "narkotyk" "uzależnienie" !!!!!!!!!! Nie niektóre z nas brały i odstawiały!!!!!!!
Halo,
Jesteśmy dorosłe!!!!!!!!!!!!!!!!

Przepraszam z góry, nakręciłam się już negatywnie, ponieważ prosi się zeby nie negować, a są osoby które z niewiadomych względów i tak to robią!

P.s. Dziewczynki ja juz jestem pewna swojego Adi Byłam dziś u lekarza i z wywiadu jest ok Zalecił badania kontrolne w trakcie stosowania. Pozdrawiam

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Dareczka masz racje wyczytalam to gdzies na "ulotka Meridia", ale nie jest to chyba orginał ulotki......sorki za błędy. Ale same widzicie ile głupot jest powypisywane a kazdy w co nieco wierzy. Jeszcze raz przepraszam za niepotwierdzone dane
26.01.12-65,3kg
14.02.12-64,7kg

Edytowane przez nikunia21
Czas edycji: 2012-03-06 o 08:03
Stary 2012-03-06, 06:05   #265
indi55
Przyczajenie

hej dziewczyny...czytam Was na bieżąco,choć jakoś do pisania ostatnio serca nie mam.Ale złość mnie naszła,bo zupełnie,nie wiem po co tak się tu licytujecie.Szkodliwy nie szkodliwy-i te orędowniczki..jest fe,uzależnia.Głoszą swoje mądrości jak normalnie moherowe berety od rydzyka.Wydaje mi się,że raczej nie ma tu upośledzonych umysłowo lasek-a każda bierze odpowiedzialność za swoje zdrowie,życie.A odpowiadając na pytanie-nie wiem już kogo-tak są podróbki.Czy adika-nie wiem.Ja dostałam podróbę meridi-fakt,że nie odebrałam,ale niesmak został!I co najokrutniejsze!!!!na mnie adi nie działa-zupełnie!!!nawet odrobinkę
indi55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 06:53   #266
Margolcia2
Raczkowanie

a wiec wczoraj caly dzien wybieralam sie do lekarza.corke wieczorem przyjela a ja nie wzielam "oplaty dekadowej"(bo mieszkam 100m.od granicy)i mnie nie przyjela..dzisiaj lece z kasą do lekarki i niech tylko mi cos burknie..wystarczajaco wscieklam ze wczoraj nie dzialal na mnie adi..ale kolacjii nie ruszylam a na silownie to juz 4 nowe laski zaciagnelam(wczoraj bylo git)
zjadlam juz sniadanko(pol talerza wczorajszego obiadu po dzieciach)-wiem jestem okropna ale jakos rodzice mnie tak wychowali,ze jedzenia sie nie wyrzuca..szkoda mi..

ok.10 wezme kaps.

ogólnie czuje sie dobrze i co jeszcze zauwazylam?potrafie sie powstrzymac!!!!!!!!
przed chwila otworzylam lodowke i na dokladke chcialam sobie jeszcze sandwicha wsunac..a tu nagle co?cofłam ręke..jestem z siebie dumna bo to raz na 100 lat mi sie zdarzylo.i wogole mniej jem w porownaniu z mną tamtą

aha i musze dodac ze do toaletki chodze raz na 2-3 dni..to jest chyba spowodowane mniejsza iloscia pokarmu w jelitach..bo kiedys to nawet 2x dziennie kupke robilam..
Stary 2012-03-06, 08:15   #267
nikunia21
Raczkowanie

Dzień dobry
Dziś dzień rozpoczął się jako tako......zaspałam No tak, śniadanko zaliczone (otręby na mleczku) . Na obiadek planuję rybkę z foli Dzieciaczki prosiły o pomidorową wiec będzie wywarek z warzywami na kolację

Na wagę nie staje, bo nie mam ale mam wrażenie ze stoję w miejscu Woda spłynęła a tłuszczyk nie chce pomimo ćwiczeń Chyba zapiszę się na aerobik ale muszę przekonać jakąś psiapsiółę bo samej to jakoś nie za bardzo

Pozdrawiam was serdecznie i życzę wytrwałości
26.01.12-65,3kg
14.02.12-64,7kg

Stary 2012-03-06, 09:28   #268
Patrycja2808
Przyczajenie

Cześć dziewczynki dawno nie pisałam.... jestem w trakcie poszukiwań czegoś mocniejszego od adipexu... i już mam prawie depresje... zaczynam wątpić że istnieje coś takiego!!!
Znalazłam .... sibutramine 20 (prawdopodobnie Meridia z USA)... prawdopodobnie mocniejsze słyszałam jeszcze o adim z USA ale nic więcej "wójek google" nic nie mówi????
A no i jeszcze zamierzam spróbować Xanical... słyszałam że też daje jakieś efekty...

Co wy na to????

Pozdrawiam stara adipeksiara
Patrycja2808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-06, 10:03   #269
allesandria
Przyczajenie

nikunia21 niestety miałabym problem z zapytaniem Taty o radę bo już nie żyje, natomiast co do Twojej rzekomej ulotki Meridii ze wzmianką o działaniu antydepresyjnym to bardzo dziwna sprawa no tak... Kontaktując się z Tobą na priv bynajmniej nie zasięgałam porady lekarskiej ha ha ale tak odwidziało mi się z chwilą prawdy o nielegalności specyfiku i dostępności na receptę(teraz daleko nie muszę szukać). A tak poza tym skoro regularnie odwiedzasz lekarza i leczysz się pod kontrolą to pytać się musisz o tak oczywiste dla Ciebie rzeczy? Ulotka + lekarz+ informacje z internetu wydaje mi się powinny tworzyć całość dlatego też dziwi mnie Twoje zdziwienie rozsądnym dość artykułem i chęć dowiedzenia się u źródła czyli kobiet zażywających ten lek. Nie rozumiem również Twojego oburzenia skoro deklarujesz swoją dorosłość i nie masz sobie nic do zarzucenia to dlaczego jesteś wzburzona przecież temat nie dotyczy w takim razie Twojej osoby ?Napisałam wyraźnie cyt" forumowiczki , które chwalą się nielegalnym zakupem" Piszesz również w liczbie mnogiej " każda z nas poczuła się źle czytając post " pisz za siebie Wyraźnie napisałam o przykładzie dziewczyny leczącej się nielegalnie, bóg wie czym, i piszącej takie bzdury. A może to Adik powoduje taki rozstrój nerwowy i chęć wyładowania się na innych
Myślę, że najlepiej zakończyć dyskusję na ten temat...dowiedziałam się czego chciałam...a może i nie chciałam...takie miejsca są po to aby wywoływać dyskusję na tematy które mogą pomóc rozwiać wątpliwość.
To że proceder marketingu szeptanego ma miejsce na tym wątku również nie podlega dyskusji więc o co kaman ? ktoś kasę sobie zarabia "po cichu"

Margolcia2 trzymam za Ciebie kciuki i za siebie również oraz za wszystkie "rozsądne" dziewczyny, które z pewnością nie czują się w żaden sposób urażone moimi wypowiedziami...i dołączonym wycinkiem artykułu z netu
Życzę miłego dnia Pozdrawiam
Stary 2012-03-06, 20:02   #270
Margolcia2
Raczkowanie

dobry wieczor.
wlasnie sobie przypomnialam(bo leze juz)ze wczoraj z zimna nie moglam usnac.mąż musial mi pomóc rozgrzewając mnie..spalam jak nigdy-gleboko i do rana!co rzadko bardzo mi sie zdarza.
jadlam chyba normalnie-tz.malo ale wiecej niz na zelixie.zobaczymy co bedzie dalej.narazie waga stoi.
jutro znowu fitnesszostalo mi 9 sztuk..do lekarza znowu dzisiaj nie trafilam-wiele innych spraw mnie dzis zawalilo.dostalam z urzedu 2 skierowania do pracy-to tez cos-wiecej ruchu,mniej żarełka..
dziewczyny kochane życie nie jest take fajne(bynajmniej na razie)studiuje Biblie i to dużo mi pomaga na wiele rzeczy patrzec z dystansem -tez na adi-on nie jest bogiem-nie mozemy sie dac zwariowac..
juz sie ciesze na przespana nocke(mam nadzieje)dziwne bo miala byc bezsennosc..

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Edytowane przez Margolcia2
Czas edycji: 2012-03-06 o 20:06
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości