![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sypkie cienie Inglota
Weź mnie zabij, ale wydaje mi się , że manufakturze też są, chociaż łba nie dam uciąć.
![]() |
#242 |
Wtajemniczenie
|
Dlaczego wtorek jest tak daleko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Cieszę się, że podobają się wam te cienie dziewczyny
![]() Olik Lavertu juz codziennie używam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Sisley, na lato pięknie będziesz wyglądać
![]() Pomyśl tylko błękitna sukienka....oczy umalowane tymi cieniami, do tego leciutka opalenizna, wiatr we włosach... już mam całą wizję związaną z tym cieniem ![]()
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W Manu tez moga byc bo tam tez jest sklepik Inglota :tak: wiec mysle ze to calkiem mozliwe ![]() Nat
![]() |
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właściwie to pewna nie jestem bo ostatnio latałam po manu i złotych tarasach i już się zakręciłam co było gdzie (globalna wioska...wszędzie sklepy wyglądają tak samo). Na pewno w Łodzi nie było takich super błyszczyków w kostce inglota, które mnie zaciekawiły w tarasach, no i te cienie oglądałam...wydaje mi się , ze w Manufakturze.
...Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było... Edytowane przez ennkaa Czas edycji: 2007-04-07 o 20:13 Powód: Byczek...bykuń taki... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Ja tez i jakos daję radę
![]() Tutaj jest wątek z propozycjami niebieskimi, turkusowymi i zielonymi ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post4093270
![]() |
#249 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten wiatr we włosach ![]() witaj w klubie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#250 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#253 |
Wtajemniczenie
|
Tammmmm taram tatatatatatam!!!
Co ten wątek robi na 2 stronie, dziewczęta? ![]() No to nadejszla wiekopomna chwila - wtorek ![]() Byłam, obejrzałam iiii..... zawiodłam się w sumie ![]() ![]() ![]() ![]() Po pierwsze, większośc kolorków błyszczy się na inne kolorki, jak psu jajca na wiosnę (fiolet ze złotem, róż ze złotem, fiolet z niebieskim, cytrynka z limetką, fukcja z różem) - takie kameleony, trudno (poza brązmi chyba) znaleźć kolor który błyszczy się swoim kolorem. Poza tym, większośc po roztarciu nawet lekkim traci intensywność - pod kątem nie widać koloru właściwego, tylko tę poświatę. Skupiłam się na 3 odcieniach: limetka (w pojemniczku cytrynowa, na ręku zostaje w sumie tylko poświata limetkowa <--- zdecydowanie z zieleń) - ładna, wiosenna, tylko strasznie przezroczysta morski - niebieski, ten który ma Sisleys - śliczny, ale tez mało intensywny - na ręku zostaje morsko - zielony blask, taki kolor rybiej łuski - niemiłe skojarzenie ![]() morski - zielony, który jest kwintesencją koloru morskiego - baaardzo intensywny, faktycznie sam pigmencik, zadna tam poświata, zielony i niebieski naraz - boski dla odważnych. Totez kupiłam zgaszoną szarawą śliwkę nr 80 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Mnie sie wlasnie podoba ta poswiata -i subtelnosc tych cieni. Nie wyglada sie jak klaun wymazany plakatowkami. Na bazie troche zyskuja na intensywnosci. A i game mam nadzieje firma rozszerzy o inne - nieopalizujace - odcienie
![]() Nat
Not all those who wander are lost. MNIEJ CHEMII / NIE MARNUJ! ![]() Legite aut Perite! Edytowane przez d'ou vient le vent Czas edycji: 2007-04-10 o 19:28 Powód: literowka kurka wodna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
ja tez dzisiaj zrobiłam napad na Batorego w Gdyni, kupiłam cztery cienie - tylko z oszczędności, kocham opalizujace kolory, więc wydałabym masę kasy, ale byłam z mężem, więc się dyskretnie opanowałam
![]() kolory, które mam to: 26 metaliczna pomarańcza , 33 metaliczny fiolet, 35 - trudny do opisania, w opakowaniu wyglada na przygaszony jasny wrzos, na skórze opalizuje chyba złotem i platyną, 71 opalizujacy zielenią turkus, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ile najchętniej byś kupiła?
![]() |
![]() |
#257 |
Wtajemniczenie
|
Ja równiez nie mam nic przeciwko poświacie, pod warunkiem że jest wybór "bezpoświatowców"
![]() ![]() Chyba nie umiem tego wytłumaczyć ![]() Aczkolwiek nie odpuszczę sobie tego morskiego! Dziewczęta spoza Łodzi - jest u Was CYTRYNOWY? Chłodny odcień. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zadomowienie
|
ech kusicie
![]() ja tez bardzo lubie takie opalizujace innym kolorem (i zaleta jest tez dla mnie to, ze troche traca intensywnosc) bylam tydzien przed Swietami w Inglocie, ale przelotem wieeelkim ![]() czekam tylko niecierpliwie, az ktos napisze wrazenie z uzytkowania - tzn. jak one sie trzymaja, osypuja czy nie etc... |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
|
DUŻO
![]() już wklejam, nie najlepsze, ale światło sztuczne, więc lepszych dzisiaj nie będzie Cytat:
![]() Edytowane przez Madlaine Czas edycji: 2016-06-20 o 21:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Madlaine - czy mozna prosic o numeracje posiadanych przez Ciebie cieni?
![]() Nat
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
buuu
![]() ludziska ![]()
![]() |
#264 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madlaine ten jasny fiolet jest śliczny, a ja nie lubię fioletów jednak ten jest przepiękny ![]() Widzę, że nie można patrzeć jakie kolory są w tych słoiczkach tylko trzeba wszystko próbować na ręce- bo kompletnie inaczej wyglądają..... oj czuję że znowu zaatakuję Inglota ![]()
![]() |
![]() |
#267 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kolory, które mam to: 26 metaliczna pomarańcza , 33 metaliczny fiolet, 35 - trudny do opisania, w opakowaniu wygląda na przygaszony jasny wrzos, na skórze opalizuje chyba złotem i platyną, 71 opalizujący zielenią turkus, Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Właśnie coś zauważyłam- Madlaine patrząc na Twoje zdjęcia cieni w słoiczkach wydaje sie, że masz ich więcej niż ja
![]() Akurat jeżeli chodzi o ilość to chyba przez 5 lat ich nie zużyję, ale nie podoba mi się to, że ktoś mógł grzebać w moim słoiczku ![]() Jeżeli chodzi o kosmetyki to jestem pedantką- muszą być nietknięte. Bardzo nie podoba mi się wizja jakiejś baby grzebiącej w moim cieniu ![]() Dla porównania zdjęcia poniżej.....
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
ja mam tak z vollare - niektore zapelnione do konca a jeden mam do polowy... dziwnosc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
nic dziwnego, producent jasno podaje na opakowaniu, że cienie maja 2 g, wszystkie wagę ta samą, ale objętościowo będzie różnica w zależności od koloru
poza tym moje są po 3 godzinnej jeździe samochodem, więc podejrzewam, że po prostu bardziej napuszone |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:15.