|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Slub w Maju 2008
Cytat:
A idziesz na targi w przyszły weekend?
|
|
|
|
|
|
#242 |
|
Raczkowanie
|
no pewno ze ide! przeciez taka okazje opuscic to grzech! hehehe. chetnie popatrze co maja do zaoferowania jesli chodzi o buty, dodatki i nakrycia glowy, bo ja potrzebuje cos z woalka. ciekawe, czy zrobia jakies pokzay mody slubnej.
|
|
|
|
|
#243 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny,
No to wklejam moją wybrankę. Uwaga te które lubia przepych i duże sukienki, ta sukienka się nie spodoba. Ona jest skromna - prosta. Zdjęcie jest słabe, ale mam nadzieję, ze coś widać i wklejam przykład obraczek - choć męska byłaby bez kamieni. Dziewczyny polećcie, gdzie można kupić, ładne, niedrogie, z okragłym czubkiem buty ecru - najlepiej Warszawa |
|
|
|
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
[quote=czarymary;6326005]w krakowie jest najwiekszy i najlepszy w polsce producent obuwia tancznego. wejdz na strone http://www.akces.biz/ i zobacz co tam maja - buty robia na miare, mozna wybrac rodzaj i wysokosc obcasa, wszystko!
Dzięki, przejadę się tam na pewno! 190 zł to niewiele za porządne buty, a jak mają być do tego super wygodne to nie ma się co zastanawiać
|
|
|
|
|
#245 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tamte buciki Arte, juz oglądałam podobają mi się linie Sofia i Victoria, ale niestety ceny 200-300 zł to trochę za dużo
|
|
|
#246 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#247 | |
|
Raczkowanie
|
[quote=katka84;6331006]
Cytat:
Powiedzcie ze zdaze??
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008...900930.png</a> http://s5.suwaczek.com/20100110274353.png Edytowane przez Gosiaczek 82 Czas edycji: 2008-01-21 o 00:11 Powód: * |
|
|
|
|
|
#248 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mi się podobają!Sukienka ma malutkie zdjęcie i mało co widać, ale na pewno będziesz miała pięknie podkreśloną figurę w niej
|
|
|
|
|
|
#250 |
|
Rozeznanie
|
Truheart
Spróbuję wkleić jakies większe zdjęcia. Co do obrączek sa w Red Rubin. Mojemu narzeczonemu bardzo się spodobały, a kamyki to brylanciki. Obrączka wygląda bardzo ładnie na palcu |
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#252 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mój typ sukni: (zdjęcie na dole) Pozdrawiam wszystkie majówki,zwłaszcza te które ślubują 10 maja,a widze ze jest takich wiele
|
|
|
|
|
|
#253 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam Ja tez 31 maj godzina 16.00 ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#254 |
|
Rozeznanie
|
Iwusek
no to miło, że tego samego dnia. My o 16.30 A co do obrączek - no właśnie ta cena ;( |
|
|
|
|
#255 |
|
Raczkowanie
|
Widze ze ta data coraz czesciej sie pojawia Bedziemy slubowac w tych samych minutach ![]() Juz powoli nie moge spac po nocha, bo caly czas mysle o slubie i o weselu. Mamy juz Dj'a, fotografa i zamowione obraczki do odbioru w piatek. Nauki tez juz za soba Zostala jeszcze sukienka, i tu dylemat. Dlatego prosze o obiektywna ocene. Co sadzicie o tej kiecce, powiem tylko ze mam 176 wzrostu i rozmiar 34/36. Za wszelkie opinie dziekuje |
|
|
|
|
#256 |
|
Rozeznanie
|
Jeśli chdozi o sukienkę to kształt, fason podoba mi się. Widziałąm, ze gdzies ktoś chciał ją sprzedać za niewielkie pieniądze.
Nie wiem tylko jak wygląda ten maeriał, falabnki, koronki. pewnie musiałąbyś przymierzyc. Ja jestem zwolenniczką takich fasonów - sama mam pdoobny krój, takze jestem zwolenniczką nie ozdabiania za dużo sukienki, stąd moja wypowiedź. Ale koniecznie przymierz. ja jestem za ;-) |
|
|
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a co z pierwszym tańcem?
My od soboty zaczynamy kurs ![]() Zdecydowalismy sie na walca angielskiego tylko zupelnie nie moge dopasowac utworow ![]() Moze jakies propozycje????? |
|
|
|
|
#258 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#260 |
|
Rozeznanie
|
A ja właśnie teraz powinnam się zająć wyborem zaproszeń i zamówieniem ich.
Chyba powinnam się udać do mojej krawcowej zweryfikować to co chciałabym by uszyła mi na drugi dzień. |
|
|
|
|
#261 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki, juz znalazlam ten watek
|
|
|
|
|
#262 |
|
Rozeznanie
|
Co do tańca to ja się zastanwiam nad walcem angielskim, albo wiedenskim
|
|
|
|
|
#263 |
|
Raczkowanie
|
Witam! Już dawno się nie odzywałam, więc przypomnę, że mój ślub 10 maja o godz. 15.
Jestem właśnie w trakcie urlopu i udało mi się popchnąć kilka spraw do przodu: - zakupiłam z krawcową materiał na sukienkę - mam juz buty (Arte di Roma z linii Sophia) - jesteśmy zapisani na kurs tańca towarzyskiego - zamówiliśmy obrączki - zrobiłam zaproszenia (swoją drogą nie sądziłam, że sprawi mi to tyle radości ![]() Teraz zastanawiam się nas transportem gości, samochodem dla nas. Nadal nie mogę się zdecydować na kwiatki. Wiem, że chciałabym coś w kolorze fioletowo-białym. A Wy jakie kwiatuszki planujecie? Może w maju kwitną jakieś ładne kwaitki niedostępne w innych miesiącach? |
|
|
|
|
#264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kocham konwalie i akurat maj to ich miesiąc, ale powiedziano mi, że są bardzo nietrwałe tymniemniej planuję postawić na swoim choć częściowo i postawić je na stołach w jakiejś kompozycji z innymi kwiatami. Konwalie tak pięknie pachną, że miło będzie przy stole
|
|
|
|
|
|
#265 |
|
Raczkowanie
|
My wczoraj zamówiliśmy zaproszenia i wydaje mi sie ze sa bardzo ładne. Podaje linka do aukcji allegro, moze ktorejs tez wpadna w oko
![]() http://www.allegro.pl/item299076991_...e_nowosc_.html Najfajniesze z tego to to, personalizacja jest w cenie zaproszen oraz to, ze mozna stworzyc samemu caly tekst zaproszen. Co dla mnie bylo bardzo wazne. Jesli chodzi o pierwszy taniec, to u Nas nie bedzie walca. Oboje z Tz srednio tanczymy i postanowilismy ze bedziemy bujac sie przytuleni w rytmie piosenki Kiliańskiego "Prócz Ciebie nic". Mamy straszny sentyment do tego utworu i wlasnie na niego sie zdecydowalismy!!! |
|
|
|
|
#266 |
|
Raczkowanie
|
Zaproszenia wkrótce wkleję
![]() Jeśli chodzi o pierwszy taniec, to dla nas również najwazniejsza jest sama piosenka i to do niej będziemy dopasowywać taniec, a nie odwrotnie. Mamy kilka takich naszych specjalnych utworów i wkrótce trzeba będzie podjąć decyzję. Też bardzo lubię konwalie, ale tylko jeśli wsytępują w bukiecie solo. Ja chciałabym mieć także biały kwiat we włosach i dobrze by było, gdyby pojawił się w bukiecie. Może orchidea lub eustoma... Jakoś nie wzbudza mojej sympatii storczyk, który jest ostatnio bardzo modny. |
|
|
|
|
#267 |
|
Rozeznanie
|
My cały czas zastanawiamy się nad zaproszeniami. nawet znalazłam fajne na allegro z personalizacją itp., ale nie wiem czy tam wszystko nam sie zmieści bo ejdnak trochę tego tekstu mamy.
Co do piosenki to my mamy dwie,a le jeszcze się nei zdecydowaliśmy. |
|
|
|
|
#268 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
ja też znalazłam na allegro zaproszenia i już zamowiłam ja mam ślub 3 maja i całkowicie o nich zapomniałam ale będą we wtorek i już po mału będziemy je rozdawac A wyglądają tak: tylko zdjęcia inne a i jeszcze jak wam się podobają buty ? |
|
|
|
|
#269 |
|
Raczkowanie
|
Stabilo ślubujemy tego samego dnia i o tej samej godzinie nawet
fajnie ze będzie nas więcej Mona ładne te wasze zaproszenia, my robimy swoje,tzn taka znajoma robi,próbki już widzieliśmy,są wporządku. Weronika ładne buciki, ja butami właśnie najbardziej się martwie,bo ostatnio w sklepie mierzyłam 35 i były za duże możliwe że na zamówienie bede musiała robic, albo komunijne sobie kupie ![]() Co do kwiatków to ja raczej napewno wybiore kalie, albo kantadeski, zdjęcia na dole. Pozdrowionka dla wszystkich majówek. |
|
|
|
|
#270 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja je sobie kupiłam na allegro a takie znalazłam rozmiar 35 niektóre od 33 się zaczynają jakie chcesz czy sandałki czy czółenka naprawdę znajdziesz tylko patrz po rozmiarze wkładki wewnętrznej A takie znalazłam jest jeszcze dużo to są z początku listy: |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

190 zł to niewiele za porządne buty, a jak mają być do tego super wygodne to nie ma się co zastanawiać