|
|
#241 |
|
Rozeznanie
|
hejka
melduje sie wlasnie wlasnie kawke pije![]() mi znajoma mowila ze na bruch jest dobra dieta plaz poludniowych ![]() milego dnia kochane |
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ---> 10 kg mniej do końca roku 2007 <---
dieta SB jest dobra na brzuch, bo w pierwszej fazie jest bezwęglowodanowa a brak węgli=płaski brzuch, nawet jeśli ma się troszkę tłuszczyku
|
|
#243 |
|
Zadomowienie
|
Ja na tej diecie nie wytrzymałam dwóch dni...
nie mogę się doczekać następnego poniedziałku żeby się zważyć i zmierzyć ![]() Co do świadectwa to tylko jedna dwójka myślałam że będzie więcej.
|
|
|
#244 |
|
Rozeznanie
|
witam Was
sweet no to gratuluję... kupiłam sobie kolejny numer JOYa i zaraz zabieram się za lekturkę...
|
|
#245 |
|
Rozeznanie
|
ufffffffffffffffff jestem wlasnie po cwiczeniach... cwiczenia na brzuch + bieganko, padam na twarz, jestem cala mokra!! czas na mleczko
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewuchy!!
strasznie wam zazdroszczę wolnego czasu, ja cały dzień w robocie, po południu nauka, bo sesja.... w ogóle nie mam czasu na ruch, więc całe mioje odchudzanie sprowadza się do diety.. a przydałby mi sie jakiś ruch, ponieważ wyglądam jak worek celulitu ![]() nie znacie może jakichś ćwiczonek które można robić siedząc za biurkiem?? przede wszystkim chodzi mi o brzuchol!! z góry dziękuje wszystkim za odpowiedź ![]() obserwuję ten wątek od początku i gorąco trzymam za was wszystkie kciuki!! |
|
|
|
|
#247 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny otóż tragedia wielka...
![]() muszę zmniejszyc termin mojego odchudzanka... ![]() do 1 października muszę być miss i tyle... straszna rzecz się okazała, ja od 1 X sie do wroca wyprowadzam na studia i dotychczas miałam mieszkać z 3 koleżankami, ale okazuje się, że być może dołączy do nas nasz kolega z klasy... no jakby to powiedzieć on mi się podoba, tzn bujam sie w nim od jakiegos czasu, ale nie ważne [sprawa przegrana, ale nie o to biega]...i tak se myślę nie mogę z nim mieszkać wyglądając jak słonik...w końcu to facet chyba bym się pod ziemię zapadła...a moje koleżanki to na figurę nie mają co narzekać... i bedę się źle czuła z nimi... ratunku
|
|
#248 |
|
Rozeznanie
|
paula no to do roboty
ja sie z kumplem ze studiow zalozylam ze chudniemy do konca wakacji po 10 kg i zamierzam wygrac :P
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
paula- do października schudniesz spokojnie 15kg
do roboty
|
|
#250 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny a pijecie jakies herbatki? owocowe, ziolowe? chetnie bym pila ziolowe, ale nie wiem jakie?!
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
ja uwielbiam herbatki, więc pije w zasadzie wzystkie jakie mi w łapki wpadną (oprócz przeczyszczających )
aktualnie: rooibos+vanilla tetley czerwona herbapol sypana, liściasta zielona bastek naturalna, liściasta fit time z biedronki, ale tylko dwie- spalanie, oczyszczania nie pije, bo mnie strasznie odwadnia i to na razie wszystko co mam.. ale lubie nowości wypróbowywać
|
|
#252 |
|
Rozeznanie
|
paula dasz rade!!!
ja te 10 to wczesniej zamierzam zrzucic niz do konca roku stawiam sobie wysokie wymagania zreszta 10 kilo dla mnie to juz blizej celu niz dalejwczesniej pilam herbate zielona.teraz poza kawka (pychotka) pije icetee i wode.zbyt goraco jest by pic cos goracego
|
|
|
|
|
#253 |
|
Rozeznanie
|
wlasnie chce sobie zaparzac herbatki a potem wrzucac je do lodowki
takie orzezwiajace... mniam... do tej pory robilam malinowa ale juz mi sie znudzila a pu erh calego dzbanuszka nie wypije bo smakuje... wiecie jak smakuje ![]() wlasnie jem serek wiejski - ziarenkowy - pycha! ![]() uzywa ktoras z Was moze garniera - roll on plaski brzuch? lece zakuwac dalej
|
|
#254 |
|
Rozeznanie
|
a przypomnialo mi sie kiedys pilam herbatke firmy vitax slimfigura teraz mi ja tez przywioza![]() hihi kochana ikonka ja kupuje wszystko tu gotowe dla mnie raj ja zaraz swoja salatke jem z pomidorka i ogorka.na dzis mam koncowke![]() a jutro TZ mi zrobi nowa on lubi gotowac i w ogole.ale nie za bardzo ma dla kogo ak ja caly czas na diecie jestem czasami jej te pysznosci ale bardzo malutko zeby mu przykro juz tak nie bylo
|
|
|
|
|
#255 |
|
Rozeznanie
|
teraz to w sumie sie zastanawiam cy nie dodac nieco ryzu do mojego jadlospisu w sumie jedzenie caly czas szpinaku nie jest tez zdrowe bo ma jakis kaws czy co no i tak moze bym nieco go urozmaicila??w koncu chinczycy stale jedza ryz i sa szczupli moja znajoma przyjechala z chin i jak opowiadala co oni jedza to stale mowila ryz plus cos tam sprobujemy a cote wakacje i to wolne juz na mnie dziala ze teraz musze raczej sie nimi cieszyc |
|
|
|
|
#256 |
|
Rozeznanie
|
ja bede robila jakies miecho w piekarniku zaraz
moze cos pysznego wyjdzieciapulinka ja za to uwielbiam gotowac i nieznosze gotowego hehe ![]() ja tez nie moge sie doczekac wakacji... bede je miala chyba dopiero za 2 lata... moje studia sa bardzo absorbujace i nie moge sobie pozwolic na dluzszy odpoczynek bo potem mam zawalona prace caloroczna... no ale coz, sama wybralam wiec bede to kontynuowac
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
zjadłam pyszny obiadek
udusiłam pomidorki z czosnkiem i soją, dodałam koncentrat i oregano mniaaaaam. Nie moge jeść pomidorków surowych, to wcinam duszoneja uwielbiam gotowac, nie lubię gotowych... zresztą- nie jem mięska oprócz ryb i cięzko mi coś gotowego kupić. zazwyczaj jak kupuje cos gotowego to są to pierogi albo obiad w barze mlecznym
|
|
#258 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem w trakcie robienia sałatki na obiadokolacje...
Zrobiłam pierwszą warstew a teraz pierś mi stygnie Mniam.... Pychotka będzie Co do edukacji już się zastanawiam jaką szkołe wybrać ![]() Co byście wybrały na moim miejscu? Technikum Hotelarsko Gastronomiczne czy Technikum Fototechniczne ?
|
|
|
#259 |
|
Rozeznanie
|
ehhhh
ja nawet gotowe tu rybki kupowalam jak bylam na SB ale mi tak zbrzydly ze masakra wrzucalam je tylko na 15 min to piekarnika i byly gotowe i pyszne![]() zreszta tak samo robie z mieskiem kupuje pokrojone i to piekarnika upiecze sie i pyszne wiecie nawet ziemniaki juz mozna kupic obrane hihihi teraz TZ marzy o salatce ziemniaczanej i bigosie |
|
|
|
|
#260 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja stawiam na technikum hotelarsko-gastronomiczne moja siostra takie konczy i wlasnie wybierala sobie specjalnizacje hotelarst wo chociaz chciala dietetykesweet ty wysoka jest i jak osiagniesz swoj cel wagowy to hotelarstwo idealne mysle jest bo zawsze juz bedziesz musiala pilnowac swojej sylwetki |
|
|
|
|
|
#261 |
|
Rozeznanie
|
heh ja właśnie odkopuję stare kawałki muzyczne sprzed roku...jakoś tak mi się na wspomnienia wzięło...
![]() co do diety...to tak myślę, że marchewka może mnie uratować jestem typem osobnika który lubi cos przeżuwać, gryść...i tu w ręce wpadła mi świeża marchew którą dzisiaj na targu zakupiłam...pyyycha a jaka słodka...lepsza jak baton a co do herbatek to chyba też zaczne w nie inwestować, tylko fakt nie lubię ciepłego w letnie upały coś wymyślimy... ja mam na obiadek pange... aż mi ślinka leci ![]() aha i dziękuję za wsparcie i wiare nie lada wyzwanie przede mną...
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
ho ho ho... Ale sie rozpisałyscie. Musiałam nieźle nadrabaic zaległości.
![]() Z moim bólem głowy to wam powiem cos smiesznego jest Wczoraj mnie bolała cały dzień i przeszło dopiero jak napiłam sie piwa wieczorem. Po wczorajszej imprezce wiekszosc czuje sie kiepsko, a ja dawno nie czulam sie lepiej ![]() Co do szybszego schudnięcia - ja też mam nadzieje, że schudne szybciej. Ale chciałabym zeby 10 kg do konca roku bylo absolutnym minimum. Na razie mam kolejny dzien a6w za soba I pilnuje sie zeby nie jesc czekolady etc Fajnie sie z wami odchudza.
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam kolege po technikum hotelarskim - on jest maksymalnie zajawiony na hotele, bawi go ta praca, nadaje sie do tego i generalnie wybrał cos o bardzo lubi. Pracuje teraz w Warszawie i jedno co jest fajne - gdziekolwiek jedzie moze załatwic sobie hotel taniej. Wybierz sobie to, dzieki czemu bedziesz miala wiekszy fun
|
|
|
#264 |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki ale kawalek czekoladki to nic zlego
ma mages(wybaczcie ale czasami juz nie wiem jak sie pisze poprawnie, tu inna jest pisownia i jak sie mowi Z to pisze sie S itd wiec czasami mam problemy, wybaczcie mi jak robie bledy czasem) byle nie za duzo![]() wszystko jest zdrowe ale w malych ilosciach ![]() co do muzyki to ja slucham tylko hip hop
|
|
|
|
|
#265 |
|
Zadomowienie
|
Tak więc po waszych wypowiedziach wole jednak Hotelarstwo....
Po Fototechnicznym mogłabym pracować w Kodżaku (Kodaku) a tam jest nuuuudno! No oczywiście jeśli by nie wypaliły moje plany co do słynnej na całym świecie pani fotograf Dzięku dziewczyny! ![]() SAŁATKA SKOŃCZONA! Chce ktoś troche?
|
|
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam czasu na gotowanie, przyrzadzanie sałatek i takie tam. Wczoraj jak wyszła z domu o 8.30 tak wróciłam o 24 ![]() Well, takie zycie - szybkie... Ale w sumie to mi to odpowiada ![]() Ale sałatke taka dobra to bym teraz zjadła
|
|
|
#267 |
|
Rozeznanie
|
orisha ty manaiczko shreka
a widzialas 3???
|
|
|
|
|
#268 |
|
Zadomowienie
|
To wpadaj do mnie
Napewno załapiesz się Za godzinke jem sobie kolacje bo narazie musi to wszytsko postać... ![]() Tak sobie patrzyłam na stronke tej szkoły Hotelarsko coś tam i wypatrzyłam moją koleżanke z przed kilku lat.... Dziewczyny! Ja chce się tam dostać !!!
|
|
|
#269 |
|
Rozeznanie
|
sweet to do dziela
jak czegos bardzo pragniesz to caly swiat potajemnie temu sprzyja to chyba z alchemika cytat |
|
|
|
|
#270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wybralabym hotelarskie ![]() wracam do diety. Od jutra
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.

wlasnie kawke pije

nie mogę się doczekać następnego poniedziałku żeby się zważyć i zmierzyć
Więc nie spodziewajmy się ich w ogóle 

zreszta 10 kilo dla mnie to juz blizej celu niz dalej
on lubi gotowac i w ogole.ale nie za bardzo ma dla kogo ak ja caly czas na diecie jestem
aż mi ślinka leci
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)