![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kilka naprawdę fajnych rzeczy
Iwciu, a jakie to konkretnie odżywki? Ja mam długie, proste włosy, zależy mi na wygładzających, nabłyszczających ewentualnie odżywczych, nawilżających.
daj znać ![]() mogę też zaproponować opcję, że zarezerwuję te kosmetyki dla Ciebie i wymienimy się, jak tylko przybedzie Ci coś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: kilka naprawdę fajnych rzeczy-dokładka cieni, maseczki, bazy
nie chcialam 100ml, tylko jakąś ilość w oryginalnej butelce, odpsiki mnie nie interesują
![]() |
#245 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Zamiast Welli różowej mam teraz maski Kerastase Reflection Chroma Reflect Masque. Interesują Cię? Mam 3 lub 4 - Rewelacyjne na farbowane włosy dają blasku , a i firma lepsza. Proszę odpisz u mnie. Welli SP mam tylko tę odzywke w piance. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Moze znajdziesz cos u mnie za ktorys z tych kosmetykow??
puder w kompakcie nr 72 Bouriois jaki to kolorek, jasny czy ciemny?? - sephora błękitno liliowy nr 069 M - Max Factor w kolorze ecru nr 101 pale pebble mój watek http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post4825137 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
hej!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Zadomowienie
|
Mary niestety nic więcej od Ciebie mi się nie przyda. jesli pasuje Ci wymiana Twoich 4 rzeczy za te dwie odżywki to czekam na pw.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Wtajemniczenie
|
Witaj Iwcia,
interesują mnie w kolejności: Art Deco - korektor w sztyfcie zielony, praktycznie nowy (użyty raz) Soul Maska oczyszczająca z glinką termalną Perfecta Dax Cosmetics Jakie jest jej zuzycie? a co Cię u mnie interesuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Przyczajenie
|
Interesuje mnie pędzel sephora do pudru, nr2. Zapraszam do siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#252 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Wtajemniczenie
|
Iwcia,
z maseczki zrezygnuje, zanim się zdeklaruję na 100% co do reszty to zapytam dla pewności: czy masz coś z mojej listy potrzeb? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zadomowienie
|
iwciu, odpisz u mnie bo tylko tam zgladam.
zinteresowaly mnie: Clarins soft touch rich compact foundation -06 praline -tester ładnie opakowany w czerwoną zamykaną puderniczkę, 9 gr, nowy!! http://netstoreusa.us/bclarins-soft-...l-p-39226.html - baza pod makijaż Sephora Perfection makeup base, pojemność 30 mil, zużycie max 1 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Wtajemniczenie
|
Iwcia,
nie wiem czy Cię zainteresuje taka wymiana: korektor za: Elseve - szampon pomaranczowy Elseve - odżywka różowa light Elseve - szampon 2w1 granatowy, mniejszy, bo 200ml (z różowym paskiem) podsyłam linka do szamponu (ale z paskiem zielonym) link lub drugi Elseve pomarańczowy nowy Lub napisz co Cię interesuje poza watkiem, może akurat to mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Wtajemniczenie
|
Iwcia,
piszę pw |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Iwcia!
Oto wymiarki bluzeczki! Jest rozciągliwa! Spodobał mi się jeszcze Art Deco - korektor w sztyfcie zielony!
![]() |
#265 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie : jak pachną perfumy Armaniego ?
![]()
Czy Kiedykolwiek ... Zamknąłeś Swe Oczy i Zaufałeś , Po Prostu Zaufałeś ? Wyrzuciłeś Garść Brokatu w Powietrze ? Stanąłeś Twarzą w Twarz Ze Strachem ? To Tylko Połowa Drogi Do Miejsca, Skąd Nie Ma Powrotu ... ... Kochamy Się <33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Zadomowienie
|
wklejam to co napisałam innej wizażance:
nie potrafie opowiadać o perfumach, tu znalazłam dość obszerny opis: http://alejka.pl/mania_pour_homme_edt_100_ ml.html jak dla mnie to zapach bez świeżych cytrusów, lekko kadzidlany, ale z nutą świeżości, taka by móc Manii używać również latem 9choć może bardziej w letnie wieczory), jest ciepły ale nie duszący, z nutą goryczy, seksowny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
Nie lubię kupować w ciemno
![]() ![]()
Czy Kiedykolwiek ... Zamknąłeś Swe Oczy i Zaufałeś , Po Prostu Zaufałeś ? Wyrzuciłeś Garść Brokatu w Powietrze ? Stanąłeś Twarzą w Twarz Ze Strachem ? To Tylko Połowa Drogi Do Miejsca, Skąd Nie Ma Powrotu ... ... Kochamy Się <33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
A może znajdziesz coś u mnie za
Oriflame Soul, męska woda poj 100 ml, nowa??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.