![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Trójmiasto zaprasza na pachnące spotkanie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Rozeznanie
|
przyjde, chociaz na perfumach nei znam sie wcale
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Wtajemniczenie
|
Tym razem niestety nie będę mogła przyjść
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Chciałam serdecznie podziękować Kocie, Homykowi, Sabbath i Tristanowi za przemiłe spotakanie połączone z kadzidlaną ucztą
![]() Kilka fotek na dowód spotkania (nie podpisuję bo już nas znacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Tez dziękuję, teraz dopiero żeśmy doszli do domu z Tristanem- z buta z Sopotu, miły, pólgodzinny spacer.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
jak miło Was znowu zobaczyć
![]() ![]() Co kto ładnego wywąchał? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() Miło Was ponownie zobaczyć ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A więc było wąchanie w perfumierii Styl ale tam nic ciekawego nie wyniuchaliśmy. A potem nowe nabytki w mandarynie. Wiem, że Sabbath zaouroczył Homykowy Statkus. Mnie też ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
Spotkanie jak zwykle udane... Dziękuję Wam także Dziewczyny za spotkanie, całusów na żywo nie było, ale chociaż w dowód wdzięcznoci wirtualnie
![]() ![]() ![]() Przeważnie same kadzidlaki, choć inne też się zjawiły... Mnie się spodobał, uważany przez Wszystkich za kosę: Norma Kamari Incense, jeszcze teraz czuję miłe żywiczne nutki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
Kota
![]() ![]() ![]() ![]() W nos wpadły mi Chaos Donna Karan, Opium pour Homme edp YSL i Messe de Minuit Etro. Incense Norma Kamali mocno dymiły, a obyczaje łagodził tristanowy Mały Książę ![]() Mam nadzieję, że nastepny raz już wkrótce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Od razu buzia mi się uśmiecha jak Was widzę
![]() Homyku...to było aż tak gorąco ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Rozeznanie
|
a ja bardzo chciałam przyjsc i mi nie wyszło
![]() nie dość ze mialam wyjazd za miasto, to jeszcze TZ miał wypadek na motocyklu i cały weekend wyglad ciut inaczej niz miał no ale mam nadzieje ze beda poprawiny ![]() Edytowane przez _Adelajda_ Czas edycji: 2007-07-30 o 08:01 Powód: literówki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
Bardzo Wam wszystkim dziekuję. Takie spotkanie w realu znakomicie konfrontuje nas z własnymi, budowanymi nieświadomie wyobrażeniami. Rzeczywiście inaczej sobie Was wyobrażałam. ![]() Zaskoczła mnie drobniutka, szczuplutka, wielkooka Kota. Niezwylke urocza i bezpośrednia nota bene. ![]() ![]() 100% kobieca, seksowna Tymena zupełnie mi na sobie nie wyglądała - dałam się złapać w pułapkę własnych wyobrażeń o silnych osobowościach. ![]() Zupełnie zaskoczyła mnie Homyk. Kiedy przyznała się do dziecka pomyślałam w duchu, że wcześnie ma to dzieciątko, ale kiedy przyznała się do wieku swojego potomka - dyskretnie pozbierałam szczękę z podłogi bo gdyby rzeczywiście miała tyle lat, ile Jej na oko dałam, powinna go urodzić grubo przed wejściem w okres dojrzewania. ![]() "Na oko" najmniej zaskoczył mnie Tristan, znałam go głównie ze zdjęć z poprzedniego spotkania. Zupełnie nie było na nich widać tego, jak sympatycznym, otwartym i pełnym pasji jest człowiekiem. ![]() Podsumowując - jestem naprawdę mile zaskoczona. Szkoda, że mieszkam tak daleko. Cytat:
Ale tak - do zachwytów Chaosem i męskim Opium się przyznaję. Za Messe będę Kotę wielbić do końca swych dni (Kiep ze mnie okrutny - miałam okazję odwdzięczyć się lampką Metaxy. Zrobię to następnym razem, jeśli tylko będę miała okazję.) Zauroczenia Statkusem też wypierać się nie będę: jest dla mnie czymś między Avignonem, a Zagorskiem, zawierającym zalety obu tych zapachów, wysubtelnione jednak (nie złagodzone, lecz wysubtelnione właśnie) i jakby ocieplone. Piękny. Beze mnie niestety. Liczę na zdjęcia i relacje. Tymeno - EdM jest piękny, ciepły i słodki. Sprawiłaś mi wielką radość. ![]() Dziękuję raz jeszcze. ![]() ![]() ![]() Idę się leczyć. Spędzę urlop w łóżku z baterią chusteczek i leków. ![]()
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Wy to se macie fajnie
![]() Sabbath do twarzy Ci z statkusem w ręku ![]() ![]() ![]() Gdyby był u nas dostepy, odpuscilabym sobie incensy ..no poza zagorskiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
Widzę że przybyło postów
![]() A ja mam zawsze niedosyt po spotkaniu. Niedosyt wąchania -gdy sobie przypomnę czarodziejskie pudełko z próbkami Homyka, książeczkę Lutensa, czary- mary w postaci czarnych buteleczek Sabbath i zebrę Tristana... I wszystko to potraktowane pobieżnie po macoszemu przeze mnie... Ech, szkoda mi zawsze okazji, choć możliwości testowania sa ograniczone. Po krótkim czasie intensywnego wąchania zapadam w otumaniony błogostan...Umysł mi sie lekko wyłącza...No ijeszcze te opary kadzidła... A drugi niedosyt- poważniejszy- zawsze mi żal, że koncentrując sie na zapachach - nie ugadałam się, nie poznałam Was bliżej. Kusiła mnie do przymierzenia kurtka Sabbath- leżąca obok mnie czarna skóra- ciekawe, jak bym sie poczuła w swojej grzeczniutkiej białej bluzeczce w i niej ![]() Dobrze chociaż, że z Tristanem żeśmy troche pogadali. Następna sprawa- dziś w Gdyni odkryłam nowy cel- nowa Perfumeria Styl taka jak w Sopocie- w Batorym na drugim piętrze. Uwaga- uwaga- jest tam trochę więcej rzeczy- np. wąchany dziś przeze mnie Ch. Jourdan. Annick Goutal- duża półka gabloty wypełniona jej flaszkami. Tumulte. Dostrzegłam też wielką butelkę Hermes Rouge- która niestety na moje nieszczęście okazała się atrapą ![]() Sabbath- kadzidlana kobieto- chyba przesadziłaś z kadzidłem w opisie mojej osoby, która jako żywo ani drobniutka, ani szczuplutka nie jest. ![]() Całuję was wszystkich. Witrualnie niestety. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Świetne zdjęcia, zazdroszczę Statkusa (nie znam, nie wąchałam, nie macałam).
Sabbath, miło Cię zobaczyć w większym formacie ![]()
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
I ja nie dotarlam. Niestety korki w drodze do Gdańska odstraszyly mnie.W weekendy zmiana turnusow na naszej trasie jest bardzo niebezpiecznie.
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sabbath, z tą kobiecością to trochę pojechałaś ![]() ![]() Ciesze się, że Elixir przypadł Ci do gustu, niech sie dobrze nosi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Raczkowanie
|
Strasznie sympatycznie wyglądają te wasze spotkania na zdjęciach
![]() Jednocześnie dziwnie (ale w pozytywnym sensie) jest przekonać się, że znajomi z wirtualnego świata są tak baaardzo realni i żywi ![]() Zazdroszcze szczególnie spotkania kadzidlanego... ech
![]() |
#261 |
BAN stały
|
Niech mnie ktoś oświeci... Co to ten Statkus?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
To Josef Statkus - projektant http://www.statkevicius.com/
A flakon i reklama przecudne: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też byłam bardzo ciekawa, cóż to za osoba kryje się pod takim mrocznym nickiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pistacjo, w rzeczywistości są o wiele bardziej sympatyczne. Następnym razem po prostu do nas dołącz i sama się o tym przekonasz ![]() Rówież przesyłam wirtualne buziaki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pistacjo, zjaw się kiedy. Pamiętam Ciebie- Twoje posty i Omnię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
Ależ Wam zazdroszczę! Ja tam mam wszędzie daleko, już najbliżej do Katowic (czyli do Sabbath
![]()
![]() |
#266 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Tylko byka zrobiłam, bo miało być "na siebie", nie na "sobie", ale ogólnie chodziło mi o to, że Twoje wypobiedzi sprawiają wrażenie bardzo rzeczowych, konkretnych, logicznych, ja wiem... takich do rzeczy. Dlatego wyobraziłam sobie jakiegoś babochłopa w rodzaju samej siebie (przepraszam), a trafiłam na uroczą młodą kobietę. Bardzo kobiecą, a nawet dziewczęcą. ![]() Cytat:
Agnysko, koniecznie musimy to nadrobić. Szczególnie, że mam zaległe, umówione spotanie z pewną przeuroczą, bywającą systematycznie w Katowicach, miłującą pachnidła Wizażanką. Jest nas więc trzy, a to już całkiem sensowna grupa założycielska. Twórzmy nową, świecka tradycję, bo takie spotkania są naprawdę fajne. ![]() Tak więc nie zazdrośćmy - działajmy. ![]() Założymy sobie wąteczek? Śląsk zaprasza na pachnące, wspaniałe spotkanie? ![]()
![]() |
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A widzisz Sabbath, ja to zrozumiałam zupełnie na opak ![]() To następne spotkanie w Gyni ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#269 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a mogłabyś zdradzić co to za zapach? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
Ja sądzę, że Psycha ma na myśli właśnie Statkus
![]() http://www.luckyscent.com/shop/detai...6200§ion=1 Homyczek pisała o tych perfumach tutaj - http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2807
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.