|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cichy kącik hejasz
no cioteczko cudo
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Strój piękny.
|
|
#243 |
|
Zadomowienie
|
Potrafisz sprawdzić się w każdej robótkowej dziedzinie! Myślę, że Szymon będzie zadowolony. Mnie się podoba!!!
|
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Hejaszku strój rewelacyjny i co tu dużo mówić - brawo
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
wow
stroj super na pewno bedzie sie podobał |
|
|
|
|
#247 |
|
Wtajemniczenie
|
helenko
|
|
|
|
|
#248 |
|
CraftMod
|
![]() Świetnie wyszło |
|
|
|
|
#249 |
|
Zadomowienie
|
Cioteczko jestes światenaa
już składam zamówienie strojów dla moich przyszłych poeciech^^ Świetny
|
|
#250 |
|
Zadomowienie
|
Rewelacja !!! Naprawdę wspaniały strój.
Tylko czemu ja dopiero teraz na ten wątek zaglądam - byłam święcie przekonana ze juz sie tu wypowiadałam.... ale jednak nie - prace rewelacyjne - wszystkie. |
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Hela powiem tak - odwaliłas kawał dobrej roboty - jutro ( dziś ) prosze fotke Szymka w przebraniu musze widziec jego minke....
jestes wielka
|
|
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny normalnie mam łzy w oczach.
Dziękuję Wam Wszystkim Szymon był zadowolony. Cieszę się, że zdecydował się na taki stroj choć to więcej pracy niż przy Zorro by było. Dlaczego się cieszę? Zwracał na siebie uwagę chociazby dlatego, że był jedynym muszkieterem na sali. No i muszę przyznac, że były tylko 3 stroje uszyte ręcznie lub zrobione przez rodzicow. Reszta z wypożyczalni. Dwie gejsze i właśnie nasz D'artanian. Zdjęcie wkleję troszkę pożniej i napisze więcej o przygodach w trakcie szycia. Dziekuję,
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz Edytowane przez hejasz Czas edycji: 2008-01-12 o 10:16 |
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
No i... mój D'Artanian - rano i w czasie zabawy.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#254 |
|
CraftMod
|
Super wygląda i widać, zę podoba mu sie przebranie
|
|
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
Nirshya dziekuje.
W razie czego stroj zostaje u nas w domu. Jakbyś potrzebowala, to mogę Ci wysłać - za kilka lat oczywiście.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#256 |
|
CraftMod
|
Trzymaj, trzymaj, zawsze może sie przydać
![]() A swoją drogą to ciekawe, kim mój będzie chciał być jak podrośnie
|
|
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
Nasz Szymon na dzień dzisiejszy chce byc pilkarzem zawodowym ,ale my nie chcemy i narazie nie gra w żadnej druzycie. Jednak bywać lubi rycerzem, zołnierzem, albo poszukiwaczem skarbów. Jego idolem medialnym jest Wojciech Cejrowski - nasz zresztą tez, to znaczy to nasza ulubiona postac w TV.
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Hela super...jakby cos to wiem do kogo pisac - schowaj, moze się przydac
![]() no, no zabawa doskonała ![]() gratuluje
|
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
już chwaliłam ale pochwalę jeszcze raz
- super strój, najładniejszy z calej szkoły
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
strój widać, że mu pasuje i mu sie podoba. A widze, że dzieci sie tam dobrze bawiły
|
|
|
|
|
#261 |
|
Wtajemniczenie
|
strój pierwsza klasa
bardzo ładny
|
|
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
Wspaniale się prezentuje - śliczny chłopak
A zabawa widać była fajna bo Szymek zadowolony
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz dziekuję i cieszę się, że podzielacie moją radość. Zabawa była super. Organizowały wychowawczynie klas I-III. Zrobiły to naprawdę fajnie. Niech świadczy o tym fakt, że chlopcy z klasy pierwszej, ktorzy w czwartek, przed balem, dostali jedynki za to, że nie chcieli tańczyc na zajęciach, tańczyli na balu, prawie wszyscy, aż furczało.
Szymona wychowawczyni,pani Ewa to superowa nauczycielka i wspaniala kobieta. Interesowala się każdym dzieckiem, a jednoczesnie zajmowala sie wszystkimi dziećmi naraza.
|
|
|
|
#264 |
|
Zadomowienie
|
Śliczny strój (Ahh te Oczka Szymka
) Fajnie gdyby było więcej takich nauczycielek jak wychowawczyni Szymka
|
|
|
|
|
#265 |
|
Zadomowienie
|
Szymonek świetnie się bawił, a strój cudny
|
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Blue_Lady dzięki.
Lidjawyt i Tobie dziękuję. Zrobiliśmy z Szymonem dla jednej babci wazonik owinięty sznurkiem, do której wstawiliśmy różę kupioną za jego własne pieniądze ze skarbonki. Dla drugiej zaś zrobiliśmy laurkę. Pokażemy Wam jutro, bo święto dopiero jutro.
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
hejasz strój Dartaniana rewelacja
|
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
No to wklejam babcine wyroby. To znaczy Szymonkowe dla babć , ze sporą dawka mojego wsparcia, ale same rozumiecie. Tak szczerze to zaczynalam i kończyłam, a Szymon wymyślał, rysował, pisal, kleił i wybieral teksty. No i za swoje pieniądze ze skarbonki kupił materialy i rożyczke.
Na pierwszy ogirń butelka owinięta sznurkiem. Dawno temu robilam takie rzeczy, ale przypomnialam sobie przy okazji oglądania wątku Lidjawyt. Belaliza wybacz umknęła mi Twoja wypowiedź - dziekuję
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz Edytowane przez hejasz Czas edycji: 2008-01-22 o 15:56 Powód: podziekowanie dla Belalizy |
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
No i laurka. Musi być post pod postem, bo zdjęcia nie wejdą w jednym. Pomysl podpatrzony w sklepie. Szymonek chcial kupić, ale ja go namowiłam, że sami zrobimy. I ot co nam wyszlo. Rożyczka w lewym dolny7m rogu narysowana przez mojego synka.
|
|
|
|
#270 |
|
Zadomowienie
|
Swietne prace szczegolnie ten flakonik ja ciagle szukam pomyslu i chyba juz znalazlam jedno tylko pytanie czy sznurek tak sobie lerzy na butelce czy go sklejalas?
zdradz odrobie tajemnicy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.

już składam zamówienie strojów dla moich przyszłych poeciech^^ Świetny

Dziękuję Wam Wszystkim
- za kilka lat oczywiście.
niewędrujący albumik
hop do mnie