![]() |
#241 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieci grudniowo-styczniowe 2006/7 II
Marti - mam nadzieję,że albo wkrótce Hubert zmądrzeje i jakoś Wam się razem ułoży , albo niech idzie gdzie pieprz rośnie , ale pzynjamniej kompa Co zostawi, a Ty i tak sobie dasz radę. Tak czy siak chciałabym żeby Ci się jak najszybciej unormowała sytuacja. Trzymaj się kochana
![]() ![]() ![]()
#242 |
Zadomowienie
|
Bardzo dziekujemy z Tamiczka za wszystkie komplementy
![]() Marti, zycze aby wszystko Ci sie poukladalo tak jak bys sobie tego zyczyla. ![]() malgogaj, na pocieszenie- mi tez zostala oponka i tylek sie jakby rozlazl. No koniecznie pokaz Tamiczke Olafkowi ![]() Rzabbo, zdjecia przepiekne- sama slodycz. Podzielam zdanie Fibian- jak sie patrzy na Twoje dziewczynki to tez by sie chcialo miec dwojeczke ![]() cleo, Wiktor w brazach pierwsza klasa, zapowiada sie niezly elegant/modnis w przyszlosci. Powiem Ci ze sama nie wiem jak ja daje rade- chyba daje bo musze, nie mam wyjscia. Dzisiaj np po pracy lecialam z wywieszonym jezorem na poczte- zwrocic ciuszek z allegro musialam szybko, potem do domu na chwile nakarmic Tami, potem do dentysty ( mam zapalenie dziasla i jeszcze mi sie po drugiej stronie ukruszyl spory kawal dolnej piatki ![]() Gajka, slodki bobas z Patryka jest Wszystkiego najlepszego dla Patryka ![]() EDIT- Zapomnialam wspomniec- na marginesie- ze po wczorajszym spanku od 17-21 w nocy od 2 do 4 byla LA FIESTA! Tamiczka obudzila sie punkt 2 na jedzonko, a potem gadanie, spiewanie, jeczenie, cuda, wianki i poszlysmy spac o 4. O 6.30 pobudka bo do pracy trzeba. Edytowane przez Simona Czas edycji: 2007-07-10 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
no wiec powoli bede uciekac
![]() mam nadziejeze szybciutko tu wroce gdyz nie wyobrazam sobie normalnego funkcjonowania bez Was-jestescie dla mnie niemalze rodzina ![]() jesli jednak nie to bede przez Jage informowac Was co u Nas slychac. BEDE ZA WAMI BARDZO TESKNIC JESZCZE RAZ Z CALEGO SERCA ZA WSZYSTKO DZIEKUJE I MAM NADZIEJE-DO NIEDLUGIEGO USLYSZENIA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zadomowienie
|
Marti wchodze zobaczyć co nowego i nie wierzę!!Hubert zachowuje się,jak przedszkolak dał zabawkę zabrał zabwkę!!Jesteś taką wspaniałą osobą i jest mi przykro czytać takie rzeczy!Jednak my wizażanki możemy być z Ciebie dumne-dałaś z siebie wszystko,żeby było dobrze,widocznie on był zbyt egocentryczny,żeby to zauważyć i odpuścić!Duży dzieciuch!!Ja trzymam za Ciebie i malutką kciuki!Najważniejsze,że Wy macie siebie i jesteście zdrowe,reszta na pewno ułoży się wspaniale!Dobro wraca do dobrych ludzi!!Czekam tu na Ciebie,bo przecież jesteś na naszym forum wesołym promyczkiem!!!buzi
![]()
#245 |
Wtajemniczenie
|
Marti Słoneczko, aż mi brak słów. miałam pytać co tam u Was, ale wydawało się że jakoś się układa. ten prezent dla Huberta z okazji dnia ojca, i w ogóle. ech...parszywe życie. wracaj do nas Kochana jak najszybciej, bo bez CIebie o już nie bedzie to samo...gorące buziaki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zadomowienie
|
Maszka - napisz jak po wizycie. Jestem bardzo ciekawa, mam nadzieje,że wszystko ok.
Marti - facet debil i tyle. Mam nadzieję,że szybciutko do nas znowu zajrzysz. ![]()
#248 |
Wtajemniczenie
|
a w ogóle to weszłam tu wczoraj żeby napisać że w H&M są przeceny, i fajne bluzeczki z długim rękawkiem można kupić za niecałe 6 zł. co prawda rozmiary od 86 chyba, no ale to juz w końcu niedługo.
simona gratulują ząbka - WRESZCIE ![]() ![]() ja dziś ide kupić pościel dla Kuby, bo jeszze isę takowej nie dorobiliśmy. chcę kupić taką: http://www.feretti.pl/PL/index.php?o...=171&Itemid=88 ktos z tej firmy kupował?? a pozatym to mi dalej jakoś tak przygnębiająco z powodu Marti ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
![]() Marti bardzo mi przykro że tak wyszło z Hubertem ![]() Kasiu ja za bardzo Ci nic nie polece z okolic Kassel,bo my dopiero odkąd jest Colin zwiedzamy okolice.Wcześniej co 2 tyg jeździłam do Pl, więc nie bardzo miałam możliwośc zwiedzania okolicy.Zapytam koleżanke która tu dłużej mieszka,bo my to zawsze jeździmy do Kassel lub Harz(takie mniejszcz góry) Ale z okolic mogę Ci polecić Göttingen,miasto w którym urodził się Goethe i bracia Grimm.Co prawda nic specjalnego poza starówką i 4 kościołami(no jeszcze jakies muzeum się znajdzie) tu nie ma ale jeśli byś się zdecydowała to służe miłym towarzystwem na kawce ![]() Simona kocur poprostu boski ![]() ![]() Ja od mojego Tż, mam obiecany pierścionek jak wystukam ząbka.Tylko coś tego zęba ani widu,ani słychu ![]() Rzabo dziewczynki urocze ![]() Cleo Wktor super chłopak ![]() cdn bo Colin za bardzo się oddalił. Sohf pytałaś Cleo o te podkolanówki,to są takie wywijane skarpetki z H M pakowane po 3 sztuki(może widziałaś) można je też nosić jako podkolanówki. Ta pościel super,mam do niej dodanego linka w ulubionych bo też się na nią zamiaruje ![]() O niej kiedys pisała chyba Instruktorka, mówiła że jest super,dobra jakośc i wykonanie(dlatego dodałam sobie link) |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zadomowienie
|
Simona - Gratuluję pierwszego ząbka!grzechem byłoby gdybyś sobie jakiejś kiecki z tej okazji nie kupiła. Mojej Ciutce nic jeszcze nie wyrosło, ale za sukienką juz zacznę się rozglądać
![]() Sohf - bardzo ładna ta pościel, taka słoneczna i wesoła. Ja mam pościel z ikei Anita - przepraszam,że nie wkleiłam zdjęcia isofixa, postaram się to zrobić dziś
#251 |
Zadomowienie
|
Hej ![]()
Dziewczyny wczoraj miałam koszmarny dzień, przezyłam horror, godzinę się trzęsłam ze starchu. Olaf dołączył do grona nieszczęśliwych "Kaskaderów", spadł mi z łóżka!!! Rety co ja przeżyłam. Biedulek płakał, aż się zaniósł. MAm nadzieję, że mu nic nie jest, obserwowałam go wczoraj i zachowywał się normalnie, nawet guza nie znalazłam. Gddybym była w Polsce to pewnie już bym była po wizycie u chirurga, a tu nie jest to takjie proste.
Druga sprawa to taka, że chciałąm powoli kończyć karmienie piersią i podawałam Olafkowi na noc modyfikowanego z kaszką - wciągał pięknie ,a od dwóch dni bunt, nie chce innego mleka niż cyc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Simona gratuluję Tamarce ząbka. O zwyczaju kupowania/ dostawiania czegoś na tę okoliczność nie słyszałam- czy ja o czymś nie wiem?
BTW, sukienki szukam dla siebie też, takiej akurat na sycylijskie wędrówki, ale co kupię, to oddaję, bo w niczym się sobie nie podobam;((( Garnuszki nie zazdroszczę przeżyć kaskaderskich, mnie się to (jeszcze) nie zdarzyło, ale chyba nie ma takiej mamy, której to w końcu nie spotka...Na szczęście dzieci są elastyczniejsze niż nam się zdaje, co nie oznacza, że nie trzeba uważać. |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu ja też nie słyszałam o zwyczaju dostawania czegoś na ząbka.Ostatnio jak rozmawiałam z kuzynką, ona mnie uświadomiła że podobno jest taki zwyczaj że ta osoba która wystuka pierwszego ząbka dostaje prezent.
Więc ja, tak zupełnie niewinnie ![]() ![]() Garnuszki ![]() ![]() Edytowane przez schatzsi Czas edycji: 2007-07-11 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
wczoraj sie niezle zdenerwowalam…… pisalam do was tekst mialam juz go napisany i mi sie jakims cudem skasowal Bylam juz za bardzo zmeczona zeby pisac go od nowa. Wiec zaczynam od poczatku…. Spoznione zyczenie dla: Tymka, Zuzi, Olafka, Patryka sohf, Colin potrafi tak codziennie ponazekac Nie lubi za duzo czasu spedzac w tym turystycznym lozeczku, woli sobie raczkowac po domu i odkrywac coraz to nawe rzeczy. A pogadac sobie lubi, szczegolnie jak jestesmy w sklepie to wtedy najwiecej mowi schatzsi, Colin super wyglada w tych okularach i niezle miny robi Simona, te nasze dzieci najprawdopodonbniej marudne sa z powadu zabkow, przynajmniej Colin na pewno. Wsadzilam mu wczoraj palucha do buzi zey obadac jak tam sprawa z zebami sie ma i ku mojemu zaskoczeniu czuc juz troche zabka wychodza dwa na raz, ale o dziwo nie ma opuchnietych dziasel tylko lekko zaczerwienione, nie wiem ile czasu bedzie sie wyrzynal i jak slugo bedzie tak spal w nocy z przerwami. Musze powiediec ze smarowalam mu mascia dziasla Dentinox na noc i troche to pomoglo. Tamara na zdjeciach to piekna ziewczyna musza ja Colinowi pokazac Edit: wlasnie doczatalam ze Ty rowniez znalazlas kawaleczek zabka, wiec gratuluje Fibian super kolor mialas na zdjeciu w Twoim avatarku. To byl ten sam fryzjer co zronil terazniejszy kolor? Garnuszki nie zazdroszcze przyzycia…..:-( Nas w niedziele spotkala nas po czesci smiesza sytuacja…….zaraz wam ja opisze jak Colin mi pozwoli bo teraz troche marudny jest….. |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Simona - ząbka gratuluję! Kiecka jak najbardziej sie należy - ja tez sobie kupiłam, kułam żelazo póki gorące i kupowąłam tego samego dnia co mystukałam ząbek. Faktycznie zalata jesteś nieziemsko...wiem jak to jest bo ja też ciągle coś gdzieś ząłatwiam, na dodatek TŻ ciągle na budowie samochodem a ja uziemiona poruszam się środkami komunikacji miejskiej. Przejechanie się tak z 2 dzieci nie należy czasem do łatwych...Współczuję nocki - jak się pracuje to każda minuta snu jest cenna. Gratulacje dla małej zębatki!
#256 |
Zadomowienie
|
Marti Kochana....tak mi przykro.
![]() Garnuszki współczuje upadku. biedny Olafek. Simona gratuluję kolejnej zębatej dziecinie. W naszym bezzębnym klubie coraz mniej dzieci. Sohf a pościel jest super my mamy taką: http://www.feretti.pl/PL/index.php?o...=179&Itemid=92 Ale jakbym kupowała teraz to kupiłabym taką (bo bardziej mi sie podoba): http://www.feretti.pl/PL/index.php?o...313&Itemid=100 albo: http://www.feretti.pl/PL/index.php?o...=176&Itemid=91 |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny
![]() Simonko gratuluję Tamiczce zębolka ![]() ![]() ![]() Poza tym mam juz 100%wakacje,dopiero pod koniec sierpnia mogę być wezwana do szkoły ,a tak luz blues:d Polujemy na jakieś fajne wakacyjne miejsce.. Fibian oki,czekam na fotki w późniejszym terminie ![]() ![]() Cały czas wkurza mnie sytuacja z Marti:/ Maszko czekam na wieści,jak bylo w Wawie.. Rzabo Twoje dziewczynki są rewelacyjne,mała świetniew się tuli i patrzy na starszą Helenk ![]() Garnuszki jak mi przykro!Ale zapewne nic sie nie stało!Ja też mam upadek Maćka za sobą!To był strasszny dla mnei dzień,jakoś nie wspominałam Wam... Zostawiłam Maćka z mężem i poszłam robić śniadanie,wyłączyłam swoją czujność,bo mały był z tatą!Jak zostaję z nim sama i muszę wyjść,to kładę go do łóżeczka lub bio0rę ze sobą..Mąz zostawił go i łaził po domu i słyszymy jak spadł i zaczął mocno płakać,myślałam,że dostanę zawału,wyłam razem z nim!Dziecko wystraszyło się chyba bardziej niż go cokolwiek bolało!Myśłałąm,że mężowi oczy wydłubię!A sobie nie mogłam darować,że nie zajrzałąm do małego ![]()
#258 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny bardzo dziekuje za wszystkie mile slowa i komplementy
![]() Tamiczka ze szczerbulka bedzie teraz kasownikiem ![]() Kiecke zakupilam- bajka- mialam ja juz dawno upatrzona ale byla masakrycznie droga, a teraz sa przeceny i mam ja za 50% ceny. TZ wyrazil zgode na zakup po tym jak zostal poinformowany sms i tel o zabku Tamiczki. ![]() Niestety z mniej przyjemnych rzeczy to to ze dzwonilam dzisiaj w sprawie wyniku krwi Tamci i ma nadal podwyzszone te enzymy watrobowe choc juz mniej. Pani doktor kazala sprawdzic ze wzg na wynik krwi jak najszybciej mocz - ogolnie i posiew. Kasiu, ja tez nie slyszalam o prezencie z okazji znalezienia zabka, ale Aranka o tym pisala i ,,podchwycilam" bo marzyla mi sie ta kiecka bardzo. ![]() Femme, tez tak mysle ze to zabki, wczoraj przed wyjsciem tej jedyneczki Tamci dala mojej mamie popalic w dzien bardzo, no i w nocy mi sie budzila a nie byla glodna. Ludze sie ze teraz bedzie troche lepiej. Garnuszki, nie martw sie na pewno Olafkowi nic nie bedzie ![]() sofh, ta posciel to wyzsza polka wsrod poscieli dzieciecej, najdrozsza jest. Ja mam z Ikei posciel, ale jeszcze nie uzywamy. |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Simona każdy powód i pomysł na nowy ciuch jest dobry, hehe
ja właśnie taką sobie upatrzyłam, zakryje moje wszystkie 'wały miłości' ![]() A zęby lubią parami wychodzić, więc kasownik może być przez chwilę. Ninie drugi wyszedł po tygodniu od pierwszego. Edytowane przez kasia191273 Czas edycji: 2007-07-22 o 14:09 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Raczkowanie
|
Dziękujemy wszystkim za życzenia dla Patryka.
Ja też nie słyszałam wcześniej o prezencie za wystukanie ząbka a od piątku Bączek ma już dwa ząbki. Pierwszy wyszedł mu o tydzień wcześniej ale okupił go ostrym zapaleniem gardła i przez dwa dni miał bardzo wysoką gorączkę. drugi wyszedł bez żadnych sensacji. Uciekam kibicować naszym siatkarzom. dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zadomowienie
|
Marti, wracaj!!! Przecież to Ty jako pierwsza pocieszałas mnie i zawsze byłaś na warcie kiedy trzeba było otrzec mi łzy z powodu kaczora i wszelkich innych moich życiowych zawirowań. A teraz taka życiowa niesprawiedliwość (a raczej męska niedojrzałość) spotkała Ciebie. Moje zdanie na temat facetów znasz. Ja wiem, że sama też sobie poradzisz. Nie będę Cię oszukiwała mówiąc, że nigdy nie jest smutno, ale uwierz mi, że wtedy wbrew wszystkiemu czujesz się silniejsza i dumna z siebie, że sama jesteś w stanie sobie poradzić. Nie raz udowadniałaś, że potrafisz. Wierzę, że niedługo wrócisz, chociażby przez takiego starego gruchota-kompa jak mój, ale da się połączyć z internetem i nasza wizażową rodzinką. Muszę Ci powiezieć, że aż się popłakałam jak przeczytałam, że żegnasz się z nami. Nie miałam czasu już zajrzeć wczoraj, a tu takie rzeczy. Wierzyłam, że jest dobrze... Będzie dobrze, nieważne z nim czy bez niego. A jak przyjdzie chwila zwątpienia to spójrz na Laurkę, pewnie się popłaczasz (przynajmniej mnie to spotyka) ale będziesz miała tę pewność, że musi być dobrze. Masz cudowne, zdrowe dziecko a to daje takiego powera, że "olaboga". Trzymaj się dziewczyno. Jesteś dzielna. Wszystkie na Ciebie czekamy!!!
![]() Po wizyciew Warszawie w porządku. To był dzień spod zanku trójek. Podróż w sumie 3 godz., czekanie 3 godz., wizyta dokładnie 3 min. Lekarz zapytał czy w porządku, pomacał brzuszek, kazał przyjechać za 3 miesiące, potem pobrali 3 wymazy na posiew, wynik za 3 dni... I chyba tyle tych trójek. Wiktorię tam dobrze pamiętają. Lekarz, u którego dzisiaj byłyśmy zaglądał do nas w szpitalu tylko na dyrzuże, ale jak zobaczył Wikunię to od razu miał uśmiech na twarzy i słowa "a, to ty?" Ona do wszystkich się śmiała, dzisiaj też nie było inaczej. Tylko nasza pani pediatra bardzo jej nie pasuje bo wrzeszczy jak nie wiem. No cóż, ale ona jedna wykazała zainteresowanie moim dzieckiem więc chyba przy niej póki co pozostaniemy. Wiecie co, smutno mi z powodu Marti, mam nadzieję, że szybko wróci.
#262 |
Zadomowienie
|
trzeci raz już piszę posta brrrrrrrrrrrrrrr
![]() Dziewczyny dziękuję za słowa pocieszenia ![]() ,,, ja tez nie słyszałam o zwyczaju kupowania sobie czegoś po wykukaniu ząbka, zreszta u mnie i tak mąż wykukał a nie ja ![]() Sohf, Malgogaj fajne te pościele, a można je w sklepie kupić, czy tylko przez internet? Kasia fajniusia ta kiecusia! Olaf miał dzisiaj kontrolę i szczepienie, waży 7150 i mierzy 70, 5 cm, taki szczypior z niego, dzieci w przychodni to takie pączusie były, takie typowe bobasy, a Olaf to taki chłopczyk. |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Garnuszki -dobrze, że z Olafkiem wszystko ok! A wagę ma ok! Zobacz np. moja Laura o miesiąc starsza a waży mniej od niego - niewiele ale zawsze...
maszko - okropnie się cieszę, ze Wiktoria wraca do zdrowia. Ja mam to samo z pediatrą - co Laura na nią spojrzy to w ryk. Nawet pani zpunktu szczepień jej nie straszna a pediatra - ciepła ruska lekarka zawodząca śpiewająco jej nie pasuje... Mi też bardzo będzie brakowało marti bo nie dość, że ma córeczkę imienniczkę mojej, pochodzi z Mazur jak ja to jeszcze jakoś na tym forum żeśmy wszystkie się zżyły...Ona była tu razem z Siasiek najmłodsza, dużo się udzielała i była szczera i otwarta...Myślę jednak, ze chociaż za jakiś czas zajrzy do nas. Co do Huberta to trudno...na zdjęciach tych ostatnich z wesela nic nie wskazywało na rozstanie...ale to tylko zdjęcia. jak te, które zrobiła u fotografa...widocznie woli je mieć w portfelu niż w sercu... kasiu - ale śliczna ta sukienka...Mi przez kąpanie dziewczyn przeleciała aukcja ze śliczną sukienką co ją można samą i do dzinsów założyć. jestem wściekła - poszła za takie śmieszne pieniądze, ze tylko sie w d... ugryźć!
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
Teraz mam chwile zeby opisac ta historie jaka spotkala nas w niedziele.
Wybieralismy sie do Zoo ale przed spacerem chcielismy cos zjesc w KFC, zajechalismy do Drive-in i zamowilismy jedzenie. Dodam ze Colin siedzial z tylu ze mna zapiety w swoim foteliku. Stanelismy na parkingu i zaczelam jesc swoje zamowione danie a picie dalam sobie do uchwytu w podlokietniku. Nie chcialam za bardzo zeby Colin widzial jak wcinam jedzenie wiec obrocilam sie lekko w strone okna....i tak sobie jej i jem powoli.....pomyslalam ze moze sie napije....patrze nie ma picia, pomyslalam ze moze dalam je na podloge, zagladam tez nie ma.....patrze na Colina a on caly zalany prawie litrowym Spritem. Nawet nie zaplakal, patrzal sie tylko bardzo zdziwionymi oczami ale nawet nie pisnal. Zaraz byla akcja robierania, bo w tym napoju bylo wiecej lodu niz picia wiec nie chcialam zeby chlopak odmrozil sobie poszczegolne partie ciala ![]() Kasiu sukienka bardzo ladna ![]() Ja mimo tego ze nie wystukalam zabka kupilam sobie dzis spodnie bo w sumie jako pierwsza odkrylam ze juz tam cos wychodzi ![]() Simona Colin poki co z dzien jest znosny....no z malymi wyjatkami, jest bardziej poddenerwowany jak zawsze, ale mam nadzieje ze to minie po wyjsciu tych jedynek. |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zadomowienie
|
Anita - wklejam zdjęcia tych bolców . Jutro wrzucę zdjęcia fotelika umocowanego na bazie. Jak widac ten system jest mało skomplikowany
Femme Fatal - w avatarze to nie są moje włosy. To moje zdjęcie z dorobioną fryzurą w photoshopie.... niestety
#266 |
Rzabbocop
|
Oj mnie Miśka już 3 razy spadła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Rozeznanie
|
Sohf dzięki wogóle dzieki za komplementy, a podkolanka to są skarpwry z H&M
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Wtajemniczenie
|
co do pościeli to w końcu kupiłam taką:
http://www.feretti.pl/PL/index.php?o...=176&Itemid=91 nie mogłam sie zdecydowac oczywiscie:P garnuszki współczuje przezycia. mnie jeszcze na szczescie Kuba nie zleciał, ale jak mówi Kasia pewnie kiedys to nastapi. a posciel kupuje sie w normalnym sklepie. na stronce sa adresy. przez internet nie prowadza, ale na allegro oczywiscie mozna dostac. Kasiu bardzo ładna kieca, tez mysle o czyms takim, ale jakos nie mam weny łazic po sklepach i szukac. pokaz sie w niej koniecznie. simona Ty tez dawaj swoje foty w tej wymarzonej kiecy ![]() maszko ciesze sie ze wszystko ok, i ze Wikunia dalej rozesmiana ![]() a w H&M sa te chusteczki, co Tami miała na fotce, jakby ktos był zainteresowany ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zadomowienie
|
Garnuszki Śniła mi się Twoja rodzinka dzisiaj
![]() ![]() ![]() Odnośnie zakupów to ja raz na wyprzedaze poszłam i ukradli Olafkowi zabawke. Miał przypiętego do wózka takiego motyla z Tiny Love co drżał i ktoś mu go zabrał! Wypaść nie mógł. Więcej nie poszłam, bo tylko straty. Sohf właśnie ta pościel mi sie podoba. Ja swoja kupiłam dawno, ale jeszcze nie używamy (to jedna z tych bez sensu kupionych rzeczy co leżą). Tzn kołderki nie używamy, bo ochraniacz mamy założony a podusie wkładałam do wózeczka. Olaf śpi w śpiworku. Maszko super ze wszystko ok. I co dalej? Kiedy następna operacja? lekarze juz planuja? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.