![]() |
#241 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06! II
Kasia zdjęcia śliczne,a Oliwcia taka czarnulka.Moja Amelcia jak się urodziła to była czarna a teraz blondynka jak trza. Cieszę się,że minęła gorączka Oliwii.
![]() Moni ten katar to od nas do Szymusia nie doszedł,ale wiem co tzn jak takie maluchy mają katar,moja ma już od czwartku,powoli odchodzi. Katesia Szymuś w przyszłości sam zadecyduje którą panienkę wybierze. ![]() Iwonka a gdzie Ty się podziewasz ostatnio milczysz?
#242 |
Zakorzenienie
|
Nel Kasia śliczne foteczki, aż miło się ogląda
![]() ![]() Chciałam Wam napisać, że jutro wyjeżdzamy znów na tydzień lub dwa (zależy od pogody), nad jeziorko do Gródka nad Dunajcem, mój tata nam sprezentował wczasy więc jedziemy z tż i dziećmi, a także z moją mamą i siostrą ![]() Mam tylko nadzieję, że pogoda będzie (najwazniejsze, zeby nie lało), bo wtedy wrócę szybko do Was ![]() Jak jutro znajdę chwilkę, to się jeszcze odezwę ![]() Właśnie, co się dzieje z Iwonką, że nic nie pisze ostatnio ?? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Kasia to zdjecie mnie rozwalilo
![]() Zdjecia sliczne, ładne z Was kobietki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do tż-ta to on ciągle marudzi że on z trzeba babami nie wytrzymuje ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zasiadłam by cis poczytac a tu Kkasiaaa tylko cos skrobneła.. dobre i to ![]() Ja za chiny czasu nie mam w dzien uganiam sie za Szymkiem, bo to co on wyprawiac zaczyna to rece opadaja...A wieczorem padam doslownie zaraz po nim spac, albo i z nim.. Poza tym moja mama i siostra sie pochorowaly i jakos nie mam nawet z kim kawy wypic ![]() ![]() Kolejna sprawa to taka ze od dzis siedze nad czyszczeniem komputera ,zgrywam wszystkie zdjecia i filmy od 2006roku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciezko bedzie mi z wami sie rozstac, ale bede pisała od siostry ![]() Ciekawe co u Katesi, Iwonki i Jastinka... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny co jest
![]() ![]() ![]() ![]() Moni@ ty nie rób jaj i nie oddawaj kompa ![]() ![]() ![]()
#247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kompa musze oddac, byl składany w firmie TZ a jak on ma focha to niestety nawet przysłowie "Kto daje i zabiera....." nie pomaga ![]() Ciekawe co u Humbaczka słychac ??? Ciekawe co u Jastinka ???? Aha zapomniałabym Iwonko -myszko dziekuje ci serdecznie za pamięć, nie wiesz jaka to dla mnie niespodzianka była....leze sobie juz a tu sms od Ciebie ![]() Sliczne dzieki ![]() u mnie dzis brzydka pogoda, chlodno i pochmurno..siedze w domu ale to dobrze bo mam ochote na sprzatanie w szafach ![]() Zapomniałam wam napisac ze zamowilam meble do Szymkowego pokoju..Miałam dosc juz wszedzie ciuchy moje z jego w komodzie sie walaja..Jak przywioza to wam pokaze..nie sa to meble dziecinne ale takie jasne wiec beda pasowały.. Chcialam zamowic dziecinne ale sa tak mało pojemne ze dla ozdoby to ja mebli nie poterzebuje..Potrzebuje takie by schowac gdzies czysta posciel Szymka, jego ubranka i zabawki poukładac na połkach bo wszystko lezy na ziemi, az nerwy biora... Ufff to sie rozpisałam ![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-09-17 o 15:07 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki a u nas w domku wirus grasuje
![]() ![]() ![]() Moni szkoda,że ten Twój tż jest mało rozsądny i nawet kompa Ci odbiera............a zna powiedzenie "Kto daj i odbiera niech się w .........." Na pewno mamusia szybko Ci zakupi kompa i nie opuścisz nas na dłuższy czas ![]() Czy słyszałyście o tej tragedii w W-wie ,do centrum stomatologii rodzice dali 4 letniego chłopca na usunięcie 2 ząbków pod narkozą i chłopczy już się nie obudził... Na necie były komentarze ,że rodzice jak nie wiedzą co robić z pieniążkami to po prostu głupieją,bo przecież taki zabieg kosztuje. Ale cóż chłopczyka już nie ma. Ja robiłam testy alergologiczne Martynce i wyszło,że nie jest na nic uczulona, a okazało się,że ma krzywą przegrodę nosową,ale to jest niebezpieczny zabieg i jej nie dam na to.
#249 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane!
Ale sie za Wami stęskniłam,musze Was troszke potulać wirtualnie ![]() Jestem własnie w firmie tż i musiałam zajrzeć co u Was ![]() U nas wszystko dobrze mieszkamy juz w nowiutkim mieszkanku,netu niestety nie mam ale juz wkrótce mam nadzieje ze to sie zmieni.Wikunia zaklimatyzowała sie odrazu,pierwszą nockę przespała w nowym domku spokojnie,nawet nie pisnęła ![]() ![]() ![]() Ja po przeprowadzce do tej pory jeszcze nie moge dojśc do siebie,a jak pomysle ile jeszcze przed nami to szok ![]() ![]() Wprowadzilismy sie pierwsi w bloku takze narazie z sąsiadami mamy luzik ![]() Dzis odpoczniemy troszke bo zawieżlismy Wikunie do mojej mamy i jedziemy na biwak na dwa dni,takze bedziemy sie odstresowywać ![]() Moni@ ![]() ![]() ![]() ![]() Musze juz kończyc bo tż ma klientów i musze laptopa oddać ![]() Buziaki gorące dla maluszków,pa! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nel kuzyn TZ jest wlasnie w szpitalu na ta operacje..Wczoraj miał zabieg..On jednak musiał go wykonac bo przegroda z wiekiem spowodowała ciegłe wycieki krwi z nosa, pamietam ze cokolwiek nie zrobil to juz lecial do lazienki bo krew mu leciała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Zadomowienie
|
Moni
![]() ![]() To powróciłaś do mamy czy siedzisz z tż,bo nie wiem czy kupujesz mebelki do pokoiku Szymusia tego co stało łóżeczko?
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nel ja kupilam te meble to domu tego co wynajmuje z TZ..Bo Szymek tu ma tylko komode a to za mało na jego szmatki ![]() ![]() Nikogo nie ma a to pachnie weekendem ![]() Mam do was pytanko...Jakie duze sa wasze dzieciaczki? Czy tez kupujecie rozne rozmiary nr bluzki mniejsze a spodnie wieksze?..U mnie czasem sie zdarza ze bluzka 80 a spodnie 86 ![]() A dresu na Szymka nie znajde chyba nigdy całego bluza+spodnie, bo jak biore 80 to spodnie za małe jak biore 86 to bluza za duza ![]() ![]() Ja upatrzylam sliczna kurtke na zime dla Szymka ale kompletnie nie wiem jaki rozm kupic..Czy poczekac lepiej do listopada???Az zrobi sie chlodniej ?? Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-09-17 o 15:08 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zadomowienie
|
Moni@ ja bym się wstrzymała z zakupem kurtki zimowej bo nigdy nic nie wiadomo ile te nasze dzieci urosną do tego czasu , chociaz wydaje mi się że pewnie niewiele. Ja tez musze kupić trochę rzeczy na jesień i zime bo z większości rzeczy wyrosła
![]() My dziś jedziemy na chrzciny , tż jest chrzestnym ![]() ![]() ![]() ![]()
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do chrzcin to jakos wytrzymasz ![]() Duzo z Was pisze ze obywacie sie w towarzystwach ludzi ktorych nie znosicie bo np TZ tam jechal czy byla jakas rodzinna impreza.. Nie to zebym byla wscibska ale zawsze stawiam sie na Waszym miejscu i szkoda mi Was i probuje zrozumiec...i jakos pocieszyc (choc nie wiem jak) bo jak tu mozna pisac baw sie dobrze skoro obok jest osoba ktorej nie trawimy???hmmmm Glowa do gory Kasienko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zadomowienie
|
Moni odnośnie zakupów to myślę podobnie jak Kasia ,lepiej jeszcze poczekać z zakupem kurtki zimowej,przeciez teraz wszystko jest także tylko miec pieniążki i kupi się co chce.
![]() ![]() Kasiu napisz jak po imprezce,ja raczej chodzę tam gdzie nie ma osób,których nie trawię. ![]()
#256 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki a jak wyglądają Wasze osiedla bo jestem ciekawa,widziałam tylko Moni. My własnie dzisiaj z Amelcią po kościółku na 9,poszłyśmy na plac zabaw,który zamontowali nam 2 tygodnie temu. Bloczki równiez nam odmalowali ,są teraz kolorowe i bardzo ładne,a teraz się pochwalę naszym osiedlem.
![]()
#257 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iwonkomyszko pozwolisz że złożę Ci tu jeszcze raz życzenia urodzinowe. Zadowolenia z wychowywania Kasi, idealnego pożycia małżeńskiego,zdrówka, spełnienia marzeń, drugiego jeszcze w tym roku dzieciaczka tak tak i dni samych pogodnych. A tak na marginesie bardzo tęsknię za Tobą i Kasieńką. Całuję Was dziewczynki mocno. P.S. tak między nami to nie wyglądasz na swój wiek cmok cmok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zadomowienie
|
Iwonkomyszko jeżeli masz dziś urodzinki to przyjmij od nas życzonka dużo miłości,wiele radości i wszystkiego naj..................co się szczęściem zwie.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz c.d. zdjęć
#259 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki dziękuję za pamięć. Bardzo mi miło z tego powodu.
Dawno mnie tu nie było, ale jakoś nie miałam nastroju i wogóle. Moja Kasia chora, na antybiotyku, ale juz jest znaczna poprawa, ma zapalenie gardła, ale ma się jej na życie. A oto moja gwiazdka |
![]() ![]() |
![]() |
#260 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak szczerze to ona jest dosyć fajną dziewczyną wesołą itd ale po prostu raz zalazął mi za skórę mówiąc do mojego tż-ta że jak postanowi odejśc odemnie to ma się zgłosić do niej ona chętnie go przyjmie bo ja według niej nie jestem kobietą dla niego ![]() ![]() Teraz jest związana z tym starszym panem którego jak wczoraj zobaczyłam to się przeraziłam ![]() ![]() ![]() ![]() Iwonko wszystkiego naj, naj , naj lepszego !!!!! ![]() ![]() Dużo zdrówka dla Kasieńki ![]() Zdjęcia i Kasieńki i Nel z Amelką sliczniutkie ![]() ![]()
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-09-17 o 15:09 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
Na poczatku Iwonce składam najpiekniejsze zyczenia, spełnienia marzen, milosci i radosci, sukcesow zawodowych i wiary w siebie ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ NEL- zdjecia sliczne, piekny plac zabaw, szkoda ze na koniec lata go zrobili, ale na nastepny rok jak znalazł. ![]() Posłuchalam Kkasi i dziekuje Tobie tez za rade ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ KASIU - ciesze sie ze wytrzymałas te chrzciny, dzielna dziewczyna ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zadomowienie
|
Jeszce raz wszystkim dziękuję chociaż jestem już taka stara i nie powinnam już obchodzić urodzin.
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zadomowienie
|
Moni masz rację na przyszły rok to super dzieciaczki będą miały zabawę
![]() ![]() Iwonko Ty jesteś młódka w porównaniu ze mną ja to już babcia emerytka ![]()
![]() |
#264 |
Zadomowienie
|
Iwonko jaka stara baba z ciebie
![]() ![]() Nel plac zabaw jest super ![]() ![]() ![]() ![]()
#265 |
Zadomowienie
|
Koło mnie też nie ma w bezpośrednim sąsiedztwie placu zabaw. Jest świetny ale w parku oddalonym o jakieś 500-600 m. Za blokiem tylko piaskownica i dwie bujaczki skrzypiące zresztą.
U mojej mamy natomiast w mieście wymienili wszystkie place zabaw w całym mieście, są superowe, ale wszystkie takie same. Jak byłam z Kasią u mamy to wyciągnąć jej siłą stamtąd nie można było. A bujaczki są takie wielkie drewniane ekstra wygodne. |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Co wy mi tu piszecie o jakich emerytkach? mam was zlac???
![]() Nel wygladasz jak nastolatka, malutka, zgrabniutka, ja przy Tobie to kawał babska ![]() Iwonka tez sliczna buzia wesoła zawsze umalowana widze na zdjeciach, zadbana... ![]() Uspałam Szymka a jakis pies ujada za oknem ze zaraz zwariuje jak go obudzi..Chyba mu trutke rzuce co za franca ![]() Ja ostatnio wybrałam sie na spacer z Szymkiem na stara Nyse, stary PGR i bylo super..Szymus na rowerku jechal cała droge ![]() chcialam mu pokazac jak kamyczki pluskaja do wody i wiecie co?? Tak bardzo plakał ze te kamyczki sie utopily i ze je wrzucuałam ze nie umiałam go uspokoic ![]() ![]() ![]() Mowie wam histeria ![]() ----------------------------------------- A gdzie NIKI? ![]() A gdzie Humbaczek? ![]() Jastinku ![]() Edytowane przez Moni@ Czas edycji: 2007-08-21 o 12:41 Powód: edycja koloru zoltego-nic nie widac |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zadomowienie
|
Moni zdjęcia superowskie,nie narzekaj bo widziałam Cię na żywo i niezła z Ciebie dżaga(ocena przez mężczyznę).
![]() Kasiu ,jednak nie wszędzie porobili te place zabaw a to przecież ważne miejsca bezpiecznych zabaw dla naszych maluszków. Moni moja Amelcia też ma napady ,wczoraj wyrzucała przez balkon chusteczkę do nosa i ja musiałam chodzić do sąsiada(gościu po 50) ,ażeby mi ją podawał bo ona płakała co sił. Także nasze maluchy mają teraz okres buntowniczy bynajmniej moja. Moni a jak się sprawdza rowerek bo moja cały czas mówi jedzie,jedzie ale jakoś jeszcze jej takiego nie sprawiliśmy i nie wiem czy jest sens na koniec lata,bo we wrześniu mogą być już ddżyste dni i brak pogody,sama nie wiem.A Ty kupowałaś od kogoś czy nowy a tak w ogóle ile kosztował?
#268 |
Zadomowienie
|
Monia dziękuję, ale tak naprawdę w rzeczywistości wcale nie wyglądam tak ładnie jak na zdjęciach, podrasowane trochę są i wysłałam ci te najlepsze. Reszta nie nadaje się do pokazywania komukolwiek.
Natomiast Ty piękna jak zawsze no i ten nasz rodzynek prześliczny. Moja łobuziara też ma napady, umyśli sobie coś ten mały móżdżek a ty człowieku główkuj o co jej chodzi. Dzis jak wróciłam z pracy to ogóle nie chciała się uspokoić, pokazywała tylko, że czegoś nie ma i koniec. A teraz zrzuca mnie z fotela, więc na razie dziewczynki. |
![]() ![]() |
![]() |
#269 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rowerek super, Szymek jezdzi w nim bardzo chetnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A rodzynek to fakt, wcale nie sliczniejszy niz Wasze dziewczynki ![]() ![]() Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-09-17 o 15:10 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zadomowienie
|
Szymuś będzie miał branie, że hej.
Dobrze, że jakby co to ja mam jeszcze swoich rezerwowych bliźniaków na zięciów, bo tu o tego pięknisia to bić by się trzeba. Wiecie co laseczki? Muszę Wam opowiedzieć jak mam teraz fajnie wesoło w domu. Kiedyś Wam pisałam, że dzieckiem opiekują mi się moje kuzynki. Więc jak jedna wyjechała i przyjechała druga z moim bratem (synem mamy), brat w piątek wyjechał i w niedzielę tata mi zostawił swojego syna. No i się zaczęło. Moja kuzynka ma 14 lat, a brat 16. Jaka jest wielka love to normalnie wymiękam. Ona mu robi kanapki, a on taki chłopak, że go normalnie nie poznaję. Zawsze był taki maminsynek, a tu grzeczniutki, bezproblemowy... Ale jutro tata zabiera go, bo jadą w góry, a ona wyjeżdża ode mnie w piątek no i będzie pewnie czarna rozpacz, bo mieszkają od siebie 200 km, ale myślę, że jak im nie przejdzie, to będą mnie częściej odwiedzać. O ja biedna... Monia zobaczysz, że wcale nie przesadzam, ale wiele osób mi mówi, że nie wyobraża mnie sobie szczupłej, bo mi tak dobrze. Ale ja czuję się jak monstrum. Chociaż widocznie tak miało być, bo gdybym była laska to z moim charakterem to w głowie by mi się poprzewracało. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.