Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 II - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-18, 10:45   #241
agika11
Zadomowienie

Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 II

U nas przestało padać, robi się duszno. Ale na razie jest przyjemnie.
Joasiu, ja bym oparła rozmowę scenkach sytuacyjnych, podobnie jak Tiaara radzi. Zrób sobie listę zachowań Julki (kolumna 1 na kartce) i spróbuj odpowiedzieć sobie na pytanie, jak na te zachowania reagujesz (kolumna 2). W czasie rozmowy poproś kandydatkę o opisanie co by zrobiła (kolumna 3). Wtedy masz możliwość porównania. Ja bym się też zdała na intuicję.
Zaproponuj im coś do picia i obserwuj, czy w czasie jak ty robisz kawę siedzi w miejscu, czy próbuje z Julką nawiązać kontakt. Jak nie będzie chciała pić, to powiedz, ze ty sobie przygotujesz. Ja bym tak zrobiła. Możesz spytać o referencje, jeśli już gdzies pracowała. Ale tutaj zawsze może podac numer do swoich znajomych. Ja nie toleruję palaczy. Więc osoba paląca, by odpadła.
POwodzenia, napisz jak było.
Stary 2007-07-18, 10:51   #242
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

co do siusiania...to ja Natka tez puszczam tylo w majtusiach..i jak wie ze chce mu sie siusiu to dotyka siusiaczka...no i sika se po podłodze...ale na nociku chetniej juz siedzi...dalej mówi sii i ee...moze zdaze go kiedys posadzic na nocniczek i załapie...

wczoraj byliśmy na szczepieniu Natus mial az 3 ukłucia
w nózki i w raczke bo złączylismy szczepoinoke z Hib

ale sie nACIERPIAL...WCZORAJ MI STRASZNIE SIE NAPŁAKAL...juz miałam chwile zwątpienia wczoraj o byłam bezsilna...dopiero wieczorem odczuł skutki tego szczepienia...a jeszcze dzisiaj chirurg(
mam nadzieje ze to zniesie w miare dobrze...akurat takie teminy dostałam ze dzien po dniu

i świetna wiadomosc bede ciocią
juz odkładam wszystko to co zostało po Natim bo większosc juz rozdałam...ale njalepsze zostawiłam...jak tylko bed emiec wiecej kaski to lece na zakupy dla noworodka malusie ciuszki pokupuje i dla mamusi jakies kosmeyyki zeby o siebie dbała
Stary 2007-07-18, 11:01   #243
ch_aga
Zadomowienie

Joasiu -- niestety nie pomogę z opiekunką ale życzę Tobie abyś znalazła najlepszą
Pozdrawiam
ch_aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-18, 12:00   #244
hania024
Zadomowienie

GG do hania024

Witam!

U nas narazie nie pada ale zaraz zacznie, ale to bobrze bo przez ten upał nic mi się nie chce

Agika Joasiu trzymam kciuki i KRA KRA KRA

Kociulku gratuluje choć są przypadki że płeć później okazuje się inna ( tak było u mojej koleżanki) ale najważniejsze aby zdrowe było

Joasiu co do opiekunki to też nie pomoge

Płatku a gdzie jedziecie nad morze życze ładnej pogody i miłego odpoczynku

My byliśmy w weekend na mazurach Pati pluskała się w jeziorze no i we wtorek jedziemy znowu na mazury pod namiot i będziemy siedzieć do niedzieli jak pogoda na to pozwoli
hania024 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-18, 12:20   #245
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1
Re: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 II

Joasiu to od Darii, nie miała czasu napisać na wizażu, a prosiła bym Ci przekazała:

"jak znajdziesz chwilke to napisz Joasi -jak juz znajdzie opiekunke, niech ma ją ciągle na oku a najlepiej niech gdzies zamontuje kamere i sparwdzi jak sie zachowuje jak jest sama z Julką"
płatek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-18, 12:25   #246
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Ja też wolałabym by opiekunka nie paliła przy moim dzieckuprzede wszystkim obserwowałabym jakie ma podejście do Julki i jak julka na nią reaguje, czy jest miła i spokojnaczym zajełaby znudzone dziecko, co by zrobiła gdyby nagle zagorączkowało czy mocno uderzyło się w główkę, napewno zapaytałabym się czy sprowadza znajomych( koleżankę/kolegę) do domu w którym pilnuje dziecka, wiadomo wtedy zajęta rozmową już nie zwraca tak baczną uwagę na dziecko.
Hm... trudno tak zaraz coś napisać jednak przed takim wyborem trzeba się poważnie zastanowićjak cos mi wpadnie do głowy to jeszcze napisze.

Gosiaczku przykro mi że Nataniel tak się nacierpiał przez szczepieniedlateg o ja właśnie wybrałam szczepionkę 6w1 i jestem przekonana że to był dobry wybór.

Haniu jedziemy do Władysławowajesz cze tam nie byłampewnie zwiedzimy półwysep Helski jak nie będzie pogody.

Edytowane przez płatek1
Czas edycji: 2007-07-18 o 12:56
Stary 2007-07-18, 13:50   #247
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

noi bylismy u chirurga...noi co chirurga nie ma! yhhh ta służba zdrowia
podobno z recepcji mieli do wszystkich dzwonic i powiadamiac..chyba jednak sie nie wywiązali ze swojego obowiązku...

ale z drugiej strony to moze lepiej bo Nataniel sie wczoraj strasznie wycierpiał...a jeszcze dzisiaj gdyby ten zabieg był to juz wogole skumulowało by sie to wszystko a tak to dopiero za tydzien
Stary 2007-07-18, 13:59   #248
Joasiaa
Wtajemniczenie

GG do Joasiaa

Dziękuje za wszystkie rady
Powiem Wam dziewczyny że boje się okrutnie Płatku podziękuj Darii za wiadomość. Domyślam się co ona miała na myśli. Z TŻtem mamy plan aby robić jej niespodziwane wizyty. TŻ może wyjść w czasie pracy więc chyba najlepiej sprawdzić co się dzieje. Mam nadzieje że znajde kompetentną osobe. Zawsze sobie mówie że nie jest tak że koniecznie musze wrócić do pracy, zobaczymy jak to będzie, mam czas.
Biedny Natek tyle stresu musi doświadczyć

"Ludzie nie zdają sobie sprawy jak mało istnieją" Leo Lipski
Joasiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-18, 14:43   #249
ch_aga
Zadomowienie

Gosiaczku -- u Was nie było chirurga a u nas cąłkowicie mają zamknąć szpital I tak jest kiepski ale zawsze można było liczyć na jakąś pomoc a tak to nie wiem dokąd będzie trzeba jeździć. W trakcie budowy jest drugi ale raczej nieprędko go skończą.
A proszę przypomnij mi jaki zabieg Natanka czeka
Pozdrawiam
ch_aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-18, 17:28   #250
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

z siusiaczkiem
Stary 2007-07-18, 22:00   #251
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1
Re: Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 II

Cytat:
Napisane przez gosiaczek94@buziaczek.pl Pokaż wiadomość
z siusiaczkiem

Będzie dobrze Gosiaczkudomyśla m się jaki to jest stres dla Was, ale mąż napewno będzie przy Tobie i jakoś podtrzyma Cię na duchu. Mój chrześniak miał ten sam zabieg co czeka Nataniela i wszystk jest ok..

Ja jestem zmordowanadzisiaj byliśmy na zakupach i sama nie wiem czy by napewno wszystko kupiliśmy spożywke dopiero w piątek i sobote, ale reszte kupuje tu by już nie wypakowywać nic w Prabutach. Najlepsze, że już pomału pakuje niektóre rzeczyi tak wiem, że czegś zapomne.

Joasiu jak kandydatki na opiekunke dla Twjego aniołka? Zdaj nam relacje z wyboru i napisz na c zwracałaś największą uwagę. Z tymi niespdziewanymi wpadami do domu podczas pracy to dobry pomysł.
Stary 2007-07-18, 22:24   #252
Joasiaa
Wtajemniczenie

GG do Joasiaa

Ja też jestem padaka Julka dopiero zasnęła. Spała w dzień tylko 1,5h a i tak wieczorem był cyrk zaczynam się poważnie zastanawiać nad likwidacją spania w dzień. Dobija mnie to jej zasypianie o 22. Może lepiej się przemęczyć i niech pada o 20? Tylko czy wytrzyma?
Jedna kandydatka nie przyszła druga napisała że rezygnuje. Trzecia przyszła punktualnie, bardzo spokojna, miła dziewczyna chyba się na nią zdecyduje. Jest po pedagogice, miała praktyki w żłobkach i przedszkolach. Próbowała nawiązać kontakt z Julką, zagadywała ją. Julka o dziwo wogóle się jej nie bała Pytałam ją co by zrobiła w razie gorączki, zakrztuszenia, wypadku - dziewczyna ma dużą teoretyczną wiedze. Poza tym pytałam się o różne stresujące sytuacje np co zrobi jak dziecko będzie coś wymuszać. Poprosiłam ją o pomysły na zabawy z dzieckiem. Ogólnie bardzo pozytywne wrażenie, jutro do niej dzwonie i przyszłym tygodniu będzie spędzać czas ze mną i Julką. Wtedy więcej się o niej dowiem. Do tego zgodziła się na małą stawke - 3zł na 1h. Ostateczną decyzje podejme po tym próbnym tygodniu.
Płatku ja też nienawidze się pakować. W niedziele wracam do domu, czyli znowu przeprowadzka. W piątek za tydzień powtórka bo już wyjeżdżamy.

"Ludzie nie zdają sobie sprawy jak mało istnieją" Leo Lipski
Joasiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-19, 09:36   #253
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

Dot.: Re: Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 II

Cytat:
Napisane przez płatek1 Pokaż wiadomość
Będzie dobrze Gosiaczkudomyśla m się jaki to jest stres dla Was, ale mąż napewno będzie przy Tobie i jakoś podtrzyma Cię na duchu. Mój chrześniak miał ten sam zabieg co czeka Nataniela i wszystk jest ok..

Ja jestem zmordowanadzisiaj byliśmy na zakupach i sama nie wiem czy by napewno wszystko kupiliśmy spożywke dopiero w piątek i sobote, ale reszte kupuje tu by już nie wypakowywać nic w Prabutach. Najlepsze, że już pomału pakuje niektóre rzeczyi tak wiem, że czegś zapomne.

Joasiu jak kandydatki na opiekunke dla Twjego aniołka? Zdaj nam relacje z wyboru i napisz na c zwracałaś największą uwagę. Z tymi niespdziewanymi wpadami do domu podczas pracy to dobry pomysł.
dziekuje Płatku faktycznie sie stresuje...az mnie brzuch ze stresu boli nawet przed szczepeniem Natka a co dopiero chirurgiem
Stary 2007-07-19, 11:41   #254
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Joasiu myśle, że Julka jest jeszcze za mała by nie kłaść jej w dzień spaćzresztą bez drzemki pewnie będzie bardzo marudna i Ty automatycznie będziesz mieć ciężej i pewnie będzie troche nerwówki. Mati też ma jedną drzemkę niedługą i mimo tego chodzi spać po 21.00 czy o 22.00myśle że winna tutaj jest pogda, ja sama się męcze i w nocy kilka razy wstaje bo jest za duszno i gorąco, niby spać się chce ale jednak ciężko zasnąć.
Musze przyznać, że ostatnio masz fartatylko tak dalej, a i życze udanego wypoczynku, bo jak ja wróe to Ty będziesz już chyba na Słwacji.
Stary 2007-07-19, 13:00   #255
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara

witam kobietki

unas duszno i nie ma czym oddychac. wczoraj chociaz rano swiecilo slonce po godzinie 10 zaszlo slonce izqczelo wiac. basen odpadal wiec poszlam z Wiktoria na plac zabaw. bylysmy same - wiatr chyba odstraszyl inne dzieciaczki. posiadzialysmy godzinke a pozniej poszlysmy zobaczyc jak tatus pracuje. jak wrocilysmy Wiktoria zjadla serek i padla.

Joasiu mysle podobnie jak Platek ze nie dasz rady bez tej drzemki. Wiktoria teraz raz spi a raz nie. ale kiedy nie spi w dzien idzie o 20 spac i czasem zdarza sie ze obudzi sie po dwoch godzinach i idzie pozno spac. nie wiem czy bedziesz w stanie ale ja zauwazylam ze jak Wiktoria wstanie np o 7 rano to juz o 10 zasypia na popoludnie. przesypia okolo godziny i potem grzecznie o 20 idzie spac i przesypia przez cala nocke spokojnie. oczywiscie wiaze sie to ze wczesnym wstawaniem.

Gosiaczku bedzie dobrze. najwazniejsze ze zauwazone wczesnie i da sie to wyleczyc. potem nie bedzie wiekszych problemow. ciocia tez miala problemy z napletkiem u mojego brata ciotecznego. tez grozil im chirurg ale na delikatnym sciaganiu napletka w kapieli sie skonczylo.

Platku ja zawsze przed wyjazdem robilam liste co musze zabrac koniecznie. wiec kiedy wieczorem w przeddzien wyjazdu sie pakowalam to robilam to na spokojnie i nie balam sie ze czegos potrzebnego zapomne. moze sprobuj tak do tego podejsc. wiem ze spakowac siebie dziecko i TZta to ciezkie, szczegolnie gdzy mala pocieszka pomaga.
-i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.

http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png
tiaara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-19, 14:05   #256
kociulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek94@buziaczek.pl Pokaż wiadomość
wczoraj byliśmy na szczepieniu Natus mial az 3 ukłucia
w nózki i w raczke bo złączylismy szczepoinoke z Hib
Ojej,a dlaczego aż 3 skoro to było hib Biedny Natuś,ale pomysl Gosiaczku,że po tym zabiegu bedzie już tylko o wiele lepiej,a liczy sie przeciez zdrowie twojego maluszka

U mnie jest teraz pięcioro dzieciaków,także mam bardzo weseło Rozstawili sobie basen i kozystali z ładnej pogody Adrianuś oczywiscie też pupę wymoczył Teraz śpi,a cała reszta już ustala kolejke do komputera Oj chyba nie tak szybko,bo mam tu sporo do zrobienia

My + A + K +
kociulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-19, 14:07   #257
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kociulek Pokaż wiadomość
Ojej,a dlaczego aż 3 skoro to było hib Biedny Natuś,ale pomysl Gosiaczku,że po tym zabiegu bedzie już tylko o wiele lepiej,a liczy sie przeciez zdrowie twojego maluszka

U mnie jest teraz pięcioro dzieciaków,także mam bardzo weseło Rozstawili sobie basen i kozystali z ładnej pogody Adrianuś oczywiscie też pupę wymoczył Teraz śpi,a cała reszta już ustala kolejke do komputera Oj chyba nie tak szybko,bo mam tu sporo do zrobienia
bo to jeszcze polio hib i cos jeszcze zapomniałm teraz...w sumie trzy uklócia
Stary 2007-07-19, 18:00   #258
agika11
Zadomowienie

Buziak dla Natanka
Joasiu, intuicja najlepiej ci podpowie. Dobrze, że umówiłaś się na okres próbny. Jak ci się spodoba, to chyba warto szczerze określić zakres obowiązków i oczekiwań wzajemnych, by potem nie było porozumień. Ja też wyznaję zasadę - ufaj i kontroluj W tym przypadku się nada.
Przeżywam kryzys, nawet miałam dziś po pracy jechać do Milcia, ale mąż mnie przekonał, ze bez sensu skoro jutro jedziemy. No i nie pojechałam. Spędziłabym z nim godzinkę, a jutro bym musiała wstać bardzo wcześnie by do pracy dojechać. Kamilek nie chce ze mną gadać przez telefon. Uparł się.
Płatku, ale ci fajnie. Odpoczniesz, zrelaksujesz się, pobędziesz ze swoimi chłopakami. Super My chyba odpuścimy wakacje w tym roku, choć może lepiej pojechać bo zapewne kolejne 2 lata nie pojedziemy Już sama nie wiem jak to wyjdzie.
Joasiu, a dlaczego się do rodziców przenosisz? Nadal będziesz się babcią opiekować?

Jestem dziś całkiem do doopy. Nic mi się nie chce. jeszcze nawet obiadu nie zrobiłam, TŻ nie ma, a ja mam prasować. I jak tu mieć chęć do życia Pocieszam się, że jutro będzie lepiej. Może powklejajcie jakieś fotki dzieciaczków i swoje. Zawsze mi to humor poprawia
Stary 2007-07-19, 19:56   #259
hania024
Zadomowienie

GG do hania024

Joasiu fajnie że niania wam się spodobała oby dalej taka była Co do spania to u nas też jest już tylko jedna drzemka nieraz jest to godzina a nieraz trzy Myśle że Julka nie dała by rady wytrzymać bez spania

Płatku jak będziecie wybierać się na półwysep Helski to z Helu i Jastarni pływa tramwaj wodny do Gdyni kosztuje to jakieś grosze a fajnie przepłynąć się po morzu.

Miłego dziewczyny wypoczynku życze

Płatku a może ty wiesz dlaczego Daria już nie pisze bo chyba ostatnio przekazywałaś wieści od niej

Agiko mąż miał racje jeszcze pare godzin i będziesz z Kamilkiem ale domyślam się tylko jak ci smutno Co do wczasów to chyba masz racje że jak ruszycie z budową to jeszcze bardziej będzie szkoda kasy na wyjazd, więc może na tydzień chociaż jedźcie

Kociulek 5 to naprawde musisz mieć wesoło
hania024 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-19, 21:05   #260
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Haniu sama nie wiem dlaczego Daria z nami już nie pisze. Kiedyś jej zadałam to pytanie to odpowiedziała mi że nie ma czasu a ak znajdzie chwile to jakoś nie wie o czym pisaćwypadła z rytmu. Ma teraz jeszcze kota do opieki, duży dom, Zuzia więc mysle, że przede wszystkim brakuje jej czasu. Szkoda bo bardzo lubiłam jej posty, takie wesołe, pełne optymizmu i czasami w nich takie zwariowane pomysłycała ona mimo że nie znamy się osobiście. Teraz nawet na gg ze sobą nie piszemy, a jak już to krótko i bardzo rzadko
był okres, że codzinnie ze sobą klikałyśmy. Może kiedyś do nas jeszcze wróci.

Haniu nie wiem czy Mati by dał nam się przewieść takim promem. Z Sopotu też płyną do Gdyni.

Agiko byle do jutranawet nie probuję sobie wyobrazić tęsknoty za dzieckiem nie widzianym tyle dniale dasz rade, tyle już wytrzymałaś, wytrzymasz też to jedno spanie.

Kasiulko a Ty copisz, pisz a nie tylko czytasz.
Stary 2007-07-20, 07:24   #261
agika11
Zadomowienie

kawusia gotowa więc witam
jeszcze tylko 9,5 godzin i będe z moim Milciem normalnie japa mi się od rana cieszy . DObrze, że mam dużo pracy więc szybko zlecie.
Buziaczki
Stary 2007-07-20, 07:39   #262
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Agiko ja też właśnie popijam kawke. Mati jeszcze śpi więc szybko tu zaglądnełam, zaraz na zakupy i za niedługo jedziemy. Przyjemnego dnia dziewczyny.
Stary 2007-07-20, 08:03   #263
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara

witam

ja juz po kawusi. dzisiaejsza noc byla straszna. duszno ze nie ma czym oddychac. dobrze ze odkad te upaly sa to wlanczam nawilzacz na noc wiec za troszku zrobilo sie lepiej. jakos dalo sie wytrzymac. ale za to zaspalam rano i nie zrobilam TZtowi kanapeczek. powiedzila ze za kare mam mu je zrobic i przyniesc pozniej z Wiktoria na budowe. dobrze ze to tylko piec minut drogi od domu.

ale wam zazdroszcze wyjazdow. chocby do rodziny ale jakas zmiana.

Wiktoria sie budzi ide zrobic jej pierdzioszka w brzuchola na dzien dobry

Stary 2007-07-20, 08:42   #264
agika11
Zadomowienie

Płateczku miłego odpoczynku i ładnej pogody BAwcie się
Stary 2007-07-20, 08:52   #265
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

Płatku odpocznij wybaw sie za wszystkie czasy

a ja tez bym wyjechała...ale w sumie za niecały miesiąc wyjezdzam do siostry to dla mnie tez duzy odpoczynek
Stary 2007-07-20, 09:28   #266
kasiulka
Zakorzenienie

Płatku odpoczywaj, baw sie i szalej, wdychaj jod i jedz rybki bo to zdrowo . trzymam kciukasy za pogode.
ja chyba do swojego urlopu zdąże kite odwalic, jestem ledwie żywa ostatnio przez te upały. Nie mam kompletnie weny do pisania.

Oliwka
kasiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-20, 12:15   #267
kociulek
Zakorzenienie

Ale wam zazdroszczę tych wyjazdów, tego odpoczynu Super

Mi tez już od dawna marzy się jakiś wyjazd,ale do tej pory ze względu na pracę męża nie było to możliwe,bo całymi dniami nie na go w domu. Dzisiaj pierwszy raz spóźnił sie do pracy 10 min. Dodam,że nie jest to praca w biurze i jak sama szefowa powiedział,ma nienormowany czas pracy. Najgorsze jest to,że koledzy z pracy pod......li,że cały czas sie spóźnia,no i szefowa sie do niego wyjerzyła. Podziękował im za współpracę. Może teraz bezie nieco mniejsza kasa,ale przynajmniej duzo lepsze zdrowie psychczne. Ważne,że ma już pewny etat. A tamtych wszystkich to ja bym normalnie

Mam 5 min. dla siebie,bo dzieciaki w basenie mały pilnuje żeby chociaz nikt nie wyszedł suchy

My + A + K +
kociulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-20, 13:33   #268
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

my juz po 2 godzinnym spacerku..ale upał

wklejam kilka zdj 1 Nati uwielbia chodzic po domu z parasolka swoja
2 sposób Natka wejscia na fotel
3 zabawa koralami mamy i jedna z wielu minek Natka ahhaha

pozdrawiam mamusie

Edytowane przez gosiaczek94@buziaczek.pl
Czas edycji: 2007-10-03 o 15:26
gosiaczek94@buziaczek.pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-20, 19:12   #269
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Dziewczyny dziękuje bardzomam nadzieje, że choć trochę odreaguje ten codzienny stres i znudzeniewszystkim nam należy się odpoczynek, zapracowałyśmy na niego. Pogoda ma się zepsućtrudno jakoś to przeżyję.

Gosiaczku na pierwszym zdjęciu Natanek wygląda jak dziewczynkafajniutkie zdjęcia.

Kochane laseczki to ja się żegnam bo jutro już nie znajde chwili by tu zajrzeć. Może z nad morza coś napisze, a jak nie to w środe melduję się z powrotembuziaczki, trzymajcie się.
Stary 2007-07-20, 20:13   #270
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara

Platku wiec zycze udanego wypoczynku i zeby pogoda nie zameczyla was swymi humorami.

u nas wlasnie zaczyna sie chmuzyc, wiac i wreszcie zacznie chyba padac. bo od dwoch dni sie zbiera i sie zebrac nie moze wiec moze wreszcie da ta pogoda pozyc. duszno strasznie caly dzien i nie ma czym oddychac.

Kociulku wlasnie obejrzalam twoj suwaczek dla malutkiej pocieszki rosnacej w woim brzusiu. ale teraz sa suwaczki. slicznie to wyglada.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości