Plotkowy dla porzuconych - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-06, 20:51   #241
_Magda
BAN stały

Dot.: plotkowy dla porzuconych

Oj Izuniu kochana.Ale wiesz...ja tak na powaznie mówię.Mam taką cechę,że nie można mnie pokochać.Już mówiłam nawet kiedyś,że ja nie mialam etapów 'z kwiatka na kwiatek',bo nikt nie chciał byc moim kwiatkiem
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-06, 20:54   #242
martinka_m
BAN stały

Madziu ale ja tez tak mialam, juz kiedys o tym pisalam, ze nigdy nie mialam szczescia w tzw "milosci" zawsze bylo tak ze podobalam sie komus kto mnie zupelnie nie interesowal a mnie podobali sie tacy faceci co mna nie byli zainteresowani... i znow sie o to boje, bo powoli sie to zaczyna pojawiac....
martinka_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-06, 20:58   #243
_Magda
BAN stały

martinko.A widzisz-ale podobałas się komuś,tylko Ty tego nie odwzajemnialas.A ja się nie podobałam nawet takim co mnie sie nie podobali.Widzisz różnice??
Teraz jest tak,że podobam się czasem,ale dlatego,że faceci wyczuwają,ze mnie nie da się pokochać i są 'bezpieczni'.A szkoda gadac.
Stary 2007-08-06, 21:05   #244
martinka_m
BAN stały

a moze po prostu nie wiesz ze sie komus podobalas
uwazam tez ze duzo zalezy od wlasnego podejscia do siebie i do innych.
inni widza cie tak jak ty sama siebie postrzegasz.
poza tym - czytalam kiedys o tym na watku o niesmialosci - jak zwrocic uwage faceta, czy w ogole nawiazywac znajomosci - nie mozna byc smutkiem, trzeba sie usmiechac, otwarcie isc do ludzi.
mimo to, ze stanowczo nie zgadzam sie z tym co o sobie myslisz, to cie rozumiem, bo ja czasem tez mam o sobie podobne zdanie
Stary 2007-08-06, 21:20   #245
_Magda
BAN stały

Wiem martinko,że podejście czyni cuda.Ale etap smutnej użalającej się dziewoi mam za sobą,zostawiłam go dawno temu w liceum.Później z biegiem czasu stawałam się coraz bardziej świadoma siebie i własnej kobiecości,a obecnie gdy uporałam się z rozstaniem zmieniłam się pod tym wzgledem jeszcze bardziej.Moi rodzice mnie nie poznają,mówią,ze zawsze chodziłam zgarbiona ze wzrokiem opuszczonym na dół,a teraz chodze prosto patrząc przed siebie,pewnie.Rzeczywiś cie tak jest,moja nieśmiałośc zmniejszyła się o połowę jak nie więcej,pozbyłam się części kompleksów dotyczących zewnętrza.Dlatego mówię,że podobam się niektórym,ale to na zasadzie że fizycznie im się podobam,chcieliby no wiesz,ale nie obdarzyć mnie uczuciem.
Stary 2007-08-07, 08:19   #246
ann1111
Raczkowanie

dzień dobry,

ale sie rozkręciłyscie z tym pisaniem aż miło tu zajżeć
ja mam dzisiaj straszaaaasznie pechowy dzień.. ale jak. . ręce opadają. tylu pechów jednego dnia jeszcze nie miałam a to dopiero po 9..

iza koniecznie te zdjęcia na fotkę dawaj, bo wyglądasz zaj****cie. a niech mu szczęka opadnie z wrażenia.

no nina masz rację że my teraz ten sam etap wszystkie przechodzimy..wiec chyba naturalna kolej rzeczy te wszystkie zachowania.

ja tez do egiptu z koleżankami ruszam, zero facetów.. suuuper i juz sie doczekac nie moge. i do Ziemi Świętej tez się wybieramy, a w egipcie to piramidy itd, pustynia, kair, spływ nilem, nurkowanie, a no i góra Synaj, a w międzyczasie nie wiem co tam jeszcze wymyślimu oprócz leżenia plackiem w słońcu. trochę się obawiamy bo to kultura inna itd ale mam nadzieje ze bedzie ok.
ann1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-07, 10:45   #247
Izaluka
BAN stały

Ann zazdroszczę tego Egiptu Ciesz się, że jesteś brunetką, bo jak blond to niezłą sensację można tam wywołać

Dlaczego masz pechowy dzień? Wstyd się przyznac, ale dopiero wstałam i siedzę w piżamie Muszę śniadanko zjeść i coś zrobić z twarzą, bo mi odpadnie Hehehe

No zdjęcia jakieś wklepie na fotke Hihi Dzięki Ale i tak mam wrażenie, że Jego nie ma na necie, bo na GG się nie pojawił chyba od ponad miesiąca. W sumie dobrze, że skończyły się bzdurne opisy dla M., bo ostro mi wtedy dał nimi popalić :/ Pajac jeden!

Miłego dnia U mnie sunshine
Izaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-07, 11:22   #248
ann1111
Raczkowanie

martinko zgadzam sie że to jak nas postrzegaj a inni zalezy wyłącznie od tego jak my same siebie postrzegamy. czasami mało fajna osoba przedstawia siebie w taki sposób ze postrzegana jest jako super osoba. dlatego tez skoro my norlmalnie fajnie, to jak zaczniemy sie postrzegać jako jeszcze fajniejsze to świat jest nasz!

iza no ja brunetka, ale jedna z koleżanek cudowna blondyneczka z niebieskimi oczami, wiec ryzyko jest..

mój pech:
1. mialam wyjechac w nocy po brata, ale nie slyszałam jak dzwonił (mama musiala jechac z bolącym zębem)
2 zaspałam
3spóźniłam się na pociąg
4 dostałam okres tydzień przed czasem i przez to będe mieć tez na wakacjach. a miało byc pięknie bez @ a nigdy w zyciu nie dostałam przed czasem do tej pory
5 jakiś bałwan wylał jakies strasznie śmierdzace coś i cała okolica tym "pachnie". od wczoraj. ale tak straszliwie źle że aż mi niedobrze było..

tyle pechów mam,
Stary 2007-08-07, 11:52   #249
martinka_m
BAN stały

Madziu ja bym tu nie chciala sie doszukiwac nie wiadomo czego bo przeciez w zasadzie nie znam cie, ale tak jeszcze sobie pomyslalam, ze skoro podobasz sie im, uwazaja cie za atrakcyjna, to moze wlasnie to podejscie jakie do nich masz, i do samej siebie, odsuwa u nich uczucia? moze postrzegaja cie jak jakas laske ktora bawi sie facetami, albo sama nie jest zainteresowana zwiazkiem. moze jakos nieswiadomie przekazujesz im taki obraz siebie, myslac o sobie ze nie da sie ciebie pokochac. nie wiem, tak jakos mi to przyszlo do glowy ale nie chcialabym sie tutaj rozpisywac na ten temat jezeli ty sobie tego nie zyczysz.

Ann tez zazdroszcze wyjazdu mnie w najlepszym wypadku czeka wyjazd nad nasze polskie morze we wrzesniu....

a poza tym to HELP

ten koles z fotki to calkowity niewypal !! jakis taki dziwny - na poczatku myslalam ze ma taki dosc odmienny charakter i mnie to zaciekawilo ale teraz bleee to jakis mruk i nie chcialabym tu go obrazac ale co tu duzo mowic niezbyt ogarniety i inteligentny.... a teraz ciagle do mnie wypisuje, na fotce, na gg ..... i co tu zrobic? ja nie mam serca mu wprost powiedziec zeby sie odczepil.... pomozcie co tu zrobic?
Stary 2007-08-07, 12:15   #250
sportsmenka86
Wtajemniczenie

Mam dla Was artykuł "Singiel brzmi dumnie" http://zdrowie.onet.pl/1428934,2041,...ychologia.html

Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może.

Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu.

sportsmenka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-07, 12:26   #251
ann1111
Raczkowanie

artykuł zaraz przeczytam
martinko ale ty się jeszcze z nim nie spotkałas prawda?

ej... a jak by zrobiła zołza którą wszyscy kochają? pewnie by powiedziała: słuchaj koles przestac pisać dzwonic i podejmować jakikolwiek kontakt ze mną, bo nie mm na to ochoty, wiesz, nie ten poziom intelektualny.

no ale poniewaz taka opcja odpoada to możesz powiedziec że dla ciebie to za szybko wszystko sie toczy, albo że chyba jednak nie mówicie wspólnym językiem, albo ze właśnie wróciła twoja miłośc z lat szkolnych, która spędziła kilka lat za granicą, uczucie przetrwało i cieszysz sie teraz jego powrotem.. matko nie wiem co jeszcze można powiedziec..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-07, 12:28   #252
Nina_84
Rozeznanie

GG do Nina_84

Izuś
Mnie też zaciekawiło bardzo któż to nas obgaduje...
Może nam na priva powysyłasz jej nicka?

Ja swoje wakacje mam już za sobą :|
Teraz praca, praca bleee (ale jest jeszcze pan Ł. --> zaprosił mnie na wesele )

Martinko wysyłam Ci na priva nicka mojego nowego znajomego (ale już trochę tequilli wspólnie wypiliśmy )

SPA...mam jeszcze awersję, bo Ex planował ze mną tydzień spa gdzieś w urokliwym miejscu w górach jeszcze dzień przed rozstaniem...:/

Ja dziś idę z Ł. garnitur kupować
Miłego dnia

EDIT:

Cytat:
Napisane przez ann1111 Pokaż wiadomość
...albo ze właśnie wróciła twoja miłośc z lat szkolnych, która spędziła kilka lat za granicą, uczucie przetrwało i cieszysz sie teraz jego powrotem.. matko nie wiem co jeszcze można powiedziec..
Dobre ann dobre :P:P:P:P:P:P:P

Edytowane przez Nina_84
Czas edycji: 2007-08-07 o 12:33 Powód: dopisek II
Nina_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-07, 12:47   #253
martinka_m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ann1111 Pokaż wiadomość
artykuł zaraz przeczytam
martinko ale ty się jeszcze z nim nie spotkałas prawda?
nie, nie spotkalam sie bo my rozmawiamy dopiero od wczoraj.... coz a on podczas pierwszej rozmowy zaproponowal spotkanie.....

Cytat:
ej... a jak by zrobiła zołza którą wszyscy kochają? pewnie by powiedziała: słuchaj koles przestac pisać dzwonic i podejmować jakikolwiek kontakt ze mną, bo nie mm na to ochoty, wiesz, nie ten poziom intelektualny.
bardzo mi sie to podoba hehe tylko ja tak nie umiem - szkoda ze nie jestem taka cudowna zolza

Cytat:
no ale poniewaz taka opcja odpoada to możesz powiedziec że dla ciebie to za szybko wszystko sie toczy, albo że chyba jednak nie mówicie wspólnym językiem, albo ze właśnie wróciła twoja miłośc z lat szkolnych, która spędziła kilka lat za granicą, uczucie przetrwało i cieszysz sie teraz jego powrotem.. matko nie wiem co jeszcze można powiedziec..
hhmm dzieki za pomysly cos musze z tego wykorzytsac, oczywiscie moglabym sie po prostu przestac odzywac, no ale to by juz bylo chamskie, nie chcialabym tego zrobic.

Cytat:
Napisane przez Nina_84 Pokaż wiadomość
Martinko wysyłam Ci na priva nicka mojego nowego znajomego (ale już trochę tequilli wspólnie wypiliśmy )

Ja dziś idę z Ł. garnitur kupować
Miłego dnia
widze ze znajomosc kwitnie bardzo sie ciesze Ninus

ps. juz go oblukalam i musze powiedziec ze zrobil na mnie wrazenie rzeczywiscie wyglada na ogarnietego i inteligentnego faceta, a przy tym ma bardzo mila buzke kto pierwszy zagadal? ty do niego czy on do ciebie?

ps2. szkoda ze ja nigdy nie moge trafic na kogos normalnego...
Stary 2007-08-07, 12:54   #254
poziomka21
Zadomowienie

ja tez poprosze na priv nicka tej osoby obgadującej...

Niestety czuje sie dzisiaj dziwnie... ciężko ten stan określić, więc wypowiem się na pewne tematy jutro albo pod wieczór, jak minie...

Vitor de Lima Barreto
poziomka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-07, 13:00   #255
martinka_m
BAN stały

Ann a tak na marginesie gdzie twoje konto na fotce ?? no no juz dawno mialo byc

poziomko zaraz ci przesle.

Izus mam nadzieje ze nie masz pretensji ze powysylalam dziewczyna ktora to wizazanka?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-07, 13:04   #256
poziomka21
Zadomowienie

no wiecie co aż się nie spodziewałam, że to ona... myslałam o kimś innym... Ja właściwie nie pokazywałam też tutaj swojego konta na fotce, ale jak wpiszecie sloneczko19850206, to to będę ja...

Vitor de Lima Barreto
Stary 2007-08-07, 13:10   #257
martinka_m
BAN stały

poziomko zaprosilam cie do znajomych na fotce.pl
Stary 2007-08-07, 13:14   #258
poziomka21
Zadomowienie

Martinko zaakceptowałam

Vitor de Lima Barreto
Stary 2007-08-07, 13:19   #259
Izaluka
BAN stały

Ale fajnie Teraz i Poziomka znana Fajny kolaż foteczkowy Nice
Odważyłaś się pokazać? Jeszcze ta Wizażanka będzie zniesmaczona Twoją uroda i co?

A co Ci jest? Smutkasz się?

Lecę na serial
Stary 2007-08-07, 13:22   #260
poziomka21
Zadomowienie

Taki bliżej nieokreślony stan, nie bardzo smutno tylko tak trochę... lekki smutek, lekkie rozczarowanie, taki letni mix

Vitor de Lima Barreto
Stary 2007-08-07, 13:25   #261
Izaluka
BAN stały

Mix Podoba mi się Nie lubię jednak tego stanu... A czasem tak mam.

Kurde ten J. prosi o szansę. Trochę mi wyjaśnił. Trochę Go zrozumiałam. Jemu zależy. Ja się trochę boję... Ja chyba nie chcę, nie umiem... Cykam.
Stary 2007-08-07, 13:29   #262
poziomka21
Zadomowienie

Iza jesli nei ejstes gotowa to nawet nie probuj sie do czegos zmuszać, wyjdzie jeszcze gorzej, on jeszcze gorzej sie po tym bedzie czul...

a co do mixa... pamiętacie M2? Kiedy zapytał, czy ja też o nim mysle czasami, bo on troche czesciej niż czasami? Dzisiaj odezwał się ale tylko na chwilę, był zmęczony weekendem, ja po weekendzie wypoczęta... jakoś się nie kleiło... i rpzez to ten mix... Ja zwariuje z tymi facetami... mam dość... serdecznie dość..

Vitor de Lima Barreto
Stary 2007-08-07, 13:36   #263
Nina_84
Rozeznanie

GG do Nina_84

Poziomko zaprosiłam Cię do znajomych
Ja to Szczurzyca1984
Nina_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-07, 13:41   #264
poziomka21
Zadomowienie

ooo jak tylko wejde na fotkę to będę po kolei akceptować

Vitor de Lima Barreto
Stary 2007-08-07, 14:05   #265
sportsmenka86
Wtajemniczenie

No i Was zapraszam www.coolmaggie.fotka.pl

Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może.

Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu.

sportsmenka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-07, 15:19   #266
martinka_m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez sportsmenka86 Pokaż wiadomość
ło matko jaka laska z ciebie !! juz wysylam ci zaproszenie na fotce
Stary 2007-08-07, 15:21   #267
Camilla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sportsmenka86 Pokaż wiadomość
Ale z Ciebie laska

EDIT: Sportsmenko, Poziomko dodałam was na fotce do znajomych Ja to zablag1981

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-07, 15:26   #268
martinka_m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość
Mix Podoba mi się Nie lubię jednak tego stanu... A czasem tak mam.

Kurde ten J. prosi o szansę. Trochę mi wyjaśnił. Trochę Go zrozumiałam. Jemu zależy. Ja się trochę boję... Ja chyba nie chcę, nie umiem... Cykam.

hmm ja tak sie zastanawiam Izus co ty do niege "czujesz". na poczatku pamietam ze pisalas, ze spodobal ci sie, wydawalo sie ze bylas nim troche zainteresowana, a teraz jakby juz nie... znaczy zdaje mi sie ze przestraszylas sie tego tempa, ze on chce juz od razu...
w zasadzie skoro niby cos tam miedzy wami na poczatku zaskoczylo to czemu by nie sprobowac, tylko ze na twoich zasadach - powoli, tak jak ty chcesz... ale z drugiej strony skoro masz opory, to moze to jednak nie jest TO.
Stary 2007-08-07, 15:57   #269
Izaluka
BAN stały

Sporsmenko co za zbieg okoliczności Jeszcze niedawno weszłam przypadkiem na to konto! A to się okazuje, że to Ty Jesteś śliczna

No Martinko niby coś, ale tak sama nie wiem... Wkurza mnie, a z drugiej strony fajnie, że jest. Ale to chyba nie to. Ehh, nie wiem. Jak dla mnie za mało się znamy. Czas pokzaże.
Stary 2007-08-07, 16:07   #270
Camilla
Zakorzenienie

martinko mogłabys mi podac adres swojego konta na fotce?

Ps. Iza, Magda w piątek mamy spotkanie z dziewczynami z wielkopolski byłybyscie chętne na mały sabat

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości