![]() |
#241 |
BAN stały
|
Dot.: plotkowy dla porzuconych
Oj Izuniu kochana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
BAN stały
|
Madziu ale ja tez tak mialam, juz kiedys o tym pisalam, ze nigdy nie mialam szczescia w tzw "milosci" zawsze bylo tak ze podobalam sie komus kto mnie zupelnie nie interesowal a mnie podobali sie tacy faceci co mna nie byli zainteresowani... i znow sie o to boje, bo powoli sie to zaczyna pojawiac....
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
BAN stały
|
martinko
![]() ![]() ![]() Teraz jest tak,że podobam się czasem,ale dlatego,że faceci wyczuwają,ze mnie nie da się pokochać i są 'bezpieczni'.A szkoda gadac. |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
BAN stały
|
a moze po prostu nie wiesz ze sie komus podobalas
![]() ![]() uwazam tez ze duzo zalezy od wlasnego podejscia do siebie i do innych. inni widza cie tak jak ty sama siebie postrzegasz. poza tym - czytalam kiedys o tym na watku o niesmialosci - jak zwrocic uwage faceta, czy w ogole nawiazywac znajomosci - nie mozna byc smutkiem, trzeba sie usmiechac, otwarcie isc do ludzi. mimo to, ze stanowczo nie zgadzam sie z tym co o sobie myslisz, to cie rozumiem, bo ja czasem tez mam o sobie podobne zdanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
BAN stały
|
Wiem martinko,że podejście czyni cuda
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Raczkowanie
|
dzień dobry,
ale sie rozkręciłyscie z tym pisaniem ![]() ![]() ja mam dzisiaj straszaaaasznie pechowy dzień.. ale jak. . ręce opadają. tylu pechów jednego dnia jeszcze nie miałam a to dopiero po 9.. iza koniecznie te zdjęcia na fotkę dawaj, bo wyglądasz zaj****cie. a niech mu szczęka opadnie z wrażenia. no nina masz rację że my teraz ten sam etap wszystkie przechodzimy..wiec chyba naturalna kolej rzeczy te wszystkie zachowania. ja tez do egiptu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
BAN stały
|
Ann zazdroszczę tego Egiptu
![]() ![]() Dlaczego masz pechowy dzień? Wstyd się przyznac, ale dopiero wstałam i siedzę w piżamie ![]() ![]() ![]() No zdjęcia jakieś wklepie na fotke ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Raczkowanie
|
martinko zgadzam sie że to jak nas postrzegaj a inni zalezy wyłącznie od tego jak my same siebie postrzegamy. czasami mało fajna osoba przedstawia siebie w taki sposób ze postrzegana jest jako super osoba. dlatego tez skoro my norlmalnie fajnie, to jak zaczniemy sie postrzegać jako jeszcze fajniejsze to świat jest nasz!
![]() iza no ja brunetka, ale jedna z koleżanek cudowna blondyneczka z niebieskimi oczami, wiec ryzyko jest.. mój pech: 1. mialam wyjechac w nocy po brata, ale nie slyszałam jak dzwonił (mama musiala jechac z bolącym zębem) 2 zaspałam 3spóźniłam się na pociąg 4 dostałam okres tydzień przed czasem i przez to będe mieć tez na wakacjach. a miało byc pięknie bez @ a nigdy w zyciu nie dostałam przed czasem do tej pory 5 jakiś bałwan wylał jakies strasznie śmierdzace coś i cała okolica tym "pachnie". od wczoraj. ale tak straszliwie źle że aż mi niedobrze było.. tyle pechów mam, |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
BAN stały
|
Madziu ja bym tu nie chciala sie doszukiwac nie wiadomo czego bo przeciez w zasadzie nie znam cie, ale tak jeszcze sobie pomyslalam, ze skoro podobasz sie im, uwazaja cie za atrakcyjna, to moze wlasnie to podejscie jakie do nich masz, i do samej siebie, odsuwa u nich uczucia? moze postrzegaja cie jak jakas laske ktora bawi sie facetami, albo sama nie jest zainteresowana zwiazkiem. moze jakos nieswiadomie przekazujesz im taki obraz siebie, myslac o sobie ze nie da sie ciebie pokochac. nie wiem, tak jakos mi to przyszlo do glowy ale nie chcialabym sie tutaj rozpisywac na ten temat jezeli ty sobie tego nie zyczysz.
![]() Ann tez zazdroszcze wyjazdu ![]() a poza tym to HELP ![]() ![]() ten koles z fotki to calkowity niewypal !! jakis taki dziwny - na poczatku myslalam ze ma taki dosc odmienny charakter i mnie to zaciekawilo ale teraz bleee to jakis mruk i nie chcialabym tu go obrazac ale co tu duzo mowic niezbyt ogarniety i inteligentny.... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Wtajemniczenie
|
Mam dla Was artykuł "Singiel brzmi dumnie" http://zdrowie.onet.pl/1428934,2041,...ychologia.html
![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
artykuł zaraz przeczytam
![]() martinko ale ty się jeszcze z nim nie spotkałas prawda? ej... a jak by zrobiła zołza którą wszyscy kochają? pewnie by powiedziała: słuchaj koles przestac pisać dzwonic i podejmować jakikolwiek kontakt ze mną, bo nie mm na to ochoty, wiesz, nie ten poziom intelektualny. no ale poniewaz taka opcja odpoada to możesz powiedziec że dla ciebie to za szybko wszystko sie toczy, albo że chyba jednak nie mówicie wspólnym językiem, albo ze właśnie wróciła twoja miłośc z lat szkolnych, która spędziła kilka lat za granicą, uczucie przetrwało i cieszysz sie teraz jego powrotem.. matko nie wiem co jeszcze można powiedziec.. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#252 |
Rozeznanie
|
Izuś
Mnie też zaciekawiło bardzo któż to nas obgaduje... ![]() Może nam na priva powysyłasz jej nicka? Ja swoje wakacje mam już za sobą :| Teraz praca, praca bleee ![]() ![]() ![]() Martinko wysyłam Ci na priva nicka mojego nowego znajomego (ale już trochę tequilli wspólnie wypiliśmy ![]() SPA...mam jeszcze awersję, bo Ex planował ze mną tydzień spa gdzieś w urokliwym miejscu w górach jeszcze dzień przed rozstaniem...:/ Ja dziś idę z Ł. garnitur kupować ![]() Miłego dnia EDIT: Dobre ann dobre :P:P:P:P:P:P:P Edytowane przez Nina_84 Czas edycji: 2007-08-07 o 12:33 Powód: dopisek II |
![]() ![]() |
![]() |
#253 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ps. juz go oblukalam i musze powiedziec ze zrobil na mnie wrazenie ![]() ![]() ps2. szkoda ze ja nigdy nie moge trafic na kogos normalnego... ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zadomowienie
|
ja tez poprosze na priv nicka tej osoby obgadującej...
Niestety czuje sie dzisiaj dziwnie... ciężko ten stan określić, więc wypowiem się na pewne tematy jutro albo pod wieczór, jak minie... ![]()
#255 |
BAN stały
|
Ann a tak na marginesie gdzie twoje konto na fotce ?? no no juz dawno mialo byc
![]() poziomko zaraz ci przesle. Izus mam nadzieje ze nie masz pretensji ze powysylalam dziewczyna ktora to wizazanka? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Zadomowienie
|
no wiecie co
![]() ![]()
#257 |
BAN stały
|
poziomko zaprosilam cie do znajomych na fotce.pl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zadomowienie
|
Martinko zaakceptowałam
![]()
#259 |
BAN stały
|
Ale fajnie
![]() ![]() ![]() ![]() Odważyłaś się pokazać? Jeszcze ta Wizażanka będzie zniesmaczona Twoją uroda i co? ![]() A co Ci jest? Smutkasz się? Lecę na serial ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Zadomowienie
|
Taki bliżej nieokreślony stan, nie bardzo smutno tylko tak trochę... lekki smutek, lekkie rozczarowanie, taki letni mix
![]()
#261 |
BAN stały
|
Mix
![]() ![]() Kurde ten J. prosi o szansę. Trochę mi wyjaśnił. Trochę Go zrozumiałam. Jemu zależy. Ja się trochę boję... Ja chyba nie chcę, nie umiem... Cykam. |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zadomowienie
|
Iza jesli nei ejstes gotowa to nawet nie probuj sie do czegos zmuszać, wyjdzie jeszcze gorzej, on jeszcze gorzej sie po tym bedzie czul...
a co do mixa... pamiętacie M2? Kiedy zapytał, czy ja też o nim mysle czasami, bo on troche czesciej niż czasami? Dzisiaj odezwał się ale tylko na chwilę, był zmęczony weekendem, ja po weekendzie wypoczęta... jakoś się nie kleiło... i rpzez to ten mix... Ja zwariuje z tymi facetami... mam dość... serdecznie dość..
#263 |
Rozeznanie
|
Poziomko zaprosiłam Cię do znajomych
![]() Ja to Szczurzyca1984 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Zadomowienie
|
ooo jak tylko wejde na fotkę to będę po kolei akceptować
![]()
#265 |
Wtajemniczenie
|
No i Was zapraszam
![]() ![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: Sportsmenko, Poziomko dodałam was na fotce do znajomych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
BAN stały
|
Cytat:
hmm ja tak sie zastanawiam Izus co ty do niege "czujesz". na poczatku pamietam ze pisalas, ze spodobal ci sie, wydawalo sie ze bylas nim troche zainteresowana, a teraz jakby juz nie... znaczy zdaje mi sie ze przestraszylas sie tego tempa, ze on chce juz od razu... w zasadzie skoro niby cos tam miedzy wami na poczatku zaskoczylo to czemu by nie sprobowac, tylko ze na twoich zasadach - powoli, tak jak ty chcesz... ale z drugiej strony skoro masz opory, to moze to jednak nie jest TO. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
BAN stały
|
Sporsmenko co za zbieg okoliczności
![]() ![]() ![]() No Martinko niby coś, ale tak sama nie wiem... Wkurza mnie, a z drugiej strony fajnie, że jest. Ale to chyba nie to. Ehh, nie wiem. Jak dla mnie za mało się znamy. Czas pokzaże. |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
martinko mogłabys mi podac adres swojego konta na fotce?
Ps. Iza, Magda w piątek mamy spotkanie z dziewczynami z wielkopolski byłybyscie chętne na mały sabat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.