![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Dot.: smieszne szkraby
Rio
![]() ![]()
![]() |
#243 |
Konto usunięte
|
A to co prawda nie moje dziecko, tylko pracownicze, ale tekst pamiętam już kilka lat
![]() - a pani to lubi RYJANĘ? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Z dzisiejszego spaceru.
Po powrocie dzwoni do babci i mówi: - Byłam u psa Uli. - Nie wiem jakiej Uli, pewnie co tam mieszka. Ja tak słucham o czym ona gada i pytam o co chodzi, a ona mówi: - Powiedz babci gdzie byłyśmy na spacerze, bo babcia nie wie gdzie jest pies Uli. Dopiero po chwili zajarzyłam, że chodzi jej o ulicę Kotuli ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38497123]A to co prawda nie moje dziecko, tylko pracownicze, ale tekst pamiętam już kilka lat ![]() - a pani to lubi RYJANĘ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Seona Czas edycji: 2013-01-07 o 18:30 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
U nas jutro bal karnawalowy i dziadek podpuszczal Sonie ze on sie przebierze i pojdzie do przedszkola
Na to Sonia- ty nie mozesz, Dziadki nie moga byc ksiezniczkami najwyzej ksiedzami ![]() Potem mnie do lez rozbawila przy zabawie w dentyste ale to juz byl caloksztalt zabawy
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
Wchodze do pokoju gdzie bawi sie moja trojka i od progu pytam- co tu tak smierdzi ( myslalam ze pielucha do zmiany)
Na to 3 letnia gwiazda sie sypnela- to nie moim bakiem ![]()
![]() |
#247 |
Konto usunięte
|
Seona, no tak, wersja hard dla dorosłych
![]() Glam, no i ma rację dziewczyna, jak kieckę dziadek chce to niech czarną wdziewa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Z wczoraj
![]() Wciąż jesteśmy przy tej nieszczęsnej ulicy Kotuli ![]() ![]() - Czemu na tego pana mówią Kotula a nie kot? ![]() Przy kąpieli: - Umyj dobrze szyję. - Umyłam, nie widzisz jak się błyszczy? ![]() - Ciepła już woda?- pytam po dolaniu cieplejszej. - Tak, ciepła jak ugotowane jajo. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już nie mogę doczekąc się jak moja zacznie się tak mądrować ![]()
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Moja gwiazda ostatnio miala troche problemow z kupa. Pytam czy zrobila- tak, poszlo jak skladka
![]() Innym razem w takiej samej sytuacji- zrobilas kupe? Tak, bulka z maslem ![]() A kiedys do mnie przyleciala na skarge ze " ciocia powiedziala idzie do TAlETY a poszla do kibla" No i hit- " w przedszkolu sie nie mowi lazienka tylko ULIKACJA"
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
U nas bylo tez:
- chcesz kupe? - nie, dziekuje ![]() : zupelnie jakbym jej przekaske proponowala ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Z kolei moja siostra jak byla malutka to rzucila ( na spacerze) - musimy isc do domu bo mi sie chce cos co wylatuje z tylu ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- I innna stara historia jak moja mama zajmowala sie raz kiedys coreczka mojej kuzynki. Mala jadla kanapke i nagle mowi- sciekupem No to poleciala mama po nocnik, sadza bo dziecko hce kupe a tu placz. Okazalo sie ze ona chciala kanapke z keczupem ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43221823 #post43221823 wymienie Tresor Midnight Rose Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2013-01-19 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
No i ostatnio zabawa w "lodzenie"- czyli kolezanki ciezarne i porod
Wiec pytam- co tam urodzilas kolezanko- - dziewczynke Ja- a skad wiesz ze to dziewczynka, po czym to poznac? Mloda na mnie spojrzala jak na glupia- bo ma rozowe ubranko ![]()
![]() |
#255 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() -------------------------- Dzisiaj mi teściowa opowiada, jak to weekend z Agatką wyglądał - ja rodząca, więc dziecię do babci, pierwsza noc tam ![]() - ooooooooooo, babcia H. ma takie duże cićki jak babcia T. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Aha i kilka komplementów od córki
![]() - Mamcia, jesteś śliczna jak piłeczka. Tylko cię kopać i bawić się z tobą - ![]() - Mamcia, jesteś cieplutka jak kaloryfer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Znaczy cos w tym musi byc.
Ta mala mojej kuzynki byla w ogole smieeszna, miala takie rozne fazy z wymowa- zamiast l mowila j ( dziadku jedz ( w samochodzie to bylo) ostroznie bo mi sie pjecy juszaja i boja ![]() Pozniej miala faze ze zamiast k mowila t - to juz tyle lat a ja pamietam jak kuzynka ja podpuszczala i sie zasmiewalysmy bo mala robila " tawe dla tota" ![]()
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#261 |
Konto usunięte
|
Seona, ty piłeczko :d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38744379]Seona, ty piłeczko :d[/QUOTE]a w ciąży już nie byłam
![]() ![]() Glam, to moja teraz na końcówki mówi ch ![]() ![]() ![]() Ona wogóle odmienia śmiesznie: - Dam piesowowi ![]() ![]() - Pomidorowowej nie chce - ![]() ![]() - Imiów - imion ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Konto usunięte
|
U nas z kolei odmienia: nie "lwie, idź stąd" tylko "lewu, idź stąd - piratu tak samo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
MOja w ogole myslala dlugo ze w mianowniku jest lw
![]() ![]() Odmiana smieszna tez potrafi zajechac , musze sobie przypomniec
![]() |
#265 |
Malicious Fox
|
To i ja się pochwalę moimi geniuszami:
Adrian (6 lat): -Adrianku, podoba Ci się moja nowa fryzura? -Nie. -A co Ci się w niej nie podoba? -Oczy. Olinek (2 lata): Olinek pokazuje obrazki zwierzątek i mówi: - slimak, bobaczek, miś, pesek, kotek, taszek. Na widok hipopotama z wielką radością: - I mama!!!! Bez komentarza... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() wogóle jak czytam tu to normalnie sikam ze śmiechu ![]() Z dzisiaj: - Jedz mięsko. - - Nie, bo jest twarde. - Nie jest twarde. - było miękkie jak nigdy ![]() - Jest twarde jak brytfanna. - ![]() Te jej porównania mnie rozwalają normalnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
DObre teksty
![]() mnie w ogole rozwala dziecieca fantazja wczoraj Sonia obrazila sie na tate i chciala mu pokazac jaka jest zla. bawi sie na podlodze, nagle mowi- mamusiu zobacz ulepilam balwanka (na niby) a tata go nie moze zobaczyc ![]() wymiekam, dziecko ma satysfakcje ze tata nie moze zobaczyc balwanka ktorego ona sobie wymyslila
![]() |
#268 |
Raczkowanie
|
Przeczytałam cały wątek od deski do deski i aż nas z Tż rozbolały brzuchy ze śmiechu
![]() Dorzucę o swoim szkrabie - ma niecałe 14 miesięcy i jeszcze nie mówi, ale aparat z niego niezły ![]() Nauczyliśmy go, że jak czytamy mu książeczki, to siadamy na podłodze, a on nam na kolankach i oglądamy obrazki. No i któregoś dnia zaciągnął mnie do siebie do pokoju, wręcza książeczki, a mnie bardzo bolały plecy, więc zamiast usiąść, to położyłam się na wznak na podłodze i zaczęłam czytać. Kacperek niewiele myśląc usiadł mi na brzuchu (no bo na kolanach nie miał jak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
szeryfcio
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z takich śmiesznych tekstów to mi się przypomniało: (Natalka ma 2 lata i 3 miesiące) Pod wpływem bajki o Czerwonym Kapturku: -Tatusiu, tatusiu zapytaj mnie czemu mam takie wielkie oczy! -Natalko, a czemu masz takie wielkie oczy? -Bo mam (z dumą ![]() Dzień spędzony bez mamy: - Mama jest od ciebie tatusiu fajniejsza. - Dlaczego mi tak mówisz? - Bo jesteś trochę nieodpowiedzialny. ![]() Jesteśmy na spacerze, ja muszę do toalety. Tłumaczę, że musimy już iść do domu, bo niestety muszę do łazienki. Moja córeczka: - No nie jestem taka przekonana czy na prawdę musisz siku. W sumie dużo śmiesznych dla mnie rzeczy mówi, ale czasem trudno to spamiętać. Moja mała to straszna gaduła i bez przerwy męczy nas swoimi wywodami na różne tematy...
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:23.