![]() |
#241 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Wysłałam kilka zdjęć, jeśli do kogoś nie doszły to prosze o info-wyślę jeszcze raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Rozeznanie
|
Sonia, dziekuję za zdjęcia. Wyglądaliście bardzo, bardzo ładnie. Pozdrawiam
#243 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie żonki po długiej nieobecności! niestety mam awrię internetu w domku i mogę pisać tylko z pracy, u mnie duże zmiany nastepują...pierwsza dosyć istotna zmieniłam miejsce zamieszkania - teraz urzęduję w Rzeszowie - od poniedzialku do czwartku - jestem na etapie szukania mieszkania do wynajecia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ruda udanego urlopu życzę i podjęcia decyzji co do pracy,,,z Twoim doświadczeniem chyba nie powinnaś mieć problemów ze znalezieniem nowej lepszej i mniej stresowej pracy,,,z drugiej jednak strony pamiętaj że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma...
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
no to gratuluje Jodie - postawiłaś na zmiany! tak trzymać
![]() ja się baaardzo boję szukania nowej pracy, ale co tam, może wreszcie ktoś mnie doceni...? doskonale zdaję sobie sprawę, że "wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma" - co więcej, ja doskonale wiem, że gdzie indziej jest taki sam burdel jak u mnie w pracy ![]() ![]() cóż, nie jestem na tzw. musiku, na razie mam pracę, wiec sobie coś tam pomalutku poprobuję ![]() a w jakiej branży zakładasz firmę? w finansach? w każdym razie trzymam kciuki - i mam nadzieję, że mimo wszystko zdołasz wpaść kiedyś na kolejne spotkanie lubelskich żonek...? a może my sie do Rzeszowa wybierzemy w odwiedziny? ![]() a tak w ogóle, mam taki plan, że na czas urlopu żegnam się z moimi małymi frustracjami - i na razie bardziej niż praca zajmuje mnie pakowanie, he he he
#245 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny mam pytanko-Co mówią rodzice jak witają Młodych chlebem po ślubie przed salą weselną???? Bardzo proszę o dpowiedz. Z góry dziekuję. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jaki kierunek będziesz studiowała ?
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Wracam na administracje na wydziale prawa, 1 semestr mi został , a następnie chcę iść na jakieś studia trenerskie, grunt to inwestycja w siebie
![]()
![]() |
#248 |
Wtajemniczenie
|
Wow jestem pod wrażeniem, tyle zmian
![]() Ja od 2 lat staram się zapisać na angielski i jak na razie na zamiarach się kończy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Rozeznanie
|
![]()
Witam! Jodie full zmian, odważna z Ciebie kobitka! Gratuluję i zazdroszcze wiary w siebie, motywacji i wspomnianej odwagi!!!!
Soniu ja od 3 lat chodzę na angielski do Felberga www.felberg.pl . Jestem zadowolona jak cholera. W grudniu zdaje juz egazmin na certyfikat a potem zapisze sie na francuski albo na hiszpański. Pola, zdjecia super!!!!!! Pozdrawiam i zycze miłego dnia żonkom pracującym - bo dzisiaj bedzie cięzko pracować!!!!! Ciągle pada........
#250 | ||
Zakorzenienie
|
do mnie nie doszły...
![]() Cytat:
![]() Podaję maila: tola3804@epf.pl lub tola3804@gazeta.pl Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#251 |
Wtajemniczenie
|
nicky jeśli chodzi o francuski to polecam alliance francaise na litewskim. nie znam innych szkół co prawda,ale tam chodziłam przez 3 lata po czym sie pieknie dostałąm do fil.romańską.jest sporo imprez, pokazy filmów francuskich, dostęp do biblioteki- naprawde dobrze zaopatrzonej, zdecydowanie wolę tam chodzic niz do naszej wydziałowej, tam się natknęłam na schmitta i mam teraz z czego pisać pracę,heehe
jodie, ja tez jestem pod wrażeniem energii, ruda3d na pewno tez cos znajdziesz ![]() a ja złozyłam papiery na studia we francji,mąż dostał stypendium doktoranckie w lyonie no i jade z nim, tw końcu to sa moje studia,no ale zeby trochę tez się rozwinąć, być tam legalnie i w ogole mniec jakies prawa postanowiłam pojść na studia.6-go wyniki.... tola, wysłałam zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dziękuję za miłe słowa
![]() ![]() ![]() ![]() dziś wracając z krosna byłam świadkiem wypadku na drodze, fatalny był i pobłądziłam trochę po górach bo nie znałam objazdów ale cóż trzeba poznawać nowe tereny... Pola i Sonia dziękuje za fotki , piękne pary ![]() ![]() Sonia cudne fotki na piachu i te w wodzie!!Jeszcze raz gratulacje ![]()
![]() |
#253 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tą inwestycją to racja - ja z chęcią dokształciła bym się w przyszłości w zakresie zarządzania zasobami ludzkim ![]() ![]() Cytat:
![]() A kiedy wyjeżdzacie ?
![]() |
#254 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja nie wiem, co robić dziewczyny, mam 2 dni na decyzję, czy nie złożyc papierów na zaoczne studia, na kierunek, o którym długo marzyłam... Boję się tej decyzji, bo to płatne studia, musielibyśmy inwestować w to pieniądze z wesela (odkładane na własne mieszkanie), a boję się, że kirunek nie spełni moich oczekiwań, że sobie nie poradzę, i czy na pewno znajdę pracę w takim zawodzie.. Chcę złożyć na technologię żywności i żywienie człowieka, ale marzę o specjalności dietetyka, nie mam gwarancji, że mi się uda na nią dostac, a to moja jedyna pobudka, żeby iść na te studia...
![]() |
#255 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W studia na pewno warto zainwestować, a dodatkowo często istnieje możliwość przeniesienia się na dzienne. Decyzja nalezy do Ciebie ale skoro o tym kierunku marzyłaś... to chyba od tego są pieniądzę żeby spełniać marzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Rozeznanie
|
Lenka na jakiej uczelni chciałabyś studiować technologię?? Jeśli chodzi o ten kierunek to warta polecenia jest właśnie dietetyka, po innych specjalnościach bardzo trudno o pracę, przynajmniej tu w lublinie:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zadomowienie
|
dzięki, już zdecydowaliśmy, składam papiery jutro
![]() ![]() myślę tylko o dietetyce, marzę o tym od lat ![]() ![]() buziaki dla Was ![]()
#258 |
Zadomowienie
|
Witam
Jestem tutaj nowa, ale mam nadzieje ze sie szybko zadomowie ![]() Jestem żoną od 5 dni ale niestety mój małżonek rozchorował sie w niedziele zaraz po ślubie. Ja musiałam wracać do lublina do pracy a on został w domu prawie 250 km ode mnie. Jest mi strasznie smutno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Rozeznanie
|
Soniu jak mozesz przeslij mi zdjecia MegiWu!!!!
#261 |
Wtajemniczenie
|
Poszły
![]() Nisetety przyszły mi zwrtoy-masz przepełnioną skrzynkę ![]() Edytowane przez Sonia11 Czas edycji: 2007-09-07 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Lenka gratulacje
![]()
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
A ja mam pierwszy wolny weekend od nie pamiętam kiedy i zamierzam się nim cieszyć!
![]()
#265 |
Przyczajenie
|
![]()
hej również jestem tutaj nowa ale jak narazie opowwiem troche o sobie
![]() skończyłam wlasnie studia ale cos nie moge sie obronic, naszczescie oboje mamy prace a juz zapowiadało sie ze ciezko bedzie ale naszczesice jakos sie pomalutku układa takze trzyamm kciuki za przysze żonki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#266 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tola, duży ten remont robiliście? Nas ta zabawa czeka pewnie w następne wakacje, chyba nie zrobimy wszystkiego naraz bo by czlowiek zwariowal. Ale tak po kawalku to będzie się ciągnąć przez kilka lat - też niedobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Zadomowienie
|
Hejka dziewczyny. Czytam sobie Was czytam ale rzeczywiście nic się nie dzieje na tym wątku, przygotowania do ślubu minęły i ogrom pytań i porad też. Teraz mam mało czasu i jak przeczytam sobie wszystko z 1 tygodnia to mi już nie zajmuje tyle czasu jak na Lubelskich Pannach Młodych. Ale widzę, że i na tamtym wątku nie za bardzo się coś dzieje, może przyszłe z 2008 rozkręcą temat albo po prostu nas tam już nie ma ...Wiem zaraz któraś napisze "nie, ten wątek nie umiera itd" ale jednak tak jest po prostu nie mamy o czym pogadać a przynajmniej nie w takiej częstotliwości jak ostatnio
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#270 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też bym sobie pojechala do Ikei, ale nie jestem pewna czy chciałabym stamtąd meble, hmmm... a co do spania na wąskim łóżku.. nasze jest niby szerokie ale na środku twarda decha, więc i tak trzeba się zdecydować na jedną połowę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez martuko Czas edycji: 2007-09-10 o 22:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.