![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Witam i... już się boję ;)
a więc.. skoro ma być rozbudowany
![]() 1-chyba bym dała od razu swarca 2-śliiiiczny kolor ![]() 3-taka w stylu Rose ![]() ![]() 4-niet. 5-loopy okręcane do poprawy. 6-nie łuki, prooooszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Naszyjnik i czerwona bransoletka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo Wam dziękuję dziewczyny
![]() ![]() Aisah, widzę, że znowu jesteś w formie ![]() ![]() ![]() A z tą drewnianą bransoletką, przyznam, że mnie zaskoczyłaś komentarzem, że jest w stylu Rose. Jej bransoletki kojarzą mi się raczej ze srebrnymi "wtrącanymi" koralikami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
kręcone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zadomowienie
|
dmuchane naj, i bardzo lubię kolor pomarańczowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Wtajemniczenie
|
Trochę ostatnio zaniedbałam swój wątek. W sumie nie zrobiłam ostatnio żadnych cudów, ale i tak się pochwalę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Zadomowienie
|
podobają mi sie pierwsze - ze względu na kontrastowosć kolorów i materiałów,
i komplet bronzytowy - tylko maleńkich kuleczek gdzieniegdzie w obu przypadkach mi brakuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki, Kasiu
![]() Fall, dziękuję, a faktycznie teraz widzę, że w kolczykach zapomniałam o kuleczkach - na przyszłość postaram się pamiętać ![]() Wrzucam kolejną porcyjkę (Madziu, wybacz ![]() Pierwszy komplecik ślubny dla znajomej - robiony dosłownie z dnia na dzień, więc zdjęcie niestety nienajlepsze. Edytowane przez kulkam Czas edycji: 2008-11-04 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
podobają mi się 2 i 3
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Wtajemniczenie
|
Tak, zakańczam linkę zaciskiem, ale jednak wolę kropnąć na to jeszcze kropelkę kleju, bo (szczególnie przy cięższych naszyjnikach) czasem zacisk puszcza. Nawet w łapaczce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Odlądałam twoje prace w modnej i tak się zastanawiam czem tak tanio je sprzedajesz ? Prace sa naprawdę ładne i solidnie wykonan i to w srebrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Wtajemniczenie
|
Hmm, jakoś głupio mi liczyć sobie więcej, szczególnie za kolczyki. Bo ile wtedy wezmę za naszyjniki?
![]() ![]() ![]() Edytowane przez kulkam Czas edycji: 2008-11-04 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Komplecik prześliczny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
No dobraaa, wybaczam
![]() 1 - szczerze mówąc nie daże miłością drewna, ale tutaj mi się podoba, może przez ten akcent na górze ![]() 2 - ciekawe te korale. Wyglądają jak moje ulubione drapieżnki pantofelki ![]() 3 - swarki, jak swarki, chyba nie ma nie ładnych ![]() 4,5 - lubię twoje naszyjniki ![]() ![]() 6 - taki... pusty trochę ![]() 7 - ładne te ślubne ![]() 8 - a jakby swarka nad? ![]() 9 - dmuchawceeee, jakie kolorowe ![]() 10 - mam słabość do tych kulek ![]() 11 - nigdy nie lubiłam tych wisiorów dopóki ich nie zobaczyłam na żywo ![]() 12 - śliczne szkiełka. Tylko czemu swarki czerwone? PS.Madziu, wybierasz się do SPodka w przyszłym miesiącu?
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Madziu, kilka słów komentarza: 4,5 - też lubię ten wzór naszyjnika, a bronzyt też bardzo lubię (choć powoli już mi się przejada ![]() 6 - takie na lince mają największe wzięcie ![]() ![]() ![]() 10 - ja też ![]() 11 - ja też ![]() 12 - swarki mają kolor burgundy i moim zdaniem idealnie pasują do koralików A do Spodka oczywiście się wybieram (jeśli nic mi nie wypadnie ![]() No to wrzucam dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Wtajemniczenie
|
I jeszcze końcówka - głównie linkowce (są też do nich kolczyki, ale banalne, więc nawet nie pokazuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
Początek wrzutu podoba mi się zdecydowanie bardziej.
1. To drewienko super, niebieski kolor mi się nie podoba, ale to tak subiektywnie. 2. No nie podoba mi się naszyjnik, jakoś nie przemawia do mnie. 3. Te łańcuszki do uszu są fajne, koraliki takie jakby smętne? 4. Ten naszyjnik jest super. Taki elegancki. 5. I kolczyki też 6. Nie lubię pustych linek i widocznych zacisków 7. Jw. 8 sztyfciki ładne. Koraliki dla mnie nie. 9. Szkoda że najwyraźniej widać wieszaczek. Ale kolce ładne, takie kolorowe. 10. Ekstra! Tylko chyba loopy trochę nie wyszły? 11. Nie lubię rzemyków, ale wisior nawet nawet. Ja bym wolała żywszy, ale prezentuje się okej 12. Koralik zbyt chaotyczne wg mnie i trochę kolorystycznie niedopasowane chyba 1.2. Ładne ale szkoda że te ‘domki’ takie nierówne tzn widać pociągnięcia i poprawkipędzla. 3. Troszkę według mnie za monotonnie, wszędzie kilka kulek, na środku wstawiłabym coś bardziejszego ;p 4. Zupełnie nie mój styl 5. Lawa mi się podoba, ale dałabym gładkie przekładki, żeby nie było przeładowane 6. Jw. 7.ładne ale szkoda że niebieski, taki zimny. 8. Linka-nie. 9. Jw. 10. Jw. 11. Chyba lubisz niebieski? Prosto i ładnie 12. Linka-nie ale tak czy inaczej masz dużo różnych pomysłów. i czekam na więcej ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Te linkowe naszyjniki, mimo, że proste - bardzo ładnie się prezentują
![]()
![]() |
#261 |
Wtajemniczenie
|
Mekinking, dzięki za tak "obfity" komentarz
![]() ![]() ![]() Kasiu, dzięki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
No wiesz, bez przesady
![]() 1,2 - podoabją mi się, strasznie fajny pomysł z tymi znaczkami ![]() 3 - takie gniazdka, wygląda fajnie ![]() 4 - podoba mi się. Tak jakoś poprostu ![]() 5,6 - ładny, elegancki 7 - taka, taka... niebieska ![]() 8 - szczerze mówiąc, nie mam pojęcia jak on może wyglądać na szyi. Wiele już widziałam takich naszyjnków, ale wyobraźić na ludziu, to nie potrafię ![]() 9 - moje kolory ![]() 10 - tak jak w 8, ale ten mi się bardziej podoba ![]() 11 - do cracki mam awersję, odkąd rozwalił mi się kolczyk po spadnięciu na dywan ![]() 12 - i znowu jak w 8, choć 10 pozostaje na czele ![]() (a spodek 13-14 ![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Wtajemniczenie
|
Madziu, przepraszam, umknęła mi Twoja ocena! Bardzo Ci dziękuję za wszystkie komentarze! Postaram się dorwać jakąś koleżankę i cyknąć jej fotkę w takim naszyjniku
![]() A na razie troszkę nowości: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
Czesc prac juz widzialam
![]() Pingwinki sa slodkie ![]()
![]() |
#266 |
Wtajemniczenie
|
Kamyku, w sumie sama tenshy też nie noszę, ale uwielbiam z nich robić - są takie... hmm, romantyczne i słodkie?
![]() Sub, dzięki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
1 i 3 prześliczne, te kolorki
![]() pingwiny są słodkie a komplet naszyjnik i kolce bardzo spokojny, ale ma to coś. osobiście naszyjnik bym zmieniła na bransę, pastylka koło pastylki, żeby było bardziej z pazurem ![]() czekam na więcej ![]()
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
bardzo podobaja mi się pierwsze 3 prace
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak czy inaczej wszelkie modyfikacje dozwolone ![]()
![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
Oba kompleciki śliczne
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:31.