![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żelowanie naturalnych paznokci
Dziewczyny, a czy da się zażelować naturalne paznokcie żelem w kolorze beżowym? A potem jeszcze białą końcówkę dorobić? Tzn. chodzi mi o to, żeby płytka wyglądała na dłuższą, bo moja z 'natury' jest dość krótka...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Rozeznanie
|
da sie jak na 100%
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny musze powiedziec ze kazda z Was ma super pazurki
![]() wiec moje pytanie to czy nie ma nic przeciwko jezeli moja naturalna plytka nie jest jak by toi powiedziec"prosta" tylko dosyc zaookraglona i czy zel bedzie sie trzymal dobrze czy to przeszkadza czy nie powinno byc problemu? z gory dziekuje za odpowiedz licze ze ktos udzieli mi wskazowki czy bedzie ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
ja mam bardzo wypukłą plytkę i zel trzyma mi sie "jak ta lala"
![]()
![]() |
#245 |
Zadomowienie
|
Mam pytanie czy można żelować paznokcie naturalne będąc w ciąży?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
A jesli ja mam pofalowana plytke ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Przyczajenie
|
Jutro na 11 jestem umówiona na żelowanie... trzymajcie kciuki ;] Idę pierwszy raz więc pewnie dziś cały wieczór spędzę przed komputerem w poszukiwaniu rzeczy na które mam zwracać uwagę podczas robienia
![]() Napisze jutro jak wyszło ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, ja mam żele na swoich naturalnych paznokciach oczywiscie i jestem bardzo zadowolona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mam nadzieje jednak, ze ktos mi odppowie ![]() ![]()
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
witam!
mam takie pytanko... ile kosztuje zrobienie żeli u stóp a ile u dłoni??co prawda u rąk mam ładne paznokcie i nie potrzebuję ,ale chciałbym ładnego frencha u stóp(ale wcześniej muszę się chyba pozbyć wrastających paznokci) pozdrawiam ![]()
![]() |
#253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dygotka: ja za swoje zele u dloni placilam 70 zl, ale to zalezy od salonu mysle... ja osobiscie wole dac wiecej i wiedziec, ze mam cos dobrego, a w tym przypadku tak jest ![]()
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Prawie się już zdecydowałam na żelowanie paznokci (po części dzięki temu wątkowi ![]() Mam prośbę do doświadczonych dziewczyn, które się wypowiadają w tym wątku, czy mogłyby rzucić okiem na tą galerię i powiedzieć, czy warto udać się do tej stylistki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Help chaos w glowie
![]() ![]() Potrzebuje na slub zazelowanie moich slabych pofalowanych paznokci ![]() Pierwsza niejasnosc: mozna zrobic zel na tipsach, zel na naturalnych paznokciach w celu wzmocnienia i zel na formie w celu przedluzenia, tak ? ![]() Jestem zainteresowana tylko i wylacznie pokryciem swoim paznokci zelem (krociutkie, tak z 2mm poza opuszek) z francuskim manicurem, zeby ladnie prezentowaly sie na slubie... Czy jest to wiec zel na naturalnych paznokciach czy zel na formie ? Poszlam sie zapisac na wizyte... to pani z jednego salonu powiedziala mi ze u niej w salonie robia tylko i wylacznie na plytkach/tipsach ?? (nie pamietam dokladnie jak to nazwala) lub jesli chce to zele poloweczki (ze cienka warstwa pokryje mi tylko koncowki paznokci). I teraz zglupialam... Czy warto isc do takiego salonu czy szukac takiego w ktorym zrobia mi to co oczekuje? I prosze powiedzcie mi jaka musze miec dlugosc wlasnego paznokcia, zeby pokryc zelem na naturalny paznokiec (bez przedluzania oczywiscie) ?? ![]() A i jeszcze jedno... Na ktorejs stronie czytalam ze Wizazance pani pomalowala ta biala czesc zwyklym lakierem a powinna zelem... Czy pytac o taka rzecz na wstepie? (a jesli tak to jak: Czym Pani maluje biala czesc paznokcia?-lakierem czy zelem? ![]() ![]() Przepraszam za dosc banalne pytania, ale ja jestem tak zielona w tym temacie ze az mi wstyd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Przyczajenie
|
![]()
A ja mam takie pytanie:
Ponieważ też mam naturalne paznokcie i często mam na nich odzoby tj. brokat czy cyrkonie,ale one bardzo szybko odpryskują i szukam czegoś, poczym będą one się trzymały zdecydowanie dłużej. I pomyslałam o tym,że gdybym miała lampę i utwardzacz UV,to te panokcie pomalowanei ozdobione mogłabym pokryś utwardzaczem UV i pod lampę...? Czy to byłby dobry pomysł?Można coś takiego zrobić? Proszę o odpowiedź,jeśli ktoś wie,czy można tak zrobić??? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Przyczajenie
|
Czy ktoraś z Was wie gdzie mogłabym zażelowac paznokcie w Wołominie, Zielonce lub Kobyłce?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Ja również mam pytanie.
Mam bardzo łamliwe paznokcie i niestety z reguły są różnej długości (nie bijcie ...). W tym momencie Środkowe i wskazujące są widocznie krótsze od pozostałych (na obu dłoniach). Wiem, że nie uda mi się ich zapuścić, bo zawsze mi się łamią. Mam pytanie - czy stylistka spiłuje mi wszystkie paznokcie do tej samej długości czy jest szansa, że (samym żelem) delikatnie wydłuży mi te krótsze? I jeszcze jedno pytanie - jestem fryzjerem, więc wyjątkowo często moczę dłonie - wiem, że żel jest trwały, ale czy na tyle, by wytrzymał tak częsty kontakt z wodą? Z góry dziękuję za odpowiedź ![]()
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a wiecie gdzie w Słupsku mozna zrobić taki zabieg?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
La Moderatoiure
|
Przezłośliwa - moja fryzjerka nosi żele i nic jej się z pazurkami nie dzieje
![]() Co do Twoich pazurków, to można zrobić tak jak piszesz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
Żeluję paznokcie od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Płacę 60 zł.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |||||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Koszt zależy od miasta/salonu/umiejętności. Zazwyczaj to 60-250zł za set i nieco mniej za uzupełnienie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisane przez puchatkowa ![]() Witajcie ![]() Prawie się już zdecydowałam na żelowanie paznokci (po części dzięki temu wątkowi ![]() zdobienia ciekawe z wykonaniem gorzej, wiele pazurków ma grubą linie włosa ( mówię o koncu pazurka, powszechnie uwazanego za linie włosa) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Przyczajenie
|
A mi nikt nie odpisał na mój wspaniały pomysł, ale trudno
![]() Postanowiłam, że zabiorę się za Tipsy. Będę sama robić ![]() Jak już się nauczę, a mysle że będzie to niedługo to zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Raczkowanie
|
Oczywiście,że wydłuży.
![]() A możesz powiedzieć w jaki sposób za pomocą żelu wydłuża sie naturalne paznokcie? Bo planuje zażelować swoje ale sa jeszcze troche nie równe i troszke krótkie więc czekam aż jeszcze urosną zanim zaczne coś z nimi robić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny
Żelowanie naturalnych paznokci było by dla mnie idealnym rozwiązaniem ale nie bardzo orietuje sie gdzie w Katowicach mozna znalesc dobry salon. Moze któras z was robiła w Katowicach i jest zadowolona. Znam kilka salonów ale ceny sa dosc wygórowane. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pomocy...
W środę zażelowałam moje pazurki. Stylistka powiedziała, że właściwie wybór zmywacza do paznokci nie ma w tym przypadku znaczenia. Dzisiaj zmywałam lakier z paznokci u stóp, trzymając wacik przez ściereczkę, bo nie miałam akurat rękawiczek. I po tym zabiegu na paznokciach odcisnęło mi się coś takiego, jak zostanie po dotknięciu tkaniny paznokciem, na którym lakier jeszcze niedokładnie wysechł. Po nałożeniu glossa paznokcie zostały jeszcze pomalowane jakimś preparatem Joko przeciw przebarwieniom, czy możliwe, że została naruszona tylko ta warstwa? Czy mogę coś z tym teraz zrobić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może też Ci te krótsze wydłużyć. Ja też często mam kontakt z wodą (związane z pracą), zdarza mi się też gdzieś mocniej uderzyć i nic się nie dzieje, więc polecam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Możliwe, że starła Ci się tylko ta warstwa preparatu Joko. Jedynym sposobem, żeby to sprawdzić jest zmycie ich zmywaczem do paznokci. Polecam zmywacz z Barwy z wyciągiem z bambusa do tipsów i naturalnych paznokci. Koszt około 4-5 zł |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.