|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie
Cytat:
Mam nadzieje ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#242 |
|
Raczkowanie
|
Uhuhu widze tu trochę nowych twarzy
Witam wszystkie nowicjuszki serdecznieJa zaczęłam już regularnie ćwiczyć pilates. Ale niestety nie ranno chociaż tak jest najlepiej tylko wieczorem jak już nie mam nic na głowie. Mam pytanie do Was. Ma któraś może jakieś fajne ćwiczenia rozciągające?? Konkretnie chcę się nauczyć robić szpagat. Rozciagam się narazie "po swojemu" i już co prawda widzę efekty ale mimo wszystko myslę, że mogłoby być lepiej. Ale to chyba nie jest moja wina tylko właśnie od rodzaju tych ćwiczeń, że nie są efektywne. A narazie żyję w błogiej nieświadomości nadal, bo jak wiecie waga zepsuta a pilęgniarka mnie wygania ze szkolnego gabinetu
|
|
|
|
#243 |
|
Zadomowienie
|
Musze wam powiedzieć że wczoraj zgrzeszyłam kawałkiem chałwy... ale należało mi się po takim wielkim wysiłku dla organizmu!
Ojejku ojejku ojejku nawet nie wiecie jak ja po sobie widze że coś się ruszyło O jedną dziurke w pasku już dalej się zapinam
|
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewuszki
a ja mam dziś straszną chandrę, póki co w pracy trzymam się dobrze ale boje się że w domu zajem smutki .. oh i znowu czuję sie wielka.. niby się waga ruszyła ale co to jest, tyle jeszcze przede mną
|
#245 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję za przyjęcie
jak myślicie, miód dozwolony? bo ja jestem uzależniona trochę od niego (w sensie chleb z twarożkiem i miodem)
|
|
#246 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a 2 kg to już coś!
|
|
|
#247 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak wrocisz do domku, zjesz tylko cos zdrowego, napewno nie siegniesz po te bomby kaloryczne, bo bedzie Ci po tym, zle i bedziesz miala wyrzuty sumienia , wiec lepiej chrup z nerwow, lub chandry marchewke niz tłustego, obrzydliwego, strasnzie tuczacego, niedobrego i wcale nie slodkiego głupiego batona, który jest niezdrowy ja wybieram sie po chlebek ciemy bo sie skonczyl ;-** |
|
|
|
|
#248 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
przez tydzień 0 ochoty na batony
"The Devil Code prevents me from declining the rock-off chalange" ![]() Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=216137 - DOKŁADKA 2.11!! Ciuchy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217528 - DOKŁADKA 6.11!! |
|
|
|
|
#249 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_Ana ja Ci tylko przypominam o Twoim celu, a zrobisz jak zechcesz Boże ile nauki............. :m ad:
|
|
|
|
|
#250 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie skończyłam 30 min treningu z Tamme Lee i 30 min rowerku i ledwo się ruszam .... to już drugi tydzień bez pieczywa, ziemniaków, makaronów i słodyczy same sałatki z tuńczykiem, serkiem wiejskim, piersią z kurczaka itd
|
|
|
|
#251 |
|
Wtajemniczenie
|
Ania2510 dziękuję za wklejenie tego artykułu.
lepiej mi. bo mama kusiła mnie dziś napoleonką, ale się nie dałam. muszę się nie dawać częściej ![]() dam,kurczę,radę! i Wy dziewczynki, też dacie. jestem tego pewna.
|
|
#252 |
|
Zadomowienie
|
te słowa sa BOSKIE " Spójrz na jedzenie i pomyśl, czego pragnę bardziej? 5 sekund przyjemności z żucia tego żarcia czy 24-godzinne zadowolenie z perfekcyjnego ciała? "ja dzisiaj spokojnie , zadowolona pojde spac z mojego dnia tzn. chodzi o diete. schowam sie zara zpod cieplusią kołderkę ![]() 90,8kg..90..89. .88..87..86..85..84..83.. 82. .81..70..69..68..67..66.. 65. --->.60
|
|
|
|
#253 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje dziękuje dopiero dotarłam do domu i nie miałam kiedy się złamać
opis batona lesyeux - rewelacja chyba to sobie wydrukuje i będę nosić w torebce, flow((hey oh)) mi też przeszła ochota całkiem na słodkości po tym ![]() czekoladka79 - gratuluje wytrwałości, Ania2510 - a ty czego się bidulko uczysz? tchnienie-wiatru (fajny nick) witam w gronie pozdrawiam wszystkie! edit: i wiecie co wróciłam do domu załamana ale jak czytam wasze ciepłe komentarze poprawia mi się nastrój, nie jestem sama ...
|
#254 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i tak ma być, mamy się nawzajem wspierać,bo to cholernie pomaga a ja lecę spać, bo jutro na 8.50 i sprawdzian z historii..
|
|
|
#255 |
|
Raczkowanie
|
_Ana dziekuje za Twoja wczorajsza odpowiedz
wiem teraz ze lepiej zrzucac kilogramy stopniowo i dzieki temu mam nadzieje ze nie grozi mi efekt jo-jo.Buziaczki i milych snow Dziewczyny zycze Wam |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 |
|
Zadomowienie
|
Oj dziewczynki trzymajcie za mnie kciuki bo jest mi tak jak Anie wczoraj
Czuje że dziś nagrzesze ale trzymajcie za mnie kciuki ![]()
|
|
#257 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny! zaczynam yyy.... 3 dzień, zawsze coś ;p ej, próbowałyście kremu/serum lirene 3d ujędrniającomodelującego (antycellulitowego)? bo ja używam 2 dni i juj jestemzadowolona, bo skóra jest strasznie miła w dotyku i (może sobie wmawiam) ale mam wrażenie że jest gładsza ;] idę się nakremować ;p
3mam za was kciuki dzisiaj ![]() aha sweet.girl, nie martw się! przeczytaj ten duży tekst na górze, to powinno pomóc dasz radę! ![]() ![]()
"The Devil Code prevents me from declining the rock-off chalange" ![]() Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=216137 - DOKŁADKA 2.11!! Ciuchy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217528 - DOKŁADKA 6.11!! |
|
|
|
#258 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
już ktoś go wcześniej u nas pokazywał. Ja go tylko "odkurzyłam". Mi zawsze pomaga więc wydrukowałam go i powiesiłam sobie nad biurkiem. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Musisz być strasznie uparta we wszystkim co robisz... Mylę się?? ![]() ------------------------------------------------------------------------------------- A są tu wśród nas jakieś kosmetyczki??? Bo zastanawiam się jak można zostać kosmetyczką/kosmetologiem omijając KOSMICZNE czesne za studia
|
||||
|
|
|
#259 |
|
Zadomowienie
|
no wracam. wreszcie.
![]() bo jak zobaczyłam że na wadze o kolejny 1kg więcej to sie wystraszyłam. i od dzisiaj na tysiaku. a do teraz jest 677kcal ![]() edit: no i jest ładnie ok. 1000kcal jestem happy bo to pierwszy dzień za chwile jeszcze potańcze (bo ćwiczyc mi sie nie chce, a taniec to zawsze jakiś ruch) Edytowane przez miss90 Czas edycji: 2007-10-24 o 19:16 |
|
|
|
#260 |
|
Raczkowanie
|
Cholera, własnie dowiedzilam sie ze moja najlpesza kupela jest ode mnie prawie o 20 kg chudsz ,ja *******e a jka mialam napady tak mam .Nie,no tak dłuzej nie moze byc
Mam do was pytanie ,czy przy diecie 700-1000kcal do grudnia spadloby mi przynajmniej te 10kilosow?
|
#261 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#262 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, mam nadzieję że już nie za późno.. ![]() Cytat:
Farmacja fajny zawód.. opłacalny Cytat:
![]() A co powiecie o avonie- ktoś mi ostatnio polecał tylko ten już droższy i nie wiem czy jest sens próbować Cytat:
![]() ![]() ![]() to dopiero trauma
|
|
#263 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dzisiaj poległam, chyba się czymś zatrułam od rana biegunka i wymioty udało mi się to zatrzymać lekami....ale na koniec dnia byłam już tak wykończona że sięgnęłam po trzy kanapki z serkiem, bo jak patrzyłam na sałatki to znów mi się wymiotowac chciało....mam wyrzuty sumienia ale sytuacja jest kryzysowa i muszę na trochę przerwac moją dietę.....ugotowałam garnek zupki warzywa z piersią kurczaka i przez najblizsze dni będę ją wcinała żeby żołądek trochę podleczyć po tym zatruciu .....no i nie miałam już siły dzisiaj poćwiczyć bo mi strasznie słabo jest
![]() ania2510 rzeczywiście zaparłam się i nie odpuszczę sobie bo w przyszłym roku ślub i nie chcę wygladać jak wieloryb w sukni ślubnej .... a biel taaaaak pogrubia _Ana dzięki za gratulacje ale niestety poległąm na chwilkę ale jutro znów się skatuję ćwiczeniami ![]() flow((hey oh)) też używam tego kremu, jest suuuper skuteczny i niedrogi czy tez czujesz to mrożenie na skórze ? |
|
|
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#265 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
waży 72 czyli przytyła 13 i to jest zdrowa waga .. nie ma sie czego czepiać
|
|
#266 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#268 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam wszystkie dwno mnie tu nie było, ok 3 dni ale nie jestes sama ja tez jestem chora , jakis wirus albo cos://// ogolnie nie jem 2 dni ale mam nadziej ze jutro bendzie juz lepiej odezwe sie jak juz bende na normLNYM JADLOSPISIE:/ TRZYMAJCIE SIE
|
|
|
|
|
#269 | |
|
Raczkowanie
|
witam cieplutko
a mogę o wzrost zapytać?Cytat:
co za cholerstwo szaleje..ale ja sie dziś tu zasiedziałam a w między czasie oglądam you can dance - oni to się ruszają i te figury wysportowane edit:dobranoc! 23.. znowu nie potrafię się położyć wcześniej :[ kiedy ja sie wyśpię?
- - - - - - - - - - - - - - -- - - - --76 - - - - -70 - - - - - - - - - 60 - - - - - 54 ---- - ^ Edytowane przez _Ana Czas edycji: 2007-10-24 o 22:48 |
|
|
|
|
#270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ogladajac You Can Dance mozna się naoogladac, chydych,wyposrtowabych kolezanek, ktore poprostu niemaja ani grama sadelka, a dzieki czemu : CWICZENIOM< GIMNASTYCE TAŃCU ;-) niewiem jak Wy ale,jak uslysze jakas rytmiczna piosenke w radiu w domku, to wyprawiam pirułety;-P podskoki, obkręcam, się przebieram mojimi malutkimi nóżkami hehe, kilka razy tak zrobię i mam zadyszke ![]() u mnie spokojnie, napadów niemam- wagę podam na weekend ;-) Buziaczki Kochane wiem co to znaczy, wiec moje dziewczynki uwazajcie an siebieEdytowane przez italiaanka Czas edycji: 2007-10-25 o 08:09 Powód: Post pod postem - proszę używać "edycji" oraz wielocytatu. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

mam motywacje, ale nic mi nie wychodzi..! 

Witam wszystkie nowicjuszki serdecznie

- - - - - - - - - - - - - - -- 

:m ad:

" Spójrz na jedzenie i pomyśl, czego pragnę bardziej? 5 sekund przyjemności z żucia tego żarcia czy 24-godzinne zadowolenie z perfekcyjnego ciała? "

, mam nadzieję że już nie za późno..