Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-23, 13:54   #241
Djapira
Zadomowienie

Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie

Cytat:
Napisane przez mig0tka Pokaż wiadomość
znowu zawaliłam.. ja sie do tego nie nadaje! mam motywacje, ale nic mi nie wychodzi..! Dziewczyny to już koniec, wypisuje sie!
Mig0tka, kazdy przezywa wpadki, wazne, aby sie nie poddawac!!! Trzymaj sie dzielnie !

Cytat:
Napisane przez _Ana Pokaż wiadomość
to za tydzień ruszy się podwójnie o!
Mam nadzieje

Cytat:
Napisane przez SillyNat Pokaż wiadomość
Z resztą, wiecie co? To zdrowe jedzonko jest przepyszne, czuję się tak świetnie i lekko po nim!
Ja tez lubie zdrowe jedzonko
Djapira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 14:55   #242
ania2510
Raczkowanie

GG do ania2510

Uhuhu widze tu trochę nowych twarzy Witam wszystkie nowicjuszki serdecznie
Ja zaczęłam już regularnie ćwiczyć pilates. Ale niestety nie ranno chociaż tak jest najlepiej tylko wieczorem jak już nie mam nic na głowie. Mam pytanie do Was. Ma któraś może jakieś fajne ćwiczenia rozciągające?? Konkretnie chcę się nauczyć robić szpagat. Rozciagam się narazie "po swojemu" i już co prawda widzę efekty ale mimo wszystko myslę, że mogłoby być lepiej. Ale to chyba nie jest moja wina tylko właśnie od rodzaju tych ćwiczeń, że nie są efektywne.

A narazie żyję w błogiej nieświadomości nadal, bo jak wiecie waga zepsuta a pilęgniarka mnie wygania ze szkolnego gabinetu chyba muszę jej przynieść kwiatka
ania2510 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 15:13   #243
sweet.girl
Zadomowienie

GG do sweet.girl

Musze wam powiedzieć że wczoraj zgrzeszyłam kawałkiem chałwy... ale należało mi się po takim wielkim wysiłku dla organizmu!

Ojejku ojejku ojejku nawet nie wiecie jak ja po sobie widze że coś się ruszyło O jedną dziurke w pasku już dalej się zapinam

Sweet On The Diet
sweet.girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 15:32   #244
_Ana
Raczkowanie

hej dziewuszki
a ja mam dziś straszną chandrę, póki co w pracy trzymam się dobrze ale boje się że w domu zajem smutki .. oh
i znowu czuję sie wielka.. niby się waga ruszyła ale co to jest, tyle jeszcze przede mną
_Ana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 15:33   #245
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

dziękuję za przyjęcie jak myślicie, miód dozwolony? bo ja jestem uzależniona trochę od niego (w sensie chleb z twarożkiem i miodem)
Stary 2007-10-23, 15:38   #246
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
hej dziewuszki
a ja mam dziś straszną chandrę, póki co w pracy trzymam się dobrze ale boje się że w domu zajem smutki .. oh
i znowu czuję sie wielka.. niby się waga ruszyła ale co to jest, tyle jeszcze przede mną
3maj się i nie daj się słodyczom, bo tylko spotęgują chandrę... zajmij się czymś, żeby nie myśleć o smutkach a 2 kg to już coś!
Stary 2007-10-23, 15:43   #247
lesyeux
Zadomowienie

Cytat:
hej dziewuszki
nie przejmuj się się
jak wrocisz do domku, zjesz tylko cos zdrowego, napewno nie siegniesz po te bomby kaloryczne, bo bedzie Ci po tym, zle i bedziesz miala wyrzuty sumienia , wiec lepiej chrup z nerwow, lub chandry marchewke niz tłustego, obrzydliwego, strasnzie tuczacego, niedobrego i wcale nie slodkiego głupiego batona, który jest niezdrowy buziaczki, i trzymam kciuki ;-))

ja wybieram sie po chlebek ciemy bo sie skonczyl ;-** papapa
lesyeux jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-23, 18:24   #248
flow((hey oh))
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
wiec lepiej chrup z nerwow, lub chandry marchewke niz tłustego, obrzydliwego, strasnzie tuczacego, niedobrego i wcale nie slodkiego głupiego batona, który jest niezdrowy
hihihi, nawet nie wiesz jak mi się zwizualizował taki obrzydliwy baton przez tydzień 0 ochoty na batony

Kosmetyki:
flow((hey oh)) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 18:44   #249
ania2510
Raczkowanie

GG do ania2510

Cytat:
"Jak oprzeć się ulubionym przysmakom? Musisz przestać, bo w tych ilościach jest niezdrowe. Nieważne jaki jest Twój cel, każdy potrzebuje z tym skończyć. Niektórzy niestety nie potrafią. Po prostu nie umieją pozbyć się napadów. Myślisz, że tylko tobie jest ciężko? Żarcie jest wszędzie, gdzie spojrzę. Nie różnię się od ciebie, poza tym, że ja się nie poddaję. Czy dysponuję nadludzką siłą? Nie! Czy umiem dotrzymywać obietnic lepiej niż ty? Nie! Nie poddaję się, bo jestem psychicznie silniejsza. Wszystko zależy od silnej woli, wewnętrznej siły, psychicznej mocy. Wiem, że potrafię coś, czego ty nie potrafisz. To sprawia, ze czuję się lepsza. To mnie dodatkowo motywuje. Więc dziękuję ci za brak silnej woli. To sprawia, że staram się jeszcze bardziej. Wielkie dzięki! Następnym razem gdy poczujesz, że zaczyna się napad, pomyśl o tym. Spójrz na jedzenie i pomyśl, czego pragnę bardziej? 5 sekund przyjemności z żucia tego żarcia czy 24-godzinne zadowolenie z perfekcyjnego ciała? To cię uspokoi. Pamiętaj. Nic nie smakuje tak dobrze jak zadowolenie z rezultatów w dążeniu do perfekcji. I wy, cała reszta. Ci, którzy mówią mi, że każde jedzenie jest w porządku, że umieją się kontrolować i o tym, że nie można sobie odmawiać. Jesteście tymi, którzy zapewne wierzą w "oszukiwane dni" - jeden dzień w tygodniu, kiedy niektórzy pozwalają sobie na napady, oszukiwanie diety, oczywiście "pod kontrolą". To coś jak nagroda za dobrą robotę, czyli trzymanie się diety przez cały tydzień. Wiecie co? Zejdźcie na ziemię! Nagrodą za przestrzeganie diety są REZULTATY! Nie zapominaj o nich. Powodem, dla którego jesteś na diecie są właśnie one, a nie dążenie do "oszukiwanego dnia". Każde jedzenie jest dobre, pod warunkiem, że jedzone jest pod kontrolą? Jeden batonik nie zaszkodzi? Jedno ciastko nie zaszkodzi? Jeden hamburger nie zaszkodzi. Serio? A czy pomoże? Nie, nie pomoże! Nie da ci nic dobrego! Nie służy twoim celom! Oddajesz się jedynie 5 sekundom przyjemności z przeżuwania. To więcej złego niż dobrego. Wiesz co daje napad "pod kontrolą"? Sprawia, że człowiek czuje się winny! Sprawia, ze człowiek pochłania jeszcze więcej jedzenia. To przyzwyczaja do napadów i sprawia, że stają się coraz silniejsze. Jeżeli przestaniesz się poddawać, napady odejdą w zapomnienie. Proste. Myślisz, że nigdy się nie poddaję napadowi? Prawda! Nigdy! Nawet najmniejszemu, pod kontrolą, jakiemukolwiek. Jem tylko zdrowe jedzenie. Nie potrzebuję tych 5 sekund. Jestem od tego silniejsza. Moim celem jest zobaczyć rezultaty. Jem by osiągnąć cel, nie dla przyjemności. To oświadczenie podsumowuje, co myślę o "oszukiwanych dniach" i napadach oraz obżeraniu się pod kontrolą. Więc nie skomlij, że jest ci ciężko. Myślisz, że będę ci współczuć? Nie będę! Nie jesteś wyjątkowa! To jest tak samo trudne dla ciebie jak i dla mnie i wszystkich innych. Jaka jest różnica? Silna wola! Powiem jeszcze jedno. Ty również ją masz, musisz się tylko nauczyć jak ją wykorzystywać i mam nadzieję, że ten artykuł ci w tym pomoże."

_Ana ja Ci tylko przypominam o Twoim celu, a zrobisz jak zechcesz:cmok :

Boże ile nauki.............:m ad:
Stary 2007-10-23, 20:58   #250
czekoladka79
Zadomowienie

Właśnie skończyłam 30 min treningu z Tamme Lee i 30 min rowerku i ledwo się ruszam .... to już drugi tydzień bez pieczywa, ziemniaków, makaronów i słodyczy same sałatki z tuńczykiem, serkiem wiejskim, piersią z kurczaka itd
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-23, 21:18   #251
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Ania2510 dziękuję za wklejenie tego artykułu.

lepiej mi. bo mama kusiła mnie dziś napoleonką, ale się nie dałam. muszę się nie dawać częściej

dam,kurczę,radę! i Wy dziewczynki, też dacie. jestem tego pewna.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-23, 21:46   #252
lesyeux
Zadomowienie

hej ;-*

te słowa sa BOSKIE

" Spójrz na jedzenie i pomyśl, czego pragnę bardziej? 5 sekund przyjemności z żucia tego żarcia czy 24-godzinne zadowolenie z perfekcyjnego ciała? "

ja dzisiaj spokojnie , zadowolona pojde spac z mojego dnia tzn. chodzi o diete.

schowam sie zara zpod cieplusią kołderkę Śpijcie Słodko Dziewczynki - kolorowych snów

90,8kg..90..89. .88..87..86..85..84..83.. 82. .81..70..69..68..67..66.. 65.
--->.60
Stary 2007-10-23, 23:14   #253
_Ana
Raczkowanie

Dziękuje dziękuje dopiero dotarłam do domu i nie miałam kiedy się złamać
opis batona lesyeux - rewelacja chyba to sobie wydrukuje i będę nosić w torebce, flow((hey oh)) mi też przeszła ochota całkiem na słodkości po tym

czekoladka79 - gratuluje wytrwałości, Ania2510 - a ty czego się bidulko uczysz?
tchnienie-wiatru (fajny nick) witam w gronie

pozdrawiam wszystkie!

edit: i wiecie co wróciłam do domu załamana ale jak czytam wasze ciepłe komentarze poprawia mi się nastrój, nie jestem sama ...
Stary 2007-10-23, 23:48   #254
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
tchnienie-wiatru (fajny nick) witam w gronie

edit: i wiecie co wróciłam do domu załamana ale jak czytam wasze ciepłe komentarze poprawia mi się nastrój, nie jestem sama ...
dziękuję

i tak ma być, mamy się nawzajem wspierać,bo to cholernie pomaga

a ja lecę spać, bo jutro na 8.50 i sprawdzian z historii..
Stary 2007-10-24, 00:27   #255
nina86_2006
Raczkowanie

_Ana dziekuje za Twoja wczorajsza odpowiedz nie jestem na glodowce bo wiem jakie sa tego konsekwencje i jak szybko bynajmniej w moim przypadku wracaja kilogramy.. Kiedys stosowalam diete cambridge ale po jej zakonczeniu szybko nadrobilam kilogramy i to z nawiazka wiem teraz ze lepiej zrzucac kilogramy stopniowo i dzieki temu mam nadzieje ze nie grozi mi efekt jo-jo.

Buziaczki i milych snow Dziewczyny zycze Wam
nina86_2006 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-10-24, 07:04   #256
sweet.girl
Zadomowienie

GG do sweet.girl

Oj dziewczynki trzymajcie za mnie kciuki bo jest mi tak jak Anie wczoraj Czuje że dziś nagrzesze ale trzymajcie za mnie kciuki

Sweet On The Diet
sweet.girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 07:33   #257
flow((hey oh))
Przyczajenie

hej dziewczyny! zaczynam yyy.... 3 dzień, zawsze coś ;p ej, próbowałyście kremu/serum lirene 3d ujędrniającomodelującego (antycellulitowego)? bo ja używam 2 dni i juj jestemzadowolona, bo skóra jest strasznie miła w dotyku i (może sobie wmawiam) ale mam wrażenie że jest gładsza ;] idę się nakremować ;p
3mam za was kciuki dzisiaj

aha sweet.girl, nie martw się! przeczytaj ten duży tekst na górze, to powinno pomóc dasz radę!

Kosmetyki:
Stary 2007-10-24, 13:11   #258
ania2510
Raczkowanie

GG do ania2510

Cytat:
Ania2510 dziękuję za wklejenie tego artykułu.

lepiej mi. bo mama kusiła mnie dziś napoleonką, ale się nie dałam. muszę się nie dawać częściej

dam,kurczę,radę! i Wy dziewczynki, też dacie. jestem tego pewna.
Proszę bardzo już ktoś go wcześniej u nas pokazywał. Ja go tylko "odkurzyłam". Mi zawsze pomaga więc wydrukowałam go i powiesiłam sobie nad biurkiem.

Cytat:
hej dziewczyny! zaczynam yyy.... 3 dzień, zawsze coś ;p ej, próbowałyście kremu/serum lirene 3d ujędrniającomodelującego (antycellulitowego)? bo ja używam 2 dni i juj jestemzadowolona, bo skóra jest strasznie miła w dotyku i (może sobie wmawiam) ale mam wrażenie że jest gładsza ;] idę się nakremować ;p
kiedyś stosowalam żel antycellulitowy takiej jasnej tubce z niebieską nakrętką z kofeiną. Widziałam niby efekty bo skóra była lepiej napięta, ale przy regularnym i sumiennym stosowaniu skończył mi się po kilkunastu dniach, a efekt miał być widoczny po 14. A następnego opakowania jakoś nie miałam czasu kupić i tak się zakończył nasz związek Teraz cierpię na SUPER BRAK KASY więc mam jakiś najtańszy balsam nawet nie wiem jakiej firmy. Ale najważniejsza nie jest marka tylko niestety sumienne stosowanie się...

Cytat:
Ania2510 - a ty czego się bidulko uczysz?
ojjjj... wszystkiego po kolei... Teraz ryję głównie z biologii i chemii bo się wybieram na farmację (choć ja takiego ucznia tępego ty bym od razu pogoniła) A terminy sprawdzianów mamy ogólnie pozajmowane już na 3 tygodnie do przodu, poza tym z tyg z tego super-maratonu już na nami. Oczywiście nasi nauczyciele opanowali do perfekcji matodę omijania "terminów" także niezapowiedziane kartkówki to norma. Ostatnio stałam się perfekcjonistką bo nie dość, że nie chcę korzystać ze ściąg to jeszcze mieć dobre ocenki, ale to jest nie możliwe i po paru zarwanych nocach jestem na etapie wracania na ziemię...

Cytat:
Właśnie skończyłam 30 min treningu z Tamme Lee i 30 min rowerku i ledwo się ruszam .... to już drugi tydzień bez pieczywa, ziemniaków, makaronów i słodyczy same sałatki z tuńczykiem, serkiem wiejskim, piersią z kurczaka itd
czekoladka79 naprawdę zadziwiasz mnie z każdym dniem
Musisz być strasznie uparta we wszystkim co robisz... Mylę się??

-------------------------------------------------------------------------------------

A są tu wśród nas jakieś kosmetyczki???

Bo zastanawiam się jak można zostać kosmetyczką/kosmetologiem omijając KOSMICZNE czesne za studia
Stary 2007-10-24, 16:38   #259
miss90
Zadomowienie

no wracam. wreszcie.
bo jak zobaczyłam że na wadze o kolejny 1kg więcej to sie wystraszyłam.
i od dzisiaj na tysiaku. a do teraz jest 677kcal

edit:
no i jest ładnie ok. 1000kcal
jestem happy bo to pierwszy dzień

za chwile jeszcze potańcze (bo ćwiczyc mi sie nie chce, a taniec to zawsze jakiś ruch)

Edytowane przez miss90
Czas edycji: 2007-10-24 o 19:16
miss90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-24, 19:48   #260
MistressBelial
Raczkowanie

Cholera, własnie dowiedzilam sie ze moja najlpesza kupela jest ode mnie prawie o 20 kg chudsz ,ja *******e a jka mialam napady tak mam .Nie,no tak dłuzej nie moze bycMam do was pytanie ,czy przy diecie 700-1000kcal do grudnia spadloby mi przynajmniej te 10kilosow?
MistressBelial jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 20:35   #261
flow((hey oh))
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ania2510 Pokaż wiadomość
kiedyś stosowalam żel antycellulitowy takiej jasnej tubce z niebieską nakrętką z kofeiną. Widziałam niby efekty bo skóra była lepiej napięta, ale przy regularnym i sumiennym stosowaniu skończył mi się po kilkunastu dniach, a efekt miał być widoczny po 14. A następnego opakowania jakoś nie miałam czasu kupić i tak się zakończył nasz związek Teraz cierpię na SUPER BRAK KASY więc mam jakiś najtańszy balsam nawet nie wiem jakiej firmy. Ale najważniejsza nie jest marka tylko niestety sumienne stosowanie się...
ale ten kosztuje 15zł! To nie wydaje mi się, żeby było jakoś tak strasznie dużo (miałam już i taki za 100 i wiecej raczej nie kupię...) a no nie wiem, czuje sie jakoś fajnie z nim ;p

Kosmetyki:
Stary 2007-10-24, 20:55   #262
_Ana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sweet.girl Pokaż wiadomość
Oj dziewczynki trzymajcie za mnie kciuki bo jest mi tak jak Anie wczoraj Czuje że dziś nagrzesze ale trzymajcie za mnie kciuki
oj 3maj się , mam nadzieję że już nie za późno..

Cytat:

ojjjj... wszystkiego po kolei... Teraz ryję głównie z biologii i chemii bo się wybieram na farmację (choć ja takiego ucznia tępego ty bym od razu pogoniła) A terminy sprawdzianów mamy ogólnie pozajmowane już na 3 tygodnie do przodu, poza tym z tyg z tego super-maratonu już na nami. Oczywiście nasi nauczyciele opanowali do perfekcji matodę omijania "terminów" także niezapowiedziane kartkówki to norma. Ostatnio stałam się perfekcjonistką bo nie dość, że nie chcę korzystać ze ściąg to jeszcze mieć dobre ocenki, ale to jest nie możliwe i po paru zarwanych nocach jestem na etapie wracania na ziemię...
chemia była moją zmora - tutaj spora wina nauczycielki z tych starszych która tylko wymaga a nie potrafi nauczyć ;/
Farmacja fajny zawód.. opłacalny

Cytat:
Napisane przez flow((hey oh)) Pokaż wiadomość
ale ten kosztuje 15zł! To nie wydaje mi się, żeby było jakoś tak strasznie dużo (miałam już i taki za 100 i wiecej raczej nie kupię...) a no nie wiem, czuje sie jakoś fajnie z nim ;p
liren nie próbowałam ale mam teraz z eveline i też jest fajny i nie drogi - koło 12zł ale podoba mi się bo czuję że coś sie dzieje po posmarowaniu
A co powiecie o avonie- ktoś mi ostatnio polecał tylko ten już droższy i nie wiem czy jest sens próbować

Cytat:
Napisane przez MistressBelial Pokaż wiadomość
Cholera, własnie dowiedzilam sie ze moja najlpesza kupela jest ode mnie prawie o 20 kg chudsz ,ja *******e a jka mialam napady tak mam .Nie,no tak dłuzej nie moze bycMam do was pytanie ,czy przy diecie 700-1000kcal do grudnia spadloby mi przynajmniej te 10kilosow?
ok, przyznam się, wczoraj się dowiedziałam ze moja siostra-bliźniaczka w 7 miesiącu ciąży waży.. mniej niż ja

to dopiero trauma
Stary 2007-10-24, 21:00   #263
czekoladka79
Zadomowienie

Dziewczyny dzisiaj poległam, chyba się czymś zatrułam od rana biegunka i wymioty udało mi się to zatrzymać lekami....ale na koniec dnia byłam już tak wykończona że sięgnęłam po trzy kanapki z serkiem, bo jak patrzyłam na sałatki to znów mi się wymiotowac chciało....mam wyrzuty sumienia ale sytuacja jest kryzysowa i muszę na trochę przerwac moją dietę.....ugotowałam garnek zupki warzywa z piersią kurczaka i przez najblizsze dni będę ją wcinała żeby żołądek trochę podleczyć po tym zatruciu .....no i nie miałam już siły dzisiaj poćwiczyć bo mi strasznie słabo jest

ania2510 rzeczywiście zaparłam się i nie odpuszczę sobie bo w przyszłym roku ślub i nie chcę wygladać jak wieloryb w sukni ślubnej .... a biel taaaaak pogrubia

_Ana dzięki za gratulacje ale niestety poległąm na chwilkę ale jutro znów się skatuję ćwiczeniami

flow((hey oh)) też używam tego kremu, jest suuuper skuteczny i niedrogi czy tez czujesz to mrożenie na skórze ?
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 21:04   #264
ania2510
Raczkowanie

GG do ania2510

Cytat:

ok, przyznam się, wczoraj się dowiedziałam ze moja siostra-bliźniaczka w 7 miesiącu ciąży waży.. mniej niż ja

to dopiero trauma
Jejku jeśli Ty ważysz więcej od niej (czyli 74kg) to ciekawa jestem ile ona nosi ciężaru i jak wygląda
Stary 2007-10-24, 21:23   #265
_Ana
Raczkowanie

Cytat:
Jejku jeśli Ty ważysz więcej od niej (czyli 74kg) to ciekawa jestem ile ona nosi ciężaru i jak wygląda
właśnie ona wygląda super, ma ogromny fantastycznie okrągły brzusio
waży 72 czyli przytyła 13 i to jest zdrowa waga .. nie ma sie czego czepiać
Stary 2007-10-24, 22:01   #266
flow((hey oh))
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
flow((hey oh)) też używam tego kremu, jest suuuper skuteczny i niedrogi czy tez czujesz to mrożenie na skórze ?
brrrr, no czuje czuje, własnie sie szykuje do małej sesji -ćwiczonka plus kremik i hmm... brrrr jak mi zimno jak o tym pomyślę

Kosmetyki:
Stary 2007-10-24, 22:07   #267
mucia18
Zakorzenienie

GG do mucia18
Dot.: przyłącz się, min. 10 kg w dół- to wątek dla Ciebie

Ja rowniez.waże 75 a chce ważyć 65 max a najlepiej 60

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-10-24, 22:09   #268
madziarka543
Raczkowanie

GG do madziarka543

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzisiaj poległam, chyba się czymś zatrułam od rana biegunka i wymioty udało mi się to zatrzymać lekami....ale na koniec dnia byłam już tak wykończona że sięgnęłam po trzy kanapki z serkiem, bo jak patrzyłam na sałatki to znów mi się wymiotowac chciało....mam wyrzuty sumienia ale sytuacja jest kryzysowa i muszę na trochę przerwac moją dietę.....ugotowałam garnek zupki warzywa z piersią kurczaka i przez najblizsze dni będę ją wcinała żeby żołądek trochę podleczyć po tym zatruciu .....no i nie miałam już siły dzisiaj poćwiczyć bo mi strasznie słabo jest

ania2510 rzeczywiście zaparłam się i nie odpuszczę sobie bo w przyszłym roku ślub i nie chcę wygladać jak wieloryb w sukni ślubnej .... a biel taaaaak pogrubia

_Ana dzięki za gratulacje ale niestety poległąm na chwilkę ale jutro znów się skatuję ćwiczeniami

Witam wszystkie dwno mnie tu nie było, ok 3 dni ale nie jestes sama ja tez jestem chora , jakis wirus albo cos://// ogolnie nie jem 2 dni ale mam nadziej ze jutro bendzie juz lepiej odezwe sie jak juz bende na normLNYM JADLOSPISIE:/ TRZYMAJCIE SIE
madziarka543 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-24, 22:23   #269
_Ana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mucia18 Pokaż wiadomość
Ja rowniez.waże 75 a chce ważyć 65 max a najlepiej 60
witam cieplutko to mamy podobnie a mogę o wzrost zapytać?

Cytat:
Napisane przez madziarka543 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie dwno mnie tu nie było, ok 3 dni ale nie jestes sama ja tez jestem chora , jakis wirus albo cos://// ogolnie nie jem 2 dni ale mam nadziej ze jutro bendzie juz lepiej odezwe sie jak juz bende na normLNYM JADLOSPISIE:/ TRZYMAJCIE SIE
bidulka, już dziś u kolejnej o wirusiku żołądkowym czytam na wizażu co za cholerstwo szaleje..

ale ja sie dziś tu zasiedziałam
a w między czasie oglądam you can dance - oni to się ruszają i te figury wysportowane

edit:dobranoc! 23.. znowu nie potrafię się położyć wcześniej :[ kiedy ja sie wyśpię?

Edytowane przez _Ana
Czas edycji: 2007-10-24 o 22:48
Stary 2007-10-25, 06:43   #270
lesyeux
Zadomowienie

Cytat:
witam cieplutko to mamy podobnie a mogę o wzrost zapytać?

bidulka, już dziś u kolejnej o wirusiku żołądkowym czytam na wizażu co za cholerstwo szaleje..

ale ja sie dziś tu zasiedziałam
a w między czasie oglądam you can dance - oni to się ruszają i te figury wysportowane

edit:dobranoc! 23.. znowu nie potrafię się położyć wcześniej :[ kiedy ja sie wyśpię?

Ogladajac You Can Dance mozna się naoogladac, chydych,wyposrtowabych kolezanek, ktore poprostu niemaja ani grama sadelka, a dzieki czemu : CWICZENIOM< GIMNASTYCE TAŃCU ;-)
niewiem jak Wy ale,jak uslysze jakas rytmiczna piosenke w radiu w domku, to wyprawiam pirułety;-P podskoki, obkręcam, się przebieram mojimi malutkimi nóżkami hehe, kilka razy tak zrobię i mam zadyszke ale dojade do wprawy;-) nie lubie cwiczyc,ale tanczyc tak, kilka minut dzienie tanca te zmi pomoze, ;-)
u mnie spokojnie, napadów niemam- wagę podam na weekend
;-)
Buziaczki Kochane

a jezeli chodzi o wirusiki na zolądek to współczuje, i niezyczę by ktos takie cholerstwoa załapal bo odrazu trzeba pogonic go ;-( ale coz... ono tak syzbko niodchodzi wiem co to znaczy, wiec moje dziewczynki uwazajcie an siebie

Edytowane przez italiaanka
Czas edycji: 2007-10-25 o 08:09 Powód: Post pod postem - proszę używać "edycji" oraz wielocytatu.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości