|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prośba do osób kochających koty! Oddaj głos!
a jest jeszcze ankieta? Specjalnie się zarejestrowałam żeby na ukochany Lublin głosować a tu do 30 sierpnia
gratuluje )
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
to co miesiąc jest takie głosowanie?
jeśli tak też jestem ZA by teraz pomóc kociakom z Żywca
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
dobra teraz głosujemy na Żywiec
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
Juda, jeśli ta propozycja przejdzie (a uważam, że powinna, zwłaszcza jeśli Kasia z Felis to popiera!), to może warto edytować pierwszy post, by te Wizażanki, które nie przeczytają całego wątku wiedziały, że obiekt do głosowania się zmienił?
|
|
|
|
#245 |
|
Raczkowanie
|
Jak edytuje pierwszy post to każdy jak spojrzy na nasze posty o zagłosowaniu to pomyśli, że już nie musi głosować, bo już tyle osób to zrobiło. Myślę, że trzebaby otworzyć chyba nowy wątek
|
|
|
|
#246 |
|
Przyczajenie
|
Okaż serce - zagłosuj na przytulisko Pani Ali w głosowaniu KRAKVET !
Witam.
Miesiąc temu podobny temat założyła Juda, wtedy udało się z Waszą pomocą za co bardzo dziękujemy. Proszę jednak o pomoc i tym razem, spróbujemy wspomóc Opolskie przytulisko gdzie żyje spora grupa kotów i psów, Pani Alicja jest osobą prywatną czyli nie może pozyskiwać sponsorów, radzi sobie jak może, sama i z pomocą prywatnych osób. Tu link do tematu na forum krakvet. http://www.krakvet.pl/forum/viewtopi...5567&start=255 Na razie prowadzi Uciechów, który parę miesięcy temu już wygrał, dajmy szansę pełnej miski również innym. Głosowanie kończy się 30 września, jest bardzo mało czasu. Tutaj trochę o Pani Alicji: http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/arti...73291048166282 Będę niezmiernie wdzięczna za każdy pomocny głos. |
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomóżcie w głosowaniu - Kralvet
glos oddany
|
#248 |
|
Rozeznanie
|
Zagłosowałam
|
|
|
|
#249 |
|
Przyczajenie
|
witam
jednocześnie chciałam sie przywitac jak i poprosić o pomoc. wiem ze to mój pierwszy post i ze mogę nie być wiarygodna, w kazdym razie prosze o pomoc w imieniu zwierzaków. chciałam zeby temat napisała Juda ale wiem ze jest teraz bardzo zalatana i nie ma na to czasu. chodzi oczywiscie tak jak miesiac temu o głosowanie w krakvecie wszystko opisalam tu http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=65&w=69164583 w tej chwili w przytulisku jest 70 kotow, 9 psow, 2 fretki, kilka ptaków. proszę was o pomoc bo schronisko które teraz prowadzi wygrało krakvet kilka msc temu prosze pomóżcie
|
|
|
|
#250 |
|
Przyczajenie
|
Juda mnie nie poprze bo ma ograniczony dostęp do neta i nie otwierają jej sie strony
prosze pomóżcie
|
|
|
|
#251 |
|
Rozeznanie
|
Podbijam, może zagłosuje ktoś jeszcze.
|
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
zaglosowalam
![]() Dziewczyny, do roboty
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
zaglosowalam (juz wczoraj
)
|
|
|
|
#254 |
|
Przyczajenie
|
30 głosów różnicy, hop do góry!
|
|
|
|
#255 |
|
Przyczajenie
|
I hop, brakuje coraz mniej!
|
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
do roboty, do roboty
|
#257 |
|
Rozeznanie
|
Podnoszę jeszcze raz. Na forum dużo ludzi, a głosy bardzo potrzebne.
|
|
|
|
#259 |
|
Przyczajenie
|
Hop, podnoszę, dobrze jest, utrzymajmy taki wynik!!
|
|
|
|
#260 |
|
Raczkowanie
|
głos oddany
|
|
|
|
#261 |
|
Przyczajenie
|
Hop
|
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja mam tam zagłosować? Muszę się zalogować?
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Dzięki. ![]() ![]()
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
może ktoś jeszcze zagłosuje?
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam oddać jeszcze jeden głos, bo siedzę teraz w pracy przy innym kompie. Ale nie policzyło
. Może tak być?
|
#267 |
|
Przyczajenie
|
Martini. nie wiem
![]() Może policzy później, nie mam pojęcia
|
|
|
|
#268 |
|
Zadomowienie
|
Wytłumaczcie ciemniakowi jak zagłosować... Bo ja nie wiem
|
#269 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, zwracam się do Was z prośbą o gorące serce.
W Opolu znajduje się przytulisko dla zwierząt, prowadzone przez Panią Alę (link do artykułu o niej - zatytułowany "ślubna karma" http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/arti...73291048166282 ) W chwili obecnej potrzebna jest natychmiastowa pomoc, bo w przytulisku brakuje pieniędzy na utrzymanie i leczenie zwierzaków. Nie musicie nic wpłacać!!!! Chodzi o to, że Internetowy sklep "Krakvet" co miesiąc organizuje pomoc finansową i rzeczową na wybrane przez internautów schronisko/stowarzyszenie/ osobę opiekującą się bezdomnymi zwierzętami. Wyboru można dokonywać poprzez głosowanie na forum sklepu "Krakvet". Jest to niezwykła okazja, aby wspólnymi staraniami pomóc najbardziej potrzebującym. W miesiącu wrześniu nasi forumowicze z miau.pl głosują na panią Alicję Jackiewicz z Opola. Jeśli nam się uda, otrzyma ona karmy, żwirki i inne rzeczy dla zwierzaków o wartości 5% obrotu Karkvetu. Zazwyczaj jest to kilka tysięcy złotych, a więc kwota nie do uzyskania przez Panią Alę samodzielnie. Zapasy pozwolą jej na utrzymanie i leczenie zwierząt. W chwili obecnej zmobilizowani są wszyscy nasi przyjaciele i znajomi., gdyż w walce bierze udział również schronisko. Rzecz jednak w tym, że schroniska sa dofinansowane przez gminy, zaś przytuliska nie. Utrzymują się one jedynie z dochodów takich osób jak Pani Ala oraz z datków dobroczyńców. Dlatego proszę Was bardzo gorąco POMÓŻCIE!!!! To nic nie kosztuje poza kilkoma kliknięciami w klawiaturę. Wystarczy, że zagłosujecie!!!! Poniżej punkt po punkcie przedstawione są kroki, jakie należy podjąć, aby móc zagłosować: Najpierw należy się zarejestrować http://www.krakvet.pl/forum/profile.php?mode=register Kod weryfikacyjny proszę wpisać WIELKIMI LITERAMI, inaczej nie będzie zaakceptowany... Po rejestracji otrzyma się mail zwrotny w celu aktywacji konta Następnie należy się zalogować http://www.krakvet.pl/forum/login.php?redirect Wejść na stronę http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5567 i zagłosować klikając w kółko przy: Pani Alicja Jackiewicz z Opola prowadząca przytulisko dla bezdomnych zwierząt (pozycja czwarta od góry). Głos będzie ważny jeśli zobaczysz komunikat, że został zarejestrowany. Głosować można tylko do 30 września, więc sprawa bardzo pilna!!!!!!!!!!!!!! Zapraszam serdecznie wszystkich forumowiczów do udziału w tej akcji! Dobre uczynki zawsze wracają dając nam dwakroć więcej... BARDZO WAM DZIĘKUJĘ W IMIENIU PODOPIECZNYCH PANI ALI!!!! A to zdjęcia podopiecznych Pani Ali...
Kramik "kupujesz - ratujesz" Kliknij Szydełkujesz, wyszywasz, tworzysz scrapki lub inne rękodzieło? Masz w domu niepotrzebne drobiazgi? Możesz je nam przekazać, a my wystawimy je do sprzedaży, z której dochód pójdzie na ratowanie życia zwierząt. Wyślijdo mnie pw lub mail. Edytowane przez Margo05 Czas edycji: 2007-09-29 o 23:19 |
|
|
|
#270 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Okaż serc, zagłosuj na przytulisko Pani Ali, wejdź, przeczytaj
witaj, cel jest szczytny ale to forum gdzie prezentujemy swoje makijaże, muszę Cię przesunąć. Proszę Cię, nie twórz kilku wątków o tej samej tematyce na różnych forach bo pomimo tego że chcesz pomóc trzeba będzie potraktować Cię jako spamera i dać punkty karne.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:19.

gratuluje