|
|
#241 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Salony Mody Ślubnej w Tarnowie
hejka
![]() czesc Madzia ![]() opowiedz nam cos o sobie ![]() ja sie wlasnie nudze w pracy, tzn czekam na poczte!! Buzka
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
mam na imie Madzia
studiuje i pracuje, jestem szczesliwa i zakochana, dziekuje za mile przyjecie
Edytowane przez magdzia33 Czas edycji: 2009-02-08 o 11:49 |
|
|
|
#243 |
|
Rozeznanie
|
gadatka to widze ze sie nie przepracowujesz
|
|
|
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
Cisza na forum ....
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
cisza, cisza...
ale jestem zla... wiedzialam, ze nie moze byc wszystko piekne i ladne... nie mamy orkiestry, okazalo sie, ze wszystkie terminy maja wolne, ale akurat 8.082009 zajety... oj, oj, oj.... musimy szukac intensywnie... |
|
|
|
#246 |
|
Rozeznanie
|
a niom niestety cisza;/ ale no tak to juz jest ze narazie przerwa w przygotowaniach to i na forum sie " nie chce" udzielac...
hmm trzeba koniecznie to zmienic ![]() ja wybieram sie w czwartek na poszukiwania zaproszen, butow, obraczek... hmm no zobaczymy co z tego bedzie... mam nadzieje ze uda mi sie cos zalatwic ![]() pozdrawiam dziewczynki |
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
witam panie
![]() ja nie rodowita Tarnowianka ale bliska sasiadka ![]() a wiec nasz slub jest 25 lipca 09' teraz czas na kamerzyste i fotografa - moze kogos polecacie? pozdrawiam
|
|
|
|
#248 |
|
Raczkowanie
|
czesc zaaabcia
witamy ![]() ja mam troche namiarów na iorkiestre wiec jak chcecie to mówicie a ja w przyszłym tygodniu koncze kurs uffff ![]() pozrdawiam
|
|
|
|
#249 |
|
Rozeznanie
|
witaj zaaaabcia
super widze ze przygotowania u was sie zaczynaja no ja niestety nie mam namiarow, a swoja mam z polecenia noo to jutro wybieram sie szukac zaproszen heh pozdrawiam
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie z orkiestra to byl lekki problem poniewaz obecnie przebywamy w stanach wiec planujemy slub na odleglosc hehe jak narazie wybralismy orkiestre ktora grala u mojego kuzyna i naprawde super sie bawilam .. tylko ze to bylo 4 lata temu i boje sie ze mogli sie popsuc ... a nie mamy mozliwosci przesluchac roznych orkiestr osobiscie
![]() placimy razem z poprawinyami 2,800zl myslicie ze trocho za wysoko sie cenia? |
|
|
|
#251 | ||
|
Raczkowanie
|
Oj długo mnie tu nie było widze że kilka nowych osób do nas dołączyło
Witajcie Cytat:
A co do obrączek to ostatnio jak Tż był w Polsce to sie rozglądaliśmy ale w Tarnowie nie ma żadnego wyboru wszędzie to samo i nie ma nic ładnego przynajmniej my nie znalezliśmy nic co by nam sie spodobało więc po obrączki pojedziemy do Krakowa ![]() Cytat:
![]() Skoro grają 4 lata to może być tylko lepiej w końcu praktyka czyni mistrza a skoro sie tak cenią to muszą dobrze grać ![]() Rzeczywiście troche drogo ale może warci są takich pieniędzy My płacimy 2 200 za 2 dni i jeszcze z dojazdem bo orkiestre mamy aż z Mielca Pozdrawiam
A kiedy przyjdzie juz ten czas, By pójść przez życie razem, Pójdźmy zachwyceni wraz, Miłośc nam będzie drogowskazem. A więc podajmy sobie dłoń, I złączmy serc swych bicie, Wspólny nam los i wspólny dom Na całe nasze życie!... 27.09.2008 |
||
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
wsumie graja juz ze soba 15 lat ... ale ostatni raz slyszalam ich 4 lata temu na weselu kuzyna
kurcze mam nadzieje ze masz racje ... bo boje sie ze nie podolaja zadaniu a wiem ze jesli orkiestra jest kiepska to i goscie sie nie beda dobrze bawic a na tym mi bardzo zalezy
|
|
|
|
#253 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo dobre wrażenie na nas wywarli mam nadzieje że sie nie rozczarujemy
A kiedy przyjdzie juz ten czas, By pójść przez życie razem, Pójdźmy zachwyceni wraz, Miłośc nam będzie drogowskazem. A więc podajmy sobie dłoń, I złączmy serc swych bicie, Wspólny nam los i wspólny dom Na całe nasze życie!... 27.09.2008 |
|
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
no my wsumie zarezerwowalismy ta orkiestre ale rozmawialam z jednym z panow i powiedzial ze jak przyleciemy to PL to bedziemy mieli okazje ich posluchac bo beda grac niedaleko mojego miejsca zamieszkania i wtedy zdecydujemy czy chcemy ich na 100% tylko boje sie ze jesli nie spodobaja sie mojemu TZ to beda trudnosci z znalezieniem kogos innego ...
a skad masz kamerzyste? bo my dalej nikogo nie mamy ![]() p.s i moze ktos slyszalm o domu weselnym w Ciezkowicach "Relax" ? bo wlasnie tam mamt zarezerwowana sale ... a Ty gdzie bedziesz miala wesele? |
|
|
|
#255 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale myśle że nie bedzie źle widziałam zdjęcia i kilka filmów i nawet mi sie podobało no i dużo osób ją chwaliło a wesele będe miała w domu weselnym w Starych Żukowicach a o Relaxie nie słyszałam niestety nic bo to nie moje strony
|
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
ja wsumie tez nie z okolic ciezkowic bo pochodze z dabrowy tarnowskiej no ale moj nazeczony jest z ciezkowic a ze maja bardzo ladna sale to zdecydowalismy sie na slub i wesele w ciezkowicach.... tak czy inaczej jedna strona musiala sie poswiecic
![]() p.s nigdy nie bylam w starych zukowicach ale slyszalam ze jest bardzo fajnie a na ile osob robicie wesele ? pozdrawiam
|
|
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
Sala jest piękna, 2 duże pomieszczenia, znajoma znajomej miała tam wesele i wszyscy byli zadowoleni a wesele bedzie na ok. 130-150 osób mam nadzieje że sie wyrobimy w 130 dużo ludzi powyjeżdżało i raczej ich nie będzie ja nie chciałam dużego wesela ale mój ojciec sie uparł żeby zaprosić wszystkich za to ze strony pana młodego bedzie tylko ok. 30 osób
|
|
|
#258 |
|
Raczkowanie
|
hej hej
ja wlasnie siedze w pracy i pije kawke i aktualnie nic nie mam do roboty ![]() U mnie z nowosci nie ma zadnych po swietach idziemy wybierac obraczki ![]() |
|
|
|
#259 |
|
Rozeznanie
|
witam dziewczynki
nie bylo mnie 1 dzien a tutaj dyskusja sie rozwinela niom heh z moich wczorajszych poszukiwan jak narazie nici... no nic wlasnie sie wybieram do ksiedza spisac protokol.. bo we wtorek wylatuje spowrotem... wiec musze zalatwic najwiecej jak sie da... pozdrawiam was goraco |
|
|
|
#260 |
|
Raczkowanie
|
ech u mnie też zastój z zakupami... chociaż jestem na etapie bardziej roboczym bo jestem w trakcie robienia zawieszek na alkohol
|
|
|
|
#261 |
|
Rozeznanie
|
protokol spisany
nie bylo tak zle jak sie nastawialam ale niestety z moich planowanych zakupow nici... no trudno... moze innym razem |
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie kobitki
![]() vonka1985 jak juz skonczysz te zawieszki na alkohol wo wklej - chetnie poogadamy
|
|
|
|
#263 |
|
Zadomowienie
|
cześć wszystkim!!
Witam wszystkie Krajanki. We wrześniu biorę ślub. Obecnie jestem na etapie poszukiwania sukni, byłam we wszystkich salonach sukien ślubnych w mieście i niestety nic nie wpadło mi w oko, może poza jedną suknią w "Obsesj", która niestety kosztuję 2580zł + bolerko 270zł, cena mnie trochę załamuję. Wybieram się jeszcze do "Alis" pooglądać katalogi, może coś wybiorę, obejrzałam już stronkę internetową salonu i znalazłam parę typów. Najgorsze jest to że nie mam sukienki która spełniłaby wszystkie moje kryteria, lecz mam kilka modeli i z każdego wybieram po fragmencie sukni. Ciekawa jestem czy będzie się dało uszyć takiego mixa ![]() Pozdrawiam wszystkie Tarnowianki na Wizażu i życzę Wam owocnych przygotowań do ślubu
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
czesc wszystkim
![]() witam blush opowiedz Nam coś o sobie gdzie macie weselicho i slub jak przygotowania??Ja dzis podjelam meska decyzje: odchudzam sie |
|
|
|
#265 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nasze wesele odbędzie się w Piotrkowicach, lokal rezerwowaliśmy już rok temu w kwietniu , od osoby płacimy ok.140zł, w cenę wchodzi 5 posiłków, sałatki, desery, placki, napoje, placki pakowane dla gości, dostaniemy pokój dla nowożeńców na nocleg, nie pamiętam jak wygląda sytuacja z tortem, wódkę musimy kupić sami, oprócz tego mamy zarezerwowanego kamerzystę, fotografa, orkiestrę, termin w kościele![]() Sesję chcemy robić w plenerze koło domu weselnego o ile pogoda pozwoli a jak nie to w studio. Gości będzie około 100, ślub odbędzie się kościele narzeczonego, bo jest mniejszy i goście będą skupieni w jednym miejscu, zeby potem na kamerze to ładnie wyglądało. Mam wstępnie wymyśloną fryzurę, wizję na bukiet i to chyba tyle. Ciągle poszukuję inspiracji na suknię ślubną. Poniżej zamieszczam te któe mi się mniej więcej podobają. Nie wiem jak Wy dziewczyny ale ja mam wrażenie że w Tarnowie nie ma nic specjalnie ciekawego do wyboru. Chciałam kupic coś teraz póki są promocje ale jeszcze nic nie znalazłam, Jakbyście gdzie widziały jakieś ciekawe wzory, albo jakby w którymś salonie pojawiły sie nowości, to informujcie na bieżąco. Napiszcie który salon w Tarnowie uważacie za najlepszy jeśli chodzi o wybór sukni i dobrą obsługę.
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
![]() kurcze to mozna powiedziec ze juz macie wszystko zapiete na ostatni guzik tylko jeszcze sukienka i bedziesz gotowa zostac zona - gratuluje ![]() a jesli chodzi sukienki to bardzo mi sie podobaja te przezroczyste koronki na ramionach dodaja im bardzo duzo uroku mam nadzieje ze szybko znajdziesz ta wymarzona sukienke i co najwazniejsze tania
|
|
|
|
#267 |
|
Raczkowanie
|
hej
szzcerze powiedziawszy to ja nie byalm w azdnym salonie, tzn byc bylam ale nie mierzylam, a suknie kupowalam z drugiej reki!!O lokalu w piorkowicach slyszalam tylko tyyle ze jest drogi, ja mam w tarnowience i place 120 zł odosoby!! |
|
|
|
#268 |
|
Raczkowanie
|
Suknia ładna
tez bede musiala sobie doszyc takie mini bolerko z koronki ![]() Moja suknia to: tzn ja w sukni http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...9ffb96d98.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...97e0ccffa.html ja mam na dzien dzisjeszy: sale, kosmetyczke, orkiestre, fotografa, termin w kosciele i godzine, zaproszenia, wodke, soki i pepsi na poprawiny, liste gosci ktora sie pwoieksza niestety, suknie razem z butami, na dniach bede konczyla kurs przemalzenski a po swietach idziemy po obraczki. |
|
|
|
#269 |
|
Raczkowanie
|
A nie chcesz jechac po sukienie do krakowa?? Jak bylam odbierac zaproszenia na ulice Dluga w Pasazu Weneckim to tak był starsznie duzy wybór, i w ogoel mieli tam wszystko, po zaproszenia do sukien
a tak w ogole to na tej ulicy widzialam chyba z 3 sklepy z sukniami slubnymi.
|
|
|
|
#270 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też mam nadzieję że wkrótce znajdę suknię która mi się spodoba, bo chciałabym mieć to już za sobą. Co do przygotowań to fakt że już mam wszystko prawie dopięte na ostatni guzik, a to dlatego że wcześnie zaczęłam przygotowania i prawie wszystko musiałam robić sama bo narzeczony często wyjeżdża i wszystko spadło na mnie. Cytat:
A kiedy są Wasze wesela??
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.

ale może warci są takich pieniędzy