|  2015-02-23, 07:51 | #241 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-12 
				 | 

Dot.: Pinczer miniaturowy, ratlerek - WĄTEK ZBIORCZY

Nie wolno sprzedawać psów bez rodowodu, to łamanie prawa.    | 
|     |   | 
|  2015-02-23, 09:15 | #242 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-08 Lokalizacja: Polska 
				 | 

Pomyłka.

Edytowane przez Sylwia1900r Czas edycji: 2015-02-23 o 09:16 | 
|     |   | 
|  2015-02-23, 10:23 | #243 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

co tu za pseudo się wbiło   rozmnażać sobie pieski na sprzedaż   Mój nie ma rodowodu ale to pies od znajomej i wszystkie poszły po rodzinie i znajomych . Sobie też suczkę zostawili . A pinczerki raczej nie chorują na całe szczeście \\ 
				__________________ *Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny | 
|     |   | 
|  2016-05-19, 13:10 | #244 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2015-07 
				 | 

ile tak na oko kosztuje Was miesięczne utrzymanie ratlerka?    | 
|     |   | 
|  2016-05-25, 10:45 | #245 | 
| Rozeznanie | 

Dot.: ratlerek

Moja sunia to wydaje chyba więcej ode mnie. Karma sucha,  karma mokra,  smakołyki. Pracuję po to by ona miała na jedzenie chyba 😆

| 
|     |   | 
|  2016-05-25, 13:21 | #246 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Cytat: 
  jeden jest starszy już i ma gnoja w dupie ale mam też małego kota ok8 miesięcy i z nim się super bawi  To chyba ciężko stwierdzić . Worek karmy 10 kg ma na pół roku . płacę powiedźmy ok 200 zł . Do tego je wędzone uszy bo ma potrzebę gryziania . Dostaje też gotowane mięsko .. dochodzą też inne koszty - obroża foresto ok 100 zł , smycz czy inne dupsy . Pies też chorować może 
				__________________ *Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny | |
|     |   | 
|  2016-07-20, 10:19 | #247 | 
| Rozeznanie | 

Oj prawda,  prawda. Moja sunia ciągle mi daje do wiwatu. A to prawiwiroza, a to nosówka. Rozdarta łapka, czy wyrwany pazur. Non stop trzeba mieć na nią oko,  bo sobie bida coś zrobi. Takie moje kochane nieszczęście.  Wysłane z aplikacji Forum Wizaz | 
|     |   | 
|  2016-07-25, 11:37 | #248 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2016-07 
				 | 

Dot.: RATLEREK dziewczyny POMOZCE!!

Witam,pisze tutaj bo może ktos miał taki problem ze swoim ratlerkiem.Moja suczka ma wprawie 9 miesięcy.Nie miała jeszcze cieczki,dopiero jej rosną stałe zęby.Jest wesoła, ma apetyt i wogółe okaz zdrowia,ale naglę zaczeła miec taki placki na ciele wyłysiałe,malutkie ale widoczne,na żebrach,na nóżce.Byłam u 5 weterynarzy.Jeden mówi alegria,drugi niedoczynnośc tarczycy.trzeciej jeszcze coś.narazie wypisali jej hormony na miesiąć i wit,a+e.i wit, pp.Mineło 2 tygodni narazie żadnych zmian,nic nie znikneło.I wogole ma sięrć taką przezroczystą,chociaż błyszczącą i ladną.Może ktos miał takie problemy,będę wdzieczna za odpowiedz

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.