![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pinczer miniaturowy, ratlerek - WĄTEK ZBIORCZY
Nie wolno sprzedawać psów bez rodowodu, to łamanie prawa.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Wtajemniczenie
|
Pomyłka.
Edytowane przez Sylwia1900r Czas edycji: 2015-02-23 o 08:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() rozmnażać sobie pieski na sprzedaż ![]() ![]() Mój nie ma rodowodu ale to pies od znajomej i wszystkie poszły po rodzinie i znajomych . Sobie też suczkę zostawili . A pinczerki raczej nie chorują na całe szczeście \\
![]() |
#244 |
Rozeznanie
|
ile tak na oko kosztuje Was miesięczne utrzymanie ratlerka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Rozeznanie
|
Dot.: ratlerek
Moja sunia to wydaje chyba więcej ode mnie. Karma sucha, karma mokra, smakołyki. Pracuję po to by ona miała na jedzenie chyba 😆
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To chyba ciężko stwierdzić . Worek karmy 10 kg ma na pół roku . płacę powiedźmy ok 200 zł . Do tego je wędzone uszy bo ma potrzebę gryziania . Dostaje też gotowane mięsko .. dochodzą też inne koszty - obroża foresto ok 100 zł , smycz czy inne dupsy . Pies też chorować może
![]() |
![]() |
#247 |
Rozeznanie
|
Oj prawda, prawda. Moja sunia ciągle mi daje do wiwatu. A to prawiwiroza, a to nosówka. Rozdarta łapka, czy wyrwany pazur. Non stop trzeba mieć na nią oko, bo sobie bida coś zrobi. Takie moje kochane nieszczęście.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Przyczajenie
|
Dot.: RATLEREK dziewczyny POMOZCE!!
Witam,pisze tutaj bo może ktos miał taki problem ze swoim ratlerkiem.Moja suczka ma wprawie 9 miesięcy.Nie miała jeszcze cieczki,dopiero jej rosną stałe zęby.Jest wesoła, ma apetyt i wogółe okaz zdrowia,ale naglę zaczeła miec taki placki na ciele wyłysiałe,malutkie ale widoczne,na żebrach,na nóżce.Byłam u 5 weterynarzy.Jeden mówi alegria,drugi niedoczynnośc tarczycy.trzeciej jeszcze coś.narazie wypisali jej hormony na miesiąć i wit,a+e.i wit, pp.Mineło 2 tygodni narazie żadnych zmian,nic nie znikneło.I wogole ma sięrć taką przezroczystą,chociaż błyszczącą i ladną.Może ktos miał takie problemy,będę wdzieczna za odpowiedz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.