|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pachnąca wymiana - zapraszam!
Witaj,
a co Ciebie interesuje bo sporo masz tej Lolitki a nie ukrywam, ze nie jest ona moim priorytetem ?
|
|
#242 |
|
spin doctor
|
Hej
Może za Allure Sensuelle zainteresuje Cię zestaw Versace(ten najnowszy)edp 30ml+balsam tylko testowane i czarna torba Versace nowa lub Boss Intense 40-45/90mlhttp://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=21851 |
|
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Małgosiu - uwielbiam wymiany z Tobą, ale akurat ani Versace ani Boss zupełnie nie w moim typie, już wole to swoje Allure, pozdrawiam
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#245 |
|
Raczkowanie
|
Ragutko, moge CI oddac 30ml my torrente z 75zostalo i moge Ci oddac 15ml z atomizerkiem nowka wode ck 2u super wieksza miniaturka ale z atomizerem,do tego 5ml shalimar miniaturka bez atomizerka.... czekam na znaki paaa
|
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
a co sobie upatrzyłaś w moich zapachach?
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj,
Nie chcesz Burberry London w zamian za Allure lub XS? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...71#post6433271 |
|
|
|
|
#248 |
|
BAN stały
|
cos za
Kate Kate Moss 30 ml tylko testowane Clinique Pore Minimizer thermal active skin refiner 30 ml nowy Zestaw Body Shop Cassis Rose : mgiełka do ciałą 100 ml Balsam do ciała 125 ml żel do mycia 125 ml *Chusteczki do demakijażu Neutrogena 25 szt nowe |
|
|
|
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki ,ale wymieniam sie tylko na kosmetyki.
|
|
#252 |
|
Raczkowanie
|
etro magot...nie dla mnie odpada....chanel allure..sensuelle tez....szukam dalej..
|
|
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
XS jest bardzo ładne , jak dla mnie bardzo w kierunku escady magnetism ale dużo ciekawsze.
nazwałabym je delikatnym zapachem ale spełnia tez wymogi co do dużej trwałości, bo często tych delikatnych nie wyczuwamy za dobrze i wydaje sie ,ze są nietrwałe. A co do niebieskich les belles to taki zapach do którego bardzo pasuje określenie .. uroczy. A może chciałabys jednak tego Magot spróbowac , on cos ma w sobie - sporo go zużyłam, takie ciekawe wcielenie lawendowej róży.
|
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
zachecilas mnie na xs...a escada ma cos z frezjia, bo ostatnio zauwazylam ze lubie zapach ktore maja nute frezji i groszku...(np nina ricci premier jour...groszek)
a z kolei les belles urocze...hm... magot...lawendowa roza...wiesz jak mi sie podoab simply....czy magot moze mi sie spodobac...?? cz gdzies sie mode nim potraktowac??hmm...ciezka sprawa.... |
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
mamy to szczęście ,ze wszystkim sie możesz z tych moich najpierw potraktować, nie musisz na nic, w ciemno sie decydować.
Szczegóły ew. testowego spotkania omówimy na pw.
|
|
#260 |
|
Raczkowanie
|
tzn bede w centrum handlowym zobacze oki?
|
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje bardzo , ale nie.
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Spróbuję, ale nie będzie łatwo , z nut wynika że to - głowa : bergamota,cytryna,róża ,irys
serce : lawenda i gożdzik baza: paczula ,wanilia,cedr i piżmo. A co ja czuję.. przede wszystkim gożdzik , róże i lawendę a podszyte jest to takim drewienkiem aromatycznym. jest to jak dla mnie półwytrawny zapach, świetnie mi się nosił przy ciepłej pogodzie, jakos tak mi sie dobrze z lnianymi ciuchami komponował. Nie rozstaje sie z nim bo go nie lubie już ,tylko zużyłam sporo, mam nowe letniaki i szkoda żeby ten stał w kącie. A co lubisz z zapachów może będie mi go łatwiej do czegoś odnieść..
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
kadzidła w nim nie znajduję , jest drewienko ale takie raczej świeże , pewnie tak odbieram ten cedrowy aromat, róża jest ale nie taka oczywista , kwietcista , najbardziej dosłowna jest gożdzikowa nuta.
Ale otulona tymi innymi aromatami nie daje wrażenia tego ,że to kwiatowy zapach.
|
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brzmi ciekawie dosc... niestety nie mam zapachow, ktore Cie interesuja, czym mozna Cie kusic jeszcze? |
|
|
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej tylko zapachami a niekoniecznie tym co wymiwniłam, jakieś ciepłe , dosyć intensywne , sama nie wiem bo sporo sie tego "nazbierało" ale dalej szukam, lubie jak sie cos dzieje w prefumowej materii...
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.

Może za Allure Sensuelle zainteresuje Cię zestaw Versace(ten najnowszy)edp 30ml+balsam tylko testowane i czarna torba Versace nowa lub Boss Intense 40-45/90ml